- 12 Eylül 2012
- 1.118
- 27
- 93
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #9.601
GÜLÜM dualarını okudum canım bu arada allahım kabul etsin...
valla tatlım cok garip kanda bir yanlışlık var dicem ama anlamadım gitti..2-3 gün sonra tekrar baktır kana istersen canım..yani bu da pozitif eşim de annem de lab. testi hatalı diyorlar ben ne düşüneceğim ne yapacağım bilmiyorum bitmiş hissediyorum...
canınmm benimde aynı oldu doktor gebe değilsin dedi oturup ağladım bi hafta sonra tekrar kan testi yaptırdım bide muayane etti bebeğin kalp atışını bile gördük şok olmuştu salak doktor inş. seninkide öyle olur
canım zaten önce kanda belli olur, sonra idrara geçer idrarda gözüküyorsa kanda da gözükür bence kanda yanlışlık var hem başka markada da yapmışsın var işte bence tekrarlat testi daha birşey gözükemeyeceği için muayenede etmemiştir bir de negatif çıkınca. Yarın pazar ama özel hastanelerde test yapıyorlar başka hastaneye git bnce ya da istersen p.tesiyi bekle birşeyler var yanii belli.
Doktorlar muayene etmiyorlar canım yani çok yeni o yüzden hiçbirşey belli olmaz beni ağrım oldu deyince muayene etti çatlamayan yumurtam mı oldu acaba diye ancak birşey belli olmaz dedi daha. Çünkü rahim regliye yakında kalın oluyot gebelikte okuşmuş olabilir ama kesin ultrasın tanısı kese okultuğu zaman oluyor. Rahim regliden itibaren kalınlaşıyor yumurtlama zamanı iyice kalın oluyor ki döllenme olursa hazır olsun diye ama döllenme olmaz da regliye kadar kalın kalıyor ve regliyle atıyoruz döllenmeyen yumurtayı yine inceliyor rahim benim de kalındı rahmim dr beğenmişti durumunu hatta negatif deyince de şaşırdı üzüldü rahmin iyiydi dedi kısmet.
ya zaten idrara geçiyorsa BHcg hormonu kanda olmama ihtimali yok zaten.bence hatalı kan testi yapmışlar.bu kadar üst üste pozitif çıkamaz sonuç kii zaten o testler ne yersen ne içersen iç idrarda ne olursa olsun gebelik hormonundan başka birşeyden etkilenmez
aylin canım idrara göre baya baya hamilesin üst üste nasıl hepsi yanlış çıksın bence onların testleri yanlış. hem idrarda pozitif cıkmışsa yanlış olma ihtimali yoktur. İnşallah seninki normal bir gebeliktir.Bence sen başka bir hastaneye git çünkü çizgi daha da belli olmuş
aylincim başak bi yerde tekrar baktırsan canım lab yalnış çalışmış olabilir inş hamişsindir
Gulcum aksam duanı okudum.
Ayliiiiin.üzülme.2gun bekle kan testini tekrarla.kanda da çıkmıyor bazen.ornekleri benim etrafımda da var.yine icine sinmezse muayene istersin.bekle anacim bekle:)
aylinciğim canım benim nasılsın, testini gördüm bencede var bişeyler sen kan testini bir daha başka bir yerde yaptır, belki kn testinin hatalı olma olasılığı vardır,benim kanda çıktığı halde o testte çıkmamıştı, bence testlerde daha geç çıkıyor üstelik sen kaçtane test yapmışsın bir tanesi iki tanesi yanlış diyelim 5 tanesidemi yanlış, inşallah hayırlı güzel haberlerini alırız canım.
canım bende arkadaşların söylediğine katılıyorum.boşuna canını sıkma.6 testte hatalı olacak değil ya.ateş ölçme topiğindeki bi arkadaşada aynısı oldu.geçen hafta kanda 0,... çıkmıştı.hatta adet söktürücü verdi doktor.kız içmedi bekledi.ara ara idrarı tekrarladı hep silik çıkıyodu(hatta senin son yaptığın baya koyu) bugün kana tekrar gitti ve 31 çıktı değeri.ben daha önce hiç hamile kalmadım ama arkadaşların söylediğine göre geç döllenmelerde olabilyomuş böyle.nolur canını sıkma ve pazartesi testi yinelet.bize de mutluluğunu paylaşmak kalsın.dualarımız sizinle :)
güzel topiğimizin melekleriiiii ALLAH hepinizden razı olsun tez zamnda ne muradınız varsa versin İNŞALLAH...
valla tatlım cok garip kanda bir yanlışlık var dicem ama anlamadım gitti..2-3 gün sonra tekrar baktır kana istersen canım..
