Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Hadi canim Rabbim kolaylik versin dua edecegim insallah senin icin, insallah peşpeşe hamile kaliriz canim, önce hayirlisiyla sagligımız yerine gelsin, Allaha emanet ol canim

Kuzucuuuuuuumm seni cok seviyorum, özletme uğra , biseyler yaz :)

burcucuğum duaların için ayrıca teşekkür ederim canım Allah razı olsun,rabbim sanada tez vakitte nasip etsin bebeğini kucağına almayı,senide gönlünü ferahlatsın inşallah
canim lafı bile olmaz amin canim Rabbim sanada ruh ferahligi versin ve saglikli bir bebış :)

ayliiiiiin inanmiyorum lütfen vazgec, ne zorluklarla geldi bebişin, yapma annesi, bak 5. Haftadan itibaren organlar oluşmaya başliyor ve bebek anne ne yer ne içerse ondan besleniyor tatlim,ona göre tatlim

canim nasilsin? bebisin hissettiriyormu kendini? belirtilerin varmi? mide bulantisi?istah artmasi vs

sana da iyi geceler tatlım iyiyim çok şükür arada bi çok ayakta kalınca hafif bi ağrı olup geçiyor onun dışında bulantı falan yok canım ama ağzımda tuhaf bi tat var ve deli gibi yiyorum...:18:

canim bu cok yemen nezaman basladi senin? gebe oldugunu ögrendikten sonrami yoksa ögrenmeden öncemi basladi

acikcasi ben normalde acliga dayanabilen biriyimdir ama su son bir kac gündür aciktigim zaman birden miem kaziniyor sanki uzun süre yemek yememis gibi oluyorum ve yiyorum.

önce başladı canım benim en büyük belirtilerim göğüslerimin battan 12 gün önce şişmesi ve yumurtlamadan sonra akıntım hiç kesilmedi tatlım beyaz akışkan bi akıntı o normal aylarda sonradan beyaz pürtüklü oluyordu bu ay hiç öyle olmadı ondan da çok şüphelenmiştim... inşallah bebişin seninledir canım...

Insaallah canim Insaallah. bi belirtimde yok aslinda kendimde bi belirti ariyorum sanki. Hayirlisi olsun artik bi kac gün icinde belli olur.

Günaydın kızlar. Son bir gün. Yarın benim için çok önemli. Hakkımızda hayırlısı neyse o olsun artık. Dualarınızı bekliyorum. Ve pc bozuldu. Uzun zamanda yapılacak gibi durmuyor. Allah izin verirse. Telden ulaşmaya çalışacağım. Dualariniz bizimle olsun. Seda yasemin nazan.. Başka varsa isimleri toplu olarak özelden ulaştırın bana doğuma giderken en azından isimlerinizle dua etmek isterim. Sizleri çok seviyoruz. Inşallah hayırlısıyla oğlusumun fotolariyla geri geleceğiz :) öpüyoruz. Yarın sabah tekrar haber vermeye çalışırım. Kendinize dikkat edin.. :)

canım Allah yardımcın olsun son aşamaya gelebildin ne mutlu sana inşallah sağ salim kucağına alırsın bebişini dualarım seninle olacak... allahım bana da nasip eder inşallah o günleri görmeyi...

canım Allah yardımcın olsun son aşamaya gelebildin ne mutlu sana inşallah sağ salim kucağına alırsın bebişini dualarım seninle olacak... allahım bana da nasip eder inşallah o günleri görmeyi...

sağol canım Allah razı olsun sizden dualarıniza beni de kattığınız için. Hayırlısı artık. Görürsün gülüm merak etme bana her şey dün gibi geliyo sadece son ay geçmek bilmiyo :) hayırlısıyla Rabbim hamis olanları bebeklerine kavuştursun. Dileyenlere de hayırlısıyla nasip etsin inşallah :)

canım zor bilyorum bırakmak ben içmiyorum ama içenlerden biliyorum ancak azı çoğu da zarar bu meredin illa bebeğine brşey olacak diye birşey yok şans işi bu çok içip bebeğine birşey olmayanlarda var benim annemde içmiş kilosuz az doğmuşum başka sorun olarak iştahsızlığım varmış hepancak illa fizilsek birşey olacak diye düşünme bağışıklığı düşük olabilir, çabuk hasta olabilir, bebeğin de ciğerlerine zarar verebilir ileride bir sorun çıkabilir bunları düşün sigara aklına geldiğinde oyala kendini başka şeyler ye düşünmemeye çalış evde paket bulundurma yapabilirsin canım Allah tiksindirsin İnşallahh.

yaa bu belirtilerin hepsi bende de vardı ama deli gibi yiyordum eşim yoktu bile ben kendime neler hazırlıyordum o arada akıntımda aynen sıvıydı hiç öyle akıntım olmamıştı ama olamadı işte belki de rahime tutunamadı bebeğim. Hayırlısı artık bunlara kafa yormak anlamsız önümüze bakıcaz. İnşallah sağlıkla kucağına da alacaksın caım..

Canım aklım sende dualarım seninle ben sana numaramı yazayım sen haber verirsin bana mesajla olur mu madem ben seni arayamıcam. Allah razı olsun duaların için sağlıkla al bebeini kucağına çok kolay bir doğum olsun İnşallahh.. Yarın aklım da dualarımda seninle olacak canım.. Tabii ki yakışıklı oğlunun fotolarını isteriz.. Hiç korkma ne şekilde doğacak olursa olsun sağlıkla gelsin önemli olan bu canım..

