- Konu Sahibi graphicdesigner
-
<3 canım doğru yazmişsin.allh kömeymiz olsun.:)))söyleriz tanıdıklarımıza eşe dosta..okurlar birer ayetel kürsi..
bu güzel fikir melek bacım..nasıl diyosunuz..Allah kömeğin olsun mu?? yanlış olmasın şimdi..:)))komik olur..Allah yardımcın olsun anlamnda sanırım..kars ta kalmıştım ben oradan biliyorum..
tamam canım ben aramaya başlayım o zaman teşekkur ederimcanım hamişlerin topiklerinde gez bugün biraz, onlardan rica et, nevar hemen okuyuverirler uzun bir şey değil nasılsa, bugün kadir gecesi bak mutlaka tamamla o 16 kişiyien güzel yöntem de hamişlerin forumlarına girip rica etmek, seve seve okurlar bence
zaten aynı günde doğmuyorlar ki şu veletler,mutlaka erkene alıyorlar,kız olursa baya erken olur ha ben söyleyim yani....ne yapıyorsun?belirtiler falan ne durumde?benim göğüsler geberiyor resmen,hatta üstündeki beyaz damarlarr çatlamaya başlamış bile,bebek yağı kullanmaya başladım dünden itibaren,hem karnıma hem göğüslerime sürüyorum,bir de ayran içiyorum,bol-bol su içiyorum,peynir yiyorum,sabahları meyve suları çekip içiyorum,kırmızı pancar,havuç,elma,şeftali,ne varsa karıştırıpiçiyorum...sen özel olarak ne yapıyorsun tatlım?
yaa ben hiç bişey yapmıyorum ama ben zaten peynirdelisiyim onu bol bol yiyorum ama başka birşey yok, bende hiçbirşey yok göğüslerim biraz daha hassas dokunursam acıyor dokunmazsam hissetmiyorum bile
tamam canım ben aramaya başlayım o zaman teşekkur ederim
tatlım bak ne yazıyor çizelgende "Bugün, bebeğinizin kasları, kemikleri, omuriliği ve kalp gelişimi için büyük bir gün. Kalsiyum, magnezyum ve potasyum bebeğin kalp gelişimine doğrudan etki eden besin maddeleridir. Bu elementler sinir uyarılarının iletimi, kalp kasının kasılması, kasların gevşemesi ve kasılması için çok gereklidir. Bebeğiniz karaciğeri bugünlerde oluşmaya başlıyor."
yani sende aynı aynur gibi çok protein vitamin mineral vs vs alman lazım , çok önemli bir günmüş bugün bak, lütfen ihmal etme canım benim
Kız Buket içimden ne geçiyor bak, şimdi özlem ve aynur birlikte hamiş oldular ya, bizde senle birlikte hamiş kalıcaz gbi geldi bana. düşünseden psikolojik hamile ile hayali hamile birlikte hamiş kalmış.
tatlım bu arada ben anlayamadım senin eşinle aran mı bozuk bu sıralar onu mu dert ediyorsun, yoksa tayin işi filan olacakta belirsizlik yaşıyorsun diyemi sıkıntın?
sağol canım artık akşama yaparım bunları ben bugün niyetliyim Allah kabul ederse
tatlım bak ne yazıyor çizelgende "Bugün, bebeğinizin kasları, kemikleri, omuriliği ve kalp gelişimi için büyük bir gün. Kalsiyum, magnezyum ve potasyum bebeğin kalp gelişimine doğrudan etki eden besin maddeleridir. Bu elementler sinir uyarılarının iletimi, kalp kasının kasılması, kasların gevşemesi ve kasılması için çok gereklidir. Bebeğiniz karaciğeri bugünlerde oluşmaya başlıyor."
