- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.235
- 823
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #9.641
günaydın kızlar sabah yine test yaptım bu sefer ovu testi de yaptım...üstteki test gebelik alttaki de ovu testi...
Eki Görüntüle 572152
Arkadaşlar herkese hayırlı sabahlarr, en sonunda gelebildim, geçmişi okudum taa kaldığım yerden.
ayyy size rezil bir haber vermek istiyorum sabah sabah
gece altıma işemişim
yahu bu yaşıma geldim ne çocukken ne büyükken böyle birşey yaşamdım, şuan gülmekten zor yazıyorum bukadar rezil bir haber nasıl verilir diye
biliyorsunuz bu hafta çok yoğun geçti eve geç geldim filan, bide dün yine canım çıktı, bide eve geldim yerleri süpür sil, tuvaleti çamaşırsula, mutfağı topla, yine her haftaki gibi koltukların yerini değiştirdim filan, akşamda kaynanamlara gittik. eve geldim kaloriferide açtık bi ısıttık evi öylece uyuduk....
gece rüya gördüm ; çişim gelmiş tuvalete gidiyorum ediyorum ediyorum, sonra en son kalanıda böyle zorluyorum dibine kadar çıksın diye, işte o anda bi baktım sıcaklık hissettim açtım gözlerimi fal taşı gibi bi elledim altıma kaçırmışım hakkatensalakmıyım neyim ben yaa
sabah kalktık bentabi gece üstümü deiştirdm tayt filan giymişim o uykumla, eşim diyoki bu ne, sen gece böyle yatmamıştın diyor, altıma işedim de ondan dedimyıkıldık gülmekten, o da bana çocukluk işeme maceralarını anlattı filan çişli bir sabah geçirdik yani.
btskn,tb_fb,bibercik_83,gul1982,HayatSultan canlarım dualarını okudum...
canım sen kesin hamilesin her zaman hamileysen ovu kopkoyu çıkar gebelik testinden daha yii görünür aynı yumurtluyorsun gibi ee daha regl olmadan yumurtlayamayacağına göree gebesin işte hemen git tekrarlat başka yerde kan testini sonra git öbür doktrun gözüne sok yanii hayret ya dşündükçe sinir oluıyorum bal gibi gebesin yaa parçalardım ben o doktoru valla..
ayy bende güldüm yaa ama oluyor rüyada öyle işte rüyada olduğunu anlamuyorsun kii. Yoğunluktan hep yoğunluktann. Ben rüyamda kaç kere regl olduğumu görüp sabah kalkıp off pedim yoktu battı her yerim deyip lavaboya gittim bişi yok aman yine rüyaymış deyip gidip yatıyorum yerime
Allah hepinizden razı olsun kızlar...
Benim için ettiğiniz duaların kat ve kat fazlası ve güzeliyle muamele etsin Rabbim size inşaAllah..
Umduklarınızı boşa çıkarmasın... Hepiniz Allahın sevdiği, razı olduğu kullardan olursunuz inşaAllah..
GÜnaydın kızlar 2 gün kaldı ama hala tık yok bende :)
ne bi işaret ne sancı ne su hiçbişey yok.
bugün kontrol var 10:45te dualarınızı bekliyorıum.....
günaydın cnm maşallah kuzucugun yerinde rahat heralde gelesi yok baksana hayırlı haberlerle gel tatlım belkide doguma alırmı ki tedbirli git
aynen canım çok raht demekki gelesi yok.
valla hiç belirti yok doğuma alacağını hiç sanmıyorum..
ilk muayene sonra nst ve tuşe..
sonra eve gönderir.
kaç gün sonra gel der bilemiyorum
hayırlısı tatlım sağlıkla gelsinde kuzucugun o anada aklına gelirmi bilmem ama bizleride unutma rabbim bizlerede nasip etsin inş.diger topigi bitirdim birtek ben kaldım yahuuuDDD
unutur muyum kuzum..
melek dimi gerçek adın.
yasemin var seda var bildiğim başka varsa söyle de sancıyla aklıma gelirse unutmayayım.
nazan gerçek adım o sancıyla gelirse aklına inş.
tmam kuzummm aklımda.
RABBİm hayırlısıyla nasip edecek inşallahh.
umudunu yitirme sakkın oldu mu..
ben şimdi kaçıyorum.
evi toplayayım azıcık sonra bişeyler yiyeyim.
kan şekerim düşük olursa nst de sorun çıkıyor..
dua edin bana olur muu..
öpüyoruzzzz sizi
inşallah canım ya beklemeye karar verdik eşimle adetim 2-3 gün geçsin olsam bile gidicez iy bi doktora olmazsam bebiş için olursam da neden pozitif çıkar bu testler diye gidicez...
unutur muyum kuzum..
melek dimi gerçek adın.
yasemin var seda var bildiğim başka varsa söyle de sancıyla aklıma gelirse unutmayayım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?