Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

sende haklısın canım bende dr dedi diye 10. günü gittim bu sefer daha geç gidicem bende. Cuma günü güzel haberlerini bekliyoruz o zaman ama sabredemiyoruz napalım tescillensin istiyoruz hamileliğin..

bizden bize yakın olan rabbim bizimle duyan bizimle goren rabbım sen bizi nevmı gafletten uyara huzuruna muhabbetine ulaştırasın yarabbım ,işte bu kaınatın namelerını bızlere duyuran maddelerın manasını anlayan azgımdakı lokmanın tadının ne oldugunu anlayan senın askınla yıyp senın aşkınla bedenınde nur eden kullarından eyleyesın yarabbım. en yakın zamanda tum ısteyen kulların aevlat nasıp eyleyesın yarabbımm amııınn

canım duanı okudum Allah kabul etsin inşallah.Buarada tüm topic içinde sabah duamızı okudum.Rabbim hayırlısı ile hepimizi muradına kavuştursun inşallah

Aminn diyorum canım bu güzel duana..

Kızlar dün erkenden yatınca duş alamadım bugün abdestimi alıcam ama karışmasın diye sabahtan başlamak istiyorum yarın sabah abdestimi alıp işe gelince ezberden okucam kaldığım yerden sabah dualarını akşam da akşam dualarını okucam. Ayrıca meryemi yarıda bırakmıştım ona da başlıcam.

Yine yoğunum dün kadar olmasa da. Bir geliyorlar tenefüste aldıkları kitapların fişlerini girmek zaten yarım saatimi alıyor çıkmalarına 15 dk kaldı işte nescayfe içiyorum bende açılmak için.

afiyet olsun şekerim yarasın. eee üniv. büyük olunca yoğun oluyordur tabi. bu arada meryem suresini regliyken keşke başkasına okutsaydın yarıda bırakınca oluyor mu

kızlar ne var ne yok ben giremiyorum hiç daha doğrusu girmek istemiyorum ama merak etmeyin tesbihlerinizi okuyorum

canım çok sıkılıyor adetim bitti ama artık iç umudum yok biliyorum hiç çocuğum olmayacak rüyamda bişey görmüştüm tabirine baktım
hamile kadın bu rüyayı gördüyse erkek çocuğu olacağına hamile olmayan gördüyse hiç çocuğu olmayacağına işarettir diyordu ve ben hamile değildim...

Selam kızlar,
Nasılsınız? Aylin canım git testini yaptır hemen.. :)
Burada bir formda okudum oradaki bir arkadaş idrar tahlili yapıyormuş 5-6 saat sonra çift çizgi görüyormuş, konunun öncesini bilmiyorum ama doktora da gitmiş belki kan testi de yaptırmıştır doktor adet söktürücü ilaç vermiş amaa o içmemiş arkadaşlarının vesilesiyle vee bi kaç gün sonra tekrar gitmiş kan vermiş 31 mi neydi ööle bi değer çıkmış şimdi artık yükselmiş.. Hadi Aylin senin için okudum tüm bunları hayırlısını diliyoruz Allah tan

bdroner / BEDRİYE 02.12.2012 pazar sağlıklı sorunsuz hamişlik
barisozlem / ÖZLEM 03.12.2012 p.tesi sağlıklı sorunsuz hamişlik
nartanesii / AYŞE 04.12.2012 salı sağlıklı sorunsuz hamişlik
btskn / BİRCAN 05.12.2012 çarşamba sağlıklı sorunsuz hamişlik
tb_fb / TUBA 06.12.2012 perşembe sağlıklı sorunsuz hamişlik + İst'a taşınmak
bibercik_83 / SİBEL 07.12.2012 cuma sağlıklı hamişlik
gul1982 / GÜL 08.12.2012 c.tesi sağlıklı sorunsuz hamişlik + kolay doğum
HayatSultan / KÜBRA 09.12.2012 pazar Hayırlı bir eş, Mutlu bir evlilik
ecrinn07 / ASLI 10.12.2012 p.tesi sağlıklı sorunsuz hamişlik
delyam / DİLBER 11.12.2012 salı sağlıklı sorunsuz hamişlik
tüm topik için 12.12.2012 çarşamba sağlıklı sorunsuz hamişlik+ hamişlere kolay doğum
ALLAHIM hayirlisi ile kabul etsin INSALLAH

canım duanı okudum Allah kabul etsin inşallah.Buarada tüm topic içinde sabah duamızı okudum.Rabbim hayırlısı ile hepimizi muradına kavuştursun inşallah

dilberciğim dün duanı okudum canım ama yazamadım, Allah kabul etsin sağlıklı sıhhatli hayırlı evlat nasip etsin.

herkese günaydınlar

dilbercim dün duanı okudum haber veremedim cnm. tüm topiğinde duasını okudum canlar rabbim herkese hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin inşallah.
canlarim cok tesekkur ederim RABBIM duaya acilan ellerinizi bebeklerle doldursun INSALLAH

canım sakın böyle düşünme Rabbimden asla umut kesilmez ve rüyalarımızı hayra yormalıyız ki hayr çıksın. adı üstünde rüya tabiri, bende bazen bir rüya gördüğümde bakıyorumki hep birbirinden farklı zıt yorumlar o yüzden ilgilenmiyorum. umudumuzu yitirdiğimiz anda kaybetmiş oluruz Rabbimizden el açıp isteyeceğiz ki bize versin

