Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

canımmm nasılsın? ne oldu durumlar en son??aklımdasın haberdar etmeyı unutma

tatlım saolasın bekliyorum canım bat yarın benim cumaya kadar bekliyeceğim cuma adet olsam da olmasam da gideceğim doktora test yapıyorum hala bugün 8. gebelik testimi yaptım farklı markayla idrarımı tutmama rağmen akşam vakti o da pozitif...

Iyi aksamlaaar, aylincim massallah sana yaa 8 seferden beri pozitif goruyorsun ayy gormesi bile guzel yaa
Bende senin aksine bat tarihimden 17 gun gecmesine ragmen bisey goremiyorum. Onun icinde kist olustu heralde diye yorumluyorum.
Yarin sabah bir kere daha test yapip mors olmaya hazirlaniyorum herseye ragmen

Oflu arkadasim hala dogum yapmamis ayy yakisikli oglu cokguzel bir tarihte dogmaya karar vermis bence 12.12.2012'yi bekliyor, akilli cocuk dualarim seninle altin kalpli arkadasim

tatlım benimki fos pozitif negatif olsa daha iyi umudum olmazdı en azından... canım sen doktora git bence artık yani...

tatlım benimki fos pozitif negatif olsa daha iyi umudum olmazdı en azından... canım sen doktora git bence artık yani...

Dogru diyorsun canim, bos yere umutlanmakta cok kotu ama seninki insallah bosyere cikmaz yaa tum topikce tum umudumuz sensin tatlim.
Ben ilkbahara kadar dr a gitmeyi erteledim canim yaa bu soguklarda hic icimden gelmiyr, insallah o arada kendiliginden olur diye dua ediyorum.
Hayit tohumu kaynatip iciyorum sabah aksam, dogal yolla sifa arama donemimdeyim

bahar mı.. kız kışın başındayız daha bahane üretme tatlım belki çok basit birşey boşuna 3-4 ay bekleme canım ya...

ecrinn07 / ASLI cım aksam duanıda okudum canım rabbım kabul eylesın yuzunuzu guldursun ınsallh amin..

kızlar bugun yptrdık testı aldık sperm sonucumuzu sperm bulunamadı ama 1-2 yuvarlak hücre çıktı bu konuyla bılgısı olan varmı_?

ohh ne güzell valla keşke benim de evimi temizleyecek paklayacak biri olsa c.tesi zaman bulamadım dün de saba bir süpürdüm ettim arkadaşa gittim daha silinecek ama arkadaştan gelince de uyumuşum zaten kalktım halim olur mu daha. Bugün de ancak geldim yemeğim yoktu balık yaptım yedik yarın için de mercimek yemeği koydum mutfaı topladım ancak işte ama belim çok ağrıyor yaa reglimde bitti gibi birşey nedne ağrıyor bilmem. Güle gle kullan ciiclerini canım.

Ayliin cumaya kadar nasıl beklicen ya ne sabır var sende öyle. O kadar test yaptın hepsi pozitif ay nolurr git başka hastanede kan yaptır yaaa çatlıcaz burada halay çekesimiz var ama bizim yaa..

Yasemin 17 gün geçmiş kız olmasın bişiler geç döllenme olduysa belki de çıkmıyordur gebelik testinde olamaz mı. İnşallah vardır yaa hayat sürprizlerle dolu güzelim yaa..

sperm bulunamadı derken, hiç mi yok, yoksa hareketli mi yok anlamadım doktor ne dedi bu duruma tese yöntemiyle falan buluyorlar galiba ama konuşmak lazım hiç bilgim yok ki bu konuda canım. İyice bir araştırın bakalım hayırlısı olsun hakkınızda inşallah yoluna girer herşey.

Kızlarr çok çok yoğun bir gün geçirdim bırakın siteye girmeyi, pc başına oturamadım. Bizim ikinci kur başladı öğrencilerin yabancı diller yüksekokulundayım ya hazırlık sınıfları fakülteye gitmeden önce bizde eğitim görüyorlar falan. Kur bitti bu hafta yenisi başladı hocalara yeni kurun kitaplarını dağıttık verdiklerini de yazdık, aldıklarını da yazdık bir yadan öğrenciler geliyor falan baya yoğundk gider bu hafta böyle ama zoru bugün bitti. Eve geldim yemek yaptım yedik yemek koydum yarına kaynanama gideriz gelince yemek olsun evde dedim ütüm de var yarına çünkü bir makine çamaşır da yıkadım da nasıl asıcma diye düşünüyorum belim kopuyor kızlar yaa reglim de bitti gibi birşey yarın temizlencem artık ama belim fena çok kitap taşıdım kaldırdım ondan odu galiba ya bir beyle çalışıyoruz ama benim canım tez durmuyorum ki yerimde işte.

