Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

canım dualarını okudum.Allah hayırlısı ile sağlıkla sıhatle yavruna kavuştursun inşallah.bi avazda kurtarsın inşallah

Ey kapısına varanları geri çevirmeyen Rabbimiz.. Kendisiyle senin kapına gelindiğinde mutlaka icabet buyurduğun ve yine onunla anıldığın her zaman kullarına yardımcı olduğun Nam-ı Celilin hürmetine istiyoruz... Dualarımızı kabul buyur ve ümitlerimizi boşa çıkarma.. Amin..

Gül arkadaşım senin için duamı ettim Rabbim kabul buyurur inşaAllah..

güzel topiğimizin melekleriiiii ALLAH hepinizden razı olsun tez zamnda ne muradınız varsa versin İNŞALLAH...
GÜLÜM dualarını okudum canım bu arada allahım kabul etsin...

yani bu da pozitif eşim de annem de lab. testi hatalı diyorlar ben ne düşüneceğim ne yapacağım bilmiyorum bitmiş hissediyorum...
valla tatlım cok garip kanda bir yanlışlık var dicem ama anlamadım gitti..2-3 gün sonra tekrar baktır kana istersen canım..

aylincim başak bi yerde tekrar baktırsan canım lab yalnış çalışmış olabilir inş hamişsindir

Gulcum aksam duanı okudum.
Ayliiiiin.üzülme.2gun bekle kan testini tekrarla.kanda da çıkmıyor bazen.ornekleri benim etrafımda da var.yine icine sinmezse muayene istersin.bekle anacim bekle:)

CANLAR ALLAH RAZI OLSUN nasıl inanasım var bilemezsiniz... 3 aralıktan beri 7 test yaptım biri negatif ilk yaptığım o da çok erken yaptığım için altısı pozitif hem de koyulaştı son fotosunu eklediğimi görseniz şimdi kızlar neredeyse c ile aynı koyulukta rengi doktorun ilgisizliği var kesin tatmin etmedi zaten bizi eşim çok sinirlendi adama bi de kan alma sırasında çok kalabalıktı ortalık ve 2 ye doğru veririz dediler sonucu biz de 1 de randevumuz var hızlandırır mısınız dedik tamam erken çıkarmaya çalışalım dedi kız ondan bi karşıklık mı oldu diyorum....sorular sorular umutlar işte canlar yarın sabah yine idrarda yapıcam 2 tane almıştık bugün eşim biri bozuk çıkarsa diye 2 tane aldırdı neyse ki ben öncekilerin bozuk olduğuna emindim de işte farklı markayla kanıtlayayım diye düşünmüştüm ama öyle olmadı tabi... saatlerdir araştırıyorum nette nasıl ovu testi hcg ile çapraz etkileşebiliyorsa gebelik de lh hormonuyla çapraz etkileşebiliyormuş acaba lh mı arttı diye düşünüyorum tekrar mı yumurtluyorum diye ama akıntım öyle demiyor hemen kan aldırasım da yok açıkcası tekrar bekleyeceğim şu 11 aralık bi geçsin tekrar başka bi doktora gidicem iyi bi doktor var burda ama doluydu ondan gidemedik ona gidicem adet olsam bile sorucam nedenini doktora tuhaf bi durumum varsa idrar testi yapmam bi daha... gerçi önceki 2 ay böyle olmadı bu aya özgü bi tuhaflık mı var bende bilemedim.......
ya çok sinirleniyorum saçma durumda kaldığım için...

canım biliosun neler neler var kanda idrarda çıkmayıp ultrasonda görünmeyip battan 17 gün sonra bile hamiş olduğunu öğrenenler var moralini bozma inş tekerar yaptır başka bi yerde bebişin senimleyse kimse buna mani olmaz kendine beslenmene dikkat et yeter salıya ne kaldı şurada inş hayırlı haberler alcaksın

Hayırlısı olsun canım umarım en yakın zaman da olur
Hrs için çok iyi diyolar ama pahalı olduğunu da duymuştum ne kadar tuttu tüm işlemler?

iyi mi kötü mü bilemem buna bebişimi kucağıma aldığımda emin olurum ancakk..tüp bebek fiyatları aşağı yukarı aynıı gibii..2 milyar ilaçlar tuttu...raporsuz tüp bebek fiyatı 4.500 toplamda 6.500...eğer raporun varsa 3.600+2.00 ilaç falan filan işte.. git gelleri saymıyorumm...hakkımızda hayırlısıı

saolasın tatlım inşallah ama geç döllenme denen durum geç yumurtlamada oluyor sanırım ama ben zamanında yumurtladım bugün ovulasyonun 15. günü düşün... lab. hatası dışında hamile olmamın başka bi durumu olamaz sanki zaten idrarda pozitif hep işte şu lh hormonu niye yükseliyor durduk yere 3 gündür yüksek olması lazım bu kadar pozitif olabilmesi için...
ya kızlar sizi de baydım kusura bakmayın ama düşünemiyorum şimdilik başka bişi...

