- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.235
- 823
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #10.221
canım benim iyiyim bişeyim yok pek fazla takılamıyorum girdiğimdede geçmiş sayfaları okuyorum zaten saat geç oluyor genelde herkes çıkmış oluyor, bu aralar sende pek fazla giremiyorsun, bende pek fazla muhabbet kuramıyorum, sanırım bu aralar az takıldığım için yeni arkadaşlarda beni pek tanımıyor o yüzden bende çok yazmıyorum, birde görümcem bizde kalıyor onunla birlikte tv izliyoruz annemlere gidiyoruz, eşim evde olunca geziyoruz bende internete her zaman giremiyorum bu yüzden, ama zaten sizde beni unuttunuz hiç özlemiyorsunuz beni :2:
evet tatlım aynen oyle kendımız cok etkılıyorum cnm
hayırdrı cnm bı problem yokya
olmamı ya afedersiniz cok fena kabizim 3 gundur dogum sancısı çekiyorum sanki
ohh çok şükür temiz çıkmış çokkk sevindim canım benim yaaa hadi bakalım tertemizsin inşallah oraya yerleşiverir bebişin tuğbacım. stres yapmaman da ayrı bir güzel olay, ne varki aynı durum bende de var çok şükürki, eski takıntım stresim yok, acaba diyorum işler çok yoğun , bu konuya fazla konsantre değilim hiç aklımdan bile geçirecek vaktim olmuyor ondan mı böyle rahatlaştım acaba diyorum v e çok memnun oldum bu ruh halimden, bu şekilde deavm edebilirsem kesin bu rahatlıkla hamiş kalırımiyiyim cok sukur bende tatlım temızlendım sonunda kontrole gıttım cok sukur kıstım erımış basladık abaklım calışmalar hayırlısı rabbımden gecen seferlerdekı gıbı takmıyorum ama artık cnm ya kendımı manevıyata verdım bıras kafam dagıldı ve esımın benım ıcıcn nekadar degerlı bır ınsan oldugunu anladım cevremdekılerın kıymetını anladım cnm ben nekadar olucak bu ay dıye dıretsemdde rabbım vaktı zamanı gelmeden nasıp etmıycek bılıyorum ona emanet herseyım verırsede ondan vermessede vardır bır hayır
canım doğru diyosun dr a gitmek lzım ama hiç içimden gelmiyor bu sıra, biraz doğal yollarlla vucudumu temizleyim herşeyimi düzene sokayım öyle gideyim dr a direk yumurtlama takibi vs ne gerekiyorsa yapalım istiyorum. çünkü her gidişimde yok iltihap var al şu antibiyotiği bidhaki ay gel diyor, ya bakteri olayı var onu temizleyelim diyor, yada tam adet oldum 3. günü bayrama denk geldi en son yine olmadı, demekki Allah engel çıkartıyor fazla kaderimi zorlamiyim diye düşündüm. Allah vereceği zaman zaten içime bir his koyar ve beni dr a gönderir. ona inanıyorum sedacım. biiraz rahat olmak istiyorum dr çok stres yapıyor bana, psikolojimi rahatlatıyorum hemde bu aradane demek canım Allah kabul eder inşallah dualarımızı. 22 gün mü geçti dedinncanım bak bir doktora git hormonlarında bir sorun olaiblir prolaktin hormonu var o yükselmiş olabilir bakılsın ilaç verilir ona göre herşeyde kürle olmaz bir sorunun olmadığı bil relg ol sonra başla kürlere daha sağlıklı olur senin için gülüm boşuna aylarca bekleme bilmeden sorunun varsa çözülsün tatlımm.. Dediğim gibi ben de yapardım daha ilk günde silik ikinci çizgi çıkardı hatta daha silikke öbr gün yapardım koyulaşırdı daha öbür gün iyice koyu olurdu ilk çizgiyle aynı şekilde işte o zamn 2 gün içinde yumurtlayacaksın demek oluyor zaten en koyu olduğu günden bir gün sonra yap yine silik oluyor çünkü bir gün lh yükselişe geçiyor yumurtayı çatlatmak için. Ovulasyonda lh ölçüyor işte.