CANLAR ALLAH RAZI OLSUN nasıl inanasım var bilemezsiniz... 3 aralıktan beri 7 test yaptım biri negatif ilk yaptığım o da çok erken yaptığım için altısı pozitif hem de koyulaştı son fotosunu eklediğimi görseniz şimdi kızlar neredeyse c ile aynı koyulukta rengi doktorun ilgisizliği var kesin tatmin etmedi zaten bizi eşim çok sinirlendi adama bi de kan alma sırasında çok kalabalıktı ortalık ve 2 ye doğru veririz dediler sonucu biz de 1 de randevumuz var hızlandırır mısınız dedik tamam erken çıkarmaya çalışalım dedi kız ondan bi karşıklık mı oldu diyorum....sorular sorular umutlar işte canlar yarın sabah yine idrarda yapıcam 2 tane almıştık bugün eşim biri bozuk çıkarsa diye 2 tane aldırdı neyse ki ben öncekilerin bozuk olduğuna emindim de işte farklı markayla kanıtlayayım diye düşünmüştüm ama öyle olmadı tabi... saatlerdir araştırıyorum nette nasıl ovu testi hcg ile çapraz etkileşebiliyorsa gebelik de lh hormonuyla çapraz etkileşebiliyormuş acaba lh mı arttı diye düşünüyorum tekrar mı yumurtluyorum diye ama akıntım öyle demiyor hemen kan aldırasım da yok açıkcası tekrar bekleyeceğim şu 11 aralık bi geçsin tekrar başka bi doktora gidicem iyi bi doktor var burda ama doluydu ondan gidemedik ona gidicem adet olsam bile sorucam nedenini doktora tuhaf bi durumum varsa idrar testi yapmam bi daha... gerçi önceki 2 ay böyle olmadı bu aya özgü bi tuhaflık mı var bende bilemedim.......
ya çok sinirleniyorum saçma durumda kaldığım için...
Hayırlısı olsun canım umarım en yakın zaman da olur
Hrs için çok iyi diyolar ama pahalı olduğunu da duymuştum ne kadar tuttu tüm işlemler?
canım biliosun neler neler var kanda idrarda çıkmayıp ultrasonda görünmeyip battan 17 gün sonra bile hamiş olduğunu öğrenenler var moralini bozma inş tekerar yaptır başka bi yerde bebişin senimleyse kimse buna mani olmaz kendine beslenmene dikkat et yeter salıya ne kaldı şurada inş hayırlı haberler alcaksın
saolasın tatlım inşallah ama geç döllenme denen durum geç yumurtlamada oluyor sanırım ama ben zamanında yumurtladım bugün ovulasyonun 15. günü düşün... lab. hatası dışında hamile olmamın başka bi durumu olamaz sanki zaten idrarda pozitif hep işte şu lh hormonu niye yükseliyor durduk yere 3 gündür yüksek olması lazım bu kadar pozitif olabilmesi için...
ya kızlar sizi de baydım kusura bakmayın ama düşünemiyorum şimdilik başka bişi...
ovu testlerin nasıl çıkıyor peki denedinmi hiç
bazıları ovu testi koyulaşınca gebelik belirtidsi diorlar ma ne kadar doğru bilmiyorum sana yardımcı olamıyorum maalesef zamana ihtiyacımız var sabır canım allah sabredenlerle birliktedir duamızı edelim biz rabbim neylerse güzel eyleronu en son 6 aralıkta yaptım canım koyu çıkmıştı c ye yakın koyulukta ondan gaza gelip gebelik testi yaptım işte o da silik çıktı ilk gebelik testim baya sonra hep gebelik yaptım gitgide koyulaşınca şüphelenmedim açıkcası...
bazıları ovu testi koyulaşınca gebelik belirtidsi diorlar ma ne kadar doğru bilmiyorum sana yardımcı olamıyorum maalesef zamana ihtiyacımız var sabır canım allah sabredenlerle birliktedir duamızı edelim biz rabbim neylerse güzel eyler
günaydın kızlar sabah yine test yaptım bu sefer ovu testi de yaptım...üstteki test gebelik alttaki de ovu testi...
