- 15 Mart 2012
- 4.018
- 638
- 248
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #10.281
sağol tatlımmm evet hoşgeldi fanaamm :)) biz iyiz tatlım sen nasılsın bebişinle ağrın varmı hala beni gün gece uyutmadı belim cok ağrıyo uyurken sırt üstü yatıncada bazen karnım ağrıyo tatlım ya nasıl yatacağımı şaşırdım valla..--- Gülcüm , arkadaşın hoşgelmiş.. nasılsınız bugün bakalım?
Ben fanaa Allahın izniyle duacı olmaya geldim Topiğinize talibim
büyüyo hayırlısıyla teyzesii--- Ayyyy yerim ben onuu yaa, çıkmış bayağı
--- Estağfirullah bitanem aşkolsun karışmak da ne demek birbimize faydalı olmak paylaşmak için buradayız, akşam okudum yazını ama yemek hazırlıyordum yazamadım cevap, dediklerin çok doğru aslında biliyorum ama kızınca işte o gelsin banane diyosun. sonra dedeğini düşündüm yavrum babasına soğuk olurmuş onu bilmiyodum valla öyle olsunda istemem asla. oyüzden kalktım yemek yaptım birlikte yedik, sonra fiml izledik (ben uyuyakalmışım)herzamanki gibi, sonra beniyatırdı öptü barışmış olduk yaniii.
Sabahta güzel bir kahvaltı hazırladım bi güzel hiç bişey yokmuş gibi muhabbet ettik bebeşimizi sevdi
Yinede teşekkür ederim canım uyardığın için..
--- İçmeeeee lütfennnn bebeğine yazık ama, bazen hiç nefret etmeye biliyosun ben hiç birşeyden tiksinmedim mesela sigaradan zaten nefret ediyordum yine aynı..
oyüzden sen uzak dur içlerin yanında durma senınde aklından çıkar zaten canım benim.. İçmek istediğin zaman bebeğini aklına getir, sigara seni ele geçirmesinnnnnnnn
--- Sevgili hemşerim tefriciye ve 'sümme sebile yessera' okudum sana inşallah bebişin yola girer de normal olur.. Olmassa da üzülme yarından itibaren evinizin neşesi geliyorrr
Ayy ben şimdiden heyecanlıyım , sabırsırızım gelsin artık diyorummsenin heyecanını düşünemiyorum bile, Allah bize de nasip etsin inşallah o günleri.
--- Gülcüm , arkadaşın hoşgelmiş.. nasılsınız bugün bakalım?
hoşbulduk tşk ederim
sağol tatlımmm evet hoşgeldi fanaamm :)) biz iyiz tatlım sen nasılsın bebişinle ağrın varmı hala beni gün gece uyutmadı belim cok ağrıyo uyurken sırt üstü yatıncada bazen karnım ağrıyo tatlım ya nasıl yatacağımı şaşırdım valla..
--- CaNIM hoşgeldinn topiğmizeee sefa getirdinn
Adının anlamı nedir? çok merak ettim de..
aynen canımm yapacak bişi yok bebiş büyüdükçe ağrımız olacak varsın o sağlıklı büyüsünde biz ağrı çekelim canım ilaç bile almıyorum korkuma dayanıcaz tatlımm..--- ayyy Gül, biz senle aynı şeyleri yaşıyoruzz he valla, sabah kalkınca dedim ki topiğe giriyimde gül'e sorayım nasıl yatıyo diye
kafayı yicem yüz üstü yatamıyorum çok özledim şimdiden yaa.
