- 4 Temmuz 2010
- 1.409
- 170
- 163
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #10.261
Canım benimm..
kısmetse hayırlısıyla bugun huzurlu yuvanda iki birey olarak yaşadığınız son gününüz.. Yarından itibaren size bir melek de eşlik edicek bundan sonraki yaşamınızda. Hatta inşAllah belki sonra daha fazla meleklerde gelicek.. Allah yarın aranıza aramıza katılacak meleğe hayırlı, sağlıklı,güpgüzell uzzuuunn bir ömür nasip etsin.. Hep mutluluk sesleri gelsin evinizden.. Ben arkadaşlarımın bu özel günlerinde ya çok dertli yada adetli oluyorum kısmet işte ama okunabilen dualarla sana destekte bulunacağım kısmetse.. Hayırlısıyla Allah aynı mutluluk sevinçleri hayırlı tez vakitlerde bizede yaşatsın..
Kızlar dün annemde zaten ağlamamak için sıkıyorum kendimi misafir vardı birde sürekli torunlarından bahsediyor içimden diyorum ki şimdi dönerler senin olmuyor mu diye sormak için heralde sürekli torunlarını anlatıyor deyip kasıldıkça kasılıyorum.. Resmen tavana falan bakıyorum konu değişsin konu değişsin diye.. neyse sonra bunlar gittiler tamm anneme ne kadın torunlarını anlattı durdu nispet mi yapıyor diyecekken annem dedi ki bak bu komşunun torunu olmuyordu 4. tüp bebekde oldu hemde ikiz dedi.. Ayy dedim onlarda bizim yollardan geçmişler elbet anlatır kendimi kötü hissettim kadınında günahını aldım Allah afetsin.
Ayliinnn taze hamişş sigarayı bende içiyorum ve bırakamamak nedir çokca iyi biliyorum.. Ama herkes tiksiniyor bu meretten, tiksinmeliyim diye kendini şartlamadan sen dayanabildiğin kadar içme bak bi bakmışsın içemeyeceğin anlar gelmiş.. Çok canın istediğinde bir kaç nefes iç sadece çünkü doktor diyor ki içtiğin sigara zararlı ama içmediğinde vücudunun strese girmesi daha da zararlı.. Zaten diyorum ya kısmetse tiksinmelerin başlıyacaktır yakınlarda..
Ben duaları pazar gününe Buket imin duasıda dahil okumuştum.. Allah Buket sanada hayırlı tez vakitlerde hiç ummadığın ennn yakın zamanda bu mucizeyi hayırlısıyla yaşatsın..
Hakkımızda hayırlısını nasip etsin mevlam..
Bizlere inşAllah bu yeni gelen yılda "Anne" eşlerimize de "baba" olmayı kısmet etsin hayırlısıyla..
Ebrucum bizde bi tane daha burcu (duamnur) var, acaba onun mu hatırını sordun bilemedim ??? Hemen üzerime alındım :) baktim sana cevap gelmemis :) iyiyim canim seni takip ediyorum buralarda yenisin, bak giren bi daha cıkamıyor cok sevgi dolu bir yer burasi :)
aynen canım çok samimi ve sevgi dolu, paylaşımlar çok içten ve çok güzel birliktelik var o yüzden çok sevdim bu topiği gerçekten
çıkamıyorum buradan.yeni olduğum için çoğu kişiyi tanımıyorum ama bu beni rahatsız etmiyo ve herkesle konuşmak istiyorum cnm
çekinmeden yazıyorum o yüzden kusura bakmayın çünkü bazen araya girebiliyorum..... bekleyişler umutlar dualar ve gönüller aynı
olunca böle oluyo işte. gerçekten bu haftaki hamiş arkadaşlara çokkk içten sevindim sanki onları tanıyomuşum gibi ya çok tuhaf
insan yine de mutlu oluyo ne güzel ayrıca hiç tanımadığım ama aynı kaderi paylaştığım insanlara dua ediyorum aynı şekil onlar da....
bazen gerçekten de yalnız olmadığını hatırlıo insan burada o yüzden herkese çoookkk teşekkür ediyorum arkadaşlar. rabbim inş.
dualrımızı kabul eder tüm isteyenlere hayırlı evlatlar tüm anne adaylarına da hayırlısıyla kucaklarına almayı nasip eder inş.
