Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

<3 canım doğru yazmişsin.allh kömeymiz olsun.:)))

tamam canım ben aramaya başlayım o zaman teşekkur ederim

yaa ben hiç bişey yapmıyorum ama ben zaten peynirdelisiyim onu bol bol yiyorum ama başka birşey yok, bende hiçbirşey yok göğüslerim biraz daha hassas dokunursam acıyor dokunmazsam hissetmiyorum bile

Kız Buket içimden ne geçiyor bak, şimdi özlem ve aynur birlikte hamiş oldular ya, bizde senle birlikte hamiş kalıcaz gbi geldi bana. düşünseden psikolojik hamile ile hayali hamile birlikte hamiş kalmış.
tatlım bu arada ben anlayamadım senin eşinle aran mı bozuk bu sıralar onu mu dert ediyorsun, yoksa tayin işi filan olacakta belirsizlik yaşıyorsun diyemi sıkıntın?

yaseminciğim canım benim inşallah hayırlısı ile evin satılır sende istediğin evi alır yerleşirsin sonra hemen bebeiş yaparsın bak böyle kafanda dağılır taşınır taşınmaz yaparsın sen bi bebek hadi hayırlısı olsun inşallah

yaa ben hiç bişey yapmıyorum ama ben zaten peynirdelisiyim onu bol bol yiyorum ama başka birşey yok, bende hiçbirşey yok göğüslerim biraz daha hassas dokunursam acıyor dokunmazsam hissetmiyorum bile

tatlım bak ne yazıyor çizelgende "Bugün, bebeğinizin kasları, kemikleri, omuriliği ve kalp gelişimi için büyük bir gün. Kalsiyum, magnezyum ve potasyum bebeğin kalp gelişimine doğrudan etki eden besin maddeleridir. Bu elementler sinir uyarılarının iletimi, kalp kasının kasılması, kasların gevşemesi ve kasılması için çok gereklidir. Bebeğiniz karaciğeri bugünlerde oluşmaya başlıyor."
yani sende aynı aynur gibi çok protein vitamin mineral vs vs alman lazım , çok önemli bir günmüş bugün bak, lütfen ihmal etme canım benim

sağol canım artık akşama yaparım bunları ben bugün niyetliyim Allah kabul ederse

kız yasemin..ne manyak bişey olur...biri deli öteki hayalet...bütün hamilelik belirtilerini aynı anda yaşarız..zaten beni biliyosun..ben şimdiden hepsini hissediyorum..Annem bi kere bana sokak kedisinin kabından yemek yedirmiş..midem bulanmasın diye.... bi gün bana dediki ben sana öyle bişey yaptım..benim çok midem bulanıyo..sen hamile kalınca bulanmasın diye kedinin yemek yediği kaptan bana ekmek yedirmiş..tam da doğru o aralar yengem bahçesindeki bi kediye urmadan yemek veriyo felan..kedi de o kedi...ben başladım kızmaya..ya öyle şey olurmu..hurafelere inanılırmı bunu niye yaptın diye... meğer yapmamış..işin espirisi buradaymış..kişiye böyle söylenince midesi bulanır kusacakmış gibi olursa hamileyken kusmazmış..bendede tık yok..ığğğvv felan dedim ama sadece anneme kızıyorum..
öteki meseleye gelince..valla bende neyi dert ettiğimi bilmiyorum.Allah beni affetsin..dua edelim bu gece çok..adlarınızıda veriyorum dua ederken biliyo musun..tabi karıştırmadığım müddetçe..gözümün önüne avatarlarınız geliyo..yasemin çikolata, özlemm bereli kız çocuğu, aynur tatlı bi kız damla, zeliha, şirine felan falan böyle gidiyo.gözümün önüne gelenler bunlar...sonrada toptan arkadaşlarım diyorum
..heppinizi seviyorum..sevgi kelebeklerim, umut pıtırcıklarım benim

sağol canım artık akşama yaparım bunları ben bugün niyetliyim Allah kabul ederse

kızlar bebekleriniz kanınızdan besleniyo biliyosunuz..kan yapıcı şeyler ve demir içeren besinler yiyin..ıspanak mesela..et ve hayvansal proteinler..siz zaten bunları biliyosunuz ama.. badem, yerfıstığı ve ceviz hiç eksik etmeyin..bademde hem demir var hem kalsiyum..hiç aklıma gelmemişti..takip ettiğim bi site var oradan öğrendim..fıstık magnezyum içeriyomuş..gebelikteki kasılmalara ve kramplara magnezyum iyi gelir..cevizz omega 3..bununla birlikte balık yemeği hiç unutmayın..doktorun söylemesine gerek yok..eczaneden folik asit alıp gün aşırı başlayın..Allah sağlıklı hamilelikler versin..

