- 5 Haziran 2010
- 4.607
- 609
- 448
- 42
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #10.241
Hadi canim Rabbim kolaylik versin dua edecegim insallah senin icin, insallah peşpeşe hamile kaliriz canim, önce hayirlisiyla sagligımız yerine gelsin, Allaha emanet ol canimayyyy canım yaaa, bak bir güzel haber daha aldım senden, süpper bir haber bu yaa ilk 4 hafta bişeyden anlamıyorlar ise şimdi içim çooookkk daha rahat. hay ağzın dert görmesin burcu'cumkız senin gazınla hamile kalıcam ben bu gidişle varya, beni süper olumlu yönde etkiliyorsun Allah razı olsun canım benim, birlikte hamiş kalırız inşallah.
iyiyiz canım benim sen nasılsın, daha evvel konuşmuşmuyduk hiç, hatırlayamadım ama beynim de sulanmış olabilir çok özür dilerim
anammm bu saatten sonra evmi toplanır zaten sal gitsin, ohhhh relax kuşum boşver yaa ))))
Kuzucuuuuuuumm seni cok seviyorum, özletme uğra , biseyler yaz :)yasemiiiin yavuz hırsız ev sahibini bastırır derler ne oluyo yaaaa gelme üstüme ağlarım bak, hee heee, canım benim havalardanmıdır nedir pek girip yazasım olmuyor burasıda böyle güzel güzel muhabbet ederken güzel, kışı sevmiyorum beni etkisi altına aldı sanırım hiç bişey yapasım gelmiyor, takip etmeye gelince bende takip ediyorum etmediğimi kim söylemiş herşeyden haberim var benim hıııh sadece fazla muhabbet etmiyorum,herkeslerin yazdığını okuyorum hamile arkadaşlarımız var onlara seviniyorum,hatta geçen gün benim dünürüm yine gelmiş selam vermiş kaybolmuş aayyy 23 haftalık olmuş onun bebesi benimkide onunla aynıydı dedim iç geçirdim, evet canım ben ilklerdenim dimi canım hııh şöyle işte az poh pohla beni benim ilgiye ihtiyacım var, seviyorum seni yasemiiiin
canım benim naz yapıyorum naz benimle ilgilensin istedim yasemin,havalardanmıdır nedir durgunum aslında normal halim iyide burada konuşacak pek bişey bulamıyorum, ee malum çalışma yok bişey yok ne olacak ne anlatayım ki, ama sürekli girip okuyorum takipteyim
canım benim şu aralar içimde garip bi dinginlik var saırım beklemedeyim diye şimdilik çocuk falan düşünmüyorum sanırım,ama 3 ay doldu dün folik asite başlayayım tekrar diye düşünüyordum ama henüz başlamadım,kilo vermek istiyorum ama malesef bi yerden başlayamıyorum öyleee tembel tembel yaşayıp gidiyorum ne olacak benim bu halim bir bilsem ahhh ahh, canım benden daha zor daha kötü durumda olanlar var bu günümüze şükür rabbim inşallah nasip eder birdaha hamile kalmayı ve anne olabilmeyi olan oldu giden gitti geri gelmez rabbim bir daha yaşatmasın hiç birimize,çok fazla düşünmemeye çalışıyorum düşündüğüm zaman üzülüyorum geçengün telefonumda eşime gönderdiğim mesajları okudum eski mesajlar hamileyken yolladıklarım çok duygulandım gözlerim doldu öyle iştee başa gelen çekilir , çooook teşkkür ederim ilgin için.
canim lafı bile olmaz amin canim Rabbim sanada ruh ferahligi versin ve saglikli bir bebış :)burcucuğum duaların için ayrıca teşekkür ederim canım Allah razı olsun,rabbim sanada tez vakitte nasip etsin bebeğini kucağına almayı,senide gönlünü ferahlatsın inşallah
ya hamile arkadaşlara bişi sormak istiyorum bu tiksinme olayı kaçıncı haftada başlıyor kızlar?? ben azıcık sigara içiyorum daçok azalttım 4-5 tane içiyorum onları da tam değil 2-3 nefes çekiyorum hemen söndürüyorum yarısından çoğu duruyor yani söndürdüğümde ama tamamen ne zaman kurtulucam ben bundan o azıcığı içerken bile üzülüyorum ama engelleyemiyorum kendimi...
iyi geceler tatlım tatlı rüyalar...Ben çıkıyorum canlar iyi geceler, aylin lütfen yarın sigarayi bırakmış ol, lütfen
canim nasilsin? bebisin hissettiriyormu kendini? belirtilerin varmi? mide bulantisi?istah artmasi vs
canim bu cok yemen nezaman basladi senin? gebe oldugunu ögrendikten sonrami yoksa ögrenmeden öncemi basladi
acikcasi ben normalde acliga dayanabilen biriyimdir ama su son bir kac gündür aciktigim zaman birden miem kaziniyor sanki uzun süre yemek yememis gibi oluyorum ve yiyorum.
