- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #10.341
iyi geceler herkese yeni arkadaşlarımız katılmışs hoşgelmişler:) bu arada ben kendimi tanıtayım bircan ben.
Yaseminim geçmişi okumadım regl oldunmu olmadıysana hemencik bu hafta doktora git benim gibi bekleme reglimden 18 gün geçmişti öyle gittim ilaçla oldum rahatladım bugünde klomene başladım bu arada sana zahmet bat'ımı 14 ocak yapar mısın
sağol tatlım evet her yeni ay yeni umut bizim içinsen ve aylinin minnoşları sayesinde kasvetimizde dağıldı ohhh gelsin yeni minnoşlar:))
fanaa diye seslenebilirsin canımeklediğin için tşk ederim ayrıca bugünkü arkadaşımıza dua ettim Ben çok yoğun olduğumdan çok fazla giremiyorum ama bu topiği çok sevdim mutlaka girmaya calışıcam ben çok memnun oldum yasemin
Öncelikle çok mutlu oldum bi sıkıntı olmamasına Eşinin problemide sadece hareketlilikse o da cok sıkıntı değil bu artabiliyor Umarım en yakın zamanda sonuç alırsınız Çok mkafaya takmamanı öneririm
hoşbulduk ne kadar ilgili bir topik ya hayran kaldım
gelicek gelicekkk tabiiiii bekliyoruzzzzzz nazlı kelebekleri
canım ben eşime "keçi boynuzu özü" diye birşey var onu aldım içiriyorum sabah ve akşamları, hormonlarını ve sperm durumunu nasıl etkiliyor bilmiyorum ama performans artışı var yani, ordan bile belli faydalı birşey olduğu afedersiniz
merhaba hoşgeldin tatlım, aminn inşalah güzel haberler gelir en kısa zamanda hepimizden ve senden.
Fanaa kuşum şimdi ekliyorum seni, ayy bide isim verseydin tam olacaktı, tabiki ısrar etmeyeceğim ama belki ilerleyen zamanlarda paylaşırsın, çok çok sevinirim. çünkü bende isimle hitap etme hastalığı var
inşallah sündüzcüm inşallah. avatarında çok güzel bu arada:)
amin inşallah canım bide keçiboynuzu pekmezi var ama dediğim gibi kaynatması daha etkilitşk ederimm cnmm allah dermansız dert wermesin inş hepimiz için hayırlısı olsun ..
yasemicm keçi boynuzu özüyle nektarı aynı şey galiba böle sıvı bişe sabah akşam bi kaşık içiliyomuş..
evet öyleyizdir teşekkür ederiz :)) burası kadar hiç kimse beni rahatlatamıyor dertlerimiz ortak nede olsa en iyi biz anlıyoruz birbirimizi
azıcık çaldım sanırımama çok hoşuma gitti bana çok yakıştı:108::108::108:
canım ben eşime "keçi boynuzu özü" diye birşey var onu aldım içiriyorum sabah ve akşamları, hormonlarını ve sperm durumunu nasıl etkiliyor bilmiyorum ama performans artışı var yani, ordan bile belli faydalı birşey olduğu afedersiniz
merhaba hoşgeldin tatlım, aminn inşalah güzel haberler gelir en kısa zamanda hepimizden ve senden.
Fanaa kuşum şimdi ekliyorum seni, ayy bide isim verseydin tam olacaktı, tabiki ısrar etmeyeceğim ama belki ilerleyen zamanlarda paylaşırsın, çok çok sevinirim. çünkü bende isimle hitap etme hastalığı var
amin inşallah canım bide keçiboynuzu pekmezi var ama dediğim gibi kaynatması daha etkili
derdimiz ortak Dermanı verecek olanda Yarayı saracak olanda Bebişlerimizi vercek olanda ortak Allah dualarımızı kabul etsin
iyi yapmışsın canım, gerçeği de çok yakışacaktır bir kaç ay sonra
inş canım mercimeğim anesini çok sevsin sıkı sıkı sarlsın başka bişi istemem inş seviom ben mercimeğimiiiiii
inş canım allah hepimizin cennet kokulu meleklerini bağişlasın umudum benimTatlım mercimeğinde seni cok sevecektir Rabbim seni mercimeğine mercimeginide sana bagislasin inşallah fenaa yenimisin sen kuzum hosgeldin sende var mı bişeyler
bircancım ayyyy çok sevindim klomene başlamana süppersn maşşallah canım. gidicem kuşum, dur azıcık daha sabredin şu soğan suyu ve hayıt tohumu ile bi adet olayım , 3. günü gideceğim inşallah. bende ciddi olarak kontrole başlıycam işte ozaman. batını değiştirdim bu aradaiyi geceler herkese yeni arkadaşlarımız katılmışs hoşgelmişler:) bu arada ben kendimi tanıtayım bircan ben.
