Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

günaydın kızlar sabah yine test yaptım bu sefer ovu testi de yaptım...üstteki test gebelik alttaki de ovu testi...
Eki Görüntüle 572152

canım sen kesin hamilesin her zaman hamileysen ovu kopkoyu çıkar gebelik testinden daha yii görünür aynı yumurtluyorsun gibi ee daha regl olmadan yumurtlayamayacağına göree gebesin işte hemen git tekrarlat başka yerde kan testini sonra git öbür doktrun gözüne sok yanii hayret ya dşündükçe sinir oluıyorum bal gibi gebesin yaa parçalardım ben o doktoru valla..

ayy bende güldüm yaa ama oluyor rüyada öyle işte rüyada olduğunu anlamuyorsun kii. Yoğunluktan hep yoğunluktann. Ben rüyamda kaç kere regl olduğumu görüp sabah kalkıp off pedim yoktu battı her yerim deyip lavaboya gittim bişi yok aman yine rüyaymış deyip gidip yatıyorum yerime

Bende bugün arkadaşa gittim bir topikte tanışmıştık bayadır telde görüşüyoruz o da hamile de işlar baya karışık önce düşük çıktı kan testi sonra ikiye katladı ki testte de keseyi görneye gidecekti salı günü benim dr yönlendirmiştim. Kız regl gördüğünü düşünüyprdu ama gebeymiş az gelmsinden şüphelenip test yaptırmıştı kanaması az az geliyor hep progestan verdi dr salı günü keseyi görmeyi beklerken geçen yine kan gelmiş 4 gün geçmişti son testin üstünden ama az artmış olması gerekendne baya düşük bakalım ne olacak salı günü gidecek artmış olur inşallah.. Ben de gittim dertleştik oturduk geldim eve bir uyku ama biraz dalmışım kalktım sonra bişiler yedik haka uykum var ama yarın da mesai var yoğun bir hafta olacak. Öyle işte. Bende dr arayayım diyorum rapor yazsın da ilaçları erkenden alalım geçen sefer rapora sgk dan onay çıkması 2-3 gün srmüştü şimd2. de kolay çıkar ama ucu ucuna olsun istemiyorum reglinin 2. günü gidicem o gün de iğnelere başlamam lazım rapor çıkmaz iğneleri indirimli alamayız yazsın da alalım iğneleri koyalım kenarımıza rahat oluyor öyle.

YASEMİİNN karşılaştık sonunda tatlımm ne güzel rüyalar görmüşsün öyle sen tatlım üşüttün mü acaba? ondan olabilirmiş... doktora gitmedin di mi sen daha?

inşallah canım ya beklemeye karar verdik eşimle adetim 2-3 gün geçsin olsam bile gidicez iy bi doktora olmazsam bebiş için olursam da neden pozitif çıkar bu testler diye gidicez...

Canım benim senin akşam duanı ettim, Gül canım dün akşam ben dua etmeyi unutmuşum, seninde akşam duanı ettim.. Hakkını helal et, geç oldu bir gün.. Allah tümm ettiğimiz duaları hayırlısıyla kabul etsin inşAllah..

Aylin umutlar full devam ediyor.. Hayırlısı Allah tan..

Seda arkadaşının durumunu okudumm. Rabbim sabır ve şifa versin inşAllah. Yarabbim yardım etsin..

Ben uyumaya gider hepinizi öptüm çokca..

hayırlı geceler kızlar ben uzun zamandır gremedım pc bozuldu ve ben duaları kacırdım oyuzden benım adımı sıl yasemın cnm okumayın cunku bıde ben herzamn gremıyorum pc vaktım olmuyo ama ara ara bakarırım ınsallah guzel haberlerınızı okumak ıcın ALLAHA EMANET OLUN

gülcüm cumartesi akşam duanı okumuştum yazamadım
kübracım seninde dün sabah ve akşam duanı okudum
aslıı bendeki çıktıda adın ecrin yazıyodu neyse bir kez daha okurum ecrin diye dua ettim çünkü

herkese günaydınnnn nasılsınız bakalımm

GÜnaydın kızlar 2 gün kaldı ama hala tık yok bende :)
ne bi işaret ne sancı ne su hiçbişey yok.
bugün kontrol var 10:45te dualarınızı bekliyorıum.....

