- 26 Haziran 2012
- 4.872
- 576
- 198
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #9.661
GÜnaydın kızlar 2 gün kaldı ama hala tık yok bende :)
ne bi işaret ne sancı ne su hiçbişey yok.
bugün kontrol var 10:45te dualarınızı bekliyorıum.....
unutur muyum kuzum..
melek dimi gerçek adın.
yasemin var seda var bildiğim başka varsa söyle de sancıyla aklıma gelirse unutmayayım.
GÜnaydın kızlar 2 gün kaldı ama hala tık yok bende :)
ecrinn07 / ASLI duanı okudum canım rabbım kabul eylesın inşllhh aminnn
gülcüm cumartesi akşam duanı okumuştum yazamadım
kübracım seninde dün sabah ve akşam duanı okudum
aslıı bendeki çıktıda adın ecrin yazıyodu neyse bir kez daha okurum ecrin diye dua ettim çünkü
herkese günaydınnnn nasılsınız bakalımm
aslıcım sabah duanı okudum hayırlı bebişler nasip etsin
aslı dualarını okudum Allah kabul etsin
kız sen pc başında doğuracan bu gidişle şaka şaka..Allah bir solukta çabucak ağrısız sızısız sağlıklı bebekler dünyaya getirmeni nasip etsin inşallah.. doğum sırasında okunacak bazı dualar ayetler var.peygamber efendimizde hz.ayşe sancı çekerken şunları okuyun diyle buyurmuş..onları biliyorsan hazırlıklı ol al yanına yanındaki biri okusun..yada bendeki kitapta yazıyo sana bildiririm..etrafında okumayı bilen varsa okusunlar derim..
kız ben de varım bende varım buket benim adım BUKET..neymiş BUKET...:))
aslı sabah duanı ettim. Allah kabul etsin.
tatlım hayırlısıyla bır avazda kucagına al ınslalah bebeışınıGÜnaydın kızlar 2 gün kaldı ama hala tık yok bende :)
günaydın kızlarrr...hayırlı haftalar herkese......
ASLIcımmm duanı okudum RABBİM kabul etsin İNŞALLAH..
Kizlar adet oldum 4. Gunumdeyim.Bugun Istanbul fatihe gittm Remzi Kökun yanina. HEP hilal tvde ckiyordu. Bitkisel kapsulleri var. Cok sifa bulan var. Bana 5 TANE kapsül verdi. Fiyati biraz uçuk. 400 lira. Dediki senn gibi bir hastam vardi normalde ilaclari 3 ay kullanmasi lazmdi 3 hafta kullanmis hamile kalmis belki sende oyle olabilirsin dedi. ama verdigi kapsulleri duzenli kullanmam gerekiyormus. Haydi hayirlisi bakalim ins.sifa olurum
günaydın kızlarrr...hayırlı haftalar herkese......
ASLIcımmm duanı okudum RABBİM kabul etsin İNŞALLAH..
aslıcım duanı okudum rabbim kabul buyursun senide bebişine kavuştursun
Kübra ve Aslı dualarınızı okudum Rabbim kabul etsin. Kübra dün senin sabah duan öğle vakti aklıma geldi içime sinmediğinden bugün okudum hakkını helal et
aslı akşam duanı ettim. Allah kabul etsin.hayırlı evlat nasip etsin
aslıcım duanı okudum canım rabbim tez vakitte kabul etsin inşallah
kızlar ben her gun teker teker okuyamıyorum herkesın duasını. cunku her an gıremıyorum nete. unuturum falan sonra hak kalır uzerımde o yuzden aynı anda birden fazla kişilerin duasını okuyorum tek tek. AYIN 12sine kadar olan tum okuncak duaları okudum Rabbım kabul etsin. ayrıntılı yazmıyorum şu kişinin duasını okudum dıye ama herkesın dualarını okuyorum. soylemek ıstedim :))
aslıcım dualarını okudum..Allah kabul etsin..
ASLICIMM tatlım dualarını tamamladım canım
ASLICIMM tatlım dualarını tamamladım canım
Kübra ve Aslı dualarınızı okudum Rabbim kabul etsin. Kübra dün senin sabah duan öğle vakti aklıma geldi içime sinmediğinden bugün okudum hakkını helal et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?