Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

günaydın canım, nasılsın? cumaya kadar nasıl bekleyeceksin, akşam git bir acile kimse birşey sormuyor. bu kadar test yanlış çıkar mı hiç.

çıkabilirmiş tatlım ya zor ama bazen başka kimyasallarla veya hormonlarla etkileşebiliyormuş sonuç negatif olursa o da bana denk geldi diyecem ne diim... peki akşam acile gidince kantesti istiyorsun hemen yapıyorlar mı? ertesi gün falan mı alıyorsun sonucu tatlım?

dilber!!duanı okudum Allah kabul etsin

Aylinn..hadi inşallah öyledir..bekle bakalım sonuç ne olacak..inşallah ayağınıda sürt darısıda bize diyebilelim..eğer hamileysen senin gebelik hikayende böyle enteresan olur. 32 tane test yaptım hepsi pozitif çıktı çocuğum ama bi türlü kanda çıkmadın..en son 33. testte tamam artık dedik..yok yine olmadı..aradan 5 ay ggeçti karnımda gurultular hissedince bi doktora gittim ki aaa hamileymişim:))
hikaye bu nasıl?:)))şaka şaka inşallah tadına vara vara yaşarsın.benim burada bi arkadaş vardı. dediki biz çocuk düşündüğümüz ikinci ay erkenden test yaptım pozitif çıktı, sonra adet günü yine yaptım yine pozitif kan testi verdik bişey çıkmadı..ama ben inat ettim aradan zaman geçti gittim fortel testleri var onlardan aldım pozitif çıktı..bi daha kan testi yaptım bu sefer tamamdı..ilk oğluna öyle hamile kalmış..belki senin hikayende budur:))

buketcim hay sen çok yaşa emi... öyle olacak gibi benim bu gidişle haklısın hatta bi haber vardı ingiliz bir kadın bilmem nerde asker şiddetli karın ağrısıyla revire gitmiş doğurmuş ben de apandistim patlıyor heralde diye doğurmayı planlıyorum

dün bi film izliyoruz..adamın biri gençliğinde bi gecelik bi kaçamak yapmış..kaçamağı yaptığı kadın hamile kalmış..oğlu olmuş kazık kadar adam yıllar sonra sen benim babamsın diye dikiliyo karşısına, kayınvalidem bana bunu anlatıyo..
dedim Allah isteyene vermiyo istemeyenede bir gecede veriyo..allahın takdiri tabi boynumuz kıldan ince niye bize vermiyo demiyorum ama durum şu, kimisi aylarca günlerce gecelerce uğraşır artık ayaklarını havaya dikmem mi dersin amuda kalkmak mı dersin yapmadığı maymunluk kalmaz:)) (ben) kimiside tek geceden hamile kalır:))kader bu..herkesin bi göreceği var.baştaki büyük patronunda biu bildiği var..O nun bildiğini görmeyi nasip etsin..perdenin arkasını görmeyi nasip etsin.,..

canım söylediklerine katılıyorum Yasemin maalesef çok boşveriyor herşeyi ama kontrole de gitmesi lazım yanii tedavi olmasa bile. Belki engelleyen birşey vardır neden onca ayı boşa gitsin ki ama dimi. Canımm tabi ki birden fazla kişinin ki okunabilir bende öyle okucam regliydim içime sinmedi bu akşam temizlencem birikenleri yarın sabahtan itibaren okucam yanii.

Aynen öyle canım farkındaysan kim istemezse daha çabuk olyor. Evinde sorunlar olanlar, maddi durumu bir çocuğa bakmaya yetmeyenler hep daha çabuk çocuk sahibi oluyorlar takıntı yapmıyorlar belki, belki de bebekten çok daha fazla sorunları var ama bizim burada gördüğüm kadarıyla hepimizin çok iyi bir yaşamı var arada aksilikler olur ama eşlerimiz hayatımız çok güzel mesleklerimiz var çalışıyoruz ve bu mutluğumza bir bebek gelsin istiyoruz tek eksiğimiz bu başka eksiğimiz yok ama bu seferde nazlanıyorlar bende diyorum bu kadar mutlululuk fazla heralde diye Allah'ım herşeyin zamanını bilir herkesin bir derdi var elbet bizim de var ama çevremize baktığımızda bebekten başka ele avuca sığan ne derdimiz var. İnşallah zamanı geldiğinde olacak o zaman yuvalarımızda dört dörtlük olacak.Olmayacaksa da vardır bir hayrı demek lazım. Eşlerimizin kıymetini bilelim bize onlar lazım.

