Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

canım tatlım bitanem çok doğru söylüyorsun, işte ALlah herşeyin hayırlısına getiriyor beni ben öyle inanıyorum, şimdi hamiş olsaydım rahat rahat evimi toplayamayacaktım, yeni evde koltukları çekip itemeyecektim, istediğim gibi dizayn yapamayacaktım belki, nekadar yorulmamayaa çalışsamda yorulacaktım buda hamilelik için hiç iyi olmayacaktı. Allah herşeyin hayırlısını bilir ben ona dayandım ona güvendim. Bak beni üzmemek için bana başka meşguliyetler çıkarıyor sevgili Rabbim bu arada komşu bebek ve ev konusundaki duana canı yüekten aminn diyorum.
sen nasıl oldun moral durumların daha iyimi bugün? kader arkadaşım benim, kocalarımızı yollıyıp duruyoruz, şimdilik benimki buralarda, bayram ertesi gider mutlaka biyerlere.

canım benim valla ALlah işte sabrını da veriyor, üzmek istemediği için bana başka meşguliyetlerde veriyor demekki. çok şükür rabbime herşley için.
bu arada annanem hastaneden çıktı, ama burnundan hortumla mama ile besleniyor yani çok zor onun içinde, ona bakan annem içinde. inşallah dua edinde biran evvel şifa versin rabbim kılzar, akşam aklınıza gelince dua edin olurmu..

günaydın kardeşlerim,arkadaşlarım.inşallah bu gün güzel bir gün olur,hep birlikde güzel bir gün geçiririz...biz bobilimle uyandık,meyve suyumuzu sıkıp içtik,evimizi temizledik ve sizlere koşduk....
günaydın canım.bu gunun her geçen günden daha güzel olsun.canım bu gun kadir gecesidi çok dua edelım namaz kılalım.eeee seninde bize dua etmen lazım hamişlerin duaları kabul oluyormuş

kuzum allah tamamına erdirsin canım bebegini sağlıkla al kucağina inşeallah.darısı olmayanlara.

Yasemiinnnn hakkında hayırlısı olsun canım... İnşAllah Tez vakitden hayırlısıyla satılır evin ve taşınırsınız istediğin eve.. Allah hayırlısını nasip etsin inşAllah.
amin canım ALlah razı olsun inşalah herşeyin hayırlısı olsun tez zamanda
günaydın canım.bu gunun her geçen günden daha güzel olsun.canım bu gun kadir gecesidi çok dua edelım namaz kılalım.eeee seninde bize dua etmen lazım hamişlerin duaları kabul oluyormuş

meleğim nasılsın günaydın, bugün daha pozitif gördüm seni maşallah canım benim
bugün sanada dua edelim kuşum, Allah bir mucize ile eşinin işlerini ayarlatıp seni ailenin yanına göndersin, git gel de için rahatlasın inşallah tatlım.

iyi diyelim iyi olalım...kafam öyle karışıkki..ben-o-geçmiş-gelecek düşünüp duruyorum..allah beni selamete erdirsin istiyorum..bu gece onun için dua edecem..selamete çıkmak için..hepimizin hakkında hayırlısı..

benimki 10 temmuzdu ama bu sitenin hesaplamasında böyle yazıyor ben başka sitede hesapladım 1 gün sonrası çıkıyor

zaten aynı günde doğmuyorlar ki şu veletler,mutlaka erkene alıyorlar,kız olursa baya erken olur ha ben söyleyim yani....ne yapıyorsun?belirtiler falan ne durumde?benim göğüsler geberiyor resmen,hatta üstündeki beyaz damarlarr çatlamaya başlamış bile,bebek yağı kullanmaya başladım dünden itibaren,hem karnıma hem göğüslerime sürüyorum,bir de ayran içiyorum,bol-bol su içiyorum,peynir yiyorum,sabahları meyve suları çekip içiyorum,kırmızı pancar,havuç,elma,şeftali,ne varsa karıştırıpiçiyorum...sen özel olarak ne yapıyorsun tatlım?

iyi diyelim iyi olalım...kafam öyle karışıkki..ben-o-geçmiş-gelecek düşünüp duruyorum..allah beni selamete erdirsin istiyorum..bu gece onun için dua edecem..selamete çıkmak için..hepimizin hakkında hayırlısı..

