Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

evet bak bunu söylemedim tabiki destek olucamm hep dua ediyorum en başta hep onun ismini söylüyorumm güzel rabbim onada nasip etsin tabiki bizlerede inş.

İnşallah canımm Allah tüm isteyenlere nasip etsin.

Ya annem de bana kızıyor gerçi annemin de 5 sene çocuğu olmamış ama biz öyle testler vitaminler ultrasonlar bilemzdik diyor her ay dr gitmezdik bilmezdik diyor folik asit alıyorum diyorum o ne ki eskiden var mıymış diyor çok modern biridir ama bunları anlayamıyor işte hamilelik şu kontroller yapılıtor şu vitaminler alınıyor diyorum ama ne pimpiriklisiniz diyo ya sanki kafamıza göre alıyoruz işte o zaman oldu mu olmadımı düşünmüyorlarmış ki çamaşır bulaşık elde yıkanıyor daha çok iş güç var düşünmeye zaman kalmıyormuş ki düşünmeyen insanların daha çabuk oluyor taktıkça zorlaştıyoruz. Artık bilmiyorum bizim yumurtalar mı çok seçici yakışıklı bılmuyorlar mı gelen spermleri yoksa spermler mi çapkın anlamadım gitti..

Canım ilaçların etkisi bir ay sonrasında da devam ediyor ondan olabilir ama kist gitmiştir canım o çatlamayan ya da büyümeyen yumurtadır zaten fonksiynel kist deniyor ama doktora gitsen iyi olur bakar için de rahat olur benim d reglinin ilk günü çok ağrık oldu bir de dün akşam belim karnım ilk defa çok ağrılı regl geçirdim iğnelerdn falan işte bir çok yumurta olunca falan böyle oluyor demek ki.

teadvi aşamasındayımmm...şuan sebepsiz çocuğumuz olmuyor....uzun bir bekleyişin sonunda tüp bebek yaptırdık..hrs ankarada..sonuç negatif tutmadı bebişimiz...rabbim herkese hayırlı haberler almayı nasip etsinn..

evet tatlım duymuştum ben netten bi araştırayımda kendisi biraz sinirli bi insan hemende gönlüne küser biraz çabalarım inş. başarılı olur buna ikna ederim nasip inş. olurrr

fsh yüksek olan tüp bebekte basrılı olamayan menopoz sorunu olanlarda başarılı oluyormuş maliyeti ve zahmeti daha azmış mevcut yumurtaları korumaya alıyorlarmış bencedenemeye değer inş hayırlısıyla bebeğine kavuşur

ayşe
bircan
tuba
sibel
gül
canlarım sabah ve akşam dualarınızı okudum kusura bakmayın haber veremedim misafir falan vardı kaç gündür hakkınızı helal edin.

kızlar birsey soracam ayın 6 sında adetim bitti bugün ovulasyon testi yaptım silik çizgi çıktı ya olabilirmi

Hayırlısı olsun canım umarım en yakın zaman da olur
Hrs için çok iyi diyolar ama pahalı olduğunu da duymuştum ne kadar tuttu tüm işlemler?

Gül canımmm duanı ettim Allahım hayırlı evlatlar nasip etsin , hayırlısıyla bebeğini kucağına almayı nasip etsin ,Allahım bizlere de isteyen herkese nasip etsin inşallah :)

kızlar delirmek üzereyimm.. sonuç negatif 1.2 çıktı kanda özel hastanede yaptırdım doktor nerdeyse yüzüme bakmadı görseniz...
size şöyle anlatayım canlar 6 idrar testim vardı benim aynı marka 3 aralıkta yaptım negatifti ölesine yapmıştım onu sonra 6 aralıkta ilk pozitifi gördüm 5 test yaptım hepsi pozitif ve gittikçe koyulaşan pozitifti doktor güvenme idrara kan doğrudur dedi bana idrarda başka maddelerle etkileşme olabilir ondandır dedi ne varsa benim idrarda artık... neyse inandım doktora tabi üzüldüm negatif dedim kesin sonra geldim işte nette araştırdım bu arada denemek için farklı marka test aldım gelirken neyse hatalı pozitif ya kimyasalda ya da ilaç tedavisi falan görüyorsanız çıkar diyordu ee ben tedavi falan görmüyorum kimyasal olsa koyulaşmaz hoş kanda 1.2 iken idrarda esamesi okunmaz 2. çizginin neyse gelince bayadır çişimi yapmadım diye yaptım farklı marka testi böyle çıktı

yani bu da pozitif eşim de annem de lab. testi hatalı diyorlar ben ne düşüneceğim ne yapacağım bilmiyorum bitmiş hissediyorum...

GÜLÜM dualarını okudum canım bu arada allahım kabul etsin...

Aylin canımm çok şaşırdım idrar testi pozitif evet kanda da kesin çıkardı peki anlayamadığım doktor ult.muayenesi yapmadı mı? Normalde muayenede rahmin kalınlaşmasından da anlıyorlar çünkü gebelik oluşuyor yada rahimde bişey yok adetin gelir vs.. diye.. bence sen kendine her halukarda dikkat et ilaç falan sakın içme ptesi en geç ben olsam tekrarlarım kan testini.. adetin kaç gün gecikti acep? ve annenleri gibi düşünüyorum aslında tahlil de sıkıntı olabilir belki.. ama yinede çok umutlanmadan sabırlıca bekliyelim tatlım.. hayırlısıyla kanada yansıyacak inşAllah..

yok tatlım ya adam sallamadı hiç özel hastane sözde... ovulasyondan sonraki 15. gün bugün bugün doktor kesin negatif falan diyince 5 test yaptım ama hatalılardı heralde doktor daha iyi bilir diye inandım önce adet olacakmışım gibi ağrım oluyor 2 gündür inandıktan sonra arttı ağrı tamam dedim psikolojikmiş adet olucam ama yok gelen giden bi de deney için almıştım farklı marka testi ama onda daha koyu çıktı offffff çözebilsem canım çok sıkkın tatlım ya...

Aylin canımm bak hayırlısı Allah tan inşAllah. ben dış gebeliğim tespit edilmeden önce yani kanda gebelik tespit edildi doktor bide ult. muayenesi yapalım dedi bana muhtemeln dış gebelik dedi rahim gebeliğe hazır değil dedi.. sonra kanlar vs.. doğru tespit çıktı.. son gebeliğimde de kan da çok düşük bir değer çıkmıştı 22 gibi bir değerdi doktor rahim kalınlaşmış güzel bir gebelik başlıyor hayırlısı dedi yani ben düşürdüm o bebeğide ama en azından muayenede bişekilde yol katediliyor. Doktora aklım takıldı benimde nedennn muayene etmez.. gebe değilseenn zaten hayırlısıyla adetin gelsinde yok yere umutlanmayalım..Gebeysenn zaten çok seviniriz. Allah hangi taraf hayırlıysa onu yaşatsın mevlam..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…