- 13 Haziran 2012
- 21.116
- 28.156
- 598
- 36
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #1.021
Gül'cüm canım yaaa hayırdır inşallah bu negüzel bir rüya tatlım, inşallah senin temiz kalbine doğmuştur da , Allah rüyanda göstermiştir böyle bir gerçeği. bu ay olmasada önümüzdeki ay veririm belki haberi , seninde rüyan çıkmış olur canım benim
canım benim oh çok şükür ALlah kabul eder inşallah bu mübarek günde, sen nekadar şanslısın ki bugün bitti, akşam şöyle sakin kafa ile bi güzel kalpten dua et, sonrada inşallah gelsin bebişin. ALlahım babanada şifa versin bu mübarek gün yüzusuyu hürmetine inşallah, benimde annaneme şifa versin rabbim. hepimiz birbirimize dua edelim bugün.
sağ ol tatlım benim,Allahım size de nasip etsin inşallah....
olur güzelimmmmm,yeter ki sen duanı et.
selam tatlım,hoş geldin.
evet ya aynen öyle,senin dediyin şeyleri yaşıyorum...aman-aman bilgemiz oldun kız sen bizim....
sağ ol tatlım,Güzel dileklerin için....Amiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnn diyorum...
afferim sana güzelim,nerdeyse senin yumurtlama zamanın diyilmi,güzel de rüya görmüşsün,inşallah bu ay olucak meleyim....
İnşallah canım inşallah :)
Benimde evle alakalı bir sıkıntım var. Biz eylülde evleneli 1 sene olacak. Eşim ev alalım diyo kooperatife girerek. Kayınpederimiz önden artık ne kadar istiyorlarsa vericek, bizde 3 yada 4 sene aylık taksit ödeyecekmişiz. 750 lira sanırım en az. Kafam çok karışık, daha yeni evliyiz düzeni tam oturtamadık gibi geliyo bana :26: Birde bizim tayinimizin çıkma gibi durumu var, benim gönlüm razı değil ama eşimi ikna edemiyorum 1.250 ile geçinebilirmiyiz acaba :26:
İnşallah canım inşallah :)
Benimde evle alakalı bir sıkıntım var. Biz eylülde evleneli 1 sene olacak. Eşim ev alalım diyo kooperatife girerek. Kayınpederimiz önden artık ne kadar istiyorlarsa vericek, bizde 3 yada 4 sene aylık taksit ödeyecekmişiz. 750 lira sanırım en az. Kafam çok karışık, daha yeni evliyiz düzeni tam oturtamadık gibi geliyo bana :26: Birde bizim tayinimizin çıkma gibi durumu var, benim gönlüm razı değil ama eşimi ikna edemiyorum 1.250 ile geçinebilirmiyiz acaba :26:
canm hoşgeldin, bebek filan yokken valla en rahat zaman aslında şimdi ev alma zamanı, yeri geliyor doğalgazı çok açmıyorsun , nasılsa üstüne bi hırka giyip oturuyorsuni yeri geliyor ne bulduysan yiyorsun vs vs. yani bebek varken daha az özgürsün, doğalgazı sonuna kadar yakmak zorundasın, onun dr u bezi maması iğnesi ilacı almak zorundasın, yani daha zor olur daha sonra. zaten sen yeterki bi ödemeye başla, sonra ALlah yardım ediyor. bütçeni ona göre ayarlıyorsun. otur şimdi hesap yap, elektrik su doğalgaz telefon aidat gibi masraflarını yaz, her ay ortalama ne geliyor, sonra mutfak masrafını yaz, kendine cep harçlığını filan yaz, bakalım ne çıkacak. herkesin harcayış anlayışı farklıdır şimdi. normalde 1,250 normal bi idare yaparsan 2 kişiye yeter yani. bizde taksit ödüyoruz, eminevim diye bir sistem var oraya girdik fazisiz olarak para biriktirmek için. çok şükür gireli 16 ay olmuş, nasıl geçti bilmiyorum valla, bi adım at gerisi gelir korkma. ama bu tayin işleri biraz soru işareti oluyor, onuda eşin yice bi araştırsın bakalım olurmu olmazmı diye. eğer o konuda sıkıntı yoksa bence bi ev sahibi ol, yarın ne olacağımız belli değil, şimdi bi geliriniz varken tutmaya bakın, hastalık sağlık herşey bizim için, herzaman çalışacağız diye birşey yok. çalışırken birikimini yap derim ben
valla canım benim.. bizde çok yüksek taksitler ödedik Allah a şükür geçindik gitti.. :)) gelire göre gider olur der annem haklı bence.. gözünü karartman gerek sayılı zaman geçer hemen.. ev yanına kar kalır ayrıca tayinin çıksın gidin burayıda kiraya verirsin.. destek olur kirası sana. ama kooperatif demişsin ya onu anlayamadım.. yani burası bir mütaahhidin yaptığı daireler mi? Kooperatifse eğer gerçekten iyi araştırın.. onların biliyorsundur belki yönetimleri ve üye sayıları vs lkeri var.. yani dağılmayacak koop.olmasına özen gösterin.
