Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

herkese hayırlı kandiller Rabbim gönlünüzdeki bütün güzel duaları kabul eylesin inşallah...Benim gibi bebek isteyenlere

hayırlı evlatlar nasip eylesinnn.. Kandiliniz Mübarek Olsun....

İnşallah canım inşallah :)
Benimde evle alakalı bir sıkıntım var. Biz eylülde evleneli 1 sene olacak. Eşim ev alalım diyo kooperatife girerek. Kayınpederimiz önden artık ne kadar istiyorlarsa vericek, bizde 3 yada 4 sene aylık taksit ödeyecekmişiz. 750 lira sanırım en az. Kafam çok karışık, daha yeni evliyiz düzeni tam oturtamadık gibi geliyo bana :26: Birde bizim tayinimizin çıkma gibi durumu var, benim gönlüm razı değil ama eşimi ikna edemiyorum 1.250 ile geçinebilirmiyiz acaba :26:

canım bu akşam hepinize dua edecem.Allh büyük kimin duası daha çabuk kabul olunuyor bellı olmaz hepimiz dua edelim

evet canım yumrlama zamanım sanırsam erken yumrtlam olmuş ve çatlamış.ben yumrtlama günlerine bakmıyorum canım.Allh ne zaman nasip ederse o zaman olur.canım özlem adında bir arkadaşada okurmusun ayetül kürsi rca etdi oda

canm hoşgeldin, bebek filan yokken valla en rahat zaman aslında şimdi ev alma zamanı, yeri geliyor doğalgazı çok açmıyorsun , nasılsa üstüne bi hırka giyip oturuyorsuni yeri geliyor ne bulduysan yiyorsun vs vs. yani bebek varken daha az özgürsün, doğalgazı sonuna kadar yakmak zorundasın, onun dr u bezi maması iğnesi ilacı almak zorundasın, yani daha zor olur daha sonra. zaten sen yeterki bi ödemeye başla, sonra ALlah yardım ediyor. bütçeni ona göre ayarlıyorsun. otur şimdi hesap yap, elektrik su doğalgaz telefon aidat gibi masraflarını yaz, her ay ortalama ne geliyor, sonra mutfak masrafını yaz, kendine cep harçlığını filan yaz, bakalım ne çıkacak. herkesin harcayış anlayışı farklıdır şimdi. normalde 1,250 normal bi idare yaparsan 2 kişiye yeter yani. bizde taksit ödüyoruz, eminevim diye bir sistem var oraya girdik fazisiz olarak para biriktirmek için. çok şükür gireli 16 ay olmuş, nasıl geçti bilmiyorum valla, bi adım at gerisi gelir korkma. ama bu tayin işleri biraz soru işareti oluyor, onuda eşin yice bi araştırsın bakalım olurmu olmazmı diye. eğer o konuda sıkıntı yoksa bence bi ev sahibi ol, yarın ne olacağımız belli değil, şimdi bi geliriniz varken tutmaya bakın, hastalık sağlık herşey bizim için, herzaman çalışacağız diye birşey yok. çalışırken birikimini yap derim ben

valla canım benim.. bizde çok yüksek taksitler ödedik Allah a şükür geçindik gitti.. :)) gelire göre gider olur der annem haklı bence.. gözünü karartman gerek sayılı zaman geçer hemen.. ev yanına kar kalır ayrıca tayinin çıksın gidin burayıda kiraya verirsin.. destek olur kirası sana. ama kooperatif demişsin ya onu anlayamadım.. yani burası bir mütaahhidin yaptığı daireler mi? Kooperatifse eğer gerçekten iyi araştırın.. onların biliyorsundur belki yönetimleri ve üye sayıları vs lkeri var.. yani dağılmayacak koop.olmasına özen gösterin.

Canım sen böyle anlatınca mantıklı geldi ve içime bi ferahlık doğdu, haklısın söylediklerinde. Bende şimdi çocuk yok ama ya olursa diye düşünüyorumda birazda kafam ondan bulanık :)
Bayram sonuna belli olacak bakalım. Şimdi sende böyle anlatınca eşime destek olmaya karar verdim. Hayırlısı Rabbimden. Faize harama bulaşmadan ev sahibi oluruz inşallah, napalım çektiğimiz sıkıntınında mükafatını görürüz elbet :) Çok teşekkür ederim canım düşüncelerini paylaştığın için.

Dün forumda en çok edilen dualardan bir seçmece buldum. Kuranı Kerimde geçen dualar bunlar. Mutlaka okuyun arkadaşlar. Özellikle bugün çok çook okuyun. Sizler için bir araya getirdim :)

Bakara 127-129
Hani İbrahim, İsmail ile birlikte evin (Kâbe’nin) temellerini yükseltiyor, “Ey Rabbimiz! Bizden kabul buyur! Şüphesiz sen hakkıyla işitensin, hakkıyla bilensin” diyorlardı.
“Rabbimiz! Bizi sana teslim olmuş kimseler kıl. Soyumuzdan da sana teslim olmuş bir ümmet kıl. Bize ibadet yerlerini ve ilkelerini göster. Tövbemizi kabul et. Çünkü sen, tövbeleri çok kabul edensin, çok merhametli olansın.”
“Rabbimiz! İçlerinden onlara bir peygamber gönder; onlara âyetlerini okusun, kitabı ve hikmeti öğretsin ve onları her kötülükten arındırsın. Şüphesiz, sen mutlak güç sahibisin, hüküm ve hikmet sahibisin.”

