Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

tatlım ne güzek rüyaymış o öyle hadi inşallah benim iş yılan hikayesine döndü canım ya kanda çıkmaz yine diye çok korkuyorum biraz da cumartesi günü çok kötü oldum eşim de öyle çok üzüldü belli etmemeye çalıştı ama konuşamadı bi süre yavrum ya... ondan tatlım bugün bat günüm daha geçsin istiyorum bikaç gün emin olayım diye...

canım hemen yapıyorlar 1 saat içinde de alıyorsun sonucu

bu gece rüyamda annem eşimi öyle fırcaladı öyle fırçaladı ki:)paparaladı bi güzel..eşimde hiç tınlamadı gülüyodu..:))hayırdır inşallah.

burcucum nasılsın tatlım

Iyiyim canim cok sagol, okulda müfettisler toplanti yapiyordu, o kadar sıkıldım ki caktırmadan cepten internete girip sizi okudum, sonra hemen çiktım cevap yazamadim, bu aralar misafirim coktu gelemedim buaraya, ama dualarinizi okuyorum, sen nasilsin bircancım, valla ben hepinizi cok özledim

ben de iyiyim canım sağolasın, bugün gecmek bilmedi ama şükür ki mesai bitimine az kaldı. bu arada sen ne öğretmeniydin.

Kübra-- aslı -- dilber canlarim dularinizi okudum, Allahım tüm günahlarinizi affetsin, sizleri bağışlasin ve tövbelerinizi kabul etsin

Kızlarr çok çok yoğumdum yine bugün de hem hocalara yeni kurun kitaplarını dağıtıyoruz hem öğrenciler bir de bir hoca toplamış getirmiş öğrencilerini kitap alsınlar ditye üye yap kitap ver valla canım çktı buradaki beyde maşallah birşeye karıştığı yok gidiyor gelmek bilmiyor. Ben de kötüydüm öğleden sonra harikayım desim sabah ama nazar değdirdim kendime uyku, halsizlik, gözlerim kapanıtpr öğrencilere iki kelimeyi zor ettim yaa. Kaynanama gidecektik gidemicem ama ama valla ütümde var yapabilirsem yapıcam neyse ki dünden yemeğimi yapmıştım yanii. Kafamı koyup uyumak istiyorum. Pc başına sadece üyelik ve alınan kitap fişlerini yazmak için oturabildim. Şimdi çıkıyorum mesaim bitti. Ben banyo yapabilirsem bu akşam temizlencem yarın sabahtan itibaren okurum yok banyo yapacak dermanm olmazsa yarın yapar, öbür gün okurum kaldığım yerden sabah abdestimi alsam okulda okurum ezberden ama boy abdesti almam lazım önce de halim yok bugün banyoya yaa.. Hadii iyi akşamlar canlarım..

hepiciğinize iyi akşamlar hafta sonu kayınvalidemi evine taşıdık hayırlısıyla pazartesi genetik sonucumu aldım allahın izniyle temiz çıktı ama kafam çok karıştı sonuçlarımı doçente gösterdim bende pıhtılaşma vardı ya bu düşüğe sebep olmaz senin düşüklerinin sebebi bu değil kan sulandırıcı iğne bile kullanmana gerek yok dedi ben şok oldum aynı hastane iki farklı doktor ve iki farklı yorum okadar çok kafam karıştıki anlatamam ne yapıcağımı şaşırdım bi akıl verin.
hastanede bi kızla tanıştım oda heterizigot pıhtılaşmaya sahipmiş onada aynı şeyi söylemişler biraz konuştuk bizim orda bi hoca var dedi. ben hızımı alamayıp hocaya gittim hoca yıldızlamaya bakıyor bana dediki senin üstünde çok nazar var oyüzden senin hep başın ağrır üşürsün kalbin sıkışır dedi evet doğru dedim bana dua yazdı bunu üstünde taşı dedi birinin de suyunu iç dedi. bebek içinde senin bebeğin olacak dedi.Onun içinde sana bi dua yazacağım ama o bugün değil dedi o uzun öyle on lirayla olmaz dedi ben oraya gitmeden önce on lira veririm diye içimden geçirmiştim onuda bildi bidahakine elli lira isterim diyince içime bir kurt düştü işi paraya dökmesi beni huzursuz etti ama kalbimi bozmuyorum nasip olursa bidaha gitcem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…