- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #9.621
ama rüyadaa çişini yaparken baya keyifli oluyo rahatlıosun resmen uyanınca tabiii foşşş bende çocukluğumda yasamıştım en son baya derin uyumuşsun ve yorulmuşsunki uyanamaışşsın en zoruda yatak çarşaf değiştir temizle hiç sevmiyorumm
ayy sündüzcüm çok şükürki hemen anında frketmişim yatağa geçmemiş hakkaten o en zor iş yaaa yatak yorgan yıka filan :))
şimdi de çişli çamaşırlarımı yıkdım onları asıyorumbi yandan da diyorumki "bak şimdi çocuğum olsaydı ikimizn birden çişli çamaşırlarını yıkardım, altımıza eder eder yıkardık ohh iyi alıştım ben haa
ayy canım benim iyi bari yalnız değilmişim, lütfen herkes altına kaçırma hikayelerini yazsında kendimi kötü hissetmeyeyim bariDert etmeyin arkadaşlar herkesin başına gelebilir benim başimada iki defa geldi hemde yeni birinde kurtardım ikincisinde an da olsa kaçırdım gebelikten dolayı çok rüyalar görmeye başladım rüyamda tuvalete gittim dakikalarca yaptım bide kendi kendime diyorum ki yapıyorum yapıyorum bitmiyor bu ne iştir diye o sırada elimi atarım ki yatak ıslanmiş:)))
o derdi anne çişimi ediyom popom kuru kalıyo sen kendi derdine yan canım
ayy canım benim iyi bari yalnız değilmişim, lütfen herkes altına kaçırma hikayelerini yazsında kendimi kötü hissetmeyeyim barigüle güle çamaşır asıyorum şuanda
ayyy doğru söyledin canım, deminde aklımdan ne geçti bak, eşim dışarı çıktı sabahtan, dedimki kendi kendime diyorumki "gelirken şimdi bana bez alıp gelirse ne güleriz ama " diyerek güüyorum hala, yedim kafayı yaaherkese telefon açıp ben altıma işedim diyip gülesim var
Allah iyiliğini versin ya sabah sabah güldürdün beni Allah'da seni güldürsün emi bende gece eşimi uyandırıyorum kalk ben altıma işedim oda sabah kalkmış gece sen yatağami işedin çişli kariciğim diye dalga geçiyor anlayacağınız bu gebelik Adamın altına bile yaptiriyo:))
kübracım sabah duanı okudum
amiin Allah kimseye yaşatmasın,sana tavsiyem kendini strese sokma rahat ol,anladığım kadarıyla sende hemen araştırmalara başlamışsın bende öyleydim ve hatta burdaki arkadaşlarımızın çoğu böyle bazen fazla bilmemek öğrenmemek en iyisi diyorum,kendimizi strese soktukça işi zorlaştırıyoruz,inşallah sen başarırsın strese girmeden kısa zamanda hamile kalmayı.Allah yardımcın olsun
Arkadaşlar herkese hayırlı sabahlarr, en sonunda gelebildim, geçmişi okudum taa kaldığım yerden.
ayyy size rezil bir haber vermek istiyorum sabah sabah
gece altıma işemişim
yahu bu yaşıma geldim ne çocukken ne büyükken böyle birşey yaşamdım, şuan gülmekten zor yazıyorum bukadar rezil bir haber nasıl verilir diye
biliyorsunuz bu hafta çok yoğun geçti eve geç geldim filan, bide dün yine canım çıktı, bide eve geldim yerleri süpür sil, tuvaleti çamaşırsula, mutfağı topla, yine her haftaki gibi koltukların yerini değiştirdim filan, akşamda kaynanamlara gittik. eve geldim kaloriferide açtık bi ısıttık evi öylece uyuduk....
gece rüya gördüm ; çişim gelmiş tuvalete gidiyorum ediyorum ediyorum, sonra en son kalanıda böyle zorluyorum dibine kadar çıksın diye, işte o anda bi baktım sıcaklık hissettim açtım gözlerimi fal taşı gibi bi elledim altıma kaçırmışım hakkatensalakmıyım neyim ben yaa
sabah kalktık bentabi gece üstümü deiştirdm tayt filan giymişim o uykumla, eşim diyoki bu ne, sen gece böyle yatmamıştın diyor, altıma işedim de ondan dedimyıkıldık gülmekten, o da bana çocukluk işeme maceralarını anlattı filan çişli bir sabah geçirdik yani.