Kızlar bugün çok uykuluydum gerçi kaç gündür öyleyim sabah kafamı kaldıramıyoru ki geçte yatmıyorum. Neyse of pof derken işe geliyoruz eşimle arabada Tarkandı sanırım Sezen Aksu'nun Hadi bakalım şarkısını yeniden seslendirmiş ne yorumdur o off içim açıldı yaa açtım sesini söyledim çokta severim şarkyıı nostalji de yapmış oldumm çok iyi geldi valla acayip pozitifim şu an.Valla takmıcam yaa zaten rahattım da daha rahat olucam napalım amann öyle ya da böyle yaşayacağız bari bugünlerin kıymetini bilelim herşey inanın olacağına varıyor üzülsekte aynı sevinsekte kaderi değiştiremiyoruz yön verebiliyoruz bunu da ancak pozitif düşünerek yapabiliriz zaman hızla geçiyor. Çok şükür tedavi şansımz var hiçbirimizin imkansız sağlık sorunları yok. Biz de 2. aşılama oolmazsa birkaç ay beklicez tüp parsını ayrıca biriktiricez bu arada hiç kenardakine dokunmadan Rabbim ol derse olur ben çok hazırım herşeye. Şu acıbamdem de tüp açılmasını beklemeyecek olsam şu an bile yaptırırım gözümü kararttım iyice. O yüzden inanılmaz rahatım hayatın akışına bırakıyorum kendimi .Bu arada ben kpps ye hazırlancam daha kitap bile almadım tavsiye edeceğiniz bir yayın evi var mı bende araştırcam başlayaym yavai yavaş geç bile kaldım yaza kadar çok konu ve ders var bir yandan da kariyerime yön vermem lazım boşuna bitirmedik dimi üniversiteyi.

Son düzenleme:

Canım Hayit tohumunu kuzenim kullanıyordu, zayıflamak için demleyip içiyordu bi baktı ki hamile kalmış :))
Çok işe yarıyor çift yönlü yaniii... hayırlısı olsun inşallah.

[TABLE="class: cms_table_grid, width: 700, align: center"]
[TR]
[TD]tmyomr / TÜMAY[/TD]
[TD]13.12.2012 perşembe[/TD]
[TD]sağlıklı sorunsuz hamişlik + babaannesine şifa[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]binbirgece / GAMZE[/TD]
[TD]14.12.2012 cuma[/TD]
[TD]sağlıklı sorunsuz hamişlik [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]graphicdesigner / YASEMİN[/TD]
[TD]15.12.2012 c.tesi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]buketdemet / BUKET[/TD]
[TD]16.12.2012 pazar[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mervsh / MERVE[/TD]
[TD]17.12.2012 p.tesi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]zakkumx / ZEYNEP[/TD]
[TD]18.12.2012 salı[/TD]
[TD]sağlıklı sorunsuz hamişlik[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kevok08 / AYLİN[/TD]
[TD]19.12.2012 çarşamba[/TD]
[TD]sağlıklı sorunsuz hamişlik + memleketine dönmek[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]burju82 / BURCU[/TD]
[TD]20.12.2012 perşembe[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Sibelsibel38 / SİBEL[/TD]
[TD]21.12.2012 cuma[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sunbal / SÜNDÜZ[/TD]
[TD]22.12.2012 c.tesi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kaplang / İSİMSİZ[/TD]
[TD]23.12.2012 pazar[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]tum topik icin[/TD]
[TD]24.12.2012 p.tesi[/TD]
[TD]sağlıklı sorunsuz hamişlik+kolay dogum[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mavera49 / MERVE[/TD]
[TD]25.12.2012 salı[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]akyuzcigdem / ÇİĞDEM[/TD]
[TD]26.12.2012 çarşamba[/TD]
[TD]sağlıklı sorunsuz hamişlik + kolay doğum[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]duamnur / BURCU[/TD]
[TD]27.12.2012 perşembe[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ecrin23 / MERVE[/TD]
[TD]28.12.2012 cuma[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]superz / EBRU[/TD]
[TD]29.12.2012 c.tesi[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Herkese günaydınnn
Dilber duanı okudum Allah kabul eder inşallah
Kızlar bugün benim hiç keyfim yok çok yorgunum heryerim ağrıyor çok keyifsizim çokkk ((