yani sende aynı aynur gibi çok protein vitamin mineral vs vs alman lazım , çok önemli bir günmüş bugün bak, lütfen ihmal etme canım benim
yaa ben hiç bişey yapmıyorum ama ben zaten peynirdelisiyim onu bol bol yiyorum ama başka birşey yok, bende hiçbirşey yok göğüslerim biraz daha hassas dokunursam acıyor dokunmazsam hissetmiyorum bile
kız yasemin..ne manyak bişey olur...biri deli öteki hayalet...bütün hamilelik belirtilerini aynı anda yaşarız..zaten beni biliyosun..ben şimdiden hepsini hissediyorum..Annem bi kere bana sokak kedisinin kabından yemek yedirmiş..midem bulanmasın diye.... bi gün bana dediki ben sana öyle bişey yaptım..benim çok midem bulanıyo..sen hamile kalınca bulanmasın diye kedinin yemek yediği kaptan bana ekmek yedirmiş..tam da doğru o aralar yengem bahçesindeki bi kediye urmadan yemek veriyo felan..kedi de o kedi...ben başladım kızmaya..ya öyle şey olurmu..hurafelere inanılırmı bunu niye yaptın diye... meğer yapmamış..işin espirisi buradaymış..kişiye böyle söylenince midesi bulanır kusacakmış gibi olursa hamileyken kusmazmış..bendede tık yok..ığğğvv felan dedim ama sadece anneme kızıyorum..
öteki meseleye gelince..valla bende neyi dert ettiğimi bilmiyorum.Allah beni affetsin..dua edelim bu gece çok..adlarınızıda veriyorum dua ederken biliyo musun..tabi karıştırmadığım müddetçe..gözümün önüne avatarlarınız geliyo..yasemin çikolata, özlemm bereli kız çocuğu, aynur tatlı bi kız damla, zeliha, şirine felan falan böyle gidiyo.gözümün önüne gelenler bunlar...sonrada toptan arkadaşlarım diyorum
..heppinizi seviyorum..sevgi kelebeklerim, umut pıtırcıklarım benim
vaovvvv, bizim psikolojik hamilemiz şimdide psikolojik doktor olmuşkızlar bebekleriniz kanınızdan besleniyo biliyosunuz..kan yapıcı şeyler ve demir içeren besinler yiyin..ıspanak mesela..et ve hayvansal proteinler..siz zaten bunları biliyosunuz ama.. badem, yerfıstığı ve ceviz hiç eksik etmeyin..bademde hem demir var hem kalsiyum..hiç aklıma gelmemişti..takip ettiğim bi site var oradan öğrendim..fıstık magnezyum içeriyomuş..gebelikteki kasılmalara ve kramplara magnezyum iyi gelir..cevizz omega 3..bununla birlikte balık yemeği hiç unutmayın..doktorun söylemesine gerek yok..eczaneden folik asit alıp gün aşırı başlayın..Allah sağlıklı hamilelikler versin..
evet özlemcim yasemin çok hakli,bu günler çok önemli bebeyin zekası,sağlığı,gelişimi için mutlaka güzelce beslen güzelim.afffferim kız yasemin aklın benimkiyle aynı çalışıyor ha ben de şu çizelgede yazılanlara çok dikkat ediyorum,sen de et özlemim...
kızlar bebekleriniz kanınızdan besleniyo biliyosunuz..kan yapıcı şeyler ve demir içeren besinler yiyin..ıspanak mesela..et ve hayvansal proteinler..siz zaten bunları biliyosunuz ama.. badem, yerfıstığı ve ceviz hiç eksik etmeyin..bademde hem demir var hem kalsiyum..hiç aklıma gelmemişti..takip ettiğim bi site var oradan öğrendim..fıstık magnezyum içeriyomuş..gebelikteki kasılmalara ve kramplara magnezyum iyi gelir..cevizz omega 3..bununla birlikte balık yemeği hiç unutmayın..doktorun söylemesine gerek yok..eczaneden folik asit alıp gün aşırı başlayın..Allah sağlıklı hamilelikler versin..