btskn,tb_fb,bibercik_83,gul1982,HayatSultan canlarım dualarını okudum...
kızlar delirmek üzereyimm.. sonuç negatif 1.2 çıktı kanda özel hastanede yaptırdım doktor nerdeyse yüzüme bakmadı görseniz...
size şöyle anlatayım canlar 6 idrar testim vardı benim aynı marka 3 aralıkta yaptım negatifti ölesine yapmıştım onu sonra 6 aralıkta ilk pozitifi gördüm 5 test yaptım hepsi pozitif ve gittikçe koyulaşan pozitifti doktor güvenme idrara kan doğrudur dedi bana idrarda başka maddelerle etkileşme olabilir ondandır dedi ne varsa benim idrarda artık... neyse inandım doktora tabi üzüldüm negatif dedim kesin sonra geldim işte nette araştırdım bu arada denemek için farklı marka test aldım gelirken neyse hatalı pozitif ya kimyasalda ya da ilaç tedavisi falan görüyorsanız çıkar diyordu ee ben tedavi falan görmüyorum kimyasal olsa koyulaşmaz hoş kanda 1.2 iken idrarda esamesi okunmaz 2. çizginin neyse gelince bayadır çişimi yapmadım diye yaptım farklı marka testi böyle çıktı
Eki Görüntüle 571747
yani bu da pozitif eşim de annem de lab. testi hatalı diyorlar ben ne düşüneceğim ne yapacağım bilmiyorum bitmiş hissediyorum...
kızlar bugun sperm testımıızı yaptırttık sonucumuzu pazartesı öğrencekmısız dualarınızıdan benıde eksık etmeyın arkadaslar inşallah rabbım hepımızı tez vakıtte meleklerımıze kavusturur aminn
cnm ben diyorum sana hamilesin seennnngünaydın kızlar sabah yine test yaptım bu sefer ovu testi de yaptım...üstteki test gebelik alttaki de ovu testi...
Eki Görüntüle 572152
Arkadaşlar herkese hayırlı sabahlarr, en sonunda gelebildim, geçmişi okudum taa kaldığım yerden.
ayyy size rezil bir haber vermek istiyorum sabah sabah
gece altıma işemişim
yahu bu yaşıma geldim ne çocukken ne büyükken böyle birşey yaşamdım, şuan gülmekten zor yazıyorum bukadar rezil bir haber nasıl verilir diye
biliyorsunuz bu hafta çok yoğun geçti eve geç geldim filan, bide dün yine canım çıktı, bide eve geldim yerleri süpür sil, tuvaleti çamaşırsula, mutfağı topla, yine her haftaki gibi koltukların yerini değiştirdim filan, akşamda kaynanamlara gittik. eve geldim kaloriferide açtık bi ısıttık evi öylece uyuduk....
gece rüya gördüm ; çişim gelmiş tuvalete gidiyorum ediyorum ediyorum, sonra en son kalanıda böyle zorluyorum dibine kadar çıksın diye, işte o anda bi baktım sıcaklık hissettim açtım gözlerimi fal taşı gibi bi elledim altıma kaçırmışım hakkatensalakmıyım neyim ben yaa
sabah kalktık bentabi gece üstümü deiştirdm tayt filan giymişim o uykumla, eşim diyoki bu ne, sen gece böyle yatmamıştın diyor, altıma işedim de ondan dedimyıkıldık gülmekten, o da bana çocukluk işeme maceralarını anlattı filan çişli bir sabah geçirdik yani.
ayyy canım yaaa hiççç gülmem yoktu ya allah iyiliğini versin şimdi benimde küçüklüğüm geldi aklıma canım ya
Kizlar adet oldum 4. Gunumdeyim.Bugun Istanbul fatihe gittm Remzi Kökun yanina. HEP hilal tvde ckiyordu. Bitkisel kapsulleri var. Cok sifa bulan var. Bana 5 TANE kapsül verdi. Fiyati biraz uçuk. 400 lira. Dediki senn gibi bir hastam vardi normalde ilaclari 3 ay kullanmasi lazmdi 3 hafta kullanmis hamile kalmis belki sende oyle olabilirsin dedi. ama verdigi kapsulleri duzenli kullanmam gerekiyormus. Haydi hayirlisi bakalim ins.sifa olurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?