Eki Görüntüle 572152
buketciğim geçmiş olsun canım geçengün rahatsızlanmışsın, şimdi nasılsın iyimisin canım, kendini çok yıpratıyorsun yapma canım benim biraz kafanı dağıt
tümaycım eşin çok etkilenmiş ayy yazık kıyamam, Allah birdaha yaşatmasın böyle birşey inşallah, sen ona akşamları konuş hep terapi ver Allahtan umut kesmeyelim günaha girmeyelim de, hem ben hiç bilmiyordum ozaman bu konuları düşeceği hiç aklıma bile gelmemişti o yüzden şoka girdim , şimdi daha bilinçliyim, herşeye hazırlıklıyım de onun da içini rahatlattır canım benim.canım ben 36 haftalık bebeğimi kaybettiğimde hastanede sinir kirizi geçirmişim eşim benim bidaha düzeleceğime inanmıyormuş bebeğimiz öldü ben eşimde aklını kaybetti diye düşünmüş çok üzülmüş sana bişey olur diye korkuyorum seni bidha öyle görmek istemiyorum diyor bende denemeden bilemeyiz diyorum.
kuşummm ayy canım benim yaaa, aynı benim gibi seninde sıkıntın hemen o an çıkmıyor demekki, benimde birkaç gün sonra hatta 1 hafta sonra vucudum tepki verir bu stresli olaylara aynı bensin yaaakızlar üzüntü herdaim var..geçen hafta boyunca eşimin askerlik işleriyle uğraştık hallettik çok şükür.ne oldu anlamadım..ellerimi sıkmışım dişlerimi sıkmışım annem konu komşu herkesi çağırmış..başımdan aşşağı sular dökmüşler.sonra ben gözlerimi açmışım konuşmuşum bişeyler saçmalamışım:) hiç birini hatırlamıyorum:)gözümü açtımki 5 tane kadın dayım kuzenim annem başımda..ben bişey anlamadım..acile gittik.tomografi kalp grafisi derken hiç birinden hiç bişey çıkmadı%99.9 conversiyonel bozukluk sinir krizi dediler. zaten ilaç kullanıyodum devam ediyorum..ben çok iyidim hiç bişeyim yoktu ama acısı dün gece çıktı..omzum tutulmuş hareket ettiremedim sonrada sırasıyla bütün kaslarım tutuldu, her yanım hamllamış gibi oldu...annem çok korkmuş .beni o halde görünce.ama Allaha şükür bişey yok..kasılmalar dışında..hiç bişeye gerek yok can sağlığından başka:))öptüm sizi canlarım
sündüzcüm valla hala adet olmadım, ama işte Allah bilirde ben kistten şüphe ediyorum, bitkisel şeylerimi yiyip içiyorum, bide bol su içiyorum, bide diyet yapıyorum 1 haftada 1.2 kg vermişim ohhhh gitsin yağlar gelsin bebişler inallahinş öyle bişi yoktur canım adetin ya düzeninde gelşir yaada hiç gelmez hamiş olursun inş
ayyy nazanım canım benim aynen varya gelemedi ama hergün en az saat başı hep aklımdasınız canım benim bende çok özledim dünde çalıştım bugün serbestimnerdesin sen yaa özledik şekerim gelde iki lafın belini kıralım
Burcu'cum valla adette olmadım ama belirti melirti de yokYasemincim cok özledim seni, regl oldun mu? Ay insallah sende de güzel gelişmeler vardi canim ?
Gamzecim canım benim çok çok geçmiş olsun, arabalara bişey olmasa bile o şok insana yetiyor yani. ben öyle durumlarda hemen aklıma getiriyorum ki " Allahım sana çok şükür ya bir insana çarpmış olsaydım aklımı oynatırdım heralde sana şükürler olsun rabbim" derim.kızlar bu sabah kaza yaptım arkadan arabaya vurdum hava çok yağmurluydu....arabanın radyosunu ayarlıyayım derken ön mesafeme baktığımda bişey yoktu kafamı bi kaldırdım frene bastım ama yağmurlu olduğu için durmadı kaydı ve vurdumkorkarak aşağıya indim bişey varmı diye adamalr benim korktuğumu gördüğü için bişey yok dediler ama benim plaka ve tamponun iç dişleri kırılmış
şimdi bende böyle hasar varsa karşı tarafta da vardır ve benim yüzümden belkide arabalarına masraf yapcaklar offff kızlar offff canım çok sıkkın
Bedriyecim bizim topiğimizin can kardeşi, Allahım sana en kısa zamanda bu zor günlerini kolay atlatabileceğin bir ruh hali nasibetsin inşallah, acını hafifletsin inşallah, belkide bir bebek verip seni onunla hayata bağlar Allah. bugünlerde geçecek ama inşallah senin için çok kolay geçip gider canım arkadaşım...Yasemin imm selam canımm..
