- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #9.761
cuma sabah belli olcak nazancım..
şu cuma gelse artık yaaaaaa uff beklemek yorucu
ayyy yumuk yumuk elleriylee emmeye çalışmasıylaa senin kokunu alıp susmasıylaaa hersey çok güzel olacakkkkkkkk çok sanslısınn biliyosun dimi rabbim isteyen herkese nasip etsinnnnnnn
işte zaten bunları düşündüşçe gelsin istiyorum hayırlısıyla..
bakalım ne zamn gelcek :)
AMİN CANIM CUMLEMIZE NASİ ETSIN GUZEL RABBİMM
canım evet işi paraya dökmüş biraz ama gerçekten istiyorsan bir kez daha git bir daha gitmezsin. sonuçta dua yazacak zarar gelmez.hepiciğinize iyi akşamlar hafta sonu kayınvalidemi evine taşıdık hayırlısıyla pazartesi genetik sonucumu aldım allahın izniyle temiz çıktı ama kafam çok karıştı sonuçlarımı doçente gösterdim bende pıhtılaşma vardı ya bu düşüğe sebep olmaz senin düşüklerinin sebebi bu değil kan sulandırıcı iğne bile kullanmana gerek yok dedi ben şok oldum aynı hastane iki farklı doktor ve iki farklı yorum okadar çok kafam karıştıki anlatamam ne yapıcağımı şaşırdım bi akıl verin.
hastanede bi kızla tanıştım oda heterizigot pıhtılaşmaya sahipmiş onada aynı şeyi söylemişler biraz konuştuk bizim orda bi hoca var dedi. ben hızımı alamayıp hocaya gittim hoca yıldızlamaya bakıyor bana dediki senin üstünde çok nazar var oyüzden senin hep başın ağrır üşürsün kalbin sıkışır dedi evet doğru dedim bana dua yazdı bunu üstünde taşı dedi birinin de suyunu iç dedi. bebek içinde senin bebeğin olacak dedi.Onun içinde sana bi dua yazacağım ama o bugün değil dedi o uzun öyle on lirayla olmaz dedi ben oraya gitmeden önce on lira veririm diye içimden geçirmiştim onuda bildi bidahakine elli lira isterim diyince içime bir kurt düştü işi paraya dökmesi beni huzursuz etti ama kalbimi bozmuyorum nasip olursa bidaha gitcem.
sündüz inanki içim cız etti, Rabbim acil şifalar versin. nekadar zordur anne babası için. tüm topik için ve bu minik için ayrıca dua ettim, Allah kabul etsinkızlar diğer topicte feyza diye bi arkadaşımız var yeni hamiş 3. çocuğuna dün kaza geçirmişler oğlu ömer faruk beyin knaması nedeniyle yoğunbakımda imiş dualarınızda onuda söylerseniz çok sevinirim
günaydın canım,günaydınn kızlarr :)
merak edenler için hala doğurmadımmm
işte zaten bunları düşündüşçe gelsin istiyorum hayırlısıyla..
bakalım ne zamn gelcek :)
AMİN CANIM CUMLEMIZE NASİ ETSIN GUZEL RABBİMM
kafayı yedim ben biliyorum.....
hepiciğinize iyi akşamlar hafta sonu kayınvalidemi evine taşıdık hayırlısıyla pazartesi genetik sonucumu aldım allahın izniyle temiz çıktı ama kafam çok karıştı sonuçlarımı doçente gösterdim bende pıhtılaşma vardı ya bu düşüğe sebep olmaz senin düşüklerinin sebebi bu değil kan sulandırıcı iğne bile kullanmana gerek yok dedi ben şok oldum aynı hastane iki farklı doktor ve iki farklı yorum okadar çok kafam karıştıki anlatamam ne yapıcağımı şaşırdım bi akıl verin.
