Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

bakalım işte cuma gunu duruma göre konuşcaz doktorla.
sunı sancı verirler buyuk ihtimal bakalım..
dua edin bana yaa..
babamız çok istemişti bugün için gelmesini..
ne guzel tarih olacaktı 12-12-2012

günaydın canım sağlıklı doğsunda buugn doğmadı dıye uzulme. hem bellı mı olur daha 12.12.12 bıtmesıne cok var :)

kız ilk defa normal dururken sezaryenden korkanını gördüm:))Allah senin yardımcın olur merak etme..bazı ayetler var araştır..onları oku..bide bak hareket et bol bol..doğumun kolay olsun..bunlar bilimsel olarakda test edildi..bak ebru şallıya..karı plates topunun üstünde doğuracaktı nerdeyse..bazılarıda ilişkiye girin doğum kolay olsun gelan derler:))ama deneyenini görmedim..senin için yine neysede erkek için çok mümükün değilmiş gibi görünüyo:)))sen ama kendini yormadan ani hareket yapmadan çeşitli esneme hareketlerini yapmaya çalış..yanında annen kayın validen falan var demiB:???

ofluuuuuuuu

bişey daha ekleyeyim..yanına hurma almayı unutma..doğumdan önce yersin..bunlarda test edilmiş şeyler..hz meryem hurma ağacının dibinde doğurmuş biliyosun..bilimsel açıklamasıda şu: doğum esnasında anne yorulup güç kaybettiğinden ve kanamadan kan şekeri düşür..hurma lifli ve şeker içeren bir besin ve saf glikoz var..yani çözünmesine gerek kalmadan kana karışıyo buda sana güç kuvvet verecek...inşallah sağlıklı güzel bir doğum olur her anının keyfini çıkarta çıkarta doğurursun..:))

canım tabikii en iyisi normal doğum o sansın varsa degerlendır ama zdıkısten korkuyosan sunu soylıyeyım normal dogumda da dıkışın oluyor oturmakta zorlanıyosun . sezeryan olan bırı olarak zorluk hıc cekmedım agrım falan da olmadı hiç ama normal doğum yapabılmeyı ısterdım kzımın doğusunu gormek bırebır yasamak isterdim ben genel anestesı ıle doğurdugumdan en son goren kısı ben oldum kızımı.

allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin... bir seste kurtulmayı nasip etsin rabbim
Aminn canım ALLAH RAZI OLSUN....

günaydın canım sağlıklı doğsunda buugn doğmadı dıye uzulme. hem bellı mı olur daha 12.12.12 bıtmesıne cok var :)
Orası öyle canım..
hayırlısı olsun ne diyelim :)

dün evi temizledim kızz hareketlerde yaptım tık yok nedense
hurma var canım hacdan geldi doğuma saklıyorum :)
dua edin bana nolur ya hayırlısıyla doğurayım

işte ilk ben görmek istiyorum oğluşumu...
ne diyelim kuzum hayırlısı neyse hakkımızda o olsun..
cumaya kadar gelse..
yahu o kadar şartladım oğluma dedim ki dün gece gel..
ama yok..
babası da gel dedi bugün için gene yok
çok inatçı çook hiç ana-baba lafı dınlemiyo

Allahın duası olsun..inşallah bi solukta doğumunu yapacaksın herşey yolunda gidecek..cuma günü güzel haberlerini hastaneden bekliyoruz:))

Evet herkes bir gün bebeli olcak dimii Müştaaak naberrr yine gelmişin fazla kalma ama bak misafirliğin de bir sınırı var yanii yatıya kalmaaa

bakalım işte cuma gunu duruma göre konuşcaz doktorla.
sunı sancı verirler buyuk ihtimal bakalım..
dua edin bana yaa..
babamız çok istemişti bugün için gelmesini..
ne guzel tarih olacaktı 12-12-2012

Daha gün bitmedi kuzum bir bakmışın sancılanıvermişsin doğuruvermişin yani tam da 12 ye 5 kala olamaz mı yanii. Siz bu çocuğa zor hakim olcanız gibime geliyo baksana daha şimdiden kafasıınn dikine gidyor yaa sıpa. Gelsin de sağlıklı olsun yeter ki canım onun doğduğu gün sizin için en özel gün olacak zatenn..

canlı yayın yapıcam size zaten..
keşke beklemese cumayı da bugün gelse dimi
gerçii şurda cumaya ne kaldıı

Oflucan valla canlı yayın isteriz dakika dakika son gelişmeleri yaz bize hatta bana numaranı ver siteye giremezsen ben seni taciz ederim kız, kızlara da haber veririm.

