Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

aslı dualarını okudum Allah kabul etsin

GÜnaydın kızlar 2 gün kaldı ama hala tık yok bende :)
ne bi işaret ne sancı ne su hiçbişey yok.
bugün kontrol var 10:45te dualarınızı bekliyorıum.....

kız sen pc başında doğuracan bu gidişle şaka şaka..Allah bir solukta çabucak ağrısız sızısız sağlıklı bebekler dünyaya getirmeni nasip etsin inşallah.. doğum sırasında okunacak bazı dualar ayetler var.peygamber efendimizde hz.ayşe sancı çekerken şunları okuyun diyle buyurmuş..onları biliyorsan hazırlıklı ol al yanına yanındaki biri okusun..yada bendeki kitapta yazıyo sana bildiririm..etrafında okumayı bilen varsa okusunlar derim..

unutur muyum kuzum..
melek dimi gerçek adın.
yasemin var seda var bildiğim başka varsa söyle de sancıyla aklıma gelirse unutmayayım.

kız ben de varım bende varım buket benim adım BUKET..neymiş BUKET...:))

Merhaba;
bu sabah yolda aklıma geldin.. inşAllah sağlıcakla alırsın bebeğini kucağına..Bir avazda kurtulmayı nasip etsin Allah.

ecrinn07 / ASLI duanı okudum canım rabbım kabul eylesın inşllhh aminnn

aslıcım sabah duanı okudum hayırlı bebişler nasip etsin

aslı sabah duanı ettim. Allah kabul etsin.

Kızlar Allah hepinizden razı olsun Allah hepimizin gönlüne göre versin

günaydın kızlarrr...hayırlı haftalar herkese......
ASLIcımmm duanı okudum RABBİM kabul etsin İNŞALLAH..

tatlım hayırlısıyla bır avazda kucagına al ınslalah bebeışını

gunaydın cnm

Kübra ve Aslı dualarınızı okudum Rabbim kabul etsin. Kübra dün senin sabah duan öğle vakti aklıma geldi içime sinmediğinden bugün okudum hakkını helal et

Selam Kızlar :)
Bugün pek bi sakinmiş buralar kimsecikler yok sanırsam :))
Ben işteyim malum pazartesi yoğun giremedim hiç..
Günlerdir annemdeydim c.tesi günü evi kuzenlere temizlettim misss oldu :)
pazar da hamilelik alıs verisine çıktım kendime ciciler aldım :)
Neşem yerinde ,Sizler nasılsınız bakalım?

rabbim şifa versin inş canım

kızlar ben her gun teker teker okuyamıyorum herkesın duasını. cunku her an gıremıyorum nete. unuturum falan sonra hak kalır uzerımde o yuzden aynı anda birden fazla kişilerin duasını okuyorum tek tek. AYIN 12sine kadar olan tum okuncak duaları okudum Rabbım kabul etsin. ayrıntılı yazmıyorum şu kişinin duasını okudum dıye ama herkesın dualarını okuyorum. soylemek ıstedim :))

aslıcım duanı okudum rabbim kabul buyursun senide bebişine kavuştursun

Kübra ve Aslı dualarınızı okudum Rabbim kabul etsin. Kübra dün senin sabah duan öğle vakti aklıma geldi içime sinmediğinden bugün okudum hakkını helal et

aslı akşam duanı ettim. Allah kabul etsin.hayırlı evlat nasip etsin

aslıcım duanı okudum canım rabbim tez vakitte kabul etsin inşallah

aslıcım dualarını okudum..Allah kabul etsin..

ASLICIMM tatlım dualarını tamamladım canım

Kızlar Allah hepinizden razı olsun öncelikle Allahım hamile olanlara hayırlı zaman da yavrularını kucağına almayı ve kolay doğum nasip etsin :) Allah isteyen herkese hepimize hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin Hayırlı anne baba olmayı nasip etsin bizlere eğer hamile kalmamıza daha vakit varsa da bu yolda sabırlar versin
Tekrardan hepinizden Allah razı olsun Gönlünüzde dilediğiniz ne varsa Rabbim hepinizin gönlündekini kalbindekini versin :)

Canım Allah razı olsun.. Çok sağol....

Ben zaten sabah ve akşam diye okuyamıyorum çünkü nedense abdetsiz dua etmek istemiyorum sabahta öyle bi koşturmaca ile çıkıyorum abdest alamıyorum..

Namazdan sonra çekebildiğim kadar tesbih çekip öyle dua ediyorum.. Sizde hakkınızı helal edin... Önemli olan ne zaman okunduğu, ne kadar okunduğu değil samimiyetle içten istememiz.. Rabbim kabul eder inşallah..

Aslı senin içinde duamı yatsıdan sonra edeceğim inşaAllah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…