Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

ayyy canım , ekliyim tabi, bizim topiğin ilk sayfasında arkadaş listemiz var, oraya senin bilgilerini ekliyeceğim. bana adını, yaşını, yaşadığın bir sorun varsa hastalık olarak onu, bulunduğun şehri ve evlilik yılını yazarsan hemen eklerim. birde dua listemiz var orada bak göreceksin. onada eklerim eğer katılmak istersen, hergün bir arkadaş için dua okunuyor , bende okurum dersen ekliyim canım benim.[/QUOTE]

Gercek adımı mı söyleyeceğim canim cok şükür suan kabizlik haricinde bı hastalığım yok yasım 25 yaşadığım yer İzmir evlilik yilim 2012 katılırım tabi duş önemli ekle bulduğun yere ekle tatlım ismimde mesude

çok çok çok özür dilerim ama 1.5 yıldır bebek bekliyorum bu da yanlış olmuş Hayırdır hamileleik mi var bu belirti olmasın sakın
hehehhee evet evet bu hayali durumlar bir belirti olabilir, kafamdan atmıım 1 yılıda nerden uydurduysam kesin hamileyim dimi kuşum :)))
Gercek adımı mı söyleyeceğim canim cok şükür suan kabizlik haricinde bı hastalığım yok yasım 25 yaşadığım yer İzmir evlilik yilim 2012 katılırım tabi duş önemli ekle bulduğun yere ekle tatlım ismimde mesude[/QUOTE]

Mesude'cim heh şimdi ben seni daha hiçbirzaman unutmam işte süppersin canım benim, hemen ekliyorum listeye, dua listesinde de ekliyorum tatlım, sende hergün ismi yazan arkadaşlara okursun artık. vaktin oldukça da tarihi geçmiş arkadaşlarada okursan çok iyi olur canım, çünkü onlar sana okuyacaklar senin tarihin gelince, haksızlık olmamış olur. bu bilgiler tabi fanaa içinde geçerli

hehehhehe yerim ben seni yaaa fena demişsin kıza, çok fena

Fanaa bak kuşum ismini yazdırmadın nickin daha nerelere kadar gider hiç bilemiyoum, şuanda çok fena bir kız oldun bak

Allah Allah ne oldu ki tatlım nerde yanlışlık ben nerde hata yaptım beni mı yiyon ayy canim ye beni ballı lokma tatlisiyim ben :108:

Ben geldim şeker
cncm cnm cnm hosgeldın nasılsın bakalım gorumeyelı

hehehhehe yerim ben seni yaaa fena demişsin kıza, çok fena

Fanaa bak kuşum ismini yazdırmadın nickin daha nerelere kadar gider hiç bilemiyoum, şuanda çok fena bir kız oldun bak

Mesude'cim heh şimdi ben seni daha hiçbirzaman unutmam işte süppersin canım benim, hemen ekliyorum listeye, dua listesinde de ekliyorum tatlım, sende hergün ismi yazan arkadaşlara okursun artık. vaktin oldukça da tarihi geçmiş arkadaşlarada okursan çok iyi olur canım, çünkü onlar sana okuyacaklar senin tarihin gelince, haksızlık olmamış olur. bu bilgiler tabi fanaa içinde geçerli[/QUOTE]

yaşlan olmamış çok fenayımAma yinede fanaa yı tercih ederim

Balım ozaman sana bir hafta daha müddet veriyoruz bir hafta içinde regl olmazsan doğru gidiyorsun ,mesajının birinde baharda gidicem falan demiştin çok kızdım sana tabiki tedavimize kürlerle destek olacağız ama tamamen onlara bağlanmayalım kürlerin faydasını bizzat gördüm tabiki, mesela ben dün bal tarçın çörek otu karışımına başladım yine soğan kürü sayesinde hiç kistim kalmamış. ama doktorada gitmeliyiz. aynı şehirde olsak tutup kolundan götürücem :))

yaşlan olmamış çok fenayımAma yinede fanaa yı tercih ederim[/QUOTE]