Sagol tatlım ne kadar iyi olmaya çalışsam da olamıyorum malesef
AAA aaaaa tövbe tövbeeeeee kız o ne biçin laf, seni özlemiyoruz da ne demek yaaa, ben çok özlüyorum, bikere sen bu topiğin ilk kurucularındansın yahu o nedemek, hatırlamıyormusun, sen , ben, buket, nazan filan öbür topikten toplanıp gelmiştik coşkularla açmıştık topiği, fikir analarından birisin sen bu topiğin. yeni gelenleri tanımıyorsan tanımıyorsun ne var yani, slm dersin tanışırrsın kuşum, nerden geldi bu çekingenlik sana aaa tanıyamadım seni gidip yüzümü yıkayıp geleceğim şimdi yaaa. sen topişimizin namı değer asoşeyti presi olarak zaten yeni gelenleri tanımamak senin adına yüz kızartıcı bir suç bikere, asıl ben sana kızacam şimdi bastırıcam seni haaaa!!! zaten bizi boşladın salladın gittin hımmmmneyseki görümcen varmış bir bahanen varmış o yüzden yüklenemiyorum yani.
öyle bizi sallamak boşlamak yok, bak bende yoğunu ama kim gelmiş kim gitmiş kim doğurmuş kime ne olmuş biliyorum mahallenin muhtarı gibisenide eski performansına davet ediyorum kuşum
Canim. Ben de 8 haftalik bebegimi kaybettim evde bazen aklima geldiginde send eaklima geliyorsun özlemin durumu daha zor Allahim, sen ona yardim et diye dua ediyorum,seni hep merak ediyorum ama burda yazma geregi görmuyorum sen böyle düşünürsen cok cok üzülürüm, sana yeteri kadar ilgimi ve segimi gösteremediysem de senden özür diliyorum canim, sakin bi daha böyle düsunme,,burda herkes birbirini önemsiyor bizde seni önemsiyor. Ve cok sakın küsme
iyi akşammlar canlar kalabalık burası bi selam vereyim dedim maşallah topiğimize...
aşkolsun gülüm biz çok seviyoruz seni o an yazamıyor olabiiriz kendi adıma giriyorum bazen okuyorum ama yazamıyorum işte işyerinde yoğunluktan ama girince de herkese selam vermeye çalışıyorum seni çok seviyorum ben şurada az zamandır tanışıyoruz ama çok güzel enerji alıyorum sizden gerçekten canım canın istemiyorsa tabii ki konuşmazsın senin tercişhin ancak özlenmiyorum falan deme lütfen canım yaaa kader ortağıyız biz canım benim anlarız birbirimizin halinden..
canım doğru diyosun dr a gitmek lzım ama hiç içimden gelmiyor bu sıra, biraz doğal yollarlla vucudumu temizleyim herşeyimi düzene sokayım öyle gideyim dr a direk yumurtlama takibi vs ne gerekiyorsa yapalım istiyorum. çünkü her gidişimde yok iltihap var al şu antibiyotiği bidhaki ay gel diyor, ya bakteri olayı var onu temizleyelim diyor, yada tam adet oldum 3. günü bayrama denk geldi en son yine olmadı, demekki Allah engel çıkartıyor fazla kaderimi zorlamiyim diye düşündüm. Allah vereceği zaman zaten içime bir his koyar ve beni dr a gönderir. ona inanıyorum sedacım. biiraz rahat olmak istiyorum dr çok stres yapıyor bana, psikolojimi rahatlatıyorum hemde bu arada
ohh çok şükür temiz çıkmış çokkk sevindim canım benim yaaa hadi bakalım tertemizsin inşallah oraya yerleşiverir bebişin tuğbacım. Stres yapmaman da ayrı bir güzel olay, ne varki aynı durum bende de var çok şükürki, eski takıntım stresim yok, acaba diyorum işler çok yoğun , bu konuya fazla konsantre değilim hiç aklımdan bile geçirecek vaktim olmuyor ondan mı böyle rahatlaştım acaba diyorum v e çok memnun oldum bu ruh halimden, bu şekilde deavm edebilirsem kesin bu rahatlıkla hamiş kalırımve sende inşallah aynen öyle olursun
