- 4 Temmuz 2010
- 1.409
- 170
- 163
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #9.701
günaydın canım, nasılsın? cumaya kadar nasıl bekleyeceksin, akşam git bir acile kimse birşey sormuyor. bu kadar test yanlış çıkar mı hiç.
tatlım ne sabrı yahu çaresizlik benimkisi önceki kan aldıkları yerin morluğu geçmedi dahabat bugün erkenden ağrıyla uyandım ödüm koptu ama gelen giden yok daha bu arada 9. testimi de yaptım sabah sabah işte doktorun ilk sorduğu adetiniz geçti mi oluyor ondan geçti hee diyebilmek için bekliyorum tatlım
AMİNN tatlım inşallah olursa ayağımı gözümü başımı herbiyerlerimi sürterim canımdaha önce de söylemiştim canım buradaki herkes fazlasıyla hakediyor eminim bundan inşallah önümüzdeki yaz sonu ve sonbaharda hepimizin kucakları dolar...
dilber!!duanı okudum Allah kabul etsin
Aylinn..hadi inşallah öyledir..bekle bakalım sonuç ne olacak..inşallah ayağınıda sürt darısıda bize diyebilelim..eğer hamileysen senin gebelik hikayende böyle enteresan olur. 32 tane test yaptım hepsi pozitif çıktı çocuğum ama bi türlü kanda çıkmadın..en son 33. testte tamam artık dedik..yok yine olmadı..aradan 5 ay ggeçti karnımda gurultular hissedince bi doktora gittim ki aaa hamileymişim:))
hikaye bu nasıl?:)))şaka şaka inşallah tadına vara vara yaşarsın.benim burada bi arkadaş vardı. dediki biz çocuk düşündüğümüz ikinci ay erkenden test yaptım pozitif çıktı, sonra adet günü yine yaptım yine pozitif kan testi verdik bişey çıkmadı..ama ben inat ettim aradan zaman geçti gittim fortel testleri var onlardan aldım pozitif çıktı..bi daha kan testi yaptım bu sefer tamamdı..ilk oğluna öyle hamile kalmış..belki senin hikayende budur:))
buketcim hay sen çok yaşa emi... öyle olacak gibi benim bu gidişle haklısın hatta bi haber vardı ingiliz bir kadın bilmem nerde asker şiddetli karın ağrısıyla revire gitmiş doğurmuş ben de apandistim patlıyor heralde diye doğurmayı planlıyorum
yasemın canım , mutlaka en kısa zamanda doktora gıttmenı tavsıye edıyorum sana. eger gebelik yoksa adetlerının bu kadar sarkması ciddiye alınacak bır durum. bır rahatsızlıgın varsa ne kadar erken ogrenırsen ıyıdır. ona gore bıtkısel kurlere basalrsın duzenlı olarak ıcersın. AmA SAKIN ERTELEME. bende remzi kökün btkisel kapsüllerini aldım. kendısıyle konustum. dediki , vicutta bir yer görevini yerıne getıremedıgı zaman baska gorevlerde aksamaya baslar. sonra vıcud sana sinyal verir. uyarıda bulunur. sımdı senın ıns. hormonlarını dengede tutucaz. dedı. kanını temızlıycez. 6 haftalık bır tedavı verdı. gunde 15 tane bitkisel kapsül içiyorum. ben rahatsızlıgı anlattım. basımdan gecenleri bebek ıstedıgımı soyledım. bana senın sorunun menopoz oldgunu sanmıyorum dedı. sen menopoz deglsın. hormonlarının bozulmasına sebeb olan bu degıl dedı. 5 tane bıtkısel ılac verdı. hayırlısı bakalım. tedbir bizden takdir Allahtan. ben cok umutlandım. benım gıbı bır hastası tedavının 3. haftasında hamıle kalmıs . ıns sıfa olur bence sende neden adetlerın boyle doktora gıt ogren sonrada rahatsızlıgın neyse ona gore nette arastır. bitkisel kürler içmeye basla. bu arada ben bı soru sormustum dua ıle ılglı kımse cvp yazmamıs ıcım rahat etmedı.aynı gun bırden fazla kısının duasını etmemde sakınca varmı?
dün bi film izliyoruz..adamın biri gençliğinde bi gecelik bi kaçamak yapmış..kaçamağı yaptığı kadın hamile kalmış..oğlu olmuş kazık kadar adam yıllar sonra sen benim babamsın diye dikiliyo karşısına, kayınvalidem bana bunu anlatıyo..
dedim Allah isteyene vermiyo istemeyenede bir gecede veriyo..allahın takdiri tabi boynumuz kıldan ince niye bize vermiyo demiyorum ama durum şu, kimisi aylarca günlerce gecelerce uğraşır artık ayaklarını havaya dikmem mi dersin amuda kalkmak mı dersin yapmadığı maymunluk kalmaz:)) (ben) kimiside tek geceden hamile kalır:))kader bu..herkesin bi göreceği var.baştaki büyük patronunda biu bildiği var..O nun bildiğini görmeyi nasip etsin..perdenin arkasını görmeyi nasip etsin.,..