ovu testlerin nasıl çıkıyor peki denedinmi hiç

ovu testlerin nasıl çıkıyor peki denedinmi hiç

onu en son 6 aralıkta yaptım canım koyu çıkmıştı c ye yakın koyulukta ondan gaza gelip gebelik testi yaptım işte o da silik çıktı ilk gebelik testim baya sonra hep gebelik yaptım gitgide koyulaşınca şüphelenmedim açıkcası...

bazıları ovu testi koyulaşınca gebelik belirtidsi diorlar ma ne kadar doğru bilmiyorum sana yardımcı olamıyorum maalesef zamana ihtiyacımız var sabır canım allah sabredenlerle birliktedir duamızı edelim biz rabbim neylerse güzel eyler

haklısın canım ben de bilemedim... sitede de araştırdım aynı durumda olup sonra hamileliğini öğrenen de var aksi olan da... ama biri var ki çok benmziyor benimkine o 2 pozitif görmüş kanda negatif değer bile aynı 1.2 çıkmış onun da sonra gelmeyince adeti yine idrar yapmış yine pozitif olunca tekrar kan yaptırmış öyle öğrenmiş gebeliğini lab hatasıymış onun da yani...

günaydın kızlar sabah yine test yaptım bu sefer ovu testi de yaptım...üstteki test gebelik alttaki de ovu testi...

buketciğim geçmiş olsun canım geçengün rahatsızlanmışsın, şimdi nasılsın iyimisin canım, kendini çok yıpratıyorsun yapma canım benim biraz kafanı dağıt

Özlem güya kendimi sıkmıyom iste ama vücut öyle demedi.bende anlamadım ansızın oldu.Neyse gecti şükür.sen nasılsın?
Kübra duanı okudum.Allah kabul etsin.hayırlısını versin.

Aylin sabır balım sabır.zaman gösterecek kim haklı kim değil.

tümaycım eşin çok etkilenmiş ayy yazık kıyamam, Allah birdaha yaşatmasın böyle birşey inşallah, sen ona akşamları konuş hep terapi ver Allahtan umut kesmeyelim günaha girmeyelim de, hem ben hiç bilmiyordum ozaman bu konuları düşeceği hiç aklıma bile gelmemişti o yüzden şoka girdim , şimdi daha bilinçliyim, herşeye hazırlıklıyım de onun da içini rahatlattır canım benim.
kuşummm ayy canım benim yaaa, aynı benim gibi seninde sıkıntın hemen o an çıkmıyor demekki, benimde birkaç gün sonra hatta 1 hafta sonra vucudum tepki verir bu stresli olaylara aynı bensin yaaa bişeye üzlürüm , giderim 1 hafta 15 gün sonra kurdeşen dökerim millette ne oldu bu kıza durduk yere der, yine stres yaparım, 1 hafta sonra mideme vurur kusmaya başlarım gece gündüz.... Allah şifaversin canım benim, bi gamsız olamadık anacım biz neden böyleyiz yaaa:26:
inş öyle bişi yoktur canım adetin ya düzeninde gelşir yaada hiç gelmez hamiş olursun inş
sündüzcüm valla hala adet olmadım, ama işte Allah bilirde ben kistten şüphe ediyorum, bitkisel şeylerimi yiyip içiyorum, bide bol su içiyorum, bide diyet yapıyorum 1 haftada 1.2 kg vermişim ohhhh gitsin yağlar gelsin bebişler inallah
nerdesin sen yaa özledik şekerim gelde iki lafın belini kıralım
ayyy nazanım canım benim aynen varya gelemedi ama hergün en az saat başı hep aklımdasınız canım benim bende çok özledim dünde çalıştım bugün serbestim
Yasemincim cok özledim seni, regl oldun mu? Ay insallah sende de güzel gelişmeler vardi canim ?
Burcu'cum valla adette olmadım ama belirti melirti de yok testte de ısrarla tek çizgi çıkıyor sinir oldu dahada test yapmıyorum. hayıt suyuna devam ediyorum kuşum inşallah şifa verecek rabbim.
Gamzecim canım benim çok çok geçmiş olsun, arabalara bişey olmasa bile o şok insana yetiyor yani. ben öyle durumlarda hemen aklıma getiriyorum ki " Allahım sana çok şükür ya bir insana çarpmış olsaydım aklımı oynatırdım heralde sana şükürler olsun rabbim" derim.
ben bunda yıllar öncesi bir kaza yapmıştım ve aynen senin dediğin gibi hergün okuduğum nas, felak, ayetel kürsi yi o gün çok iyi hatırlıyorum okumayı unutmuştum!!!! hayatımdaki ilk ve son kazamı da o gün yapmıştım ayyy kaza yaptığım arabada da bir kadın vardı bi indi kadın konuşamyor, ağzı kaymış böyle biraz, ben onu görünce başladım ağlamaya, "Allahım kadının ağzı burnu kaymış ben napıcm şimdi diye" sonra dakikalar geçince anladım ki meğer kadın öyleymiş zaten ödüm patladı öldüm dirildim. Allahım kimseye yaşatmasın gelecekse mala gelsin gerçekten insan canına bişey olmasın yeterki. sakın sakın üzülme gamzem.
Yasemin imm selam canımm..
Ve ben.. üzgünüm.. bende mutluymuşum gibi davranıyorum.. çok şükürler olsun halimizede.. içim karanlık.. Allah beterinden korusun.
Bedriyecim bizim topiğimizin can kardeşi, Allahım sana en kısa zamanda bu zor günlerini kolay atlatabileceğin bir ruh hali nasibetsin inşallah, acını hafifletsin inşallah, belkide bir bebek verip seni onunla hayata bağlar Allah. bugünlerde geçecek ama inşallah senin için çok kolay geçip gider canım arkadaşım...

