Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

aşkolsun gülüm biz çok seviyoruz seni o an yazamıyor olabiiriz kendi adıma giriyorum bazen okuyorum ama yazamıyorum işte işyerinde yoğunluktan ama girince de herkese selam vermeye çalışıyorum seni çok seviyorum ben şurada az zamandır tanışıyoruz ama çok güzel enerji alıyorum sizden gerçekten canım canın istemiyorsa tabii ki konuşmazsın senin tercişhin ancak özlenmiyorum falan deme lütfen canım yaaa kader ortağıyız biz canım benim anlarız birbirimizin halinden..

olmamı ya afedersiniz cok fena kabizim 3 gundur dogum sancısı çekiyorum sanki

tatalım ac karnına kayısı ıncır bıseyler ye kalkınca ve bol su ıcın bıde hurma yıyebılırsın ac karnına oda ıyı gelıyo.yada aksamdan ıncırın ıcıne zeytın yagı koy sabah ye onu ac karnına

ohh çok şükür temiz çıkmış çokkk sevindim canım benim yaaa hadi bakalım tertemizsin inşallah oraya yerleşiverir bebişin tuğbacım. stres yapmaman da ayrı bir güzel olay, ne varki aynı durum bende de var çok şükürki, eski takıntım stresim yok, acaba diyorum işler çok yoğun , bu konuya fazla konsantre değilim hiç aklımdan bile geçirecek vaktim olmuyor ondan mı böyle rahatlaştım acaba diyorum v e çok memnun oldum bu ruh halimden, bu şekilde deavm edebilirsem kesin bu rahatlıkla hamiş kalırım ve sende inşallah aynen öyle olursun
canım doğru diyosun dr a gitmek lzım ama hiç içimden gelmiyor bu sıra, biraz doğal yollarlla vucudumu temizleyim herşeyimi düzene sokayım öyle gideyim dr a direk yumurtlama takibi vs ne gerekiyorsa yapalım istiyorum. çünkü her gidişimde yok iltihap var al şu antibiyotiği bidhaki ay gel diyor, ya bakteri olayı var onu temizleyelim diyor, yada tam adet oldum 3. günü bayrama denk geldi en son yine olmadı, demekki Allah engel çıkartıyor fazla kaderimi zorlamiyim diye düşündüm. Allah vereceği zaman zaten içime bir his koyar ve beni dr a gönderir. ona inanıyorum sedacım. biiraz rahat olmak istiyorum dr çok stres yapıyor bana, psikolojimi rahatlatıyorum hemde bu arada
Sagol tatlım ne kadar iyi olmaya çalışsam da olamıyorum malesef

canım yaa evet benim kafam beynim heryerim bulanmış tabiki konuştuk hatta ekledik birbirimizi arkadaş olarak zekaya bak bendeki yedim kafayı. bu sıralar çok yoğunum balık zekalı oldum sanki 3 saniye sonra herşeyi unutuyorum
hayırdır inşallah canım iyi ol neden olamadın ?? dua edelim sana

yasemiiiin yavuz hırsız ev sahibini bastırır derler ne oluyo yaaaa gelme üstüme ağlarım bak, hee heee, canım benim havalardanmıdır nedir pek girip yazasım olmuyor burasıda böyle güzel güzel muhabbet ederken güzel, kışı sevmiyorum beni etkisi altına aldı sanırım hiç bişey yapasım gelmiyor, takip etmeye gelince bende takip ediyorum etmediğimi kim söylemiş herşeyden haberim var benim hıııh sadece fazla muhabbet etmiyorum,herkeslerin yazdığını okuyorum hamile arkadaşlarımız var onlara seviniyorum,hatta geçen gün benim dünürüm yine gelmiş selam vermiş kaybolmuş aayyy 23 haftalık olmuş onun bebesi benimkide onunla aynıydı dedim iç geçirdim, evet canım ben ilklerdenim dimi canım hııh şöyle işte az poh pohla beni benim ilgiye ihtiyacım var, seviyorum seni yasemiiiin

canım benim naz yapıyorum naz benimle ilgilensin istedim yasemin,havalardanmıdır nedir durgunum aslında normal halim iyide burada konuşacak pek bişey bulamıyorum, ee malum çalışma yok bişey yok ne olacak ne anlatayım ki, ama sürekli girip okuyorum takipteyim
canım benim şu aralar içimde garip bi dinginlik var saırım beklemedeyim diye şimdilik çocuk falan düşünmüyorum sanırım,ama 3 ay doldu dün folik asite başlayayım tekrar diye düşünüyordum ama henüz başlamadım,kilo vermek istiyorum ama malesef bi yerden başlayamıyorum öyleee tembel tembel yaşayıp gidiyorum ne olacak benim bu halim bir bilsem ahhh ahh, canım benden daha zor daha kötü durumda olanlar var bu günümüze şükür rabbim inşallah nasip eder birdaha hamile kalmayı ve anne olabilmeyi olan oldu giden gitti geri gelmez rabbim bir daha yaşatmasın hiç birimize,çok fazla düşünmemeye çalışıyorum düşündüğüm zaman üzülüyorum geçengün telefonumda eşime gönderdiğim mesajları okudum eski mesajlar hamileyken yolladıklarım çok duygulandım gözlerim doldu öyle iştee başa gelen çekilir , çooook teşkkür ederim ilgin için.