Bu arada dr aradım dedim aioşama iğneleri için raporu önceden yazsanız olmaz mı çünkü rapora da onay için 2-3 gün bekledim geçen sefer de erken almıştıkta sorun olmadı. Gel o zaman yazayım bulunsun elinde dedi reglinin 2. günü giderim, raporda hemen onaylanmazsa ki sanmam ilk seferde öyle olmuştur uygunmu aşılamaya diye ama ne olur ne olmaz yanii neden o kadar para vereyim. Perşembe günü gidicem hem raporu yazacak hem de muayane edecek gelmişken bakarız bir de dedi.

nasilsiniz
üsüyoruuuummm. bugün isyerinde cocuklari gezdirdik disarda ve üsüdük. bende daha isinamadim evde yorgana sarildim ve size tek elle yazmaya calisiyorum

nasilsiniz
üsüyoruuuummm. bugün isyerinde cocuklari gezdirdik disarda ve üsüdük. bende daha isinamadim evde yorgana sarildim ve size tek elle yazmaya calisiyorum

ayy canım sıcak birşeyler iç ıhlamur yapsaydın içine de zencefil az acılık katıyor ve ısınıyorsun baya aman hasta olmayasın canım yaa dşkkat et kendine. Bende bugün yoğundum bir kitapları kaldırdıkça terledim durdukça üşüdüm acayiptim hırkayı bir giyiyorum bir çıkarıyorum. Ev çok sıcak ama merkezi sistem camı açıyoruz ara ara evde yanii.

bu tür testler negatıf sonuc verdıgı zaman yanlıs olması ıhtımalı yuksek olabılıyor ama senınkı pozıtıf verıyor bence pozıtıfın yanlıs cıkma ıhtımalı cok cook düşükk bence canmm sen hamılesınnnnnn cuma gunu kesın olarak acıklansınnnda kutlamamızı yapalım :))) uzun zamndr tık yok zaten topıgımızde sen ayagını sürtt:)) belki arkandan dökülüveririzz

yasemın canım , mutlaka en kısa zamanda doktora gıttmenı tavsıye edıyorum sana. eger gebelik yoksa adetlerının bu kadar sarkması ciddiye alınacak bır durum. bır rahatsızlıgın varsa ne kadar erken ogrenırsen ıyıdır. ona gore bıtkısel kurlere basalrsın duzenlı olarak ıcersın. AmA SAKIN ERTELEME. bende remzi kökün btkisel kapsüllerini aldım. kendısıyle konustum. dediki , vicutta bir yer görevini yerıne getıremedıgı zaman baska gorevlerde aksamaya baslar. sonra vıcud sana sinyal verir. uyarıda bulunur. sımdı senın ıns. hormonlarını dengede tutucaz. dedı. kanını temızlıycez. 6 haftalık bır tedavı verdı. gunde 15 tane bitkisel kapsül içiyorum. ben rahatsızlıgı anlattım. basımdan gecenleri bebek ıstedıgımı soyledım. bana senın sorunun menopoz oldgunu sanmıyorum dedı. sen menopoz deglsın. hormonlarının bozulmasına sebeb olan bu degıl dedı. 5 tane bıtkısel ılac verdı. hayırlısı bakalım. tedbir bizden takdir Allahtan. ben cok umutlandım. benım gıbı bır hastası tedavının 3. haftasında hamıle kalmıs . ıns sıfa olur bence sende neden adetlerın boyle doktora gıt ogren sonrada rahatsızlıgın neyse ona gore nette arastır. bitkisel kürler içmeye basla. bu arada ben bı soru sormustum dua ıle ılglı kımse cvp yazmamıs ıcım rahat etmedı. aynı gun bırden fazla kısının duasını etmemde sakınca varmı?

tatlım ne sabrı yahu çaresizlik benimkisi önceki kan aldıkları yerin morluğu geçmedi daha bat bugün erkenden ağrıyla uyandım ödüm koptu ama gelen giden yok daha bu arada 9. testimi de yaptım sabah sabah işte doktorun ilk sorduğu adetiniz geçti mi oluyor ondan geçti hee diyebilmek için bekliyorum tatlım

AMİNN tatlım inşallah olursa ayağımı gözümü başımı herbiyerlerimi sürterim canım daha önce de söylemiştim canım buradaki herkes fazlasıyla hakediyor eminim bundan inşallah önümüzdeki yaz sonu ve sonbaharda hepimizin kucakları dolar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…