- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #10.321
Ben keçiboynuzunun kendisini aldım kürünü yapıcam eşime geçen sen onu yapmıştım test vermişti bir önceki yaptırdığğımızla arasında çok farketmişti aşılama öncesi iyi diye yapmadım ama düşük çıktı değerler geçen sene ki gibi değildi bende 2. aşılama öncesi yine yapmaya karar verdim aşılamaya kadar yapıcma çok kolay zaten ne kadar yükselirse o kadar kar.
kızlar merhaba bende bebiş çok istiyorum inşallah olur rabbimin izniyleee
Allah isteyenlere gönlü ferahlatacak evlatlar nasib etsin:)
Ben keçiboynuzunun kendisini aldım kürünü yapıcam eşime geçen sen onu yapmıştım test vermişti bir önceki yaptırdığğımızla arasında çok farketmişti aşılama öncesi iyi diye yapmadım ama düşük çıktı değerler geçen sene ki gibi değildi bende 2. aşılama öncesi yine yapmaya karar verdim aşılamaya kadar yapıcma çok kolay zaten ne kadar yükselirse o kadar kar.
evet bende öneriyorum açık bir fakla artıyor sayı fakat kızlar fsh değeri 12 den yüksekse yapmasın eşiniz çünkü bu değeri hızla düşürebilir 12 den yüksekse farklı kür var onu denesinler
o kür nasıl peki ?
aminnn Allahım isteyen herkese nasib etsin inşallah :)
yarım litre kaynayan suya 6 7 adet keçiboynuzunu küçük küçük kırıp atıyosun 3 dk ağzı kapalı kaynatıp ateşten alıyosun 20 dk tutup sonrasında içindeki keçi boynuzunu süzekle alıp ılımaya bırakıyosun sabah aç karnına bide yatarken içiriyosun canım
şimdi aslında benim eşimde geçen sene sperm hareketliliği yawaştı biraz sonra hamle kaldım ama düşük oldu şimdi değerleri ne bilmiyoruz gitmek istemiyo şimdilik daha 3 aydır tekrar deniyoruz diye sorun yoksa bile bu kürü yapsam bi sıkıntı olurmuki acabaa ...
şimdi aslında benim eşimde geçen sene sperm hareketliliği yawaştı biraz sonra hamle kaldım ama düşük oldu şimdi değerleri ne bilmiyoruz gitmek istemiyo şimdilik daha 3 aydır tekrar deniyoruz diye sorun yoksa bile bu kürü yapsam bi sıkıntı olurmuki acabaa ...
canım ben eşime "keçi boynuzu özü" diye birşey var onu aldım içiriyorum sabah ve akşamları, hormonlarını ve sperm durumunu nasıl etkiliyor bilmiyorum ama performans artışı var yani, ordan bile belli faydalı birşey olduğu afedersinizyeni konu açtım ama yazan olmadı kimse bilmiyo bi fikri olan yok herhalde cnm sizin war mı bi bilginiz şahımerdan markalı keçi boynuzu nektarı duydunuz mu hiç ? hadi markasını keçtim keçi boynuzu nektarı iiyi bişe mi ?
kızlar merhaba bende bebiş çok istiyorum inşallah olur rabbimin izniyleee
bu kür hareketliliği artırıyor canım çok verim alırsınız bu kürden Allahın izniyle Eski tahlilde fsh değeri yazıyodur canım zaten büyük bi ihtimallede 12 den düşüktür yapılabilir yani bence deneyin Ayrıca ibrahim saraçoğlu diye gir nete bulursun canım peki sende bi problem var mı
çakşır otu kökünüde bi araştır istersen faydalı diye dudyum
iyi geceler herkese yeni arkadaşlarımız katılmışs hoşgelmişler:) bu arada ben kendimi tanıtayım bircan ben.
Yaseminim geçmişi okumadım regl oldunmu olmadıysana hemencik bu hafta doktora git benim gibi bekleme reglimden 18 gün geçmişti öyle gittim ilaçla oldum rahatladım bugünde klomene başladım bu arada sana zahmet bat'ımı 14 ocak yapar mısın
fanaa diye seslenebilirsin canımcanım ben eşime "keçi boynuzu özü" diye birşey var onu aldım içiriyorum sabah ve akşamları, hormonlarını ve sperm durumunu nasıl etkiliyor bilmiyorum ama performans artışı var yani, ordan bile belli faydalı birşey olduğu afedersiniz
merhaba hoşgeldin tatlım, aminn inşalah güzel haberler gelir en kısa zamanda hepimizden ve senden.
Fanaa kuşum şimdi ekliyorum seni, ayy bide isim verseydin tam olacaktı, tabiki ısrar etmeyeceğim ama belki ilerleyen zamanlarda paylaşırsın, çok çok sevinirim. çünkü bende isimle hitap etme hastalığı var
bende yok bi sıkıntı 3 ay önce en son gittim doktora folikülün war dedi o normal dedi zaten iki adet arasındaydım baktı hormonlarıma falanda çok şükür yok başka bi sıkıntı ... beklemedeyiz hep allahın izniyle :)
sende hoşgeldin canım nasılsın ohh ne güzel yeni umutlar çiçek açıyor hadi inş bu ay olur tedavin hayırlı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?