Sırt üstü yatıyorum belim çok ağrıyo soluma yatıyorum benimki vuruyo sağ da yatmak zorunda kalıyorum hep yatınca da ağrıyo gece kalkıp bir süre oturup sol sağ yapıyprum
Bir o yana, bir bu yanaAllah yardımcımız olsun sanırım yapcak bişi yok..
büyüyo hayırlısıyla teyzesii
müstakbel kayınvaliddesi görsün die koydum..:))seninde hemen hemen aynıdır göbüşün..
tşk ederim aslında bu bir isim değil Bu bir varlıkta yokoluş ve daha farklı anlamlara gelebilen bir kavram
olur tatlım neden olmasın :)) beşik kankası olsun--- evet canım aynı hatta birazdaa sivri olabilir benimki yada ben öyle görüyorum kendimi
Bizimkilerse kanka olsun ozaman Gül nedersin
--- anladım canım , yukarda ben "fana" diyince gerçek ismin sandım
sanırım senin gerçek ismin kullandığın Çiğdem doğru mu
evet canım Çiğdem ben
olur tatlım neden olmasın :)) beşik kankası olsun
olur tatlım neden olmasın :)) beşik kankası olsun
memnun oldum Allah bebeğini hayırlı kılsın ilk galiba Hayırlı bir hamilelik gecirirsin inş.
--- Amin canım inşallah dualarımla ve Allahın izniyle sende hamiş olacaksın
Evet ilk hamileliğim , beklenmedik zamanda geldii çok mutlu etti bizi
canım yasemin toplu cevap veriyor yazar şimdi..:)henüz topik sahibiyle tanışamadımAcaba teklifim cok mu ani oldu
bundan sonra Ölümüne kankayızzzzzz ozaman
canımmmm kübarcım bizlerle birlikte sende mükafatını alacaksın Allahın izniyle tatlım, hepimizin duaları kalpten çünkü."Allah dilerse alır Yusuf'u kuyudan, yapar Mısır'a sultan.. Allah'ın muradıdır bütün bu olanlar..
İnşaAllah sizde sabrınızın, Dua ile bekleyişinizin mükafatını alacaksınız kızlar İnşaAllah
Hepinize hayırlı geceler..
canım haklısın bugün karar verdim zaten adet olunca 3. günü doktora gideceğim, son kararım bu şekilde[
Hmm canım sen bilirsin o zaman için nasıl rahat ediyorsa öyle ya doktorunu da değiştirebilirsen için rahat değilse dur bakalım biraz daha bekle ama daha da regl falan gelmezse git dr ihmal etme canım ne olur ne olme al tedbirini bak.
ayyyyy tatlım yaaaa birazdan ilk sayfaya not yazacağım yarın herkes sana dua etsin diye dur dur birazdan yzıcam yaygarayı koparıcamGünaydın kızlar. Son bir gün. Yarın benim için çok önemli. Hakkımızda hayırlısı neyse o olsun artık. Dualarınızı bekliyorum. Ve pc bozuldu. Uzun zamanda yapılacak gibi durmuyor. Allah izin verirse. Telden ulaşmaya çalışacağım. Dualariniz bizimle olsun. Seda yasemin nazan.. Başka varsa isimleri toplu olarak özelden ulaştırın bana doğuma giderken en azından isimlerinizle dua etmek isterim. Sizleri çok seviyoruz. Inşallah hayırlısıyla oğlusumun fotolariyla geri geleceğiz :) öpüyoruz. Yarın sabah tekrar haber vermeye çalışırım. Kendinize dikkat edin.. :)
dünürüm haklısın ama soğan suyuna başladım ya, onu içerken zaten herşey temizlenecek Allahın izniyl, temiz temiz gidim doktorada direk beni takibe alsın istiyorum, adet olunca 3. günü dr dayım Allahın izniyle sen merak etmeYASEMİNCİMM vardır bunda bir keramet hayırlısı ile güzel haberler alırsın İNŞALLAH..ama bir dr a gitsen iyi olurdu 22 gün gecikmesi pek normal değil bence..hani tahlil fln yapılır en azından neden geciktiği belli olur sende ona göre bitkisel yada kimyasal ilaç kullanır çözüm bulursun..ihmal etme şeker..
aminnnn bedriyecim canım aminnn.Canım benimm..
