- 14 Eylül 2012
- 3.334
- 20
- 108
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #9.741
ben gördüm tatlım hadi hayırlısı...güzel şeyler yazmak isterim sana ama biliyorsun durumumu inşallah sen hemen pozitifi görürsün kanda da canım...
inş kızlar ne dicemi bilemiyorum inş vardır tek dileğim bu ovulasyondan sonra 10.gün bekleyelim görelim mevlam neylerse güzel eyler2.çizgi görünüyor tatlım hayırlısı olsun İNŞALLAH hamişsindir canım..
canımm ben listeyi bitirdim RABBİM tez zamanda sağlık sıhatine kavuştursun İNŞALLAH ALLAHım o minik içinde dualrımızı kabul etsin..kızlar diğer topicte feyza diye bi arkadaşımız var yeni hamiş 3. çocuğuna dün kaza geçirmişler oğlu ömer faruk beyin knaması nedeniyle yoğunbakımda imiş dualarınızda onuda söylerseniz çok sevinirim
günaydın kızlarr
aslıcım akşam duanı dün okudum ama yazamadım
dilbercim seninde sabah duanı okudum rabbim inş. kabul etsin
Günaydın canlar...
DİLBERCİMM canım sabah duanı okudum tatlımm
dilber duanı ettim, Rabbim kucağını bebişinle doldursun inşallah
dilber!!duanı okudum Allah kabul etsin
Aylinn..hadi inşallah öyledir..bekle bakalım sonuç ne olacak..inşallah ayağınıda sürt darısıda bize diyebilelim..eğer hamileysen senin gebelik hikayende böyle enteresan olur. 32 tane test yaptım hepsi pozitif çıktı çocuğum ama bi türlü kanda çıkmadın..en son 33. testte tamam artık dedik..yok yine olmadı..aradan 5 ay ggeçti karnımda gurultular hissedince bi doktora gittim ki aaa hamileymişim:))
hikaye bu nasıl?:)))şaka şaka inşallah tadına vara vara yaşarsın.benim burada bi arkadaş vardı. dediki biz çocuk düşündüğümüz ikinci ay erkenden test yaptım pozitif çıktı, sonra adet günü yine yaptım yine pozitif kan testi verdik bişey çıkmadı..ama ben inat ettim aradan zaman geçti gittim fortel testleri var onlardan aldım pozitif çıktı..bi daha kan testi yaptım bu sefer tamamdı..ilk oğluna öyle hamile kalmış..belki senin hikayende budur:))
günaydın kızlar DİLBERCİMM VE TÜM TOPİK İÇİN DUA OKUDUM RABBİM kabul etsin İNŞALLAH....
dilbercim duanı okudum
Herkese günaydınnn
Dilber duanı okudum Allah kabul eder inşallah
Kızlar bugün benim hiç keyfim yok çok yorgunum heryerim ağrıyor çok keyifsizim çokkk((
dilbercim duanı okudum Allah kabul eylesın ınşllhh aminn
dilber akşam duanı okudum Rabbim kabul etsin.
dilbercim duanı okudum allah hayırlı evlat nasip etsin
Dilbercim duanı okudum Allahım inşallah hayırlı zaman da hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip eder
Kübra-- aslı -- dilber canlarim dularinizi okudum, Allahım tüm günahlarinizi affetsin, sizleri bağışlasin ve tövbelerinizi kabul etsin
dilbercim akşam duanı okudum rabbim kabul etsin
herkese iyi akşamlar
Dilber bende senin için duamı ettim.. Allah kabul eylesin inşaAllah..
dilbercım akşm duanıda okudum canım rabbım tez vakıtte gönlunden gecenı sana versın inşllh aminnn
dilbercim bende okudum rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin
dilber akşam duanı okudum..yazmayı unuttum:))
hepiciğinize iyi akşamlar hafta sonu kayınvalidemi evine taşıdık hayırlısıyla pazartesi genetik sonucumu aldım allahın izniyle temiz çıktı ama kafam çok karıştı sonuçlarımı doçente gösterdim bende pıhtılaşma vardı ya bu düşüğe sebep olmaz senin düşüklerinin sebebi bu değil kan sulandırıcı iğne bile kullanmana gerek yok dedi ben şok oldum aynı hastane iki farklı doktor ve iki farklı yorum okadar çok kafam karıştıki anlatamam ne yapıcağımı şaşırdım bi akıl verin.
hastanede bi kızla tanıştım oda heterizigot pıhtılaşmaya sahipmiş onada aynı şeyi söylemişler biraz konuştuk bizim orda bi hoca var dedi. ben hızımı alamayıp hocaya gittim hoca yıldızlamaya bakıyor bana dediki senin üstünde çok nazar var oyüzden senin hep başın ağrır üşürsün kalbin sıkışır dedi evet doğru dedim bana dua yazdı bunu üstünde taşı dedi birinin de suyunu iç dedi. bebek içinde senin bebeğin olacak dedi.Onun içinde sana bi dua yazacağım ama o bugün değil dedi o uzun öyle on lirayla olmaz dedi ben oraya gitmeden önce on lira veririm diye içimden geçirmiştim onuda bildi bidahakine elli lira isterim diyince içime bir kurt düştü işi paraya dökmesi beni huzursuz etti ama kalbimi bozmuyorum nasip olursa bidaha gitcem.
günaydınn kızlarr :)
merak edenler için hala doğurmadımmm
kız korkudan çocugu zorlamı tutuyon içerde
kız çık diyom çıkmıyooooo hiç dinlemıyo annesını hıcccccc
allahhh başına buyruk olcak deseneee neyse saka bi yana hakikaten artık suni sancımı verirlerki acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?