Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

ayyy yumuk yumuk elleriylee emmeye çalışmasıylaa senin kokunu alıp susmasıylaaa hersey çok güzel olacakkkkkkkk çok sanslısınn biliyosun dimi rabbim isteyen herkese nasip etsinnnnnnn

işte zaten bunları düşündüşçe gelsin istiyorum hayırlısıyla..
bakalım ne zamn gelcek :)
AMİN CANIM CUMLEMIZE NASİ ETSIN GUZEL RABBİMM
 
canım evet işi paraya dökmüş biraz ama gerçekten istiyorsan bir kez daha git bir daha gitmezsin. sonuçta dua yazacak zarar gelmez.
sündüz inanki içim cız etti, Rabbim acil şifalar versin. nekadar zordur anne babası için. tüm topik için ve bu minik için ayrıca dua ettim, Allah kabul etsin
günaydınn kızlarr :)
merak edenler için hala doğurmadımmm
günaydın canım,
annesinin içini okadar sevmiş ki çıkmak istemiyor paşa:)
Rabbim en hayırlı zamanda kurtarsın tatlım
 
herkese günaydınlar

dilbercim dün duanı okudum haber veremedim cnm. tüm topiğinde duasını okudum canlar rabbim herkese hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin inşallah.
 
tüm topiğin duaları kabul olsun...:))




üstteki sabah yaptığım test fortel
alttki dün yaptığım test certain buket nekadar haklısın hayaliymiş

yahu sündüzcüm seninki yine hayali benimkisi ise psikolojik onu naapcaz:))kendimi hamile sanıyorum:))
elbet bir gün gerçek olacak..inanıyorum..öyleyse varım..
 
işte zaten bunları düşündüşçe gelsin istiyorum hayırlısıyla..
bakalım ne zamn gelcek :)
AMİN CANIM CUMLEMIZE NASİ ETSIN GUZEL RABBİMM

arkadaş bu topiğin kızları hamile kalamıyo, hamileleri doğuramıyo:))elbet bi gün bi yerde bi patlama yaşanacak ama ne zaman..ben bekliyorum..herkes birden kuduracak..herkes birden hamile kalacak..:)))
herkes birden doğuracak:)))
ya geyik yapıyorum kızmıyosunuz demi..boşvern üçgünlük dünya işlerini..Allaha dayayalım sırtımızı gülüp geçelim..

müştakın hepinize selamı var..anlayacağınız üzere yine bana gelen geldi:))(this is a müştak)
 

canım valla gerçekten aynı hastanenin doktorlarının dedikleri bile birbirin tutmuyor bende yaşadım bunu için rahat etmeyecekse çok başka bir doktora daha göster derim ben kesin olsun yanii. Hadii inşallah yakındır senden de güzel haberleri almak. Ben hocaya falan gitmiyorum bazen gitmek istiyorum vazgeçiyorum Allah'ıma yapıyorum dualarmı bu işi ticaret olarak yapanlara ısınamıyorum içinde ne gelirse onu ver diyebilir ama şu kadar istrim demek bana hoş gelmiyor git bakalım canım için rahat olacaksa canım hayırlısı olsun.


Ayy çok üzüldüm yaa ederim tabii ki. Allah acil şifalar versin İnşallahh..

günaydınn kızlarr :)
merak edenler için hala doğurmadımmm

yaa tık yok yanii anam bu çocuk sevdi orayı yaa gelmek bilmiyor 21 aralığı beklermiş bir de Bugün doğaydı ne güzel olardı yaa.. Hayırlısı tatlım açılma da yok nasl olcak ki suni sancı mı vercekler szeryana mı alacaklar ben olsam açılman fazla yoksa sancı da olmazsa sezeryana gir derim çünkü o kadar sancı çekip sonradan sezeryana girmekte var yanii karar senin tabii hayırlısıyla gelsin inşallah.

kafayı yedim ben biliyorum.....

Belkim de gebesindir. Sen bana sor normal regl oldum ama acaba mı diyorum hala yaa rüyamda kan testleyle uğraştım gece gece hep yaa 23000 lerde kan testi mi olur
 



inşallahhh herkes bu duyguyu tadacakk
e bide çıksa içerden dimi
 
aynen canım sevdi yerini sıpa :))
açılmam 1 parmak var canım..
sancı arada geliyo ama düzensiz.
cuma tekrar bakılacak bakalım duruma göre..
normal doğum şartlarını zorlamak istiyorum sezeryandan çok korkuyorum :26:
 
Kızlarr günaydınn bu arada. Nasılsınızz. Aylinn kan testine gt artık deli etme benii hee daha kaç test yapcan kızım koleksiyon mu yapıyorsun gebesin işte senn..

Sunbal; certaine güvenme canım pek iyi bir marka değildir o ama dur bakalım regl gelmeden hep umut vardır bekle bakalım..

Kızlar ben dün çok yoğundum ve kötüydüm uyku akıyordu gözlerimden halsizlik falan eve gittim yemek yedim oturdum az sonra saat 9. da vurdum kafayı yattım eşimde yattı uyuduk ama direk gitmişim sabaha kadar eşim baygın gibi uyuyordun diyo ama iyi geldi bugün daha iyiyim hem havalardan hem de psikolojik sanırım. Rüyamda da kan testleri yaptırıyordum 20 sonra 60 sonra 23000 lerde bişiler çıkıyordu yaa hatta ne bu kaç yaa falan diyordum küsüratları da vardı nasıl kafamın içindeyse artık bilinçaltı işte. Hafta ortasına da geldik sonunda.
 

anlıyorum canım ama bebekte baya bekledi sorun olmaacaksa suni sancı dene tabii ama çok kolay birşey değil sonuçta normal doğuma hazırsan eğer dene canım normal olabilir açılman hızlı ilerleyebilir olmadı en son çare artık sezeryana girersin korkma o kadar. Hayırlısıyla yapsan doğumunu canım da rahat etsen ama az kaldı kucağında olacak işte.
 

bakalım işte cuma gunu duruma göre konuşcaz doktorla.
sunı sancı verirler buyuk ihtimal bakalım..
dua edin bana yaa..
babamız çok istemişti bugün için gelmesini..
ne guzel tarih olacaktı 12-12-2012
 
bakalım işte cuma gunu duruma göre konuşcaz doktorla.
sunı sancı verirler buyuk ihtimal bakalım..
dua edin bana yaa..
babamız çok istemişti bugün için gelmesini..
ne guzel tarih olacaktı 12-12-2012

allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin... bir seste kurtulmayı nasip etsin rabbim
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…