Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

nuraa...demir hapları baş ağrısı ve gayta da renk değişikliği hafide ishal yapar.. onun için belki bir gün arayla içebilirsin ve demir içeren besinlere ağırlık verebilirsin..

canım yaaa hayırdır inşallah maşallah nekadar güzel bir rüya
Allah dualarına icabet ediyor demekki tatlım gördünmü, sesini duydum kulum demek istedi belkide sana yüce Rabbim. ayy tüylerim ürperdi valla, hani ben Kuran okurken ümmitsizliğe kapılmışken benim karşıma o güzel ayetleri çıkarttığı gibi, bunuda sana bir işaret olarak yollamış,
dualarını kabul ediyor demekki melekcim çok şükür maşallah, ohh çok sevindim yaa, inşallah tez zamanda hayırlısıyla rüyan gerçek olur, artık 1 tanemi yoksa 3 tanemi onu bilemem tabi

inş. yasemincimm rabbim cümlemizin dualarını kabul etsin inş. hayırlısından saglıklısından versinde kaç tane olursa artık

tevhid okudugumuz 2 arkadaş hamile kalmış ben hala onlara namazda dua ediyorum hamile kalsın diyee içim umut doldu yalnız ne kadar sürede ve ne sekille hamile kaldıklarıda görünsemi acaba listede sahsen merakettim baktım göremedim

arkadalar sizleride tebrik ediyorum sağlıkla alın kucaklarınaza evlatlarınızı özlem ve nurdamla

canım çok teşekkür ederim az çok biliyorum bunları folik asiti zaten 3 aydır içiyorum

teşekkür ederim canım kucağımıza almayıda nasip eder inşallah

amin canım benim. valla varya bugün aynı şey benimde aklımdan geçti, ya dedim bu tabloyu detaylandırmam lazım eksik bilgi oluyor böyle olmamış dedim aynı şeyi düşünmüşüz yarın inşallah müsait olunca düzenliyeceğim tablolarımızı melekcim, fikrin için çok sağol.
ben de istiyorum artık bir meleğim olsun.
inşallah olur tatlım, Allah ol desin yeterki
selam aysuncum hoşgeldin naber yoksun ortalıklarda nelerle meşgulsun bakalım?

CANIM benimm ne kadar güzel bir rüya görmüşsün.. inşAllah hayırlara çıkar rüyaların.. Allah bir işaret gönderince kul daha bir inatla hırsla inançla devam ediyor hem dualarına, hem beklemesine, hemde tedavilerine.. Allah inşAllah gönlüne göre versin hayırlı tez vakitlerde..

aaaa Yaseminnn aklıma ne geldi hani tefriciye duası başlamıştık biz yanlış hatırlamıyorsam kadir gecesi bağışlanıcaktı.. Tuba arkadaşımızın niyetiydi sanırım eee bitmedi o dualar daha epeyde var.. kadir gecesine kadar mı değildi yoksa..

Bedriyecim canım doğru söylüyorsun, tuba nerelerde acaba belkide çekmiştir geri kalanını, tubayı gören olursa hemen yakalayıp sorsun

Bedriyecim canım doğru söylüyorsun, tuba nerelerde acaba belkide çekmiştir geri kalanını, tubayı gören olursa hemen yakalayıp sorsun

BENDE 100 adeti tamamlamadım ama bugun tamamlarım kısmetse.. ben zaten işyerini dua evine çevirdim.. yanımda biri olmayınca hemen başlıyorum dualarıma.. yaaa çok üzülürüm tamamlanmazsa.. sanki en büyük payı okumuşum gibi ama bitiririz inşAllah..

kandiliniz kadir geceniz mübarek olsun arkadaşlarım.bu mübarek günde allahım tüm dualarımızı kabul etsin.eli ayağı düzgün sağlıklı,hayırlı evlatlar nasip etsin bize.dualarım sizinle.öpuyorum hepinizi.hamişlerimize de sağlıklı bir gebelik nasip etsin hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin.

aminnn cümlemize inş....

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

kızlar duam tamamlandı çokkkkkkkk şukir.tam 41 oldu.allah razı olsun okuyanlardanda okumuyanlardanda

canım benim oh çok şükür ALlah kabul eder inşallah bu mübarek günde, sen nekadar şanslısın ki bugün bitti, akşam şöyle sakin kafa ile bi güzel kalpten dua et, sonrada inşallah gelsin bebişin. ALlahım babanada şifa versin bu mübarek gün yüzusuyu hürmetine inşallah, benimde annaneme şifa versin rabbim. hepimiz birbirimize dua edelim bugün.

sağ ol tatlım benim,Allahım size de nasip etsin inşallah....
ben de istiyorum artık bir meleğim olsun.
olur güzelimmmmm,yeter ki sen duanı et.
selam tatlım,hoş geldin.
nuraa...demir hapları baş ağrısı ve gayta da renk değişikliği hafide ishal yapar.. onun için belki bir gün arayla içebilirsin ve demir içeren besinlere ağırlık verebilirsin..
evet ya aynen öyle,senin dediyin şeyleri yaşıyorum...aman-aman bilgemiz oldun kız sen bizim....
sağ ol tatlım,Güzel dileklerin için....Amiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnn diyorum...
kızlar duam tamamlandı çokkkkkkkk şukir.tam 41 oldu.allah razı olsun okuyanlardanda okumuyanlardanda
afferim sana güzelim,nerdeyse senin yumurtlama zamanın diyilmi,güzel de rüya görmüşsün,inşallah bu ay olucak meleyim....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…