AminnnAllah razı olsun..O Allah ki affedicidir, affetmeyi sever, bizide affetsin...Biz günahkar kullarını bağışlasın, kalplerimizi O'na yönelteceğiz bugün, dualarımız kabul, amellerimizi makbul buyursun bugün..Burada bizimle olup acılarını sevinçlerini üzüntülerini neşelerini paylaşan herkesiin, yüzünü aydınlatsın içini ferahlatsın bugün...Sırat-i müstakimden ayırmasın..yarın mahşerde yüzümüzün ayın on dördü gibi parlamasını, amel defterimizi sağdan almayı,Peygamber Efendimizin Şefaatine nail olmayı, sırat köprüsünden yel gibi geçmeyi, cennet çeşmesinden ab-ı kevser içmeyi nasip etsin(Babannemin duası:))çok dua edin bu gece..ben öyle yapacağım..herkes için yapacağım..ama önce tövbe istiğfar..işte güzel bir istiğfar..Peyfamber efendimizin istiğfarı, ESTAĞFİRULLAH MİN KÜLLİ MA KERİHALLAH ESTAĞFİRULLAH EL'AZİM ELLEZİ LA İLAHE İLLA HÜVEL HAYYUL KAYYUME VE ETUBU İLEYH..
Allah gühaflarımızı af dualarımızı kabul etsin..Peygamber Efendimizin Şefaatine nail olmayı nasip etsin.. O peygamberki buyuruyor kendi zamanında yaşayanlara; siz benim sahabelerimsiniz ama onlar benim dostlarım.Onlar beni görmeden sevecek..biz onun dostlarıyız..biz onu görmeden sevdik..Allah bütün kardeşlerimin dualarını kabul etsin içinde de benimkileri..AMİN
Aminnnnnkızlar çok güzel şeyler yazmışsınız Allah hepinizden razı olsun, inşallah tez vakitte hayırlısı ile önce sağlıklı bi hamilelik nasip etsin ardından hayırlı doğum ve hayırlı evlat nasip etsin Allah kimseyi çocuk sevgisine hasret bırakmasın, sizlere ve içinde bana Allahtan korkan ana baba sevgisi saygısı olan hayırlı evlatlar nasip etsin bugün ettiğimiz,edeceğimiz dualarımızı kabul etsin.
Allahım bu nekadar güzel bir Kadir Gecesi günüdür yaaaa
ÖZLEM & AYNUR
:118::124::119::118::124::120::132::129::130::122::124::118::116:
Özlem'cim canım benim maşallah sana Allahım sağlıkla huzurla kolaylıkla 9 ay geçirip, minnoşuna kavuşmanı nasibetsin. Bak aynur hamiş oldu ayağını sürttü sen oldun, sende ayağını sürt ki bir başkası daha arkanızdan gelsin.ben dün test yaptım negatif, misafirlerim öyle geç gittilerki gözlerimi açık tutupta gelemedim yaa kusura bakmayın hepiniz ne olur. hafta içi misafir zor oluyor çalışan insan için ama napalım
Bu arada benimde güzel haberim var hamişlik dışında, çok beğendiğimiz bir ev vardı, dün onunla pazarlığa gittik, aşağı yukarı anlaştık, bugün kayınpederim gidip kapora verecek bakalım, şimdi tesbihler çekiyorum dualar ediyorum ki bizim ev kısa zamanda satılsın da yeni evime biran evvel geçebileyim diye inşallah. Şuan bebek isteğim azıcık kenara atıldı yani, ev sevinci yaşıyorum, sonrasında taşınma telaşı filan olacaksonra yeni eve yeni bebek olur inşallah
yasicim güle güle oturun yeni evini rabbim agız tadı versin inş.
sağol canım artık akşama yaparım bunları ben bugün niyetliyim Allah kabul ederse
çok sağol canım, henüz daha tam kesin değil bakalım bugün orda kayınpederimle pazarlıkta son nokta konulursa eğer kapora verilecek. sonrasında bizim evin biran evvel satılması lazım, yoksa satılmazsa 2 ay içinde kaporamızda yanar Allah korusun, onun için annemle tefriciyeye başladık ALlahım hayırlı müşteriler yolla diye.
sen nasılsın tatlım ne var ne yok, gelip kısa ve öz yazıp çıkıyorsun bu aralar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?