Mervecim bu konuyla ilgili hiç bi fikrim yok ama problem eğerki eşindeyse belki duymuşssundur ben Kaan hocayı tavsiye ederim eşimin doktoru ama hakkında çok araştırma yapmıştım gitmeden önce bi düşün istersen canım

hayırdır inş. hastamı olcaksın yoksa dikkat et kendinee geçmiş olsun şimdiden

bukettt mrb kuzuuu

Saol canım bilmiyorum ki hapşırık ta başladı ama her yerim ağrıyo bilhassa omuzlarım ya bide benim bu sivilcelerle başım dertte aşılamadan sonra oldu ilaçlardanmı anlamadım omuzlarımda,bacaklarımda,sırtımda koca koca sivilceler bide acıyoki sormayın eşim ogün televizyonda görmüşte bu sivilceler çıkınca ilk olarak kadın doğuma gözükmek gerekiyomuş kistten de olumuş acaba aşılamadan sonra oluşan kisti atamadım mı?
Sizde aşoılamadan sonra böylesi şeyler oldumu?

günaydın kızlar

nasılsınız adetim bugün bitti biticek yarın kalan duaları okucam ALLAH ın izniyle .....

pazartesi sabaha karşı AYLİN cim seni rüyamda gördüm .. kevok08 hamileymiş kk da yazıyormuş ..

dün yazıcaktım ama geçmişi okudum ve iş yoğundu yazamadım .. kevok08 bence git hemen kan testi yaptır.. eğer bir aksilik varsa hemen müdahale ederler progestan verirler sana ..dikkat et kendine...

Üşüyorum ben yaa kütüphane soğuk zaten büyük kalofierler var cam boyu ama yetmiyor ya da ben hasta olucam aman diyim yaa. Şimdi ben bir daha ki aya bir aşılama daha yaptırcam ya dr bu bekleme süresinde ilaç alma dedi bana ama ben bitki çayı içebilir miyim ki gebelikte önerilmiyor pek ama öncesinde içsem bişi olur mu ki ıhlanur içsem mesela zencefilli. :26:

hayırdır inş. hastamı olcaksın yoksa dikkat et kendinee geçmiş olsun şimdiden

bukettt mrb kuzuuu

sanada mrb kuzuuuuuu meeeeeeeee:))

sivilce olayı değilde benim saçlarım döküldü..sivilcede normal çünkü bende genç kızken hiç olmazdı sonra bi ara oldu cildiyeciye gittim..kadın doğumda hormonlarına baktırdın mı dedi baktırdım normal dedim..ama bide erkeklik hormonuna baktırmak gerekiyormuş..ne alakaysa..bazen terse dönebilir felan dedi..yani anlayacağın yüzünde sivilce çıkıyosa normale eğer vücutta da varsa bi bakılması gerek..

içebilirsin canım ben hamileliğimde girp olmuştum ıhlamur içebilrsin demişti. zencefilde kanı sulandırır canım hiç bişey olmaz .. adaçayı maydonoz flan yeme içme olurmu..

buketdemet ,bdroner ,yasemin nasılsınız konuşumıyorum fazla kimseyle işlerin yoğunluğundan offf.. umarım yeni yıl bize uğurlu gelir ve bol hamişli topiğimiz olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…