Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Amin tatlım hayırlısıyla olur inşallah... sigarayı dediğin gibi yapıyorum canım 5-4 daldan 2-3 nefes alıp söndürüyorum hemen zaten dünden beri baya ağzımda tuhaf bi tat var sigaranın tadını almıyorum aslında ama işte istiyor meredi canım yine de... yakın sanırım tiksinmem haftaya kadar başlar diye umut ediyorum...

Ben geldim şeker

hoşgeldin şekerler şekeri kimsecikler yok ama :) ya akşam dolu oluyo yarın gündüz dolu olur topic tatlımm...

tatlımm bilgilerini yaz evlilik yılın yaşın ne zamndır bebek düşünüosun herhangi bir sorun varmı ilk bebek mi falan ilk sayfadaki listeye eklencek takıldığın yer olursa ona bakarsın..yasemin (graphicdesigner) topic kurucumuz
YASEMİNCİMMMMMMMMMMMM fanaa benim başka bir topicten arkadaşım bizimle dua okumak istiyor onuda listeye ekler misinn

Son düzenleme:

hemen buraya yazayım sonra karşılaşırsak tekrarlarım 2010 evliliğm yaşım 22 2 yıldır bebek düşüncesi var Septum ameliyatı oldum adet tarihim 16 aralık bat 16 ocak şuan mersindeyim
gül canım nasıl okuycam duayı anlatsana

Son düzenleme:

nerde yaşadığınıda ekle tatlımm
tatlımmm herkesin yanında okunacak tarih var liste başındada okunacak dua yazıyo

her bir kişi için Sabah7 ve Akşam
7 tane "Hasbiyallahu lâ ilâhe illâ Hû, aleyhi tevekkeltu ve Huve rabbül arşıl azîm" okuyosun.....
listede o kişinin yanında niçin dua edileceği yazıyor tatlım
[TABLE="class: cms_table_grid, width: 700, align: center"]
[TR]
[TD]gul1982 / GÜL[/TD]
[TD]08.12.2012 c.tesi[/TD]
[TD]sağlıklı sorunsuz hamişlik + kolay doğum [/TD]
[/TR]
[/TABLE]
benimki gibi
liste bitince dua seciyoruz yine yeni bir liste yapılıyor yine hergün 1 kişiye okunuyor..

hıımm anladım canım tamam güzelmiş bende sıradaki arkadaş için dua etcem bu akşamdan başlayayım

gül doğru mu anlamışım canım şimdi ben buket arkadaşımız için mi dua edicem
evet canımm..7 sabah 7 akşam "Hasbiyallahu lâ ilâhe illâ Hû, aleyhi tevekkeltu ve Huve rabbül arşıl azîm" okunuyor bugün buket için istersen sabah içinde 7 tane oku tam olsun tatlımm..

evet canımm..7 sabah 7 akşam "Hasbiyallahu lâ ilâhe illâ Hû, aleyhi tevekkeltu ve Huve rabbül arşıl azîm" okunuyor bugün buket için istersen sabah içinde 7 tane oku tam olsun tatlımm..

ayy çok sevdim ben bu işi yaa Aylar önce bu topiği gördüm çok beğendim fakat adını hatırlayamadığım için bi daha girememiştim Sana çok tşk ediyorum canım Bu topiği tekrar bulmama yardımcı oldun

rica ederim tatlım benim senin gibi güzel kapli bir arkadaşımı diğer güzel kapli arkadaşlarımlada buluşturdum ne mutlu bana burdaki arkadaşlarda çok iyidir tatlımm anlaşacağına eminim..duaların kabul olsun RABBİM sanada bir evlat nasib etsin İNŞALLAH..

Allah razı olsun güzel baktığın için güzel görüyorsun Rabbim sanada hayırlı annelik nas,ib etsin canım:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…