- 4 Temmuz 2010
- 1.409
- 170
- 163
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #9.721
günaydın kızlar
nasılsınız adetim bugün bitti biticek yarın kalan duaları okucam ALLAH ın izniyle .....
pazartesi sabaha karşı AYLİN cim seni rüyamda gördüm .. kevok08 hamileymiş kk da yazıyormuş ..
dün yazıcaktım ama geçmişi okudum ve iş yoğundu yazamadım .. kevok08 bence git hemen kan testi yaptır.. eğer bir aksilik varsa hemen müdahale ederler progestan verirler sana ..dikkat et kendine...
çıkabilirmiş tatlım ya zor ama bazen başka kimyasallarla veya hormonlarla etkileşebiliyormuş sonuç negatif olursa o da bana denk geldi diyecem ne diim... peki akşam acile gidince kantesti istiyorsun hemen yapıyorlar mı? ertesi gün falan mı alıyorsun sonucu tatlım?
burcucum nasılsın tatlım
Iyiyim canim cok sagol, okulda müfettisler toplanti yapiyordu, o kadar sıkıldım ki caktırmadan cepten internete girip sizi okudum, sonra hemen çiktım cevap yazamadim, bu aralar misafirim coktu gelemedim buaraya, ama dualarinizi okuyorum, sen nasilsin bircancım, valla ben hepinizi cok özledim
ben de iyiyim canım sağolasın, bugün gecmek bilmedi ama şükür ki mesai bitimine az kaldı. bu arada sen ne öğretmeniydin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?