Allah ananene acil şifalar,anacığına da sabr versin,güç kuvvet versin inşallah...

günaydın meleyim,inşallah akşam her kes için dua edip de uyurum,siz de hacet namazlarınızı kılın bence bu mübarek gecede...bu arada ayetel kürsini de okudum kuzum...

canım benim bak tayin işi filan diyorsun, bellimi olur belki senin durumunda benimki gibi olacaktır, hani taşınma telaşı filan olursa bebişle zor olur diye, Allah hepsini sıraya koymuştur. belirsizlik kötü işte, bilsen ki tayin çıktı, ona göre bi plan yaparsın, yada tam tersi kalacağını bilsen fikirlerin ona göre şekil alır. ama aslında bilsekte sadece bildiğimizi sanıyoruz, hayatta herşeyi biz planlıyoruz gibi geliyor sanki bize, halbuki Allah planlıyor bize sunuyor, bizde onun üzerine hayal kuruyoruz. İnşallah biran evvel hayatındaki herşey hayırlı yönde netleşir canım dostum

anlaşılan senin kocişle olan ilişkiyle ilgili kafan iyice karışmış.tatlımmmmmmm benim,böyle zamanlarda sakın onunla yaşadığın kötü şeylerden düşünme,hep iyi şeyleri ,güzel yaşananları hatırla ki kendini içten içe doldurmayasın,inşallah kalbin gönlünü ferahlatsın,içini rahatlatsın....

gunaydın nuryüzlüm.bacm hemd olsun iyiyim çok güzel ruya gördüm allahım bana 5 kapı açdı ruyamda hangisini seçıyorsun dedi kapılarda para;ev;iş;;ve bebek yazılmışdı ben bir şey istemiyorum dedim yalnız bebek istiyorum ve kapını açıyorum.arapça konuşuyoruz yazılarda arapçaymış yanımda eşim ve 3 kişi vr ama bu kişilerin azçık sanki insandan farklıdılar onlarda bana şimdi senin dileğinçin biz her kesden bir şeyler toplamalıyız diyorlar ama ne anlamadım.çok güzelidi her yan nurlu böyle işiklar yanıyordu .canım sen nasılsın,,,

ayyy maşşallahh yaa nekadar güzel bir rüya tatlım nekadar temiz kalplisin ALlah sana nekadar güzel bir müjde vermiş, bak aklıma ne geldi sen böyle yazınca;
hani demişler ya "şimdi senin dileğinçin biz her kesden bir şeyler toplamalıyız diyorlar" dedin ya, acaba sana 41 yasin mi okusak, yani topikteki herkes 1er tane okusun geri kalanınıda dağıtabilirsen dağıt, ama bence geri kalanını kendin oku, insan kendisi için canı gönülden okur çünkü. hani bişeyler toplamalıyız demişler ya, bu şekilde yasin toplayalım istersen canımın içi

SAĞOL CANIM UMARIM ÖYLE OLUR..
evet tatlım.seninle birbirimize benziyoruz..bende kendime öyle yaparım..kötü şeyler hatırlamam..yoksa kişi içten içten dolar iyice cephe alır..kaldıkı arada sevgi var..cephe alacak ne var??

Allah hayırlara çevirsin..çok güzel bir rüya görmüşsün..3 kişinin toplayacağı belki duadır..başkalarının senin için yapacağı dualar..belki bizler buna vesile olabiliriz.. ya toplayacakları sadakadır..bi fakire sadaka vermen şeklindede düşünebilirsin..her şekilde hayırlı bi rüya..Allah bizede böyle rüyalar, böyle işaretler nasip etsin..hakkında hayırlısı olsun..çok sevindim senin adına..

Gül'cüm canım yaaa hayırdır inşallah bu negüzel bir rüya tatlım, inşallah senin temiz kalbine doğmuştur da , Allah rüyanda göstermiştir böyle bir gerçeği. bu ay olmasada önümüzdeki ay veririm belki haberi , seninde rüyan çıkmış olur canım benim

evet canım olur çokkkkk sevinirim.arkadaşlar inşeallah yardım edirler .bende gerisini okurum .facedede paylşırım ordakı arkadaşlarımda okur

evet canım benim hiç aklıma gelmıyordu ne anlama geliyor diyip düşünüp duruyordum.belkim benin 41 ayetül kürsi duam varya daha 25 kişi okumuş ya belkım tamamlamasını istiyor allahım.ama nerden buluyum 16 hamılenı .16 dah okunmalıydı

canım hamişlerin topiklerinde gez bugün biraz, onlardan rica et, nevar hemen okuyuverirler uzun bir şey değil nasılsa, bugün kadir gecesi bak mutlaka tamamla o 16 kişiyi en güzel yöntem de hamişlerin forumlarına girip rica etmek, seve seve okurlar bence

söyleriz tanıdıklarımıza eşe dosta..okurlar birer ayetel kürsi..

bu güzel fikir melek bacım..nasıl diyosunuz..Allah kömeğin olsun mu?? yanlış olmasın şimdi..:)))komik olur..Allah yardımcın olsun anlamnda sanırım..kars ta kalmıştım ben oradan biliyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…