- 13 Nisan 2009
- 6.159
- 1.031
- 373
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #10.201
canım valla ben aldım yaptım hiçbişey anlamadım benimki otomatiğe bağlamış gibi hergün çift çizgi gösterdi :)) ama işe yarıyor diyenler de çok, ben beceremedim tabi o başka, evde 2 kutu duruyor şimdi yani 2 koli :) bide fazla fazla almışım. ilerde yine bir umut yapmak istersem filan diye stoklarımda saklıyorum :) gitttigidyor dan almıştım 20 tane ovulasyon testi ve 6 tne gebelik testi 20 lira filan , fiyatı uygun yani
tuğbacım canım nasılsın, ben hala regl olmadım istikrarlı birşekilde devam ediyorum temiz hayatıma :) hayıt suyu hala etki etmedi onun için bugün soğan suyuna başladım. Sen ne yaptın ne var ne yok
özlemcimmmmm canım yaaa seni çok özledim sen nerelerdesin yaa ayyy çok sevindim seninle karşılaştığıma bi türlü denk gelemedik, sen hala atamadınmı yoksa üzerinden o depresyonik halini. hemen sana melisa çayı yapayım bişeyciğin kalmaz. biliyosun melisa çayı benim en önemli antidepresanım :)
Canlarım, en sevgili arkadaşlarım, kardeşlerim, Allah hepinizden tek, tek , tek razı olsun...
Bugün benim dua günüm, herbiriniz işinizin gücünüzün, sıkıntılarınızın, yoğunluğunuzun arasında benim için vakit ayırıp, kalplerinizi benim için Allaha yöneltip canı yürekten dua ettiniz...
Bu hiçbirimizin hiçbir kimseye ne verisek verelim, ne dersek diyelim yaptıramayacağımız birşey. en azından bukadar canı yürekten yaptıramayız. yorumları tek tek okudum sizleri çok seviyorum, canı yürekten dua ettiğinizi hissettim. Rabbim bu güzel kalplerlerin ettiği dualar hürmetine inşallah benden de güzel haberler almanızı nasibeder arkadaşlar.
Çiğdem'cim canım kuşum tatlım benim yaaa, hep dua ederken benim ismim geçiyormuş ya aklından çok çok çok duygulandım, çok sevindim çok güzel bir duygu bunu bilmek Allah kat ve kat razı olsun senden. İyiki aramızdasın iyiki bizimlesin. bebeğin ile ilgili herşeyi bizimle paylaşmanı canı gönülden istiyoruz, çünkü çok merak ediyoruz neler yaşanıyor bu güzel dönemde neler hissediliyor diye, o yüzden sakın üzülürüz filan diye düşünme, biz merakla okuyoruz inanki.
Burcu canım benim bat tarihini düzelteceğim şimdi. ayrıca o adeti düzensiz olan arkadaşını anlatmışsız ya varya umutlarım yeşerdi. Birde sen dün yazmıştın ya hemen başla soğan suyuna diye, bugün başladım kuşum, Allah razı olsun beni gaza getirdiğin için. soğan suyu bir mucize hakkaten. geçen tv de ibrahim saraçoğlu çıktı, diyorki ben 2010 senesinde tv de çıktım söyledim bu kürü, ertesi sene doğum sayısında inanılmaz bir artış yaşandı türkiyede diyor, inşalah bizim içinde çok faydalı olacak inanıyorum ben.
sedacım hoşgeldin canım benim, Allah razı olsun ettiğin dualar için canım.
ben daha regl olmadım, nezaman olacağımda belli değil, arada bir iltihaplanma var gibi şüphelenyorum, bazen kist varmış sanıyorum, onun için hiçbişeyi beklemeden artık başladım soğan suyuna. çünkü nezaman olacaım belli deil, 22 gün geçti bat tarihimden, testler negatif, hiçbir belirti filan yok. bende biran evvel regl olayım temizleneyim dye coşturdum kürleri :) kürler kraliçesi olucam yakında
ovulasyon testinide süper anlatmışsızn süpersin ama ben en son yaptıklarımı bir kartona yapıştırmıştım, hangi gün yumurtladığımı nlayamamıştım. bak dur resmini çekeyim çekebilirsem bi bak yorumla.
selam kizlar nasilsiniz bakim
canım benim iyiyim bişeyim yok pek fazla takılamıyorum girdiğimdede geçmiş sayfaları okuyorum zaten saat geç oluyor genelde herkes çıkmış oluyor, bu aralar sende pek fazla giremiyorsun, bende pek fazla muhabbet kuramıyorum, sanırım bu aralar az takıldığım için yeni arkadaşlarda beni pek tanımıyor o yüzden bende çok yazmıyorum, birde görümcem bizde kalıyor onunla birlikte tv izliyoruz annemlere gidiyoruz, eşim evde olunca geziyoruz bende internete her zaman giremiyorum bu yüzden, ama zaten sizde beni unuttunuz hiç özlemiyorsunuz beni :2:
biri beni gaza getirsinde kalkıpşu evi biraz toplayayım
iyiyim cok sukur bende tatlım temızlendım sonunda kontrole gıttım cok sukur kıstım erımış basladık abaklım calışmalar hayırlısı rabbımden gecen seferlerdekı gıbı takmıyorum ama artık cnm ya kendımı manevıyata verdım bıras kafam dagıldı ve esımın benım ıcıcn nekadar degerlı bır ınsan oldugunu anladım cevremdekılerın kıymetını anladım cnm ben nekadar olucak bu ay dıye dıretsemdde rabbım vaktı zamanı gelmeden nasıp etmıycek bılıyorum ona emanet herseyım verırsede ondan vermessede vardır bır hayır
sedacım hoşgeldin canım benim, Allah razı olsun ettiğin dualar için canım.