aaaa Yaseminnn aklıma ne geldi hani tefriciye duası başlamıştık biz yanlış hatırlamıyorsam kadir gecesi bağışlanıcaktı.. Tuba arkadaşımızın niyetiydi sanırım eee bitmedi o dualar daha epeyde var.. kadir gecesine kadar mı değildi yoksa..
arkadaşlar hepinizin kandili mübarek olsun zelihacığım senin kelime i tevhidini okudum Allah kabul eder inş
ben tefriciyeleri bitirdim bugün geriye 1844 tane kalmıştı onları okudum birazdan duasını yapcağım Rabb im hepimizin gönlündeki muratları ihsan eylesin inş
tefriciyelerini bitirmeyen varsa yazarsa ben okurum şimdi
bugün yumurtlama testi yaptım 2.çizgi koyu çıktı ama ilki kadar değil yarın tekrar yapacağım inş bayrama kadar yumurtlarım
bide bişey soracağım hamile kalmak için yumurtanın çatlması da gerekiyor ya bu testler çatladığını mı gösteriyor hiç anlamadım
YARabbim..!
Derdimize deva,hastamıza şifa, sıkıntımıza ferahlık, borcu olana eda, işi olmayana bol kazançlı iş, eşi olmayana hayırlı Allah sevgisi olan bir eş, evli olana evinde huzur mutluluk, askerlerimize hayırlı teskere , evladı olmayana SAĞLIKLI HAYIRLI BİR EVLAT VER YARABBİM... Bİzleri sevdiklerimizle imtihan etme Allahım...Amin...
Ne şanslıyım ki şu mübarek günde sizin güzel hayırlı dualarınızı alıyorum... Ağzınıza yüreğinize ve gönlünüze sağlık kızlar...İyiki varsınız.. Allahım topiğimizde olan olmayan, bebek isteyen bütün kardeşlerimize eli ayağı düzgün,sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasipetsin inşallah...Kadir gecemiz mübarek olsun... Allahım hepimizin dualarını kabuletsin inşallah...
Bu arada çok şükür temizliğim bugün bitti kızlarrtabii bende bittim Neyse az sonra dualarımı okurum Bugün gönül rahatlığıyla uyurum artıkın...:)))
arkadaşlar hepinizin kandili mübarek olsun zelihacığım senin kelime i tevhidini okudum Allah kabul eder inş
ben tefriciyeleri bitirdim bugün geriye 1844 tane kalmıştı onları okudum birazdan duasını yapcağım Rabb im hepimizin gönlündeki muratları ihsan eylesin inş
tefriciyelerini bitirmeyen varsa yazarsa ben okurum şimdi
bugün yumurtlama testi yaptım 2.çizgi koyu çıktı ama ilki kadar değil yarın tekrar yapacağım inş bayrama kadar yumurtlarım
bide bişey soracağım hamile kalmak için yumurtanın çatlması da gerekiyor ya bu testler çatladığını mı gösteriyor hiç anlamadım
ya şimdi ilk sayfaya baktım fazla okumuşum galiba bişey olmaz ama o fazlalıkları alırım hem eksiklerimizi Rabb im melekleriyle tamamlar
canım benim Allah kabul etsin.. ben 65 tane okudum 100 e bu akşam tamamlarım hayırlısıyla.. daha fazla katkıda bulunamadıım için özür dilerim..
yumurtlama çizgisini gördüğün anda ilişkiye giriyorsun.. o senin yumurtanın olduğunu gösteriyor.. ondan sonra bir gece dinlenip tekrar ilişki yada istersen yarın akşamda ilişkiye girebilirsin hemen tekrar.. mesela ben çift çizgiyi görmüştüm ilişki oldu sonra o ay bi daha olmadı ama hamilelik oldu o ay.. o yüzden çift çizgi gördüğün an kaçırma.. şu dönemde de olabildiğince bol ilişki yumurtan şu an hayırlısıyla oluştu.. sonrasında çatlıcak kısmetse.. inşAllah sağlıklı bir gebelik bekliyordur seni adetin gelmesin bebeğin gelsin
çok sağol Allah razı olsun 100 e tamamlamana gerek yok fazla olmuş zaten inş bebeğim olur bu ay daha fazla sabrım kalmadı
senin çocuğun var mı
kızlarrrr nereyee yazacağımıı bulamadımm buraya yazıyorum lütfenn banada bir cvp verinnn
Beta-hCG 480.27 0.5 - 5
bu sonucaa göre hamilemiyim acabaa dahaa doktoraa gösteremedimmm merakımdan çatlıcamm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?