- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #9.681
canımmm nasılsın? ne oldu durumlar en son??aklımdasın haberdar etmeyı unutma
Iyi aksamlaaar, aylincim massallah sana yaa 8 seferden beri pozitif goruyorsun ayy gormesi bile guzel yaa
Bende senin aksine bat tarihimden 17 gun gecmesine ragmen bisey goremiyorum. Onun icinde kist olustu heralde diye yorumluyorum.
Yarin sabah bir kere daha test yapip mors olmaya hazirlaniyorum herseye ragmen
Oflu arkadasim hala dogum yapmamis ayy yakisikli oglu cokguzel bir tarihte dogmaya karar vermis bence 12.12.2012'yi bekliyor, akilli cocukdualarim seninle altin kalpli arkadasim
tatlım benimki fos pozitifnegatif olsa daha iyi umudum olmazdı en azından... canım sen doktora git bence artık yani...
Dogru diyorsun canim, bos yere umutlanmakta cok kotu ama seninki insallah bosyere cikmaz yaa tum topikce tum umudumuz sensin tatlim.
Ben ilkbahara kadar dr a gitmeyi erteledim canim yaa bu soguklarda hic icimden gelmiyr, insallah o arada kendiliginden olur diye dua ediyorum.
Hayit tohumu kaynatip iciyorum sabah aksam, dogal yolla sifa arama donemimdeyim
Selam Kızlar :)
Bugün pek bi sakinmiş buralar kimsecikler yok sanırsam :))
Ben işteyim malum pazartesi yoğun giremedim hiç..
Günlerdir annemdeydim c.tesi günü evi kuzenlere temizlettim misss oldu :)
pazar da hamilelik alıs verisine çıktım kendime ciciler aldım :)
Neşem yerinde ,Sizler nasılsınız bakalım?
tatlım saolasın bekliyorum canım bat yarın benim cumaya kadar bekliyeceğim cuma adet olsam da olmasam da gideceğim doktora test yapıyorum hala bugün 8. gebelik testimi yaptım farklı markayla idrarımı tutmama rağmen akşam vakti o da pozitif...
Iyi aksamlaaar, aylincim massallah sana yaa 8 seferden beri pozitif goruyorsun ayy gormesi bile guzel yaa
Bende senin aksine bat tarihimden 17 gun gecmesine ragmen bisey goremiyorum. Onun icinde kist olustu heralde diye yorumluyorum.
Oflu arkadasim hala dogum yapmamis ayy yakisikli oglu cokguzel bir tarihte dogmaya karar vermis bence 12.12.2012'yi bekliyor, akilli cocukdualarim seninle altin kalpli arkadasim
ecrinn07 / ASLI cım aksam duanıda okudum canım rabbım kabul eylesın yuzunuzu guldursun ınsallh amin..
kızlar bugun yptrdık testı aldık sperm sonucumuzu sperm bulunamadı ama 1-2 yuvarlak hücre çıktı bu konuyla bılgısı olan varmı_?
nasilsiniz
üsüyoruuuummm. bugün isyerinde cocuklari gezdirdik disarda ve üsüdük. bende daha isinamadim evde yorgana sarildim ve size tek elle yazmaya calisiyorum
tatlım saolasın bekliyorum canım bat yarın benim cumaya kadar bekliyeceğim cuma adet olsam da olmasam da gideceğim doktora test yapıyorum hala bugün 8. gebelik testimi yaptım farklı markayla idrarımı tutmama rağmen akşam vakti o da pozitif...
tatlım ne sabrı yahu çaresizlik benimkisi önceki kan aldıkları yerin morluğu geçmedi dahaohh ne güzell valla keşke benim de evimi temizleyecek paklayacak biri olsa c.tesi zaman bulamadım dün de saba bir süpürdüm ettim arkadaşa gittim daha silinecek ama arkadaştan gelince de uyumuşum zaten kalktım halim olur mu daha. Bugün de ancak geldim yemeğim yoktu balık yaptım yedik yarın için de mercimek yemeği koydum mutfaı topladım ancak işte ama belim çok ağrıyor yaa reglimde bitti gibi birşey nedne ağrıyor bilmem. Güle gle kullan ciiclerini canım.
Ayliin cumaya kadar nasıl beklicen ya ne sabır var sende öyle. O kadar test yaptın hepsi pozitif ay nolurr git başka hastanede kan yaptır yaaa çatlıcaz burada halay çekesimiz var ama bizim yaa..
Yasemin 17 gün geçmiş kız olmasın bişiler geç döllenme olduysa belki de çıkmıyordur gebelik testinde olamaz mı. İnşallah vardır yaa hayat sürprizlerle dolu güzelim yaa..
sperm bulunamadı derken, hiç mi yok, yoksa hareketli mi yok anlamadım doktor ne dedi bu duruma tese yöntemiyle falan buluyorlar galiba ama konuşmak lazım hiç bilgim yok ki bu konuda canım. İyice bir araştırın bakalım hayırlısı olsun hakkınızda inşallah yoluna girer herşey.
bu tür testler negatıf sonuc verdıgı zaman yanlıs olması ıhtımalı yuksek olabılıyor ama senınkı pozıtıf verıyor bence pozıtıfın yanlıs cıkma ıhtımalı cok cook düşükk bence canmm sen hamılesınnnnnncuma gunu kesın olarak acıklansınnnda kutlamamızı yapalım :))) uzun zamndr tık yok zaten topıgımızde sen ayagını sürtt:)) belki arkandan dökülüveririzz
Günaydın canlar...
DİLBERCİMM canım sabah duanı okudum tatlımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?