- 4 Temmuz 2010
- 1.409
- 170
- 163
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #9.581
Aylin canımm bak hayırlısı Allah tan inşAllah. ben dış gebeliğim tespit edilmeden önce yani kanda gebelik tespit edildi doktor bide ult. muayenesi yapalım dedi bana muhtemeln dış gebelik dedi rahim gebeliğe hazır değil dedi.. sonra kanlar vs.. doğru tespit çıktı.. son gebeliğimde de kan da çok düşük bir değer çıkmıştı 22 gibi bir değerdi doktor rahim kalınlaşmış güzel bir gebelik başlıyor hayırlısı dedi yani ben düşürdüm o bebeğide ama en azından muayenede bişekilde yol katediliyor. Doktora aklım takıldı benimde nedennn muayene etmez.. gebe değilseenn zaten hayırlısıyla adetin gelsinde yok yere umutlanmayalım..Gebeysenn zaten çok seviniriz. Allah hangi taraf hayırlıysa onu yaşatsın mevlam..
haklısın hayırlısı tatlım ya çok yeni ya durum alışmaya çalışıyorum aslında ama belirsizlik şüphe bunlar yorucu şeyler... saolasın canım allah razı olsun anlayışın aydınlatman çok faydalı oldu...
kızlar delirmek üzereyimm.. sonuç negatif 1.2 çıktı kanda özel hastanede yaptırdım doktor nerdeyse yüzüme bakmadı görseniz...
size şöyle anlatayım canlar 6 idrar testim vardı benim aynı marka 3 aralıkta yaptım negatifti ölesine yapmıştım onu sonra 6 aralıkta ilk pozitifi gördüm 5 test yaptım hepsi pozitif ve gittikçe koyulaşan pozitifti doktor güvenme idrara kan doğrudur dedi bana idrarda başka maddelerle etkileşme olabilir ondandır dedi ne varsa benim idrarda artık... neyse inandım doktora tabi üzüldüm negatif dedim kesin sonra geldim işte nette araştırdım bu arada denemek için farklı marka test aldım gelirken neyse hatalı pozitif ya kimyasalda ya da ilaç tedavisi falan görüyorsanız çıkar diyordu ee ben tedavi falan görmüyorum kimyasal olsa koyulaşmaz hoş kanda 1.2 iken idrarda esamesi okunmaz 2. çizginin neyse gelince bayadır çişimi yapmadım diye yaptım farklı marka testi böyle çıktı
Eki Görüntüle 571747
Aylin canımm çok şaşırdım idrar testi pozitif evet kanda da kesin çıkardı peki anlayamadığım doktor ult.muayenesi yapmadı mı? Normalde muayenede rahmin kalınlaşmasından da anlıyorlar çünkü gebelik oluşuyor yada rahimde bişey yok adetin gelir vs.. diye.. bence sen kendine her halukarda dikkat et ilaç falan sakın içme ptesi en geç ben olsam tekrarlarım kan testini.. adetin kaç gün gecikti acep? ve annenleri gibi düşünüyorum aslında tahlil de sıkıntı olabilir belki.. ama yinede çok umutlanmadan sabırlıca bekliyelim tatlım.. hayırlısıyla kanada yansıyacak inşAllah..
canınmm benimde aynı oldu doktor gebe değilsin dedi oturup ağladım bi hafta sonra tekrar kan testi yaptırdım bide muayane etti bebeğin kalp atışını bile gördük şok olmuştu salak doktor inş. seninkide öyle olur
yaseminciğim ne güzel dualarla açmışsın yeni topiğimiz Allah senden razı olsun,inşallah hep hayırlı güzel haberler veririz burdan.
amin arkadaşlar dualarımız kabul olsun inş..hayırlı olsun yasemine de.özlem merhaba sadece seni açık gördüm yeniyim de hemen yazayım dedim:) sende hamile misin yoksa bekliyomusun
sibelciğim dün sabah ve akşam duanı okudum ama yazamadım, Allah kabul etsin
merhaba canm Allah herkesin dualarını kabul etsin, ben hamiledeğilim iki düşüğüm var beklemedeyim şuan,sen hamilemisin?
canım benim çok geçmiş olsun,allahım yaşatmasın bi daha..böyle okuduğum zaman bile içim paramparça oluyo ama sabırlı olmak lazım dimi bu dünyada hersey insanlar için sabredicez imtihanı gecicez inş.ben de değilim hatta ilk denememiz bu ay.gecen ay doğum kontrol hapını yeni bırakmıştım gecen ay doğal yoldan korunduk bu ay korunmasız.öle hemen olsun dye tutturmamıştım ama ne biliyim olsun dyorum içten içe.kıpır kıpır oluyorum düşündükçe.allahım hayırlısıyla versin inş.demekten baska bişey düşmez bize dyorum bekliyorum:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?