Ana benim jeton kıdemlisi yeni düştü ya valla ben fena diye okuyorum oysa fanaaymis kusura bakma tatlını benim gözler balık yemediğim için gerilemiş metin Şentürk abimiz bol bol balık yiyormuş gözlere iyi geliyormus

tamam canım olurum ya sabır ya selamet, ya bakırköy ya sultanahmet demiş atalarımız sağol canım benim, gidicem merak etme ama inat ettim adetimi kendim kendi çabalarımla olacak taktım kafaya :)) ama olunca 3. günü dr a gidiyorum mutlaka, ordan yazarım size hatta :))
30 aralık olarak gercı calışmada pek yok bu sıralar emme:)

tuğbacım canım hemen değiştiriyorum.
ve senin vesilen ile bütün topiğe mesaj veriyorum;
DİKKAT DİKKAT!!!!
LÜTFEN SEVGİLİ ARKADAŞLARIM BAT TARİHLERİNİZİN GÜNCEL HALİNİ BANA BİLDİRİNİZ, LİSTEMİZİ GÜNCEL TUTALIM CANLARIM, BİZ AKTİF BİR TOPİĞİZ, TAAAA HANGİ AYDA KALMIŞ BAT'LAR ŞİMDİ BAKTIM ÇOK AYIP

Canlarim deminden beri gecmişi okuyorum hepinize hayirli geceler.

Fanaa hosgeldin aramiza

Büşracim yarin dogumun kolay ve saglikli olur insallah duanida edecgim

Gülcüm göbüşün cok tatli maşallah

Yasemincin küre başlamıbsin insallah en kisa zamanda regl olursun

Aylincin sigara için baskılar artmış artik sen bilirsin valla topikteki kızlar kapına dayanır :)

Süzdüzcüm profil resmin cok güzel

Mesude sen de hosgeldin , kabizlik herkesin yasadigi bir sorum aman dikkat et cok ıkınma bol bol kuru kaysi seni rahatlatir insallah

Sedacim yine tüm hamaratligini gösterip kaynanalari ağırlamışsin masallah ellerine saglik

Bedriyecim sende ne güzel seyler yazmişsin okurken cok duygulandim

Son olarak keciboynuzu icin diyecekelrim var, benim eşimin sperm haretliligi problemi yok ben yinede yaptim valla performansi etkliyo afedersiniz :)

hoşbuldum ve memnun oldum

yaşlan olmamış çok fenayımAma yinede fanaa yı tercih ederim

Ana benim jeton kıdemlisi yeni düştü ya valla ben fena diye okuyorum oysa fanaaymis kusura bakma tatlını benim gözler balık yemediğim için gerilemiş metin Şentürk abimiz bol bol balık yiyormuş gözlere iyi geliyormus[/QUOTE]

sorun değil fena sayılmam

tesekkur ederım cnm dun sana ozele msj yasdım okudunmu cnm

Sekerkiz kendi hosgeldin tatlim

ıyıyım sende hosgeldın nasılsın cnm

Mesude'cim heh şimdi ben seni daha hiçbirzaman unutmam işte süppersin canım benim, hemen ekliyorum listeye, dua listesinde de ekliyorum tatlım, sende hergün ismi yazan arkadaşlara okursun artık. vaktin oldukça da tarihi geçmiş arkadaşlarada okursan çok iyi olur canım, çünkü onlar sana okuyacaklar senin tarihin gelince, haksızlık olmamış olur. bu bilgiler tabi fanaa içinde geçerli[/QUOTE]

Tabi unutma unutma ki unutanlar unutulanlari asla unutmazlar ekle ekle canim önemli değil ben dua etmesini severim kardeslerim için bı Allah razı olsun demeleri dahi yeterli hem cok şükür Rabbim bizim gibi mucrim kulunu aratmadı cok şükür Rabb'ime meleğimi gönderdi
Bı sorun var tatlım ben genelde telden giriyorum esım sagolsun pc'den ayrilmiyo bana linkini verirmişim eklediğin yerin

iyi geceler cnm hhoşgeldın benım mesaıde bıtıcek yarım saat sonra cıkıcam ınsallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…