Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

haklısın hayırlısı tatlım ya çok yeni ya durum alışmaya çalışıyorum aslında ama belirsizlik şüphe bunlar yorucu şeyler... saolasın canım allah razı olsun anlayışın aydınlatman çok faydalı oldu...

canınmm benimde aynı oldu doktor gebe değilsin dedi oturup ağladım bi hafta sonra tekrar kan testi yaptırdım bide muayane etti bebeğin kalp atışını bile gördük şok olmuştu salak doktor inş. seninkide öyle olur

canım zaten önce kanda belli olur, sonra idrara geçer idrarda gözüküyorsa kanda da gözükür bence kanda yanlışlık var hem başka markada da yapmışsın var işte bence tekrarlat testi daha birşey gözükemeyeceği için muayenede etmemiştir bir de negatif çıkınca. Yarın pazar ama özel hastanelerde test yapıyorlar başka hastaneye git bnce ya da istersen p.tesiyi bekle birşeyler var yanii belli.

Doktorlar muayene etmiyorlar canım yani çok yeni o yüzden hiçbirşey belli olmaz beni ağrım oldu deyince muayene etti çatlamayan yumurtam mı oldu acaba diye ancak birşey belli olmaz dedi daha. Çünkü rahim regliye yakında kalın oluyot gebelikte okuşmuş olabilir ama kesin ultrasın tanısı kese okultuğu zaman oluyor. Rahim regliden itibaren kalınlaşıyor yumurtlama zamanı iyice kalın oluyor ki döllenme olursa hazır olsun diye ama döllenme olmaz da regliye kadar kalın kalıyor ve regliyle atıyoruz döllenmeyen yumurtayı yine inceliyor rahim benim de kalındı rahmim dr beğenmişti durumunu hatta negatif deyince de şaşırdı üzüldü rahmin iyiydi dedi kısmet.

yuhh kalp atışı duyulmuş artık bir hafta önce nasıl çıkmaz kanda yaa.. Kaç haftalık olmuş bebek gel de inan işte yani şüphe varsa başka hastanelerde tekrarlatmak lazım Aylinin de öyle yapması lazım bence.

ya zaten idrara geçiyorsa BHcg hormonu kanda olmama ihtimali yok zaten.bence hatalı kan testi yapmışlar.bu kadar üst üste pozitif çıkamaz sonuç kii zaten o testler ne yersen ne içersen iç idrarda ne olursa olsun gebelik hormonundan başka birşeyden etkilenmez

aylin canım idrara göre baya baya hamilesin üst üste nasıl hepsi yanlış çıksın bence onların testleri yanlış. hem idrarda pozitif cıkmışsa yanlış olma ihtimali yoktur. İnşallah seninki normal bir gebeliktir.Bence sen başka bir hastaneye git çünkü çizgi daha da belli olmuş

aylincim başak bi yerde tekrar baktırsan canım lab yalnış çalışmış olabilir inş hamişsindir

kızlar bugun sperm testımıızı yaptırttık sonucumuzu pazartesı öğrencekmısız dualarınızıdan benıde eksık etmeyın arkadaslar inşallah rabbım hepımızı tez vakıtte meleklerımıze kavusturur aminn

Gulcum aksam duanı okudum.
Ayliiiiin.üzülme.2gun bekle kan testini tekrarla.kanda da çıkmıyor bazen.ornekleri benim etrafımda da var.yine icine sinmezse muayene istersin.bekle anacim bekle:)

buketciğim geçmiş olsun canım geçengün rahatsızlanmışsın, şimdi nasılsın iyimisin canım, kendini çok yıpratıyorsun yapma canım benim biraz kafanı dağıt

yaseminciğim ne güzel dualarla açmışsın yeni topiğimiz Allah senden razı olsun,inşallah hep hayırlı güzel haberler veririz burdan.

amin arkadaşlar dualarımız kabul olsun inş..hayırlı olsun yasemine de.özlem merhaba sadece seni açık gördüm yeniyim de hemen yazayım dedim:) sende hamile misin yoksa bekliyomusun

amin arkadaşlar dualarımız kabul olsun inş..hayırlı olsun yasemine de.özlem merhaba sadece seni açık gördüm yeniyim de hemen yazayım dedim:) sende hamile misin yoksa bekliyomusun

merhaba canm Allah herkesin dualarını kabul etsin, ben hamiledeğilim iki düşüğüm var beklemedeyim şuan,sen hamilemisin?

sibelciğim dün sabah ve akşam duanı okudum ama yazamadım, Allah kabul etsin

tubacığım geçengün senin duanı okumuştum yazamamıştım,dün sibelinkini okudum ama listeye yanlış bakmışım sibele ve güle okuduğumu yazmışım bende hatlar karışmış okuyorum yanlış anlamayın sakın, ama yazarken yanlış yazabiliyorumbugün gülün sırasıymış rabbim hepinize sağlık versin bide küçük mucizesinden versin hemde en sağlıklısından

merhaba canm Allah herkesin dualarını kabul etsin, ben hamiledeğilim iki düşüğüm var beklemedeyim şuan,sen hamilemisin?

canım benim çok geçmiş olsun,allahım yaşatmasın bi daha..böyle okuduğum zaman bile içim paramparça oluyo ama sabırlı olmak lazım dimi bu dünyada hersey insanlar için sabredicez imtihanı gecicez inş.ben de değilim hatta ilk denememiz bu ay.gecen ay doğum kontrol hapını yeni bırakmıştım gecen ay doğal yoldan korunduk bu ay korunmasız.öle hemen olsun dye tutturmamıştım ama ne biliyim olsun dyorum içten içe.kıpır kıpır oluyorum düşündükçe.allahım hayırlısıyla versin inş.demekten baska bişey düşmez bize dyorum bekliyorum:))

amiin Allah kimseye yaşatmasın,sana tavsiyem kendini strese sokma rahat ol,anladığım kadarıyla sende hemen araştırmalara başlamışsın bende öyleydim ve hatta burdaki arkadaşlarımızın çoğu böyle bazen fazla bilmemek öğrenmemek en iyisi diyorum,kendimizi strese soktukça işi zorlaştırıyoruz,inşallah sen başarırsın strese girmeden kısa zamanda hamile kalmayı.Allah yardımcın olsun

aylinciğim canım benim nasılsın, testini gördüm bencede var bişeyler sen kan testini bir daha başka bir yerde yaptır, belki kn testinin hatalı olma olasılığı vardır,benim kanda çıktığı halde o testte çıkmamıştı, bence testlerde daha geç çıkıyor üstelik sen kaçtane test yapmışsın bir tanesi iki tanesi yanlış diyelim 5 tanesidemi yanlış, inşallah hayırlı güzel haberlerini alırız canım.

canım bende arkadaşların söylediğine katılıyorum.boşuna canını sıkma.6 testte hatalı olacak değil ya.ateş ölçme topiğindeki bi arkadaşada aynısı oldu.geçen hafta kanda 0,... çıkmıştı.hatta adet söktürücü verdi doktor.kız içmedi bekledi.ara ara idrarı tekrarladı hep silik çıkıyodu(hatta senin son yaptığın baya koyu) bugün kana tekrar gitti ve 31 çıktı değeri.ben daha önce hiç hamile kalmadım ama arkadaşların söylediğine göre geç döllenmelerde olabilyomuş böyle.nolur canını sıkma ve pazartesi testi yinelet.bize de mutluluğunu paylaşmak kalsın.dualarımız sizinle :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…