Kızlarr günaydın Buketciğim sabah duanı okudum canımm.. Allah kabul etsin İnşallahh..

Biz de kalktık eşimi markete gönderdim eksikleri alsın diye. Kaynanam kayınpederim gelecek ya yemeğe bende dua mı ettim kahvaltımzıı edelim birkaç işim daha var onları halledicem işte neyse ki yemekler kolay bir çorba ve cacığı önceden yapıcam gerisini onlar gelince yapıcam sıcak yenecek şeyler çünkü. Oysa bugün alışveriş yapasım vardı benim makyaj malzemelerim bitti birkaç birşey almak istiyordum ya her yerde %50 indirim var yılbaşı öncesi neyse haftaiçin gezinirim artık iş çkışı. Haftaya da kendi annem gelebiir kalır bir hafta annemin aşlamadan haberi yok ya gelsin gitsin diyorum öbür aşılamaya başlayana kadar.

Son düzenleme:

haklısın tatlım ben çok içiyordum normalde 1 pakete yakın içiyordum işte öğrendiğimden beri azalttım baya bi de dünden beri tadı da tuhaf gelmeye başladı psikolojik belki ama iyi bişey bırakıcam kesin böyle devam etmeyecek elbette ama işte stres daha zararlıymış çook canım istediğinde 2-3 nefes alıp söndürüyorum hemen bırakıcam inşallah... veee evet tatlım senin de döllenme olduğunu düşünüyorum ben de kimyasal gebelik yaşadın bece sen kan değerin de buna yakındı canım zaten hayırlısıyla bi dahaki aşılamanda tutunur inşallah bebişin canım...

günaydın şekerler nasılsınız

Gul ve Cigdem ne guzel muhabbet etmisiniz insallah tum topik hamile kalirizda bizde ederiz boyle muhabbetler.
Yasemin sabahki duani ettim.
canımm benim İNŞALLAH hep beraber edicez bu muhabbetleri yavaş yavaş hamişler coğalıo...

YASEMİNCİMM vardır bunda bir keramet hayırlısı ile güzel haberler alırsın İNŞALLAH..ama bir dr a gitsen iyi olurdu 22 gün gecikmesi pek normal değil bence..hani tahlil fln yapılır en azından neden geciktiği belli olur sende ona göre bitkisel yada kimyasal ilaç kullanır çözüm bulursun..ihmal etme şeker..

Son düzenleme:

Canım benimm..
kısmetse hayırlısıyla bugun huzurlu yuvanda iki birey olarak yaşadığınız son gününüz.. Yarından itibaren size bir melek de eşlik edicek bundan sonraki yaşamınızda. Hatta inşAllah belki sonra daha fazla meleklerde gelicek.. Allah yarın aranıza aramıza katılacak meleğe hayırlı, sağlıklı,güpgüzell uzzuuunn bir ömür nasip etsin.. Hep mutluluk sesleri gelsin evinizden.. Ben arkadaşlarımın bu özel günlerinde ya çok dertli yada adetli oluyorum kısmet işte ama okunabilen dualarla sana destekte bulunacağım kısmetse.. Hayırlısıyla Allah aynı mutluluk sevinçleri hayırlı tez vakitlerde bizede yaşatsın..

Kızlar dün annemde zaten ağlamamak için sıkıyorum kendimi misafir vardı birde sürekli torunlarından bahsediyor içimden diyorum ki şimdi dönerler senin olmuyor mu diye sormak için heralde sürekli torunlarını anlatıyor deyip kasıldıkça kasılıyorum.. Resmen tavana falan bakıyorum konu değişsin konu değişsin diye.. neyse sonra bunlar gittiler tamm anneme ne kadın torunlarını anlattı durdu nispet mi yapıyor diyecekken annem dedi ki bak bu komşunun torunu olmuyordu 4. tüp bebekde oldu hemde ikiz dedi.. Ayy dedim onlarda bizim yollardan geçmişler elbet anlatır kendimi kötü hissettim kadınında günahını aldım Allah afetsin.
Ayliinnn taze hamişş sigarayı bende içiyorum ve bırakamamak nedir çokca iyi biliyorum.. Ama herkes tiksiniyor bu meretten, tiksinmeliyim diye kendini şartlamadan sen dayanabildiğin kadar içme bak bi bakmışsın içemeyeceğin anlar gelmiş.. Çok canın istediğinde bir kaç nefes iç sadece çünkü doktor diyor ki içtiğin sigara zararlı ama içmediğinde vücudunun strese girmesi daha da zararlı.. Zaten diyorum ya kısmetse tiksinmelerin başlıyacaktır yakınlarda..
Ben duaları pazar gününe Buket imin duasıda dahil okumuştum.. Allah Buket sanada hayırlı tez vakitlerde hiç ummadığın ennn yakın zamanda bu mucizeyi hayırlısıyla yaşatsın..

Hakkımızda hayırlısını nasip etsin mevlam..
Bizlere inşAllah bu yeni gelen yılda "Anne" eşlerimize de "baba" olmayı kısmet etsin hayırlısıyla..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…