Ben geldim şeker
hoşgeldin şekerler şekeri kimsecikler yok ama :) ya akşam dolu oluyo yarın gündüz dolu olur topic tatlımm...
tatlımm bilgilerini yaz evlilik yılın yaşın ne zamndır bebek düşünüosun herhangi bir sorun varmı ilk bebek mi falan ilk sayfadaki listeye eklencek takıldığın yer olursa ona bakarsın..yasemin (graphicdesigner) topic kurucumuz
YASEMİNCİMMMMMMMMMMMM fanaa benim başka bir topicten arkadaşım bizimle dua okumak istiyor onuda listeye ekler misinn
hemen buraya yazayım sonra karşılaşırsak tekrarlarım 2010 evliliğm yaşım 22 2 yıldır bebek düşüncesi var Septum ameliyatı oldum adet tarihim 16 aralık bat 16 ocak
gül canım nasıl okuycam duayı anlatsana
nerde yaşadığınıda ekle tatlımm
tatlımmm herkesin yanında okunacak tarih var liste başındada okunacak dua yazıyo
her bir kişi için Sabah7 ve Akşam 7 tane "Hasbiyallahu lâ ilâhe illâ Hû, aleyhi tevekkeltu ve Huve rabbül arşıl azîm" okuyosun.....
listede o kişinin yanında niçin dua edileceği yazıyor tatlım
[TABLE="class: cms_table_grid, width: 700, align: center"]
[TR]
[TD]gul1982 / GÜL[/TD]
[TD]08.12.2012 c.tesi[/TD]
[TD]sağlıklı sorunsuz hamişlik + kolay doğum[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
benimki gibi
liste bitince dua seciyoruz yine yeni bir liste yapılıyor yine hergün 1 kişiye okunuyor..
tamam başla tatlımm nerde yaşadığınıda yaz olurmu şeker..hıımm anladım canım tamam güzelmiş bende sıradaki arkadaş için dua etcem bu akşamdan başlayayım
tamam başla tatlımm nerde yaşadığınıda yaz olurmu şeker..
evet canımm..7 sabah 7 akşam "Hasbiyallahu lâ ilâhe illâ Hû, aleyhi tevekkeltu ve Huve rabbül arşıl azîm" okunuyor bugün buket için istersen sabah içinde 7 tane oku tam olsun tatlımm..gül doğru mu anlamışım canım şimdi ben buket arkadaşımız için mi dua edicem
evet canımm..7 sabah 7 akşam "Hasbiyallahu lâ ilâhe illâ Hû, aleyhi tevekkeltu ve Huve rabbül arşıl azîm" okunuyor bugün buket için istersen sabah içinde 7 tane oku tam olsun tatlımm..
rica ederim tatlım benim senin gibi güzel kapli bir arkadaşımı diğer güzel kapli arkadaşlarımlada buluşturdum ne mutlu bana burdaki arkadaşlarda çok iyidir tatlımm anlaşacağına eminim..duaların kabul olsun RABBİM sanada bir evlat nasib etsin İNŞALLAH..ayy çok sevdim ben bu işi yaa Aylar önce bu topiği gördüm çok beğendim fakat adını hatırlayamadığım için bi daha girememiştim Sana çok tşk ediyorum canım Bu topiği tekrar bulmama yardımcı oldun
rica ederim tatlım benim senin gibi güzel kapli bir arkadaşımı diğer güzel kapli arkadaşlarımlada buluşturdum ne mutlu bana burdaki arkadaşlarda çok iyidir tatlımm anlaşacağına eminim..duaların kabul olsun RABBİM sanada bir evlat nasib etsin İNŞALLAH..