Furkan 74
Onlar, “Ey Rabbimiz! Eşlerimizi ve çocuklarımızı bize göz aydınlığı kıl ve bizi Allah’a karşı gelmekten sakınanlara önder eyle” diyenlerdir.

Araf 189
Allah, sizi bir tek nefisten yaratan ve kendisi ile huzur bulsun diye eşini de ondan var edendir. (İnsan) eşiyle birleşince eşi hafif bir yük yüklenir (gebe kalır) ve (bir müddet) onu taşır. Gebeliği ağırlaşınca her ikisi de Rableri Allah’a, “Eğer bize iyi ve sağlıklı bir çocuk verirsen, elbette şükredenlerden olacağız” diye dua ederler.

Ali İmran 38-39
Orada Zekeriya Rabbine dua etti: “Rabbim! Bana katından temiz bir nesil bahşet. Şüphesiz sen duayı hakkıyla işitensin” dedi.
Zekeriya mabedde namaz kılarken melekler ona, “Allah sana, kendisinden gelen bir kelimeyi (İsa’yı) doğrulayıcı, efendi, nefsine hâkim ve salihlerden bir peygamber olarak Yahya’yı müjdeler” diye seslendiler.

Enbiya 89-90
Zekeriya’yı da hatırla. Hani o, Rabbine, “Rabbim! Beni tek başıma bırakma. Sen varislerin en hayırlısısın” diye dua etmişti.
Biz de onun duasını kabul ettik ve kendisine Yahya’yı bağışladık. Eşini de kendisi için, (doğurmaya) elverişli kıldık. Onlar gerçekten hayır işlerinde yarışırlar, (rahmetimizi) umarak ve (azabımızdan) korkarak bize dua ederlerdi. Onlar bize derin saygı duyan kimselerdi.

Saffat 100
“Ey Rabbim! Bana salihlerden olacak bir çocuk bağışla.”

Meryem Suresi 4-6
“O, şöyle demişti: “Rabbim! Şüphesiz kemiklerim gevşedi. Saçım sakalım ağardı. Sana yaptığım dualarda (cevapsız bırakılarak) hiç mahrum olmadım.”
Gerçek şu ki ben, benden sonra gelecek akrabalarım(ın isyankâr olmaların)dan korkuyorum. Karım ise kısırdır. Bana kendi tarafından; bana ve Yakub hanedanına varis olacak bir çocuk bağışla ve onu hoşnutluğuna ulaşmış bir kimse kıl!”

(Kuranı Kerim okumayı bilenler internetten arapçalarınıda bulup okurlarsa çok daha enfal olur :) )

Çok haklısınız sanırım bende cesaret yok :) Kooperatif senelerdir çok güzel daireler yapıyo, 3 senede 2-3 blok bitirip anahtar teslimini yapıyolar. Zaten blok sayısı 3'ü geçerse girmem diyo eşim. Hemen teslim edilmez diyo ama bilmiyorum. İnşallah bi kazık atmazlar şimdiye kadar bi vukuatları olmamış :26: Hayırlısı inşallah Rabbimden :)
Eşim bana kızıyodu sen destek olmuyosun bana diye, şimdi böyle 190 derece dönüş yapınca şaşırıcaktır eminim

arkadaşlar hepinizin kandili mübarek olsun zelihacığım senin kelime i tevhidini okudum Allah kabul eder inş

ben tefriciyeleri bitirdim bugün geriye 1844 tane kalmıştı onları okudum birazdan duasını yapcağım Rabb im hepimizin gönlündeki muratları ihsan eylesin inş
tefriciyelerini bitirmeyen varsa yazarsa ben okurum şimdi

bugün yumurtlama testi yaptım 2.çizgi koyu çıktı ama ilki kadar değil yarın tekrar yapacağım inş bayrama kadar yumurtlarım

bide bişey soracağım hamile kalmak için yumurtanın çatlması da gerekiyor ya bu testler çatladığını mı gösteriyor hiç anlamadım

ya şimdi ilk sayfaya baktım fazla okumuşum galiba bişey olmaz ama o fazlalıkları alırım hem eksiklerimizi Rabb im melekleriyle tamamlar

Son düzenleme:
YARabbim..!
Derdimize deva,hastamıza şifa, sıkıntımıza ferahlık, borcu olana eda, işi olmayana bol kazançlı iş, eşi olmayana hayırlı Allah sevgisi olan bir eş, evli olana evinde huzur mutluluk, askerlerimize hayırlı teskere , evladı olmayana SAĞLIKLI HAYIRLI BİR EVLAT VER YARABBİM... Bİzleri sevdiklerimizle imtihan etme Allahım...Amin...