hastanede bi kızla tanıştım oda heterizigot pıhtılaşmaya sahipmiş onada aynı şeyi söylemişler biraz konuştuk bizim orda bi hoca var dedi. ben hızımı alamayıp hocaya gittim hoca yıldızlamaya bakıyor bana dediki senin üstünde çok nazar var oyüzden senin hep başın ağrır üşürsün kalbin sıkışır dedi evet doğru dedim bana dua yazdı bunu üstünde taşı dedi birinin de suyunu iç dedi. bebek içinde senin bebeğin olacak dedi.Onun içinde sana bi dua yazacağım ama o bugün değil dedi o uzun öyle on lirayla olmaz dedi ben oraya gitmeden önce on lira veririm diye içimden geçirmiştim onuda bildi bidahakine elli lira isterim diyince içime bir kurt düştü işi paraya dökmesi beni huzursuz etti ama kalbimi bozmuyorum nasip olursa bidaha gitcem.
kızlar diğer topicte feyza diye bi arkadaşımız var yeni hamiş 3. çocuğuna dün kaza geçirmişler oğlu ömer faruk beyin knaması nedeniyle yoğunbakımda imiş dualarınızda onuda söylerseniz çok sevinirim
günaydınn kızlarr :)
merak edenler için hala doğurmadımmm
kafayı yedim ben biliyorum.....
arkadaş bu topiğin kızları hamile kalamıyo, hamileleri doğuramıyo:))elbet bi gün bi yerde bi patlama yaşanacak ama ne zaman..ben bekliyorum..herkes birden kuduracak..herkes birden hamile kalacak..:)))
herkes birden doğuracak:)))
ya geyik yapıyorum kızmıyosunuz demi..boşvern üçgünlük dünya işlerini..Allaha dayayalım sırtımızı gülüp geçelim..
müştakın hepinize selamı var..anlayacağınız üzere yine bana gelen geldi:))(this is a müştak)
aynen canım sevdi yerini sıpa :))canım valla gerçekten aynı hastanenin doktorlarının dedikleri bile birbirin tutmuyor bende yaşadım bunu için rahat etmeyecekse çok başka bir doktora daha göster derim ben kesin olsun yanii. Hadii inşallah yakındır senden de güzel haberleri almak. Ben hocaya falan gitmiyorum bazen gitmek istiyorum vazgeçiyorum Allah'ıma yapıyorum dualarmı bu işi ticaret olarak yapanlara ısınamıyorum içinde ne gelirse onu ver diyebilir ama şu kadar istrim demek bana hoş gelmiyor git bakalım canım için rahat olacaksa canım hayırlısı olsun.
Ayy çok üzüldüm yaa ederim tabii ki. Allah acil şifalar versin İnşallahh..
yaa tık yok yanii anam bu çocuk sevdi orayı yaa gelmek bilmiyor 21 aralığı beklermiş bir deBugün doğaydı ne güzel olardı yaa.. Hayırlısı tatlım açılma da yok nasl olcak ki suni sancı mı vercekler szeryana mı alacaklar ben olsam açılman fazla yoksa sancı da olmazsa sezeryana gir derim çünkü o kadar sancı çekip sonradan sezeryana girmekte var yanii karar senin tabii hayırlısıyla gelsin inşallah.
Belkim de gebesindir. Sen bana sor normal regl oldum ama acaba mı diyorum hala yaa rüyamda kan testleyle uğraştım gece gece hep yaa 23000 lerde kan testi mi olur
aynen canım sevdi yerini sıpa :))
açılmam 1 parmak var canım..
sancı arada geliyo ama düzensiz.
cuma tekrar bakılacak bakalım duruma göre..
normal doğum şartlarını zorlamak istiyorum sezeryandan çok korkuyorum :26:
anlıyorum canım ama bebekte baya bekledi sorun olmaacaksa suni sancı dene tabii ama çok kolay birşey değil sonuçta normal doğuma hazırsan eğer dene canım normal olabilir açılman hızlı ilerleyebilir olmadı en son çare artık sezeryana girersin korkma o kadar. Hayırlısıyla yapsan doğumunu canım da rahat etsen ama az kaldı kucağında olacak işte.
bakalım işte cuma gunu duruma göre konuşcaz doktorla.
sunı sancı verirler buyuk ihtimal bakalım..
dua edin bana yaa..
babamız çok istemişti bugün için gelmesini..
ne guzel tarih olacaktı 12-12-2012
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?