kısmetse hayırlısıyla bugun huzurlu yuvanda iki birey olarak yaşadığınız son gününüz.. Yarından itibaren size bir melek de eşlik edicek bundan sonraki yaşamınızda. Hatta inşAllah belki sonra daha fazla meleklerde gelicek.. Allah yarın aranıza aramıza katılacak meleğe hayırlı, sağlıklı,güpgüzell uzzuuunn bir ömür nasip etsin.. Hep mutluluk sesleri gelsin evinizden.. Ben arkadaşlarımın bu özel günlerinde ya çok dertli yada adetli oluyorum kısmet işte ama okunabilen dualarla sana destekte bulunacağım kısmetse.. Hayırlısıyla Allah aynı mutluluk sevinçleri hayırlı tez vakitlerde bizede yaşatsın..
Kızlar dün annemde zaten ağlamamak için sıkıyorum kendimi misafir vardı birde sürekli torunlarından bahsediyor içimden diyorum ki şimdi dönerler senin olmuyor mu diye sormak için heralde sürekli torunlarını anlatıyor deyip kasıldıkça kasılıyorum.. Resmen tavana falan bakıyorum konu değişsin konu değişsin diye.. neyse sonra bunlar gittiler tamm anneme ne kadın torunlarını anlattı durdu nispet mi yapıyor diyecekken annem dedi ki bak bu komşunun torunu olmuyordu 4. tüp bebekde oldu hemde ikiz dedi.. Ayy dedim onlarda bizim yollardan geçmişler elbet anlatır kendimi kötü hissettim kadınında günahını aldım Allah afetsin.
Ayliinnn taze hamişş sigarayı bende içiyorum ve bırakamamak nedir çokca iyi biliyorum.. Ama herkes tiksiniyor bu meretten, tiksinmeliyim diye kendini şartlamadan sen dayanabildiğin kadar içme bak bi bakmışsın içemeyeceğin anlar gelmiş.. Çok canın istediğinde bir kaç nefes iç sadece çünkü doktor diyor ki içtiğin sigara zararlı ama içmediğinde vücudunun strese girmesi daha da zararlı.. Zaten diyorum ya kısmetse tiksinmelerin başlıyacaktır yakınlarda..
Ben duaları pazar gününe Buket imin duasıda dahil okumuştum.. Allah Buket sanada hayırlı tez vakitlerde hiç ummadığın ennn yakın zamanda bu mucizeyi hayırlısıyla yaşatsın..
Hakkımızda hayırlısını nasip etsin mevlam..
Bizlere inşAllah bu yeni gelen yılda "Anne" eşlerimize de "baba" olmayı kısmet etsin hayırlısıyla..
Ebrucum canım benim nekadar güzel anlatmışsın topiği yaaa, böyle hissetmene çok sevindim, Allah bizim bu birliğimizi bozmasın nazara getirmesin inşallah.Ebrucum bizde bi tane daha burcu (duamnur) var, acaba onun mu hatırını sordun bilemedim ??? Hemen üzerime alındım :) baktim sana cevap gelmemis :) iyiyim canim seni takip ediyorum buralarda yenisin, bak giren bi daha cıkamıyor cok sevgi dolu bir yer burasi :)
aynen canım çok samimi ve sevgi dolu, paylaşımlar çok içten ve çok güzel birliktelik var o yüzden çok sevdim bu topiği gerçekten
çıkamıyorum buradan.yeni olduğum için çoğu kişiyi tanımıyorum ama bu beni rahatsız etmiyo ve herkesle konuşmak istiyorum cnm
çekinmeden yazıyorum o yüzden kusura bakmayın çünkü bazen araya girebiliyorum..... bekleyişler umutlar dualar ve gönüller aynı
olunca böle oluyo işte. gerçekten bu haftaki hamiş arkadaşlara çokkk içten sevindim sanki onları tanıyomuşum gibi ya çok tuhaf
insan yine de mutlu oluyo ne güzel ayrıca hiç tanımadığım ama aynı kaderi paylaştığım insanlara dua ediyorum aynı şekil onlar da....