ben daha regl olmadım, nezaman olacağımda belli değil, arada bir iltihaplanma var gibi şüphelenyorum, bazen kist varmış sanıyorum, onun için hiçbişeyi beklemeden artık başladım soğan suyuna. çünkü nezaman olacaım belli deil, 22 gün geçti bat tarihimden, testler negatif, hiçbir belirti filan yok. bende biran evvel regl olayım temizleneyim dye coşturdum kürleri :) kürler kraliçesi olucam yakında
ovulasyon testinide süper anlatmışsızn süpersin ama ben en son yaptıklarımı bir kartona yapıştırmıştım, hangi gün yumurtladığımı nlayamamıştım. bak dur resmini çekeyim çekebilirsem bi bak yorumla.
canım benim iyiyim bişeyim yok pek fazla takılamıyorum girdiğimdede geçmiş sayfaları okuyorum zaten saat geç oluyor genelde herkes çıkmış oluyor, bu aralar sende pek fazla giremiyorsun, bende pek fazla muhabbet kuramıyorum, sanırım bu aralar az takıldığım için yeni arkadaşlarda beni pek tanımıyor o yüzden bende çok yazmıyorum, birde görümcem bizde kalıyor onunla birlikte tv izliyoruz annemlere gidiyoruz, eşim evde olunca geziyoruz bende internete her zaman giremiyorum bu yüzden, ama zaten sizde beni unuttunuz hiç özlemiyorsunuz beni :2:
ayyyy canım yaaa, bak bir güzel haber daha aldım senden, süpper bir haber bu yaa ilk 4 hafta bişeyden anlamıyorlar ise şimdi içim çooookkk daha rahat. hay ağzın dert görmesin burcu'cumCanim ne güzel seyler yazmışsın, burasi ne kadar huzurlu bir yer hep dualarla oluyor eminim ve tabiki senin vesile olman , canim tekrar Allah razi olsun, ohh cok sevindim sogan kürüne baslamişsin canim, hic birakma Rabbim sifa versin insallah, bide direk doktordan duydugum birsey, bebekler ilk 4 haftada annenin yedigi ve ictigi hicbir seyden etkilenmezler, o yüzden bilmeyerek hamileyken içsende Allahin izniyle birsey olmaz canim, zaten gözümüz patliyor test yapmaktan hemen anlarsin bırakırsın, icin rahat olsun dualarla ic tatlim
iyiyiz canım benim sen nasılsın, daha evvel konuşmuşmuyduk hiç, hatırlayamadım ama beynim de sulanmış olabilir çok özür dilerimSelam kizlar nasilsiniz bakim
biri beni gaza getirsinde kalkıpşu evi biraz toplayayım
çok sukur ıyıyız sen nasılsın tatlım
ayyyy canım yaaa, bak bir güzel haber daha aldım senden, süpper bir haber bu yaa ilk 4 hafta bişeyden anlamıyorlar ise şimdi içim çooookkk daha rahat. hay ağzın dert görmesin burcu'cumkız senin gazınla hamile kalıcam ben bu gidişle varya, beni süper olumlu yönde etkiliyorsun Allah razı olsun canım benim, birlikte hamiş kalırız inşallah.
iyiyiz canım benim sen nasılsın, daha evvel konuşmuşmuyduk hiç, hatırlayamadım ama beynim de sulanmış olabilir çok özür dilerim
anammm bu saatten sonra evmi toplanır zaten sal gitsin, ohhhh relax kuşum boşver yaa ))))
evet tatlım aynen oyle kendımız cok etkılıyorum cnmsevndi cnm reglinle atılmuştır o kistin genelde çatlamayan yumurta oluyor o kist ve regli olunca da gidiyor kendiliğinden. çok iyi yapıyorsun canım inan kafaya takmamak stres olmamak çok önemli olacağı varsa zaten oluyor ama stres çok zorlaştırıyor bilmeden kötülük ediyoruz kendimize allah hayırlısını versin.
Ne demek canım allah kabul eder inşallah dualarımızı. 22 gün mü geçti dedinnCanım bak bir doktora git hormonlarında bir sorun olaiblir prolaktin hormonu var o yükselmiş olabilir bakılsın ilaç verilir ona göre herşeyde kürle olmaz bir sorunun olmadığı bil relg ol sonra başla kürlere daha sağlıklı olur senin için gülüm boşuna aylarca bekleme bilmeden sorunun varsa çözülsün tatlımm.. Dediğim gibi ben de yapardım daha ilk günde silik ikinci çizgi çıkardı hatta daha silikke öbr gün yapardım koyulaşırdı daha öbür gün iyice koyu olurdu ilk çizgiyle aynı şekilde işte o zamn 2 gün içinde yumurtlayacaksın demek oluyor zaten en koyu olduğu günden bir gün sonra yap yine silik oluyor çünkü bir gün lh yükselişe geçiyor yumurtayı çatlatmak için. Ovulasyonda lh ölçüyor işte.
sagol tatlım ne kadar iyi olmaya çalışsam da olamıyorum malesef
bencede yine dağılacak nasılsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?