Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

hemen yemek yiyip gelicem canlarım, ilk sayfayıda günelliycem, fanaayı eklerim hem lsteye hem dua listesine, bide büşra için (oflu) dua talebinde bulunucam azıcık sonra burdayımmmm

tatlım benim hayırlısı olsun..topik kertmem benim İNŞALLAH işe yarar şifa olur soğan kürü..

canım benim merak etmiştim bayadır seni pekte karşılaşamıyoruz... ama çıkmam lazım şimdi eşimin pc de işi varmışş.

YASEMİNNNNNNN - FANAAAAAAAAA- ÇİĞDEMM benim çıkmam lazımm şimdi siz kaynaşın görüşmek üzere ALLAH a emanet olun

memnun oldum Allah bebeğini hayırlı kılsın ilk galiba Hayırlı bir hamilelik gecirirsin inş.

herkes gitmiş bende gidiyorum ozaman
Acıktım da azıcık yiyim kocacım gelmesse girerim yine olmadı yarın iş var nasılsa bütün gün burda olurum hihihii
Aylin gelirsen teklifime cevap yazz
Öpüyorum herkesi iyi akşamlarrr

ayy tatlımm ağzından bal damlıyor olur tatlım olmaz mı hiiç sağlıklı olsun diyorum öncelikle tabi de kıza ayrı bi zaafım var benim... anacım da öleymiş abim var benim ama abimin herşeyi pembeymiş verdim gitti annem...

yeni konu açtım ama yazan olmadı kimse bilmiyo bi fikri olan yok herhalde cnm sizin war mı bi bilginiz şahımerdan markalı keçi boynuzu nektarı duydunuz mu hiç ? hadi markasını keçtim keçi boynuzu nektarı iiyi bişe mi ?

keçiboynuzu nektarı nedir bilmiyorum ama eşin için düşünüyosan nektar felan alma derim keçiboynuzunu direkt evde sen al ve kaynat bu daha etk,li

Kızlarr geldim.. Kaynanam kayınpederşm gittiler. Ay sabahtan beri kapıları sildim lavaboları yine bir ovdum salonn tozunu aldım falan çorba yaptım cacık yaptım gündüzden onlar gelince de şinitzel ile pilav yaptım hemencecik yedik içtik çok beğendiler kaynanam öve öve bitiremedi. Sohbet muhabbet işte. Gittiler mutfağı topladım ettim ancak oturdum. Yılbaşında da gitmek istemiyoruz onlara sıkılıyoruz çünkü zaten eşimin dayısı teyzesi gelseydi gidecektik ama gelmeyeceklermiş eşimde dışarı çıkabiliriz biz dedi falan ama evdeyiz yani çıkmayız bir yere yılbaşı sonrası 2. aşılama için start vericez bir yere para harcayamayız tabii kaynanamlar bilmiyor aşılama falan hem pazartesye geliyor yılbaşı nasıl yemek falan yapayım onlara isterlerse pazardan yaparım birşeyler. Ben de pazar akşamından hazırlarım birşeyler. Evimde kocamla başbaşa yılbaşı geçirmek istiyorum yaa.. Evi de süslücem bir güzell ohhh

banada bi arkadaşım söyledi ama ben bu ay hamiş kaldım çok bi bilgim yok yani

Buketçiğim akşam duanı da okudumn Rabbim kabul etsin tez zamanda göbeğin dolsun sağlıkla al bebeğini kucağına inşallah tatlım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…