Ve ben.. üzgünüm.. bende mutluymuşum gibi davranıyorum.. çok şükürler olsun halimizede.. içim karanlık.. Allah beterinden korusun.
canı bence bekle, vucudun bir düzene girsin dinlensin sonrasında Allah kerim yormayalım vıcıtlarımızı bence bukadar
şu sıralar diyorumki acaba 3 ay bekle dedi doktor ya beklemesem tüp bebeğemi geçsem yada beklesemmi kararsız kaldım
aylin ben senin yerinde olsam sabah akşam test yaparım anasını satayım..şimdiye kadar çıkmamışlarında acısı çıksın diye..:))du bakalım..biraz geçsin..inşallah normal sağlıklı bir gebeliktir..:))
canım günaydın nasılsın aylincimin durumu karışık dün kan testi yaptırdı sonuç 1.2 çıkmış dr gebelik yok demiş lh yüksekliği nedeniyle idrar yestleri yalnış sonuç vermiş mi nedemiş pek ilgilenmemiş kimyasal gebelikte ve ilaç kullananlarda böyle oluyomuş 6 veya 7 test yapmış hepsi pozitif lab kanı yalnışmı çalıştılar diye şüpheleniyoruz azıcık aceleye gelmiş hakkında hayırlısı inş başaka dr gidecek 11 aralık batı beklio aklımda kalanlar bunlaranammmm aylincim kuşum sen hamile mi oldun ayyy neler kaçırmışım ben yahu, kan testi yaptırdınmı ayy maşallah yaaa
eğer hatalı çıkarsa olab sabime şikayet et nakadar önemli bir konu bu uyuz oluyorum insanlar saçma sapan şeyleri şikayet edio sende bunu et bida doğru çalışsınlar burda akla karayı seçiyoruz ya omu bumu ben bile düşüne düşüne yoruldum kimbilir sen ne haldesin canım ya hayırlısı bekleyelim mevlam neler suncak bizehaklısın canım ben de bilemedim... sitede de araştırdım aynı durumda olup sonra hamileliğini öğrenen de var aksi olan da... ama biri var ki çok benmziyor benimkine o 2 pozitif görmüş kanda negatif değer bile aynı 1.2 çıkmış onun da sonra gelmeyince adeti yine idrar yapmış yine pozitif olunca tekrar kan yaptırmış öyle öğrenmiş gebeliğini lab hatasıymış onun da yani...
Arkadaşlar herkese hayırlı sabahlarr, en sonunda gelebildim, geçmişi okudum taa kaldığım yerden.
ayyy size rezil bir haber vermek istiyorum sabah sabah
gece altıma işemişim
yahu bu yaşıma geldim ne çocukken ne büyükken böyle birşey yaşamdım, şuan gülmekten zor yazıyorum bukadar rezil bir haber nasıl verilir diye
biliyorsunuz bu hafta çok yoğun geçti eve geç geldim filan, bide dün yine canım çıktı, bide eve geldim yerleri süpür sil, tuvaleti çamaşırsula, mutfağı topla, yine her haftaki gibi koltukların yerini değiştirdim filan, akşamda kaynanamlara gittik. eve geldim kaloriferide açtık bi ısıttık evi öylece uyuduk....
gece rüya gördüm ; çişim gelmiş tuvalete gidiyorum ediyorum ediyorum, sonra en son kalanıda böyle zorluyorum dibine kadar çıksın diye, işte o anda bi baktım sıcaklık hissettim açtım gözlerimi fal taşı gibi bi elledim altıma kaçırmışım hakkatensalakmıyım neyim ben yaa
sabah kalktık bentabi gece üstümü deiştirdm tayt filan giymişim o uykumla, eşim diyoki bu ne, sen gece böyle yatmamıştın diyor, altıma işedim de ondan dedimyıkıldık gülmekten, o da bana çocukluk işeme maceralarını anlattı filan çişli bir sabah geçirdik yani.
btskn,tb_fb,bibercik_83,gul1982,HayatSultan canlarım dualarını okudum...
ama rüyadaa çişini yaparken baya keyifli oluyo rahatlıosun resmen uyanınca tabiii foşşş bende çocukluğumda yasamıştım en son baya derin uyumuşsun ve yorulmuşsunki uyanamaışşsın en zoruda yatak çarşaf değiştir temizle hiç sevmiyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?