Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

hoşbulduk ne kadar ilgili bir topik ya hayran kaldım

tşk ederimm cnmm allah dermansız dert wermesin inş hepimiz için hayırlısı olsun ..
yasemicm keçi boynuzu özüyle nektarı aynı şey galiba böle sıvı bişe sabah akşam bi kaşık içiliyomuş..

Nereye ekliyorsun tatlım güzel biryerde beni ekle YAV :100:

amin inşallah canım bide keçiboynuzu pekmezi var ama dediğim gibi kaynatması daha etkili
evet öyleyizdir teşekkür ederiz :)) burası kadar hiç kimse beni rahatlatamıyor dertlerimiz ortak nede olsa en iyi biz anlıyoruz birbirimizi

derdimiz ortak Dermanı verecek olanda Yarayı saracak olanda Bebişlerimizi vercek olanda ortak Allah dualarımızı kabul etsin

bende sana katılıyorum gerçekten keçi boynuzu performansı olumlu yönde etkiliyor:118::118::118::118:

inş canım mercimeğim anesini çok sevsin sıkı sıkı sarlsın başka bişi istemem inş seviom ben mercimeğimiiiiii

Tatlım mercimeğinde seni cok sevecektir Rabbim seni mercimeğine mercimeginide sana bagislasin inşallah fenaa yenimisin sen kuzum hosgeldin sende var mı bişeyler

bircancım ayyyy çok sevindim klomene başlamana süppersn maşşallah canım. gidicem kuşum, dur azıcık daha sabredin şu soğan suyu ve hayıt tohumu ile bi adet olayım , 3. günü gideceğim inşallah. bende ciddi olarak kontrole başlıycam işte ozaman. batını değiştirdim bu arada
canım beniim bende çok memnun oldum bat tarihini düzenledim canımcım, her fırsatta mutlaka uğra, burda her an her dk bi ekşın bir muhabbet oluyor
gelicek gelicekkk tabiiiii bekliyoruzzzzzz nazlı kelebekleri
oyyyy sündüzcüm yerim ben senin profil resmini çok yakışmış güle güle kullan, aynı sen maşallah
gamzecim heralde aynı şeyde olabilir ama nektarı kelimesini ilk senden duydum kuşum. ama sonuçta keçiboynuzu ismi geçiyorsa mutlaka iyi birşeydir kullanın derim ben.
Nereye ekliyorsun tatlım güzel biryerde beni ekle YAV :100:
ayyy canım , ekliyim tabi, bizim topiğin ilk sayfasında arkadaş listemiz var, oraya senin bilgilerini ekliyeceğim. bana adını, yaşını, yaşadığın bir sorun varsa hastalık olarak onu, bulunduğun şehri ve evlilik yılını yazarsan hemen eklerim. birde dua listemiz var orada bak göreceksin. onada eklerim eğer katılmak istersen, hergün bir arkadaş için dua okunuyor , bende okurum dersen ekliyim canım benim.

Tatlım mercimeğinde seni cok sevecektir Rabbim seni mercimeğine mercimeginide sana bagislasin inşallah fenaa yenimisin sen kuzum hosgeldin sende var mı bişeyler

evet yeniyim daha doğrusu bu topikte yeniyim Sağolsun arkadaşlar yeni değilmişimde 40 yılıkmışım gibi sahiplendiler ama malesef gebe değilim belki uğur olur bu topik ve bu ay onlara hamiş gelirim ki bugün adet oldum daha baya var

çok çok çok özür dilerim ama 1.5 yıldır bebek bekliyorum bu da yanlış olmuş Hayırdır hamileleik mi var bu belirti olmasın sakın

hehehhehe yerim ben seni yaaa fena demişsin kıza, çok fena

Fanaa bak kuşum ismini yazdırmadın nickin daha nerelere kadar gider hiç bilemiyoum, şuanda çok fena bir kız oldun bak

Evet aynen öyle katılıyorum benimde sık sık bulunduğum ve memnun oldugum bir topik sende sagol burası bir aile topigi zaten inşallah canim Rabbim yakın bı zamanda gobişini doldursun insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…