- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.235
- 823
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #9.561
evet bak bunu söylemedim tabiki destek olucamm hep dua ediyorum en başta hep onun ismini söylüyorumm güzel rabbim onada nasip etsin tabiki bizlerede inş.
aa evet annemde en ufak bi kaçakta ödümüz kopardı hamile kalcaz diye diyo hatta bi çogu yanlışlıkla hamile kalıyolar hemen cecik bize bi bakk salıyoz spermleri salıyoz spermleri bi cacık oldugu yok daha öncede söyledigim gibi spremler yumurtalarımızla gönül eğlendiriyo
Kızlar bu aşılamadan sonra bana bişeyler oldufeci şekilde kasıklarım ağrıyo sürekli bıçak batması gibi acılar oluyo bide vücudumda koca koca sivilceler çıktı doktoro gittiğimde aşılamadan sonra bi kist oluştu 10gün sonra gel bakalım demişti tabii ben gitmedim acaba kistiregliyle atamadımmı?anlamadım gitti yada ilaçlardanmı böyle oldum valla korkuyorum artık
bence bizim yumoşlar nazlı hiç birine geeçit vermiyooooay cok guldum ya bu spermler ne seyler boyle once umıd verıyo sonra bırakıp gıdıyo:)
evet tatlım duymuştum ben netten bi araştırayımda kendisi biraz sinirli bi insan hemende gönlüne küser biraz çabalarım inş. başarılı olur buna ikna ederim nasip inş. olurrr
teadvi aşamasındayımmm...şuan sebepsiz çocuğumuz olmuyor....uzun bir bekleyişin sonunda tüp bebek yaptırdık..hrs ankarada..sonuç negatif tutmadı bebişimiz...rabbim herkese hayırlı haberler almayı nasip etsinn..
Ayliiiiiin sonuc ne oldu canim??????
GÜLÜM dualarını okudum canım bu arada allahım kabul etsin...
Aylin canımm çok şaşırdım idrar testi pozitif evet kanda da kesin çıkardı peki anlayamadığım doktor ult.muayenesi yapmadı mı? Normalde muayenede rahmin kalınlaşmasından da anlıyorlar çünkü gebelik oluşuyor yada rahimde bişey yok adetin gelir vs.. diye.. bence sen kendine her halukarda dikkat et ilaç falan sakın içme ptesi en geç ben olsam tekrarlarım kan testini.. adetin kaç gün gecikti acep? ve annenleri gibi düşünüyorum aslında tahlil de sıkıntı olabilir belki.. ama yinede çok umutlanmadan sabırlıca bekliyelim tatlım.. hayırlısıyla kanada yansıyacak inşAllah..
yok tatlım ya adam sallamadı hiç özel hastane sözde... ovulasyondan sonraki 15. gün bugün bugün doktor kesin negatif falan diyince 5 test yaptım ama hatalılardı heralde doktor daha iyi bilir diye inandım önce adet olacakmışım gibi ağrım oluyor 2 gündür inandıktan sonra arttı ağrı tamam dedim psikolojikmiş adet olucam ama yok gelen giden bi de deney için almıştım farklı marka testi ama onda daha koyu çıktı offffff çözebilsem canım çok sıkkın tatlım ya...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?