şu sıralar diyorumki acaba 3 ay bekle dedi doktor ya beklemesem tüp bebeğemi geçsem yada beklesemmi kararsız kaldım
canı bence bekle, vucudun bir düzene girsin dinlensin sonrasında Allah kerim yormayalım vıcıtlarımızı bence bukadar

ayy kuşum ne güzel söylemişsin yaaa, aynen varya eczaneden kolisiyle alırım testi, sabah akşam aç karnına yapardım herade, sonrada o testleri biriktirip sırasına göre tabdizip çerçeveletip tablo yapar çocuğumun odasına asardım

anammmm aylincim kuşum sen hamile mi oldun ayyy neler kaçırmışım ben yahu, kan testi yaptırdınmı ayy maşallah yaaa
canım günaydın nasılsın aylincimin durumu karışık dün kan testi yaptırdı sonuç 1.2 çıkmış dr gebelik yok demiş lh yüksekliği nedeniyle idrar yestleri yalnış sonuç vermiş mi nedemiş pek ilgilenmemiş kimyasal gebelikte ve ilaç kullananlarda böyle oluyomuş 6 veya 7 test yapmış hepsi pozitif lab kanı yalnışmı çalıştılar diye şüpheleniyoruz azıcık aceleye gelmiş hakkında hayırlısı inş başaka dr gidecek 11 aralık batı beklio aklımda kalanlar bunlar

eğer hatalı çıkarsa olab sabime şikayet et nakadar önemli bir konu bu uyuz oluyorum insanlar saçma sapan şeyleri şikayet edio sende bunu et bida doğru çalışsınlar burda akla karayı seçiyoruz ya omu bumu ben bile düşüne düşüne yoruldum kimbilir sen ne haldesin canım ya hayırlısı bekleyelim mevlam neler suncak bize

Arkadaşlar herkese hayırlı sabahlarr, en sonunda gelebildim, geçmişi okudum taa kaldığım yerden.
ayyy size rezil bir haber vermek istiyorum sabah sabah
gece altıma işemişim
yahu bu yaşıma geldim ne çocukken ne büyükken böyle birşey yaşamdım, şuan gülmekten zor yazıyorum bukadar rezil bir haber nasıl verilir diye
biliyorsunuz bu hafta çok yoğun geçti eve geç geldim filan, bide dün yine canım çıktı, bide eve geldim yerleri süpür sil, tuvaleti çamaşırsula, mutfağı topla, yine her haftaki gibi koltukların yerini değiştirdim filan, akşamda kaynanamlara gittik. eve geldim kaloriferide açtık bi ısıttık evi öylece uyuduk....
gece rüya gördüm ; çişim gelmiş tuvalete gidiyorum ediyorum ediyorum, sonra en son kalanıda böyle zorluyorum dibine kadar çıksın diye, işte o anda bi baktım sıcaklık hissettim açtım gözlerimi fal taşı gibi bi elledim altıma kaçırmışım hakkaten salakmıyım neyim ben yaa
sabah kalktık bentabi gece üstümü deiştirdm tayt filan giymişim o uykumla, eşim diyoki bu ne, sen gece böyle yatmamıştın diyor, altıma işedim de ondan dedim yıkıldık gülmekten, o da bana çocukluk işeme maceralarını anlattı filan çişli bir sabah geçirdik yani.

btskn,tb_fb,bibercik_83,gul1982,HayatSultan canlarım dualarını okudum...

ama rüyadaa çişini yaparken baya keyifli oluyo rahatlıosun resmen uyanınca tabiii foşşş bende çocukluğumda yasamıştım en son baya derin uyumuşsun ve yorulmuşsunki uyanamaışşsın en zoruda yatak çarşaf değiştir temizle hiç sevmiyorumm

ayy sündüzcüm çok şükürki hemen anında frketmişim yatağa geçmemiş hakkaten o en zor iş yaaa yatak yorgan yıka filan :))
şimdi de çişli çamaşırlarımı yıkdım onları asıyorum bi yandan da diyorumki "bak şimdi çocuğum olsaydı ikimizn birden çişli çamaşırlarını yıkardım, altımıza eder eder yıkardık ohh iyi alıştım ben haa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…