- 26 Haziran 2012
- 4.872
- 576
- 198
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #1.001
sağ ol bu güzel bilgileri hatırlattığın için,ben bunları biliyorum,iyiki hatırlattın badem yiyeyim ya ben,şu folik asitte bekliyorum daha,doktora gidince bakalım ne diyecek,ya çok ilaç kullanmak istemiyorum,bir tek ilaçım var demir içeriyor,onu içiyordum önceden,şimdi devam ediyorum,10tane kaldı.yyyyyyyyyyyyyaaaaaaaaaa kızlar kafam çatlıycak gibi ağrıyor yaaaaaaaaaaaaaaa....
allah hayırlı insanlarla karsılaştırsın kolaylık versin hersey gönlünüze göre olsun inş. evet canım dedimya ramazanda ben pert işlerimi görsen zorla yapıyorum inş. az kaldı ramazandan sonra aranıza daha sık gelicemm biliyomusun yasemin dün rüyamda öyle güzel bişe gördümki 3 kızım oluyomuş ama nasıl beyaz tenli mavi gözlü kucagımdan indirmiyorum birini yatırıyorum birini alıyorum okadar sevindimki sabah okadar mutlu oldumki anlatamam sabah namazdan sonrada rabbim evladımı göster bana diede dua etmiştim inş. gerçek olur
canım yaaa hayırdır inşallah maşallah nekadar güzel bir rüya
Allah dualarına icabet ediyor demekki tatlım gördünmü, sesini duydum kulum demek istedi belkide sana yüce Rabbim. ayy tüylerim ürperdi valla, hani ben Kuran okurken ümmitsizliğe kapılmışken benim karşıma o güzel ayetleri çıkarttığı gibi, bunuda sana bir işaret olarak yollamış,
dualarını kabul ediyor demekki melekcim çok şükür maşallah, ohh çok sevindim yaa, inşallah tez zamanda hayırlısıyla rüyan gerçek olur, artık 1 tanemi yoksa 3 tanemi onu bilemem tabi
kızlar bebekleriniz kanınızdan besleniyo biliyosunuz..kan yapıcı şeyler ve demir içeren besinler yiyin..ıspanak mesela..et ve hayvansal proteinler..siz zaten bunları biliyosunuz ama.. badem, yerfıstığı ve ceviz hiç eksik etmeyin..bademde hem demir var hem kalsiyum..hiç aklıma gelmemişti..takip ettiğim bi site var oradan öğrendim..fıstık magnezyum içeriyomuş..gebelikteki kasılmalara ve kramplara magnezyum iyi gelir..cevizz omega 3..bununla birlikte balık yemeği hiç unutmayın..doktorun söylemesine gerek yok..eczaneden folik asit alıp gün aşırı başlayın..Allah sağlıklı hamilelikler versin..
inş. yasemincimm rabbim cümlemizin dualarını kabul etsin inş. hayırlısından saglıklısından versinde kaç tane olursa artık
tevhid okudugumuz 2 arkadaş hamile kalmış ben hala onlara namazda dua ediyorum hamile kalsın diyee içim umut doldu yalnız ne kadar sürede ve ne sekille hamile kaldıklarıda görünsemi acaba listede sahsen merakettim baktım göremedim
arkadalar sizleride tebrik ediyorum sağlıkla alın kucaklarınaza evlatlarınızı özlem ve nurdamla
amin canım benim. valla varya bugün aynı şey benimde aklımdan geçti, ya dedim bu tabloyu detaylandırmam lazım eksik bilgi oluyor böyle olmamış dediminş. yasemincimm rabbim cümlemizin dualarını kabul etsin inş. hayırlısından saglıklısından versinde kaç tane olursa artık
tevhid okudugumuz 2 arkadaş hamile kalmış ben hala onlara namazda dua ediyorum hamile kalsın diyee içim umut doldu yalnız ne kadar sürede ve ne sekille hamile kaldıklarıda görünsemi acaba listede sahsen merakettim baktım göremedim
arkadalar sizleride tebrik ediyorum sağlıkla alın kucaklarınaza evlatlarınızı özlem ve nurdamla
inşallah olur tatlım, Allah ol desin yeterkiben de istiyorum artık bir meleğim olsun.
selam aysuncum hoşgeldin naber yoksun ortalıklarda nelerle meşgulsun bakalım?selam kızlarrr
inş. yasemincimm rabbim cümlemizin dualarını kabul etsin inş. hayırlısından saglıklısından versinde kaç tane olursa artık
aaaa Yaseminnn aklıma ne geldi hani tefriciye duası başlamıştık biz yanlış hatırlamıyorsam kadir gecesi bağışlanıcaktı.. Tuba arkadaşımızın niyetiydi sanırım eee bitmedi o dualar daha epeyde var.. kadir gecesine kadar mı değildi yoksa..
Bedriyecim canım doğru söylüyorsun, tuba nerelerde acaba belkide çekmiştir geri kalanını, tubayı gören olursa hemen yakalayıp sorsun
bedriyecim canım doğru söylüyorsun, tuba nerelerde acaba belkide çekmiştir geri kalanını, tubayı gören olursa hemen yakalayıp sorsun
CANIM benimm ne kadar güzel bir rüya görmüşsün.. inşAllah hayırlara çıkar rüyaların.. Allah bir işaret gönderince kul daha bir inatla hırsla inançla devam ediyor hem dualarına, hem beklemesine, hemde tedavilerine.. Allah inşAllah gönlüne göre versin hayırlı tez vakitlerde..
kandiliniz kadir geceniz mübarek olsun arkadaşlarım.bu mübarek günde allahım tüm dualarımızı kabul etsin.eli ayağı düzgün sağlıklı,hayırlı evlatlar nasip etsin bize.dualarım sizinle.öpuyorum hepinizi.hamişlerimize de sağlıklı bir gebelik nasip etsin hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin.
kızlar duam tamamlandı çokkkkkkkk şukir.tam 41 oldu.allah razı olsun okuyanlardanda okumuyanlardanda
sağ ol tatlım benim,Allahım size de nasip etsin inşallah....inş. yasemincimm rabbim cümlemizin dualarını kabul etsin inş. hayırlısından saglıklısından versinde kaç tane olursa artık
olur güzelimmmmm,yeter ki sen duanı et.ben de istiyorum artık bir meleğim olsun.
selam tatlım,hoş geldin.selam kızlarrr
evet ya aynen öyle,senin dediyin şeyleri yaşıyorum...aman-aman bilgemiz oldun kız sen bizim....nuraa...demir hapları baş ağrısı ve gayta da renk değişikliği hafide ishal yapar.. onun için belki bir gün arayla içebilirsin ve demir içeren besinlere ağırlık verebilirsin..
sağ ol tatlım,Güzel dileklerin için....Amiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnn diyorum...kandiliniz kadir geceniz mübarek olsun arkadaşlarım.bu mübarek günde allahım tüm dualarımızı kabul etsin.eli ayağı düzgün sağlıklı,hayırlı evlatlar nasip etsin bize.dualarım sizinle.öpuyorum hepinizi.hamişlerimize de sağlıklı bir gebelik nasip etsin hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin.
afferim sana güzelim,nerdeyse senin yumurtlama zamanın diyilmi,güzel de rüya görmüşsün,inşallah bu ay olucak meleyim....kızlar duam tamamlandı çokkkkkkkk şukir.tam 41 oldu.allah razı olsun okuyanlardanda okumuyanlardanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?