Eminimki bizde yaşamadığımız sıkıntıları başkaları anlatınca anlayamayız.Bu çocuk sahibi olamama meselesi gerçekten güçlü irade,psikoloji ve itikat gerektiryor.Bazen isyana düşmekten çok korkuyorum.zaman zaman da düşüyorum.Kendimin ve başkalarının söylediği şeyler çocuk kandırır gibi geliyor bana bazen.Allah sevdiğine dert verirmiş,sevdiği kulun duasını beklermiş gibi.Hamile kalıp doğuranları sevmiyor mu peki.Ben herşeyde maşallah ,inşallah derken millet ikinciyide yapıcam önümüzdeki yıl diyor.Hemde hiç Allah izin verirse falan demeden.Gerçekten allah hepimize önce bu sürece dayanacak akıl ve ruh sağlığı versin ve günahlarımızı affetsin.

canim cok guzel anlatmissin sanki yuregimin derinliklerini dile getirdin tesekkur ederim , biz burda bebek icin her gun goz yasi dokuyoruz millet cocugu dogurup cope atiyor ya da her gun yuzlerle kurtaj oluyor dogmamis cocuklar katl ediliyor

herkesin sınavı farklı, belkide bizim sınavımız da evlat hasretidir, Rabbim bu sınavdan isyansız olarak muvaffak olmamızı nasip eylesin.

hayırdır diyip hayra yoacaksın güzel arkadaşım..bi rüyanın peşinden böyle üzülüp kesin hükümler verilir mi hiç???

dikkat etmelisin tehlikeli sulardasın benim gibi..diyorsun ya isyandan korkuyorum diye..soru sormaya başlayınca akıl anlam veremiyo..Allah sevdiği kuluna veriyoda çocuğu olanları daha mı az seviyo..yoook..akıl burada devreden çıkıyo..ruh giriyo..Allah diyorsaki ben bütün kullarımı bir annenin evladını sevdiğinden çok severim, o zaman senide sever beni de sever, onu da sever bunuda sever..Allah diyorsaki tevekkül edin hayır dediğinizde şer, şer dediğinizde hayır olabilir, o zaman ona inanmak gerekir..sadece inanmak...diyeceksinki inanmış olmak için mi inanacağız..hayır.. O na sonsuz itimatimiz ve güvenimiz olduğundan sırtımızı O na dayayıp yüzümüzü O na dönüp ellerimizi O na açtığımızdan inanacağız..başka ilahımız olmadığından O na inanacağız..birde şirkten sakınmak gerek..birinci çocuğu yapıp , seneye baharda da ikinci çocuğu yapacam demek haşa şirke girer.. esere değil eseri yapana bakmak gerekir.. çocuğu yapan sen değilsinki buna karar veren sen olasın..Allah izin verirse diyeceksin..sana infertilite teşhisi koyulmuşsada öyle diyeceksin, sen çeketini kimin üstüne atarsan o hamile kalır denirse de öyle diyeceksin.. sen üzülme güzel kardeşim..kimseden bi farkın yok..en azından bu topiktekinlerden yok:))

canim o kadar guzel yazmissin ki goz yaslarimi tutamadim, belkide son zamanlar cok duygusal oldugumdandir cok istiyorum bebegim olsun RABBIME yalvariyorum her kesin bakislarina hatta karsimda oturup bana aciyarak dua etmelerine bile dayanamiyorum

canim o kadar guzel yazmissin ki goz yaslarimi tutamadim, belkide son zamanlar cok duygusal oldugumdandir cok istiyorum bebegim olsun RABBIME yalvariyorum her kesin bakislarina hatta karsimda oturup bana aciyarak dua etmelerine bile dayanamiyorum

kim kime acıyo...Allah vermediyse ne yapabiliriz..elimizden geleni zaten yapmıyomuyuz..ben ki soğanın suyunu bile içtim burnumu sıka sıka:))aç değiliz açıkta değiliz...doğuştan kolu bacağı olmayanlarada mı acıyarak bakıyoruz biz insanlar.. öyle doğmuş ne yapabiliriz..doğuşdan rahmi olmadan da doğabilirdik.. ozaman da mı acıyacaktılar...yok acımak felan..üç kuruş için erzurum gibi biyerde lyerlerde 5 santim buz varken terlikle dolanıp karton toplayan çocuklar var...acınacak bi halimiz yok..sil kafandan.. biliyorum zor ama ben sildim..soranlara diyorum ki benim çocuğum olmuyo:))kısırım ben:))dalgaya alıyom..:))içim acıyo o başka ama vereyince mabut neylesin mahmut..yapacak bişey yok..

Canlarim iyi aksamlar bu aralr düzenli giremesemde mutlaka gün icinde bir girip okuyorum yazdiklarinizi, nasilsiniz görmeyeli ne yaptiniz, oflu dogurdumu? Aylin hastanye gitti mi? ve yasemin neden hala regl olmadi? simdilik sorularim bunlar :))) bugün yüm topik için duamizi ettim rabbim kabul etsin insallah

alper tunga öldümü ıssız acun kaldımı?:)))

oflu daha doğurmadı..ama öleden sonrada hiç ses çıkmadı her an doğurabilir, aylin inatla cumayı bekliyor emin olmak için..yaseminde bu gün hiç girmedi..adet olmuş olsaydı girip muhakkak yazardı diye düşünüyorum..yada kan gövdeyi götürdüğünden yazamadı:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…