Ne şanslıyım ki şu mübarek günde sizin güzel hayırlı dualarınızı alıyorum... Ağzınıza yüreğinize ve gönlünüze sağlık kızlar...İyiki varsınız.. Allahım topiğimizde olan olmayan, bebek isteyen bütün kardeşlerimize eli ayağı düzgün,sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasipetsin inşallah...Kadir gecemiz mübarek olsun... Allahım hepimizin dualarını kabuletsin inşallah...

Bu arada çok şükür temizliğim bugün bitti kızlarr tabii bende bittim Neyse az sonra dualarımı okurum Bugün gönül rahatlığıyla uyurum artıkın...:)))

arkadaşım seninde kandilin mübarek olsun.
canım ben 500 tane demiştim allah kabul ederse okudum onları.allah razı olsun bizleride böyle bir hayra vesile kıldın.

seni yanlış yönlendirmek istemem ama o testler idrarda Lh ölçüyor.Lh da bildiğim kadarıyla yumurtanın çatlamasını sağlayan hormon.yani çift çizgiyi gördüğünde Lh yükselmiş demek oluyor. bu da yumurtanın çatlayacağı ya da çatladığı anlamına gelir hehalde.dediğim gibi çok emin değilim sadece bir yorum benimki.

inşallah bu mübarek gecede rabbim dualarımızı geri çevirmezde hepimiz miniklerimize hayırlısıyla kavuşuruz.

AMİN canım.allah razı olsun.dualarımızı kabul buyursun inşallah...

canım benim Allah kabul etsin.. ben 65 tane okudum 100 e bu akşam tamamlarım hayırlısıyla.. daha fazla katkıda bulunamadıım için özür dilerim..
yumurtlama çizgisini gördüğün anda ilişkiye giriyorsun.. o senin yumurtanın olduğunu gösteriyor.. ondan sonra bir gece dinlenip tekrar ilişki yada istersen yarın akşamda ilişkiye girebilirsin hemen tekrar.. mesela ben çift çizgiyi görmüştüm ilişki oldu sonra o ay bi daha olmadı ama hamilelik oldu o ay.. o yüzden çift çizgi gördüğün an kaçırma.. şu dönemde de olabildiğince bol ilişki yumurtan şu an hayırlısıyla oluştu.. sonrasında çatlıcak kısmetse.. inşAllah sağlıklı bir gebelik bekliyordur seni adetin gelmesin bebeğin gelsin

bende yakıyı yapıştırdım bu akşam inanın saçlarımın dipleri bile alev alev yanıyor.. belim heralde tutuştu zaten.. de inşAllah zararlı değildir.. 2 gün tutucam bu gece dayanabilirsem sonra çıkarıcam.. yakının üzerinde 2 gün diyor.. Allah ım hayırlısıyla şifa niyetine bu yakıyı bana vesile yapsın sağlıklı bir gebelik, sağlıklı evlat nasi etsin inşAllah.. hepimize kısmet etsin yarabbim..

çok sağol Allah razı olsun 100 e tamamlamana gerek yok fazla olmuş zaten inş bebeğim olur bu ay daha fazla sabrım kalmadı
senin çocuğun var mı

Son düzenleme:
kızlarrrr nereyee yazacağımıı bulamadımm buraya yazıyorum lütfenn banada bir cvp verinnn

Beta-hCG 480.27 0.5 - 5

bu sonucaa göre hamilemiyim acabaa dahaa doktoraa gösteremedimmm merakımdan çatlıcamm

çok sağol Allah razı olsun 100 e tamamlamana gerek yok fazla olmuş zaten inş bebeğim olur bu ay daha fazla sabrım kalmadı
senin çocuğun var mı

bak o zaman tamamlamıyorum.. yanlış olmasın Allah korusun benim yüzümden eksik kalmayalım :))
sen bak dinle beni bu okunan duaların yüzü suyu hürmetine mevlam inşAllah hayırlı tez vakitlerde gönderir bebeklerimizi.. canım benim 1 dış gebeliğim 2 düşüğüm var.. çocuğum yok maalesef inşAllah olur.. işte bende yakı yapıştıdım şimdi belime.. inşAllah iyi olur herşey.. gönlüm hiç aydınlık değil ama Allah güldürsün yüzümüzü.. sen asnladın değil mi testin kısmetse yumurtladığını gösterdi sana sen ilişkiye gir bolca çatladığını testler anlamıyor ama önemli olan yumurtlaman kısmetse nasılsa çatlar zaten o..

kızlarrrr nereyee yazacağımıı bulamadımm buraya yazıyorum lütfenn banada bir cvp verinnn

Beta-hCG 480.27 0.5 - 5

bu sonucaa göre hamilemiyim acabaa dahaa doktoraa gösteremedimmm merakımdan çatlıcamm

ayyy tabii ki hamilesinnnnnnnnnnnnnnnnn... o 0,5-5 yazdığın sanırım referans aralığı senin değerin 480 MaşaAllah... Hadii tebrik ederimm.. Allah sağlığıyla hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin mevlam..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…