günaydın cnm maşallah kuzucugun yerinde rahat heralde gelesi yok baksana hayırlı haberlerle gel tatlım belkide doguma alırmı ki tedbirli git

günaydın cnm maşallah kuzucugun yerinde rahat heralde gelesi yok baksana hayırlı haberlerle gel tatlım belkide doguma alırmı ki tedbirli git

aynen canım çok raht demekki gelesi yok.
valla hiç belirti yok doğuma alacağını hiç sanmıyorum..
ilk muayene sonra nst ve tuşe..
sonra eve gönderir.
kaç gün sonra gel der bilemiyorum

aynen canım çok raht demekki gelesi yok.
valla hiç belirti yok doğuma alacağını hiç sanmıyorum..
ilk muayene sonra nst ve tuşe..
sonra eve gönderir.
kaç gün sonra gel der bilemiyorum

hayırlısı tatlım sağlıkla gelsinde kuzucugun o anada aklına gelirmi bilmem ama bizleride unutma rabbim bizlerede nasip etsin inş.diger topigi bitirdim birtek ben kaldım yahuuu DDD

hayırlısı tatlım sağlıkla gelsinde kuzucugun o anada aklına gelirmi bilmem ama bizleride unutma rabbim bizlerede nasip etsin inş.diger topigi bitirdim birtek ben kaldım yahuuu DDD

unutur muyum kuzum..
melek dimi gerçek adın.
yasemin var seda var bildiğim başka varsa söyle de sancıyla aklıma gelirse unutmayayım.

nazan gerçek adım o sancıyla gelirse aklına inş.

tmam kuzummm aklımda.
RABBİm hayırlısıyla nasip edecek inşallahh.
umudunu yitirme sakkın oldu mu..
ben şimdi kaçıyorum.
evi toplayayım azıcık sonra bişeyler yiyeyim.
kan şekerim düşük olursa nst de sorun çıkıyor..
dua edin bana olur muu..
öpüyoruzzzz sizi

tamam canım allah razı olsun şimdiden hayırlı haberlerle gel bizde öpüyoruzzz

inşallah canım ya beklemeye karar verdik eşimle adetim 2-3 gün geçsin olsam bile gidicez iy bi doktora olmazsam bebiş için olursam da neden pozitif çıkar bu testler diye gidicez...

canım senin adetin geçmemiş miydi zaten bence var yanii ve o kan testni yapa labtakilerin başına çal başka yerde yaptrınca. bu kadar da çıkmaz ki yani kaçıncı test bu bal ovulasyıonda nasıl koyu çıkmış benim birçok arkadaşım biliyorlardı ovunun daha erken gösterdiğini hep önce onda öğrendiler gebeliklerini hayırlısı olsun canımm şmdiden tebrik ediyrum ama seni.

unutur muyum kuzum..
melek dimi gerçek adın.
yasemin var seda var bildiğim başka varsa söyle de sancıyla aklıma gelirse unutmayayım.

Canımm senin ki nazlı çıktı galiba yerini sevdi sıcacık tabii.Ama annesinin kollarına gelince neden geç kalmışım diyecek. Doktorun dediği tarihe kadar zaman var inşallah gönlüne göre olur normal yoldan gelir bebeğin bir mani yoksa ama gelmeyeckse en sağlıklısı ne ise o olsun ay heyecan yaptım yaa daha dün gibi snin gebeliğin hatta korkuyordun tsh yüksek falan diyee vay be zaman ne çabuk geçiyor benim içinde çabuk geçse bir an önce gelse kollarıma çok iyi olur beklemek can sıkcı tedaviye başladım bir ay ara verdi dr aşılama tutmayınca 2. de olmazsa mayısa kadar beklicez buara tüp bebek merkezi açılacak gittiğim acıbamde de onu beklicez. Canım benim Allah razı olsun şimdiden edeceğin dualar için.. Sağlıkla gelsin bebeşin doğum hikayesi de istiyıruz en uzunundan. Doktordan gelince de yaz yatırmazlarsa tabi dualarım seninle bitanem selametle.

Son düzenleme:

Dualarımız seninle ama belki yatırırlarsa tedbrli git bari canım umarım Rabbim kolay doğumlar nasip eder hayırısıyla bebişini kucağına almayı nasip eder canım Allah kolaylık versin dualarına bizleri de ekle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…