tuğbaya katılıyorum bol su ve sabah aç karnına kayısı yemen lazım, birde hurma ye doğru yazmış valla dr gibi reçete yazmış sana :)

kızlar ben çıkıyorum namaz kılıcam dua edicem , sonra birde eve iş getirdim onları yazmam lazım katip gibi resmi evraklar filan.
ayyy hiçte çıkasım yok ortam süper yaaaa, özlemi konuşturun bol bol, kırıın onun zincirlerini atsın kasvetini üzerinden aa ben onu böyle görmeye alışık değilim yahuuu.
öpücüklerimi gönderiyorum hepiciğinize canlarımmmmm ayyy çok seviyorum ben bu topikteki bütün herkesi yaa, kardeşlerim benim

"Allah dilerse alır Yusuf'u kuyudan, yapar Mısır'a sultan.. Allah'ın muradıdır bütün bu olanlar..

İnşaAllah sizde sabrınızın, Dua ile bekleyişinizin mükafatını alacaksınız kızlar İnşaAllah

Hepinize hayırlı geceler..

canım benim çok sağol bende iş yerinden pek giremiyorum girsemde azıcık okuyup çıkıyorum,yazamıyorum akşam evde okuyorum yazılanları ben okurken genelde saat geç oluyor bazen yorum yazıyorum bazen yazmıyorum çıkıyorum, bende sizlerden güzel enerji alıyorum zaten sizler olmasanız kim anlar bizim halmizden kime kaç gün anlatabiliriz derdimizi herkes kendi derdinde yaşamayan ne bilsin bizim yaşadıklarımızı hissettiklerimizi biz burda birbirimizin anlattıklarımızda kendimizi buluyoruz az çok hepimiz aynı şeyleri yada benzer şeyleri yaşıyoruz anlıyoruz anlatılanı, çok teşekkür ederim desteğin için bende hepinizi seviyorum

[

Hmm canım sen bilirsin o zaman için nasıl rahat ediyorsa öyle ya doktorunu da değiştirebilirsen için rahat değilse dur bakalım biraz daha bekle ama daha da regl falan gelmezse git dr ihmal etme canım ne olur ne olme al tedbirini bak.

canım doğru diyosun dr a gitmek lzım ama hiç içimden gelmiyor bu sıra, biraz doğal yollarlla vucudumu temizleyim herşeyimi düzene sokayım öyle gideyim dr a direk yumurtlama takibi vs ne gerekiyorsa yapalım istiyorum. çünkü her gidişimde yok iltihap var al şu antibiyotiği bidhaki ay gel diyor, ya bakteri olayı var onu temizleyelim diyor, yada tam adet oldum 3. günü bayrama denk geldi en son yine olmadı, demekki Allah engel çıkartıyor fazla kaderimi zorlamiyim diye düşündüm. Allah vereceği zaman zaten içime bir his koyar ve beni dr a gönderir. ona inanıyorum sedacım. biiraz rahat olmak istiyorum dr çok stres yapıyor bana, psikolojimi rahatlatıyorum hemde bu arada

canım yaa evet benim kafam beynim heryerim bulanmış tabiki konuştuk hatta ekledik birbirimizi arkadaş olarak zekaya bakbendeki yedim kafayı. bu sıralar çok yoğunum balık zekalı oldum sanki 3 saniye sonra herşeyi unutuyorum :1
Önemli değil bebegin ya evet öyle yapmıştık baya oldu topige girmeyelim ınsanda olabilir
hayırdır inşallah canım iyi ol neden olamadın ?? dua edelim sana[/QUOTE]

amın cnm benım amın ınsallah send ebu sekılde gıdersın ve ınanıyorum cok yakında olucak senın

allah kabul etsın cnm benım

Sekerkiz tuğba cok sagol canim hepsini yaptım yok doktor şurup yazdi fazla içme ishal yapar diye neredeyse yarısını ictim banamisin demedi ne yapacagım ya oturamiyorum kalkamiyorum acidan

burcucuğum duaların için ayrıca teşekkür ederim canım Allah razı olsun,rabbim sanada tez vakitte nasip etsin bebeğini kucağına almayı,senide gönlünü ferahlatsın inşallah

kızlar ben çıkıyorum kendinize iyi bakın, fazla yazışmayın hatta kapatın bilgisayarları sonra okumak zor oluyoo ayy bu buketin resmiydi pardon buketciğim

hoşbuldum canım ben de çok fena kabız oldum söylemesi ayıp ama 3 gündür lahana salatası yiyorum yahu sıcak su içiyorum yumuşatırmış ama banamısın demedi daha fena durumum yani...

Yaa kiymam cok kötu yaşayan bilir Rabbim kimseye yaşatmasın aynen tatlım bende cok fena oldum ağlıyorum acidan inan fazla birşeyde yapamıyorum bebeğime birşey olur diye Rabbim tez zamanda kurtarsın bizi ya

ya hamile arkadaşlara bişi sormak istiyorum bu tiksinme olayı kaçıncı haftada başlıyor kızlar?? ben azıcık sigara içiyorum da çok azalttım 4-5 tane içiyorum onları da tam değil 2-3 nefes çekiyorum hemen söndürüyorum yarısından çoğu duruyor yani söndürdüğümde ama tamamen ne zaman kurtulucam ben bundan o azıcığı içerken bile üzülüyorum ama engelleyemiyorum kendimi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…