Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

ben gördüm tatlım hadi hayırlısı... güzel şeyler yazmak isterim sana ama biliyorsun durumumu inşallah sen hemen pozitifi görürsün kanda da canım...

2.çizgi görünüyor tatlım hayırlısı olsun İNŞALLAH hamişsindir canım..
inş kızlar ne dicemi bilemiyorum inş vardır tek dileğim bu ovulasyondan sonra 10.gün bekleyelim görelim mevlam neylerse güzel eyler

kızlar diğer topicte feyza diye bi arkadaşımız var yeni hamiş 3. çocuğuna dün kaza geçirmişler oğlu ömer faruk beyin knaması nedeniyle yoğunbakımda imiş dualarınızda onuda söylerseniz çok sevinirim

canımm ben listeyi bitirdim RABBİM tez zamanda sağlık sıhatine kavuştursun İNŞALLAH ALLAHım o minik içinde dualrımızı kabul etsin..

günaydın kızlarr

aslıcım akşam duanı dün okudum ama yazamadım
dilbercim seninde sabah duanı okudum rabbim inş. kabul etsin

Günaydın canlar...
DİLBERCİMM canım sabah duanı okudum tatlımm

dilber duanı ettim, Rabbim kucağını bebişinle doldursun inşallah

günaydın kızlar DİLBERCİMM VE TÜM TOPİK İÇİN DUA OKUDUM RABBİM kabul etsin İNŞALLAH....

dilbercim duanı okudum

Herkese günaydınnn
Dilber duanı okudum Allah kabul eder inşallah
Kızlar bugün benim hiç keyfim yok çok yorgunum heryerim ağrıyor çok keyifsizim çokkk ((

dilbercim duanı okudum Allah kabul eylesın ınşllhh aminn

dilber akşam duanı okudum Rabbim kabul etsin.

dilbercim duanı okudum allah hayırlı evlat nasip etsin

Dilbercim duanı okudum Allahım inşallah hayırlı zaman da hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip eder

Kübra-- aslı -- dilber canlarim dularinizi okudum, Allahım tüm günahlarinizi affetsin, sizleri bağışlasin ve tövbelerinizi kabul etsin

dilbercim akşam duanı okudum rabbim kabul etsin
herkese iyi akşamlar

Dilber bende senin için duamı ettim.. Allah kabul eylesin inşaAllah..

arkadaslarim kaderdaslarim hepinize cok cok tesekkur ederim RABBİM ettiyiniz dualari kabul etsin ve kat kat fazlasini size nasip etsin İNSALLAH iyiki varsiniz canlarim

üstteki sabah yaptığım test fortel
alttki dün yaptığım test certain buket nekadar haklısın hayaliymiş

tatlım ovulasyondan sonraki 10. gün demişsin çok erken henüz tatlım en az 14. günü bekle bence hemen moralini bozma...

üperdimm bu işi allah rızası için yapanlarda varrr ticarete dökmek hoş deil neyse bakalım bayılmışsın 10 lirayı :) rabbim hakkında hayırlısını versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…