canım doğru diyosun dr a gitmek lzım ama hiç içimden gelmiyor bu sıra, biraz doğal yollarlla vucudumu temizleyim herşeyimi düzene sokayım öyle gideyim dr a direk yumurtlama takibi vs ne gerekiyorsa yapalım istiyorum. çünkü her gidişimde yok iltihap var al şu antibiyotiği bidhaki ay gel diyor, ya bakteri olayı var onu temizleyelim diyor, yada tam adet oldum 3. Günü bayrama denk geldi en son yine olmadı, demekki allah engel çıkartıyor fazla kaderimi zorlamiyim diye düşündüm. Allah vereceği zaman zaten içime bir his koyar ve beni dr a gönderir. Ona inanıyorum sedacım. Biiraz rahat olmak istiyorum dr çok stres yapıyor bana, psikolojimi rahatlatıyorum hemde bu arada
canım yaa evet benim kafam beynim heryerim bulanmış tabiki konuştuk hatta ekledik birbirimizi arkadaş olarak zekaya bak bendeki yedim kafayı. Bu sıralar çok yoğunum balık zekalı oldum sanki 3 saniye sonra herşeyi unutuyorum
Hayırdır inşallah canım iyi ol neden olamadın ?? Dua edelim sana
tuğbaya katılıyorum bol su ve sabah aç karnına kayısı yemen lazım, birde hurma ye doğru yazmış valla dr gibi reçete yazmış sana :)
kızlar ben çıkıyorum namaz kılıcam dua edicem , sonra birde eve iş getirdim onları yazmam lazım katip gibi resmi evraklar filan.
Ayyy hiçte çıkasım yok ortam süper yaaaa, özlemi konuşturun bol bol, kırıın onun zincirlerini atsın kasvetini üzerinden aa ben onu böyle görmeye alışık değilim yahuuu.
öpücüklerimi gönderiyorum hepiciğinize canlarımmmmm ayyy çok seviyorum ben bu topikteki bütün herkesi yaa, kardeşlerim benim
tuğbaya katılıyorum bol su ve sabah aç karnına kayısı yemen lazım, birde hurma ye doğru yazmış valla dr gibi reçete yazmış sana :)
kızlar ben çıkıyorum namaz kılıcam dua edicem , sonra birde eve iş getirdim onları yazmam lazım katip gibi resmi evraklar filan.
ayyy hiçte çıkasım yok ortam süper yaaaa, özlemi konuşturun bol bol, kırıın onun zincirlerini atsın kasvetini üzerinden aa ben onu böyle görmeye alışık değilim yahuuu.
öpücüklerimi gönderiyorum hepiciğinize canlarımmmmm ayyy çok seviyorum ben bu topikteki bütün herkesi yaa, kardeşlerim benim
Canim. Ben de 8 haftalik bebegimi kaybettim evde bazen aklima geldiginde send eaklima geliyorsun özlemin durumu daha zor Allahim, sen ona yardim et diye dua ediyorum,seni hep merak ediyorum ama burda yazma geregi görmuyorum sen böyle düşünürsen cok cok üzülürüm, sana yeteri kadar ilgimi ve segimi gösteremediysem de senden özür diliyorum canim, sakin bi daha böyle düsunme,,burda herkes birbirini önemsiyor bizde seni önemsiyor. Ve cok sakın küsme
Ve aleykum selamiyi yaptın hosgeldin
kızlar ben çıkıyorum kendinize iyi bakın, fazla yazışmayın hatta kapatın bilgisayarları sonra okumak zor oluyooayy bu buketin resmiydi pardon buketciğim
hoşbuldum canım ben de çok fena kabız oldum söylemesi ayıpama 3 gündür lahana salatası yiyorum yahu sıcak su içiyorum yumuşatırmış ama banamısın demedi daha fena durumum yani...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?