Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Kızlar selamlar, Nasılsınız?
ben bugun gitmedim bi yerlere evdeyim kısmetse hemn temizlik yapıcağım hem dualarımı falan okurum birazdan..
Aylin gelişme var mı testlerini gördüm.. MaşaAllah diyorum..
Hala doktorun yanlış yaptığını düşünüyorum arkadaşlar erken zamanlarda muayene olmuyor diyorlar ama ben gittiğimde karnımdan baktı ilk rahim kalınlığını ölçmek için 3 ayrı doktora gittik üçüde göbekten ultrasonla baktı ve rahim hazır değil kalınlaşma yok dedi en sonunda sigortaya gittik üniversite hastenesine oradaki hoca da direk alttan baktı, hatta sonra spekulmla baktı sonra kandan takip 2 gün sonra yine alttan muayeneler vs.. yani o doktor seni muayene etmeleydi ve etseydi sana ışık olucak tespitlerde bulunabilirdi.

Kısmetse ptesi tekrarla bence kanı..

KEyifler iyi inşAllah hepimizde..

Dert etmeyin arkadaşlar herkesin başına gelebilir benim başimada iki defa geldi hemde yeni birinde kurtardım ikincisinde an da olsa kaçırdım gebelikten dolayı çok rüyalar görmeye başladım rüyamda tuvalete gittim dakikalarca yaptım bide kendi kendime diyorum ki yapıyorum yapıyorum bitmiyor bu ne iştir diye o sırada elimi atarım ki yatak ıslanmiş:)))

o derdi anne çişimi ediyom popom kuru kalıyo sen kendi derdine yan canım

ayy canım benim iyi bari yalnız değilmişim, lütfen herkes altına kaçırma hikayelerini yazsında kendimi kötü hissetmeyeyim bari güle güle çamaşır asıyorum şuanda
o derdi anne çişimi ediyom popom kuru kalıyo sen kendi derdine yan canım

ayyy doğru söyledin canım, deminde aklımdan ne geçti bak, eşim dışarı çıktı sabahtan, dedimki kendi kendime diyorumki "gelirken şimdi bana bez alıp gelirse ne güleriz ama " diyerek güüyorum hala, yedim kafayı yaa herkese telefon açıp ben altıma işedim diyip gülesim var

Allah iyiliğini versin ya sabah sabah güldürdün beni Allah'da seni güldürsün emi bende gece eşimi uyandırıyorum kalk ben altıma işedim oda sabah kalkmış gece sen yatağami işedin çişli kariciğim diye dalga geçiyor anlayacağınız bu gebelik Adamın altına bile yaptiriyo:))

ayy canım benim Allah hepimizin yüzünü güldürsün inşallah aminn
maşaallah seninki hamişliktenmiş ben hamişte değilim bir gerekçemde yok yani, kafama göre işedim ayyy çok güldüm bugün yaa bilsemki hergün güleceğim hergün işerim yani ne güzel neşem geldi
Allah sağlıkla kucağına almayı nasibetsin inşallah canım, darısı benim ve tüm isteyenlerin başına, inşallah hamişlikten işerim bidahaki sefere

çok teşekkürler canım benim.aynen stresin hiç iyi etkiilemediğini biliyorum.ama etkileniyorum da.bakalım inş güzel haberler verebilrim,verebiliriz tüm bekleyen arkadaşlarla

Yasemin canım benim uzun zamandır gelemiyosun özledik seni:)
Allahtan yatak yorgan batmadan farkına varmışsın :)
Yasemin dua listesindeki adıma da ecrin yazmışsın Aslı yazmayı unutmuşsun :) tatlım onuda düzeltirsen sevinirim hani dua günü bi yanlışlık olmasın :)
Aylinnn canım sen de kan testine bir daha tekrarla canım böyle berlirsizlikte kalma Allahım inşallah hamilesindir :))))

cnm yaaaaa hamilesin sen inşallahhhhh tatlım ya hemencecik gidip başka bi hastanede tekrar tahlil yaptırıyosun tamam mıııı hiiiçççç üzülme hakkında hayırlısı inş. ama bu kadar olmaz kaç tane test yapmışşın kanda da mutlaka çıkması gerekiyodu kesinlikle bi yanlışlık var bu işte...

yani bu da pozitif eşim de annem de lab. testi hatalı diyorlar ben ne düşüneceğim ne yapacağım bilmiyorum bitmiş hissediyorum...

hamişsin seeenn hamişsin hamişsin

inşallah güzel sonuçlar alırsın canım benim hakkında hayırlısı inş dualarımız seninle...

günaydın kızlar sabah yine test yaptım bu sefer ovu testi de yaptım...üstteki test gebelik alttaki de ovu testi...
Eki Görüntüle 572152
cnm ben diyorum sana hamilesin seennnn

Kizlar adet oldum 4. Gunumdeyim. Bugun Istanbul fatihe gittm Remzi Kökun yanina. HEP hilal tvde ckiyordu. Bitkisel kapsulleri var. Cok sifa bulan var. Bana 5 TANE kapsül verdi. Fiyati biraz uçuk. 400 lira. Dediki senn gibi bir hastam vardi normalde ilaclari 3 ay kullanmasi lazmdi 3 hafta kullanmis hamile kalmis belki sende oyle olabilirsin dedi. ama verdigi kapsulleri duzenli kullanmam gerekiyormus. Haydi hayirlisi bakalim ins.sifa olurum

kübra akşam duanı okudum.Allah kabul etsin

yasemiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaayyyyyyyyyyy

güleriz ağlanacak halimize..kız stresten hep varya..yoruldun bide:))ilahii:))bende küçükken öyle görürdüm...kendimi tuvalette sanırdım:)))

şifa olsun hadi hayırlısı...

ya arkadaş bi tepsi kestaneyi yaktım..yandı biti kül oldu anasını sattığımın kestanesi:))o kadarda uğraştım, çizdim:) 200 derecede yaktım bi güzel..bide gittim gildim çevirdim..salak kafam anlamıyo yandığını:))üztelik geçen seferde aynı şeyi yapmıştım:))tövbe estağfirullah..

Allah hepinizden razı olsun kızlar...

Benim için ettiğiniz duaların kat ve kat fazlası ve güzeliyle muamele etsin Rabbim size inşaAllah..

Umduklarınızı boşa çıkarmasın... Hepiniz Allahın sevdiği, razı olduğu kullardan olursunuz inşaAllah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…