önce başladı canım benim en büyük belirtilerim göğüslerimin battan 12 gün önce şişmesi ve yumurtlamadan sonra akıntım hiç kesilmedi tatlım beyaz akışkan bi akıntı o normal aylarda sonradan beyaz pürtüklü oluyordu bu ay hiç öyle olmadı ondan da çok şüphelenmiştim... inşallah bebişin seninledir canım...
Günaydın kızlar. Son bir gün. Yarın benim için çok önemli. Hakkımızda hayırlısı neyse o olsun artık. Dualarınızı bekliyorum. Ve pc bozuldu. Uzun zamanda yapılacak gibi durmuyor. Allah izin verirse. Telden ulaşmaya çalışacağım. Dualariniz bizimle olsun. Seda yasemin nazan.. Başka varsa isimleri toplu olarak özelden ulaştırın bana doğuma giderken en azından isimlerinizle dua etmek isterim. Sizleri çok seviyoruz. Inşallah hayırlısıyla oğlusumun fotolariyla geri geleceğiz :) öpüyoruz. Yarın sabah tekrar haber vermeye çalışırım. Kendinize dikkat edin.. :)
Günaydin canlarim, hepinize huzurlu, dingin,bereketli günler diliyorum
canım Allah yardımcın olsun son aşamaya gelebildin ne mutlu sana inşallah sağ salim kucağına alırsın bebişini dualarım seninle olacak...allahım bana da nasip eder inşallah o günleri görmeyi...
ya hamile arkadaşlara bişi sormak istiyorum bu tiksinme olayı kaçıncı haftada başlıyor kızlar?? ben azıcık sigara içiyorum daçok azalttım 4-5 tane içiyorum onları da tam değil 2-3 nefes çekiyorum hemen söndürüyorum yarısından çoğu duruyor yani söndürdüğümde ama tamamen ne zaman kurtulucam ben bundan o azıcığı içerken bile üzülüyorum ama engelleyemiyorum kendimi...
önce başladı canım benim en büyük belirtilerim göğüslerimin battan 12 gün önce şişmesi ve yumurtlamadan sonra akıntım hiç kesilmedi tatlım beyaz akışkan bi akıntı o normal aylarda sonradan beyaz pürtüklü oluyordu bu ay hiç öyle olmadı ondan da çok şüphelenmiştim... inşallah bebişin seninledir canım...
Günaydın kızlar. Son bir gün. Yarın benim için çok önemli. Hakkımızda hayırlısı neyse o olsun artık. Dualarınızı bekliyorum. Ve pc bozuldu. Uzun zamanda yapılacak gibi durmuyor. Allah izin verirse. Telden ulaşmaya çalışacağım. Dualariniz bizimle olsun. Seda yasemin nazan.. Başka varsa isimleri toplu olarak özelden ulaştırın bana doğuma giderken en azından isimlerinizle dua etmek isterim. Sizleri çok seviyoruz. Inşallah hayırlısıyla oğlusumun fotolariyla geri geleceğiz :) öpüyoruz. Yarın sabah tekrar haber vermeye çalışırım. Kendinize dikkat edin.. :)
canım zor bilyorum bırakmak ben içmiyorum ama içenlerden biliyorum ancak azı çoğu da zarar bu meredin illa bebeğine brşey olacak diye birşey yok şans işi bu çok içip bebeğine birşey olmayanlarda var benim annemde içmiş kilosuz az doğmuşum başka sorun olarak iştahsızlığım varmış hepancak illa fizilsek birşey olacak diye düşünme bağışıklığı düşük olabilir, çabuk hasta olabilir, bebeğin de ciğerlerine zarar verebilir ileride bir sorun çıkabilir bunları düşün sigara aklına geldiğinde oyala kendini başka şeyler ye düşünmemeye çalış evde paket bulundurma yapabilirsin canım Allah tiksindirsin İnşallahh.
yaa bu belirtilerin hepsi bende de vardı ama deli gibi yiyordum eşim yoktu bile ben kendime neler hazırlıyordum o arada akıntımda aynen sıvıydı hiç öyle akıntım olmamıştı ama olamadı işte belki de rahime tutunamadı bebeğim. Hayırlısı artık bunlara kafa yormak anlamsız önümüze bakıcaz. İnşallah sağlıkla kucağına da alacaksın caım..
Canım aklım sende dualarım seninle ben sana numaramı yazayım sen haber verirsin bana mesajla olur mu madem ben seni arayamıcam. Allah razı olsun duaların için sağlıkla al bebeini kucağına çok kolay bir doğum olsun İnşallahh.. Yarın aklım da dualarımda seninle olacak canım.. Tabii ki yakışıklı oğlunun fotolarını isteriz.. Hiç korkma ne şekilde doğacak olursa olsun sağlıkla gelsin önemli olan bu canım..
canımm benim İNŞALLAH hep beraber edicez bu muhabbetleri yavaş yavaş hamişler coğalıo...Gul ve Cigdem ne guzel muhabbet etmisiniz insallah tum topik hamile kalirizda bizde ederiz boyle muhabbetler.
Yasemin sabahki duani ettim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?