Dogru diyorsun canim, bos yere umutlanmakta cok kotu ama seninki insallah bosyere cikmaz yaa tum topikce tum umudumuz sensin tatlim.
Ben ilkbahara kadar dr a gitmeyi erteledim canim yaa bu soguklarda hic icimden gelmiyr, insallah o arada kendiliginden olur diye dua ediyorum.
Hayit tohumu kaynatip iciyorum sabah aksam, dogal yolla sifa arama donemimdeyim
ohh ne güzell valla keşke benim de evimi temizleyecek paklayacak biri olsa c.tesi zaman bulamadım dün de saba bir süpürdüm ettim arkadaşa gittim daha silinecek ama arkadaştan gelince de uyumuşum zaten kalktım halim olur mu daha. Bugün de ancak geldim yemeğim yoktu balık yaptım yedik yarın için de mercimek yemeği koydum mutfaı topladım ancak işte ama belim çok ağrıyor yaa reglimde bitti gibi birşey nedne ağrıyor bilmem. Güle gle kullan ciiclerini canım.
Valla Şekerim hamile olmasam ve de çalışmasam gelmezler eminim :) fırsat bu diye nazlanıyorum azcıkk geliyorlar sağolsunlar..
teşekkür ederim canım darısı sizin başınıza İNŞALLAHHH ! kocaman olursunuz, karnınız şişer emiiiii
ohh ne güzell valla keşke benim de evimi temizleyecek paklayacak biri olsa c.tesi zaman bulamadım dün de saba bir süpürdüm ettim arkadaşa gittim daha silinecek ama arkadaştan gelince de uyumuşum zaten kalktım halim olur mu daha. Bugün de ancak geldim yemeğim yoktu balık yaptım yedik yarın için de mercimek yemeği koydum mutfaı topladım ancak işte ama belim çok ağrıyor yaa reglimde bitti gibi birşey nedne ağrıyor bilmem. Güle gle kullan ciiclerini canım.
Valla Şekerim hamile olmasam ve de çalışmasam gelmezler eminim :) fırsat bu diye nazlanıyorum azcıkk geliyorlar sağolsunlar..
teşekkür ederim canım darısı sizin başınıza İNŞALLAHHH ! kocaman olursunuz, karnınız şişer emiiiii
valla hamile olma faktörünü sonuna kadar kullanmak lazım na yapmak lazım hazır fırsatını bulmuşken benimde annem çalışıyordu ama artk çalışmıyor başka şehirde ama gelir arada büyük temizliklerimi yapar hamile olduğumda, eşimin elinden pek bişi gelmez onun yaptıklarını arkasından ben yine yaparım ama olsun yardım eder hamile olsam daha da çok yaparç İnşallah canımm aminn diyorum bu güzel dileğinee
Herkese günaydınnn
Dilber duanı okudum Allah kabul eder inşallah
Kızlar bugün benim hiç keyfim yok çok yorgunum heryerim ağrıyor çok keyifsizim çokkk((
ecrinn07 / ASLI cım aksam duanıda okudum canım rabbım kabul eylesın yuzunuzu guldursun ınsallh amin..
kızlar bugun yptrdık testı aldık sperm sonucumuzu sperm bulunamadı ama 1-2 yuvarlak hücre çıktı bu konuyla bılgısı olan varmı_?
hayırdır inş. hastamı olcaksın yoksa dikkat et kendinee geçmiş olsun şimdiden
bukettt mrb kuzuuu
hayırdır inş. hastamı olcaksın yoksa dikkat et kendinee geçmiş olsun şimdiden
bukettt mrb kuzuuu
Saol canım bilmiyorum ki hapşırık ta başladı ama her yerim ağrıyo bilhassa omuzlarım ya bide benim bu sivilcelerle başım dertte aşılamadan sonra oldu ilaçlardanmı anlamadım omuzlarımda,bacaklarımda,sırtımda koca koca sivilceler bide acıyoki sormayıneşim ogün televizyonda görmüşte bu sivilceler çıkınca ilk olarak kadın doğuma gözükmek gerekiyomuş kistten de olumuş acaba aşılamadan sonra oluşan kisti atamadım mı?
Sizde aşoılamadan sonra böylesi şeyler oldumu?
Üşüyorum ben yaa kütüphane soğuk zaten büyük kalofierler var cam boyu ama yetmiyor ya da ben hasta olucam aman diyim yaa. Şimdi ben bir daha ki aya bir aşılama daha yaptırcam ya dr bu bekleme süresinde ilaç alma dedi bana ama ben bitki çayı içebilir miyim ki gebelikte önerilmiyor pek ama öncesinde içsem bişi olur mu ki ıhlanur içsem mesela zencefilli. :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?