kızlar adetim bitti sabah ki dualarınızı okudum ALLAH kabul etsin inşallah tez zaman da dileğinizi gerçekleştirsin...

akşamki duanızıda okucam...

kaç gündür hava çok sıkkın kapalı ruhum daralıyor başım ağrıyor işler yoğun off bunalımdayım kızlar...

sizler nasılsınız.. kevok08 durumundan bilgi ver bize olurmu habrsiz bırakma bizi

canım bende heterizigot taşıyıcısıyım faktör v leıden mutasyonu var ayrıca protein s düşük ben hamile kalınca yüksek dozlu kan sulandırıcı kullanıcam benim 4 tane kaybım var faktör v lıeden mutasyonu tek başına yeterliymiş ve çok önemliymiş bu yüzden daha önce 0,4 lük clexan kullanmıştım malasef sağlıklı olmadıkları için kaybettim kimyasal ve dış gebeligim olmuştu canım..

önemli olan mutasyonunun ne olduğu canım.... mutasyonuna bakarak kan sulandırıcıyı kullanığ kullanmadığına karar veriyorlar..

hoca işine gelince ben de 3 hafta önce falan yaptırdım.. nazar , korku , sübyan , düşük olmaması için muska yazdı bana 150 tl verdim..

ama benim 4 hamileliğimde rüyamda korkutuyorladı beni sübyan varmış canım bir kaç hocaya gittim hepsi sübyan olduğunu söylemiişlerdi

yaptır istersen hem nazarlardan korur duanın hiç bir zararı olmaz bence ama yinede sen bilirisn

sübyan neymiş yaa:?!! tövbe bismillah...estenzübillah..ben öyle korkarımki böyle şeylerden.:))

Son düzenleme:
canım benimde 4 düşüğüm bi 36 haftalık ölü doğumum var sadece protein c sınırda bende daha önceden hissediyorum kötü bişey olacağını gitti diyorum doktora yalnız gidiyorsam ogün eşimi yanıma alıyorum ve aynen hissettiğim çıkıyor bana şimdi nazar için azdı daha sonra bebek için yazarım dedi tıbbında yetersiz olduğu yerler var .benim kardeşim küçükken sudan korkuyordu doktora götürdük sıcak suyla yıkamışsınızdır falan dedi.sonra bizim orda yaşlı bi amca vardı dua falan yazıyordu kardeşime dua yazdı üstüne taktyık ertesi gün maşrafaı almış beni anne bıcı bıcı diyor ondan sonra hiç korkmadı.Benimde aklıma bu geldi ve gittim ama para konusu açılınca biraz huzursuz oldum ama baksana seninki daha çok almış.

tatlım aynısını kociş de söylüyor koleksiyon mu yapıyorsun diye günde 2 defa yapıyorum sabah akşam engel olamıyorum kendime

canlarr biliyorum kızıyorsunuz ama tırsıyorum kanda tekrar negatif çıkmasından bu kadar belirtiden idrarda pozitiften sonra açıkcası bat dündü gelmedi henüz şükür ama 2 gündür sabahın köründe sancıyla uyandım hıh geldi oldum diye ama şükür yok bişi daha dünden beri ağzımın tadı da bozuldu sürekli yiyorum bişiler geçmiyor o gittiğim salak doktor ayın yirmisine kadar bekle adet görmezsen gel demişti ben cuma diyorum işte yarından sonra gidicem...

dilberciğim dün duanı okudum canım ama yazamadım, Allah kabul etsin sağlıklı sıhhatli hayırlı evlat nasip etsin.

Kızlarr napıyosunuzz. Bne d eyemeği yedim geldim eşim yok İzmit'e gitti iş için günübirlik sabah bıraktı beni akşamda alacak dönmüş olur zaten. Ya dün eşim etmediğimi bırakmadım öğlen zaten işte yoğunluk benim moral bozuk, halsizlik falan eften püften de bir sebeb adam öğle yemeğini yemedi gitti sonra akşam hatalı ben olduğum halde bir ilgi alaka çünkü biliyor neden böyle yaptığımı yaşadıklarımı aileme de anlatamıyorum yalnız başıma bir şehirde. Neyse bende özür diledim gerçekten bu hayatta ne varsa eşlermizde var onlar bize destek olurlarsa biz de herşeyle mücadele edecek gücü buluyoruz. Ben eşimin desteğinden eminim o yüzden de gözümü kararttım her türlü tedaviye varım diyorum. Yeterki desteğini o her zamanki şefkatini göstersin. En yakınındakine parlıyor insan işte. Ama artık güçlü hissediyorum kendimi hem de çok. Rabbim nasip ederse olacak etmezse hayırlısı olsun ne diyeyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…