bazen gerçekten de yalnız olmadığını hatırlıo insan burada o yüzden herkese çoookkk teşekkür ediyorum arkadaşlar. rabbim inş.
dualrımızı kabul eder tüm isteyenlere hayırlı evlatlar tüm anne adaylarına da hayırlısıyla kucaklarına almayı nasip eder inş.
hepimiz kardeş gibiyiz gerçekten. bu yani süper bir duygu, arkadaşlığın ötesinde çok daha yakınız çok daha güven doluyuz birbirimize bence.
dünürümmm ayy çok sevindim tabiki eklerim ne demekk çok sevindim sağol canımhoşgeldin şekerler şekeri kimsecikler yok ama :) ya akşam dolu oluyo yarın gündüz dolu olur topic tatlımm...
tatlımm bilgilerini yaz evlilik yılın yaşın ne zamndır bebek düşünüosun herhangi bir sorun varmı ilk bebek mi falan ilk sayfadaki listeye eklencek takıldığın yer olursa ona bakarsın..yasemin (graphicdesigner) topic kurucumuz
YASEMİNCİMMMMMMMMMMMM fanaa benim başka bir topicten arkadaşım bizimle dua okumak istiyor onuda listeye ekler misinn
hemen buraya yazayım sonra karşılaşırsak tekrarlarım 2010 evliliğm yaşım 22 2 yıldır bebek düşüncesi var Septum ameliyatı oldum adet tarihim 16 aralık bat 16 ocak şuan mersindeyim
gül canım nasıl okuycam duayı anlatsanaBen fanaa Allahın izniyle duacı olmaya geldim Topiğinize talibim
Canım benim aramıza hoş geldin sefalar getirdin. Gül benim manevi olarak dünürümdür, çok yakınız yani akrabalık derecesindeyiz onunla bu topiktesende onun arkadaşıymışsın çok memnun oldum aramıza katılmana. ismini de yazabilirsen çok sevinirim tatlım, burası valla aile topiği gibi, çok samimiyiz maşallah, edilen dualar içten, konuşulan konular derinden, sevincimiz üzüntümüz bir, biri hamiş olur, herkes kendisi olmuş kadar seviniri, vs vs. fesatçılık kıskançlık çekememezlik kavga gürültü yok maşallah huzur istediğin an girip mutlu olabileceğin, veya sıkıldığın zaman doya doya ağlayarak yazabileceğin bir yere geldin, ve hoşgeldin...
ayyyyyyyy dünürümmmmm maşallah maşallah maşallah.. 41 kere maşallah yaaaa, benim bu damadım ne süper bir adam yahu, tipe bak nasılda sivri duruyor yarabbim, ayyy göbüşünü yesinler senin Allahım nazarlardan korusunAMİNN tatlımmm..tüm isteyenlere İNŞALLAH..
YASEMİNNN tatlımmm bak damadınnşu kızı bi yetiştirsem sana daha ne istiycem yahu, bak dr a gitmeye bile karar verdim damadı kaçırmamak için
bu arada çiğdem ile kanka filan yapmaya karar vermişsiniz duyduğuma göre, aman he, biri erkek biri kız filan olarak değişirse ilerde aşk meşk olmasın dikkat edin, olur ya dr lar bazen yanlış görüyor erkek diyolar kız çıkıyor, sakın ha, biliyorsun biz "topik kertmesi" olduk senle. çiğdemin bebeği ile de aylininkini yapalım topik kertmesi onlarda dünür olsunlar ne güel olur, her bebeğin bir eşi olsun şimdidençiğdemcim ne der bu duruma acaba, başını bağlayalımı onun bebişininde :))
canım yasemin toplu cevap veriyor yazar şimdi..:)
taamm tatlımm ölümüne kankayız..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?