AMİNN tatlımmm..tüm isteyenlere İNŞALLAH..Allah razı olsun güzel baktığın için güzel görüyorsunRabbim sanada hayırlı annelik nas,ib etsin canım:
tatlım karısmak ıstemem ama karı koca arasına ayrı yatınca seytan gırer derler yapmayın tatlım bak bebış beklıyosunuz hem sen kus olunca bebegınde hıssedıyo buyuyunce babana soguk bı ccukmu olsun .bak cnm erkeklerın stresı bızımkınden farklı oluyo bız aglıyoruz zırlıyoruz onlar hep ıclerıne atıyorlar.aranızda ne gectı bılmıyorum ama yapma tatlım bı dakıka sonraya garantımızmı var bırak kır gurur putunu sarıl sevdıgıne bebegınd esende zarar goruyorsunuz uzulerek .yapma tatlım sımdı Allah korusun bırınızden bırıne bısey olsa ıcınız yanmıycakmı.bırak yuvayı sısı kus yapar erkekler cocuk gıbırler rabbımızın bızlere emnanetı bır cocuk bırde eslerımız bır elmanın yarısıydık evlendık tam olmadıkmı bırak hakjlı yada haksız gıt sarıl esıne
tatlım ıyı gıdıyor hadı bakalım
--- Estağfirullah bitanem aşkolsun karışmak da ne demek birbimize faydalı olmak paylaşmak için buradayız, akşam okudum yazını ama yemek hazırlıyordum yazamadım cevap, dediklerin çok doğru aslında biliyorum ama kızınca işte o gelsin banane diyosun. sonra dedeğini düşündüm yavrum babasına soğuk olurmuş onu bilmiyodum valla öyle olsunda istemem asla. oyüzden kalktım yemek yaptım birlikte yedik, sonra fiml izledik (ben uyuyakalmışım)herzamanki gibi, sonra beniyatırdı öptü barışmış olduk yaniii.
Sabahta güzel bir kahvaltı hazırladım bi güzel hiç bişey yokmuş gibi muhabbet ettik bebeşimizi sevdi
Yinede teşekkür ederim canım uyardığın için..
ya hamile arkadaşlara bişi sormak istiyorum bu tiksinme olayı kaçıncı haftada başlıyor kızlar?? ben azıcık sigara içiyorum daçok azalttım 4-5 tane içiyorum onları da tam değil 2-3 nefes çekiyorum hemen söndürüyorum yarısından çoğu duruyor yani söndürdüğümde ama tamamen ne zaman kurtulucam ben bundan o azıcığı içerken bile üzülüyorum ama engelleyemiyorum kendimi...
--- İçmeeeee lütfennnn bebeğine yazık ama, bazen hiç nefret etmeye biliyosun ben hiç birşeyden tiksinmedim mesela sigaradan zaten nefret ediyordum yine aynı..
oyüzden sen uzak dur içlerin yanında durma senınde aklından çıkar zaten canım benim.. İçmek istediğin zaman bebeğini aklına getir, sigara seni ele geçirmesinnnnnnnn
Günaydın kızlar. Son bir gün. Yarın benim için çok önemli. Hakkımızda hayırlısı neyse o olsun artık. Dualarınızı bekliyorum. Ve pc bozuldu. Uzun zamanda yapılacak gibi durmuyor. Allah izin verirse. Telden ulaşmaya çalışacağım. Dualariniz bizimle olsun. Seda yasemin nazan.. Başka varsa isimleri toplu olarak özelden ulaştırın bana doğuma giderken en azından isimlerinizle dua etmek isterim. Sizleri çok seviyoruz. Inşallah hayırlısıyla oğlusumun fotolariyla geri geleceğiz :) öpüyoruz. Yarın sabah tekrar haber vermeye çalışırım. Kendinize dikkat edin.. :)
--- Sevgili hemşerim tefriciye ve 'sümme sebile yessera' okudum sana inşallah bebişin yola girer de normal olur.. Olmassa da üzülme yarından itibaren evinizin neşesi geliyorrr
Ayy ben şimdiden heyecanlıyım , sabırsırızım gelsin artık diyorummsenin heyecanını düşünemiyorum bile, Allah bize de nasip etsin inşallah o günleri.
hoşgeldin şekerler şekeri kimsecikler yok ama :) ya akşam dolu oluyo yarın gündüz dolu olur topic tatlımm...
tatlımm bilgilerini yaz evlilik yılın yaşın ne zamndır bebek düşünüosun herhangi bir sorun varmı ilk bebek mi falan ilk sayfadaki listeye eklencek takıldığın yer olursa ona bakarsın..yasemin (graphicdesigner) topic kurucumuz
YASEMİNCİMMMMMMMMMMMM fanaa benim başka bir topicten arkadaşım bizimle dua okumak istiyor onuda listeye ekler misinn
--- Gülcüm , arkadaşın hoşgelmiş.. nasılsınız bugün bakalım?
AMİNN tatlımmm..tüm isteyenlere İNŞALLAH..
YASEMİNNN tatlımmm bak damadınn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?