Yaseminim geçmişi okumadım regl oldunmu olmadıysana hemencik bu hafta doktora git benim gibi bekleme reglimden 18 gün geçmişti öyle gittim ilaçla oldum rahatladım bugünde klomene başladım bu arada sana zahmet bat'ımı 14 ocak yapar mısın
canım beniim bende çok memnun oldum bat tarihini düzenledim canımcım, her fırsatta mutlaka uğra, burda her an her dk bi ekşın bir muhabbet oluyorfanaa diye seslenebilirsin canımeklediğin için tşk ederim ayrıca bugünkü arkadaşımıza dua ettim Ben çok yoğun olduğumdan çok fazla giremiyorum ama bu topiği çok sevdim mutlaka girmaya calışıcam ben çok memnun oldum yasemin
oyyyy sündüzcüm yerim ben senin profil resmini çok yakışmış güle güle kullan, aynı sen maşallahgelicek gelicekkk tabiiiii bekliyoruzzzzzz nazlı kelebekleri
gamzecim heralde aynı şeyde olabilir ama nektarı kelimesini ilk senden duydum kuşum. ama sonuçta keçiboynuzu ismi geçiyorsa mutlaka iyi birşeydir kullanın derim ben.tşk ederimm cnmm allah dermansız dert wermesin inş hepimiz için hayırlısı olsun ..
yasemicm keçi boynuzu özüyle nektarı aynı şey galiba böle sıvı bişe sabah akşam bi kaşık içiliyomuş..
ayyy canım , ekliyim tabi, bizim topiğin ilk sayfasında arkadaş listemiz var, oraya senin bilgilerini ekliyeceğim. bana adını, yaşını, yaşadığın bir sorun varsa hastalık olarak onu, bulunduğun şehri ve evlilik yılını yazarsan hemen eklerim. birde dua listemiz var orada bak göreceksin. onada eklerim eğer katılmak istersen, hergün bir arkadaş için dua okunuyor , bende okurum dersen ekliyim canım benim.Nereye ekliyorsun tatlım güzel biryerde beni ekle YAV:100:
Tatlım mercimeğinde seni cok sevecektir Rabbim seni mercimeğine mercimeginide sana bagislasin inşallah fenaa yenimisin sen kuzum hosgeldin sende var mı bişeyler
bircancım ayyyy çok sevindim klomene başlamana süppersn maşşallah canım. gidicem kuşum, dur azıcık daha sabredin şu soğan suyu ve hayıt tohumu ile bi adet olayım , 3. günü gideceğim inşallah. bende ciddi olarak kontrole başlıycam işte ozaman. batını değiştirdim bu arada
canım beniim bende çok memnun oldum bat tarihini düzenledim canımcım, her fırsatta mutlaka uğra, burda her an her dk bi ekşın bir muhabbet oluyor
oyyyy sündüzcüm yerim ben senin profil resmini çok yakışmış güle güle kullan, aynı sen maşallah
gamzecim heralde aynı şeyde olabilir ama nektarı kelimesini ilk senden duydum kuşum. ama sonuçta keçiboynuzu ismi geçiyorsa mutlaka iyi birşeydir kullanın derim ben.
ayyy canım , ekliyim tabi, bizim topiğin ilk sayfasında arkadaş listemiz var, oraya senin bilgilerini ekliyeceğim. bana adını, yaşını, yaşadığın bir sorun varsa hastalık olarak onu, bulunduğun şehri ve evlilik yılını yazarsan hemen eklerim. birde dua listemiz var orada bak göreceksin. onada eklerim eğer katılmak istersen, hergün bir arkadaş için dua okunuyor , bende okurum dersen ekliyim canım benim.
Tatlım mercimeğinde seni cok sevecektir Rabbim seni mercimeğine mercimeginide sana bagislasin inşallah fenaa yenimisin sen kuzum hosgeldin sende var mı bişeyler
evet yeniyim daha doğrusu bu topikte yeniyim Sağolsun arkadaşlar yeni değilmişimde 40 yılıkmışım gibi sahiplendiler ama malesef gebe değilim belki uğur olur bu topik ve bu ay onlara hamiş gelirim ki bugün adet oldum daha baya var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?