Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

--- Gülcüm , arkadaşın hoşgelmiş.. nasılsınız bugün bakalım?
sağol tatlımmm evet hoşgeldi fanaamm :)) biz iyiz tatlım sen nasılsın bebişinle ağrın varmı hala beni gün gece uyutmadı belim cok ağrıyo uyurken sırt üstü yatıncada bazen karnım ağrıyo tatlım ya nasıl yatacağımı şaşırdım valla..

--- ayyy Gül, biz senle aynı şeyleri yaşıyoruzz he valla, sabah kalkınca dedim ki topiğe giriyimde gül'e sorayım nasıl yatıyo diye
kafayı yicem yüz üstü yatamıyorum çok özledim şimdiden yaa.
Sırt üstü yatıyorum belim çok ağrıyo soluma yatıyorum benimki vuruyo sağ da yatmak zorunda kalıyorum hep yatınca da ağrıyo gece kalkıp bir süre oturup sol sağ yapıyprum
Bir o yana, bir bu yana Allah yardımcımız olsun sanırım yapcak bişi yok..

aynen canımm yapacak bişi yok bebiş büyüdükçe ağrımız olacak varsın o sağlıklı büyüsünde biz ağrı çekelim canım ilaç bile almıyorum korkuma dayanıcaz tatlımm..

--- Amin canım inşallah dualarımla ve Allahın izniyle sende hamiş olacaksın
Evet ilk hamileliğim , beklenmedik zamanda geldii çok mutlu etti bizi

Ne mutlu sana Allah sana lütufta bulunmuş Şükrünü eda edebilmeni nasib etsin Ona güzel bir anne olursun inş. O da sana ve cevresine faydalı olur umarım Rabbim bizlerede lütufta bulunsun Hayırlısı olsun

canımmmm kübarcım bizlerle birlikte sende mükafatını alacaksın Allahın izniyle tatlım, hepimizin duaları kalpten çünkü.
canım haklısın bugün karar verdim zaten adet olunca 3. günü doktora gideceğim, son kararım bu şekilde
ayyyyy tatlım yaaaa birazdan ilk sayfaya not yazacağım yarın herkes sana dua etsin diye dur dur birazdan yzıcam yaygarayı koparıcam
dünürüm haklısın ama soğan suyuna başladım ya, onu içerken zaten herşey temizlenecek Allahın izniyl, temiz temiz gidim doktorada direk beni takibe alsın istiyorum, adet olunca 3. günü dr dayım Allahın izniyle sen merak etme ilkbahara ertelemekten vazgeçtim
aminnnn bedriyecim canım aminnn.
bizler öyle bir psikolojik olmuşuz ki, daha kimse bişey demeden bize , biz hemen içimizden nasıl tepki vereceğimizi düşünür olduk, halbuki belkide bize kasıtlı yapılan bişey yok, yada bize laf söyleyecek kimse yok otoplulukta ama işte otomatiğe bağlamışız, relax olmamaız lazım, inşallah oluruz herbirimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…