- 12 Eylül 2012
- 1.118
- 27
- 93
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #10.181
amin canım rbbim sevdiği peygamberimiz hürmetine sizlerede versin canım sizde mutlu olun sizde ağlayın benim gibi sizde deli gibi gülünaylin ve sündüz çooooookkk tebrik ediyorum sizi inş sağlıkla kucağınıza aldığınız günleri de görürüz burada sonunda hamile çıkarabildik uzun zamandan sonra Rabb im en kısa zamanda hayırlısı ile bize de nasip etsin inş...
amin canım rbbim sevdiği peygamberimiz hürmetine sizlerede versin canım sizde mutlu olun sizde ağlayın benim gibi sizde deli gibi gülün
hayatumuttur / gamze'cim, Allah razı olsun canım benim, hoşgeldin.
seni dua listesine ekledim, 24.12.2012. pazartesi günü senin çin dualar okunacak tatlım.
Sende vaktin oldukça geçmiş günlerdeki ismi yazan arkadaşlar için okuyabilirsen çok iyi olur, çünkü senin dua günün gelince onlar senin için okuyacaktır eminimki, sende onlarınkini okumuş olursan hiç haksızlık olmaz, hem seninde için rahat eder canım benim.
Bu arada dün de dediğim gibi topikte bir tane daha gamze var, o yüzden sizi büyük gamze - küçük gamze olarak ayırdım. sen küçük gamzesin haberin olsun, bundan sonra sana öyle hitap edicez karışmasın diye oldumu tatlım
Şimdi bilgisayarımı kapatıyorum...
Bi güzel abdetsimi alıp yatsı namazımı kılıyorum vee Yaseminim için açıyorum ellerimi semaya..
İnşaAllah kabul görür yaptığım(ız) Dua'lar...
kübracım canımmm dua dostum benim Allah senden razı olsun , inşallah kabul olacak canım yaaa, bukadar içten edilen dualar hiç kabul olmazmı ben çok inanıyorum, Allahın hoşuna gitmezmi ki kulları birbiri için Ondan yardım istiyor yalvarıyor el açıyorlar... en kıza zamanda inşallah güzel haberler vereceğim size hissetmeye başladım yani, içimden öyle geçiyor inşallah az kaldı hamiş olmama öyle sanıyorum ne bileyim coşturdunuz beni bugün
kızlar bu adını bilmediğim test ovulasyonmu ne iiyi bişe mii bende mi acab internnetten alıp yapsam mı? aslında eşimin mesleğinden dolayı sürekli yapamıyoruz o güne mi denk getirsemm...
sağol cnm allah kabul etsinn inşş :)) fazla yorma kendini senden önemli değil :))
hoşbulduk cnm aminn tşklerr :)) ilk gebeliğimdi çok ilginç oldu benimki doktora gittim acile dedim hamilede olabilirim die beta yaptı değerim 1.2 çıktı hamile değilsin dedi idrarımda iltihap çıktı antibiyotik werdi onu kullanmaya başladım ilaç içiyorum diyede korundum ondan sonra adetim geçikti 2 gün dedim test aliyim nie geçikti die hamile çıktım çok şaşırmıştım öğrendim doktora gittim sonra ufak ufak kahwerengi renkte akıntı oluyo düşük tehliken war dedi 10 gün ewde yattım sonra yine gittim doktora değerim çıkmadı 800 de kaldı sprogestan içiyodum daha içme dedi bu bebekten hayır gelmez haftasonuyduı bıraktım ilacı 3 gün sonra kahwerengi oln arttı bidaha gittim acile kadın doğumun değerime baktı yatırdı beni yine 830 çıktı 3 gün hastanee yattım yine 830-840 falan bebek gelişemiyodu doktor dedi kürtaj yapalım yada bekle bende beklemek istedim ondan sonra kanamam başladı .. anti d yaptı uyuşmazlık war die bi iğne daha yaptı rahat kanaman olsun die öle düştü iştee ne yazıkkı.. hayırlısı buymuş antibiyotikten olabilir dedi sağlıklı olmayabilirdi dedi.tedawi görmedm yani inş gerek kalmaz :))
Ebrucum bizde bi tane daha burcu (duamnur) var, acaba onun mu hatırını sordun bilemedim ??? Hemen üzerime alındım :) baktim sana cevap gelmemis :) iyiyim canim seni takip ediyorum buralarda yenisin, bak giren bi daha cıkamıyor cok sevgi dolu bir yer burasi :)
Sedaciiim kolay gelsin canim ne yemek pisireceksin yaz da bana da bi fikir olsun bari :)
Canlarım, en sevgili arkadaşlarım, kardeşlerim, Allah hepinizden tek, tek , tek razı olsun...
Bugün benim dua günüm, herbiriniz işinizin gücünüzün, sıkıntılarınızın, yoğunluğunuzun arasında benim için vakit ayırıp, kalplerinizi benim için Allaha yöneltip canı yürekten dua ettiniz...
Bu hiçbirimizin hiçbir kimseye ne verisek verelim, ne dersek diyelim yaptıramayacağımız birşey. en azından bukadar canı yürekten yaptıramayız. yorumları tek tek okudum sizleri çok seviyorum, canı yürekten dua ettiğinizi hissettim. Rabbim bu güzel kalplerlerin ettiği dualar hürmetine inşallah benden de güzel haberler almanızı nasibeder arkadaşlar.
Çiğdem'cim canım kuşum tatlım benim yaaa, hep dua ederken benim ismim geçiyormuş ya aklından çok çok çok duygulandım, çok sevindim çok güzel bir duygu bunu bilmek Allah kat ve kat razı olsun senden. İyiki aramızdasın iyiki bizimlesin. bebeğin ile ilgili herşeyi bizimle paylaşmanı canı gönülden istiyoruz, çünkü çok merak ediyoruz neler yaşanıyor bu güzel dönemde neler hissediliyor diye, o yüzden sakın üzülürüz filan diye düşünme, biz merakla okuyoruz inanki.
Burcu canım benim bat tarihini düzelteceğim şimdi. ayrıca o adeti düzensiz olan arkadaşını anlatmışsız ya varya umutlarım yeşerdi. Birde sen dün yazmıştın ya hemen başla soğan suyuna diye, bugün başladım kuşum, Allah razı olsun beni gaza getirdiğin için. soğan suyu bir mucize hakkaten. geçen tv de ibrahim saraçoğlu çıktı, diyorki ben 2010 senesinde tv de çıktım söyledim bu kürü, ertesi sene doğum sayısında inanılmaz bir artış yaşandı türkiyede diyor, inşalah bizim içinde çok faydalı olacak inanıyorum ben.
amin amin amin amin aminnn en yakın zamanda olucak ınsallahh
canım valla ben aldım yaptım hiçbişey anlamadım benimki otomatiğe bağlamış gibi hergün çift çizgi gösterdi :)) ama işe yarıyor diyenler de çok, ben beceremedim tabi o başka, evde 2 kutu duruyor şimdi yani 2 koli :) bide fazla fazla almışım. ilerde yine bir umut yapmak istersem filan diye stoklarımda saklıyorum :) gitttigidyor dan almıştım 20 tane ovulasyon testi ve 6 tne gebelik testi 20 lira filan , fiyatı uygun yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?