evet özlemcim yasemin çok hakli,bu günler çok önemli bebeyin zekası,sağlığı,gelişimi için mutlaka güzelce beslen güzelim.afffferim kız yasemin aklın benimkiyle aynı çalışıyor ha ben de şu çizelgede yazılanlara çok dikkat ediyorum,sen de et özlemim...

süper olur yaa şu şekil oluruz yani
Allahım o nasıl bir eski adetmiş yaa ilk defa duydum Allah iyiliğinizi versin sizin ailecek emi
Kuşum vaktin varsa bugün Kuran oku ALlahım içime ferahlık ver de, kendine nazar duaları oku, bence sen birazda nazara gelmişsin, bende nazara gelince içim sıkılır, hiçbişeyden mutlu olmam, hayat anlamsız gelir, yapacak bişey bulamam vs vs. sende o durumdasın şimdi. dur bide ben okuyim seni burdan, sende kendini oku, güçlerimizi birleştirelim
dua konusunda da aynı senin gibiyim herkesin avatarlarıyla birlikte isimleri geliyor aklıma, sonrada tüm bebebk isteyen forumdaki kızların hepsi diye bitiriyorum duayı. ALlah kabul edecek inşallah dualarımızı sen merak etme.

vaovvvv, bizim psikolojik hamilemiz şimdide psikolojik doktor olmuş
süpersin buketcim hakkaten şaka biryana süper bilgiler yazmışsın.

aklımızı seveyim ozaman zaten aynı kafadar olmasak hepimizin aynı topik altında ne işimiz vardı tontişim, hepimiz kafadarız

sağ ol bu güzel bilgileri hatırlattığın için,ben bunları biliyorum,iyiki hatırlattın badem yiyeyim ya ben,şu folik asitte bekliyorum daha,doktora gidince bakalım ne diyecek,ya çok ilaç kullanmak istemiyorum,bir tek ilaçım var demir içeriyor,onu içiyordum önceden,şimdi devam ediyorum,10tane kaldı.yyyyyyyyyyyyyaaaaaaaaaa kızlar kafam çatlıycak gibi ağrıyor yaaaaaaaaaaaaaaa....

Son düzenleyen: Moderatör:
Aminnn

Aminnnnn

yasicim güle güle oturun yeni evini rabbim agız tadı versin inş.

zelihacım tevhidini okudum ALlah kabul eder inşallah bu mübarek günde.

aynurcum ALlah şifa versin inşallah hemen geçer, şimdi ilaçta içemezsin artık o yüzden kendiliğinden geçsin tez zamanda

yasicim güle güle oturun yeni evini rabbim agız tadı versin inş.

çok sağol canım, henüz daha tam kesin değil bakalım bugün orda kayınpederimle pazarlıkta son nokta konulursa eğer kapora verilecek. sonrasında bizim evin biran evvel satılması lazım, yoksa satılmazsa 2 ay içinde kaporamızda yanar Allah korusun, onun için annemle tefriciyeye başladık ALlahım hayırlı müşteriler yolla diye.
sen nasılsın tatlım ne var ne yok, gelip kısa ve öz yazıp çıkıyorsun bu aralar

kızlar bebekleriniz kanınızdan besleniyo biliyosunuz..kan yapıcı şeyler ve demir içeren besinler yiyin..ıspanak mesela..et ve hayvansal proteinler..siz zaten bunları biliyosunuz ama.. badem, yerfıstığı ve ceviz hiç eksik etmeyin..bademde hem demir var hem kalsiyum..hiç aklıma gelmemişti..takip ettiğim bi site var oradan öğrendim..fıstık magnezyum içeriyomuş..gebelikteki kasılmalara ve kramplara magnezyum iyi gelir..cevizz omega 3..bununla birlikte balık yemeği hiç unutmayın..doktorun söylemesine gerek yok..eczaneden folik asit alıp gün aşırı başlayın..Allah sağlıklı hamilelikler versin..

allah hayırlı insanlarla karsılaştırsın kolaylık versin hersey gönlünüze göre olsun inş. evet canım dedimya ramazanda ben pert işlerimi görsen zorla yapıyorum inş. az kaldı ramazandan sonra aranıza daha sık gelicemm biliyomusun yasemin dün rüyamda öyle güzel bişe gördümki 3 kızım oluyomuş ama nasıl beyaz tenli mavi gözlü kucagımdan indirmiyorum birini yatırıyorum birini alıyorum okadar sevindimki sabah okadar mutlu oldumki anlatamam sabah namazdan sonrada rabbim evladımı göster bana diede dua etmiştim inş. gerçek olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…