- 30 Kasım 2012
- 4.729
- 162
- 123
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #10.361
Evet aynen öyle katılıyorum benimde sık sık bulunduğum ve memnun oldugum bir topik sende sagol burası bir aile topigi zaten inşallah canim Rabbim yakın bı zamanda gobişini doldursun insallah
hehehhee evet evet bu hayali durumlar bir belirti olabilir, kafamdan atmıım 1 yılıda nerden uydurduysamçok çok çok özür dilerim ama 1.5 yıldır bebek bekliyorum bu da yanlış olmuş Hayırdır hamileleik mi var bu belirti olmasın sakın
Gercek adımı mı söyleyeceğim canim cok şükür suan kabizlik haricinde bı hastalığım yok yasım 25 yaşadığım yer İzmir evlilik yilim 2012 katılırım tabi duş önemli ekle bulduğun yere ekle tatlım ismimde mesude[/QUOTE]ayyy canım , ekliyim tabi, bizim topiğin ilk sayfasında arkadaş listemiz var, oraya senin bilgilerini ekliyeceğim. bana adını, yaşını, yaşadığın bir sorun varsa hastalık olarak onu, bulunduğun şehri ve evlilik yılını yazarsan hemen eklerim. birde dua listemiz var orada bak göreceksin. onada eklerim eğer katılmak istersen, hergün bir arkadaş için dua okunuyor , bende okurum dersen ekliyim canım benim.
hehehheheyerim ben seni yaaa fena demişsin kıza, çok fena
Fanaa bak kuşum ismini yazdırmadın nickin daha nerelere kadar gider hiç bilemiyoum, şuanda çok fena bir kız oldun bak
cncm cnm cnm hosgeldın nasılsın bakalım gorumeyelıBen geldim şeker
--- Estağfirullah bitanem aşkolsun karışmak da ne demek birbimize faydalı olmak paylaşmak için buradayız, akşam okudum yazını ama yemek hazırlıyordum yazamadım cevap, dediklerin çok doğru aslında biliyorum ama kızınca işte o gelsin banane diyosun. sonra dedeğini düşündüm yavrum babasına soğuk olurmuş onu bilmiyodum valla öyle olsunda istemem asla. oyüzden kalktım yemek yaptım birlikte yedik, sonra fiml izledik (ben uyuyakalmışım)herzamanki gibi, sonra beniyatırdı öptü barışmış olduk yaniii.
Sabahta güzel bir kahvaltı hazırladım bi güzel hiç bişey yokmuş gibi muhabbet ettik bebeşimizi sevdi
Yinede teşekkür ederim canım uyardığın için..
--- İçmeeeee lütfennnn bebeğine yazık ama, bazen hiç nefret etmeye biliyosun ben hiç birşeyden tiksinmedim mesela sigaradan zaten nefret ediyordum yine aynı..
oyüzden sen uzak dur içlerin yanında durma senınde aklından çıkar zaten canım benim.. İçmek istediğin zaman bebeğini aklına getir, sigara seni ele geçirmesinnnnnnnn
--- Sevgili hemşerim tefriciye ve 'sümme sebile yessera' okudum sana inşallah bebişin yola girer de normal olur.. Olmassa da üzülme yarından itibaren evinizin neşesi geliyorrr
Ayy ben şimdiden heyecanlıyım , sabırsırızım gelsin artık diyorummsenin heyecanını düşünemiyorum bile, Allah bize de nasip etsin inşallah o günleri.
--- Gülcüm , arkadaşın hoşgelmiş.. nasılsınız bugün bakalım?
tatlım cok sevındım azda olsa barısmanıza sebep olduguma rabbım muhabbetınızı artırsın
hehehheheyerim ben seni yaaa fena demişsin kıza, çok fena
Fanaa bak kuşum ismini yazdırmadın nickin daha nerelere kadar gider hiç bilemiyoum, şuanda çok fena bir kız oldun bak
hehehhee evet evet bu hayali durumlar bir belirti olabilir, kafamdan atmıım 1 yılıda nerden uydurduysamkesin hamileyim dimi kuşum :)))
Gercek adımı mı söyleyeceğim canim cok şükür suan kabizlik haricinde bı hastalığım yok yasım 25 yaşadığım yer İzmir evlilik yilim 2012 katılırım tabi duş önemli ekle bulduğun yere ekle tatlım ismimde mesude
cncm cnm cnm hosgeldın nasılsın bakalım gorumeyelı
tatlım cok sevındım azda olsa barısmanıza sebep olduguma rabbım muhabbetınızı artırsın
tşk ederim sen nasılsın
Allah Allah ne oldu ki tatlım nerde yanlışlık ben nerde hata yaptım beni mı yiyon ayy canim ye beni ballı lokma tatlisiyim ben:108:
bircancım ayyyy çok sevindim klomene başlamana süppersn maşşallah canım. gidicem kuşum, dur azıcık daha sabredin şu soğan suyu ve hayıt tohumu ile bi adet olayım , 3. günü gideceğim inşallah. bende ciddi olarak kontrole başlıycam işte ozaman. batını değiştirdim bu arada
cncm cnm cnm hosgeldın nasılsın bakalım gorumeyelı
tşk ederim sen nasılsın
cok sukur ıyıyım tatlım bende
Mesude'cim heh şimdi ben seni daha hiçbirzaman unutmam işte süppersin canım benim, hemen ekliyorum listeye, dua listesinde de ekliyorum tatlım, sende hergün ismi yazan arkadaşlara okursun artık. vaktin oldukça da tarihi geçmiş arkadaşlarada okursan çok iyi olur canım, çünkü onlar sana okuyacaklar senin tarihin gelince, haksızlık olmamış olur. bu bilgiler tabi fanaa içinde geçerli
tamam canım olurum ya sabır ya selamet, ya bakırköy ya sultanahmet demiş atalarımızBalım ozaman sana bir hafta daha müddet veriyoruz bir hafta içinde regl olmazsan doğru gidiyorsun ,mesajının birinde baharda gidicem falan demiştin çok kızdım sana tabiki tedavimize kürlerle destek olacağız ama tamamen onlara bağlanmayalım kürlerin faydasını bizzat gördüm tabiki, mesela ben dün bal tarçın çörek otu karışımına başladım yine soğan kürü sayesinde hiç kistim kalmamış. ama doktorada gitmeliyiz. aynı şehirde olsak tutup kolundan götürücem :))
30 aralık olarak gercı calışmada pek yok bu sıralar emme:)
30 aralık olarak gercı calışmada pek yok bu sıralar emme:)
Canlarim deminden beri gecmişi okuyorum hepinize hayirli geceler.
Fanaa hosgeldin aramiza
Büşracim yarin dogumun kolay ve saglikli olur insallah duanida edecgim
Gülcüm göbüşün cok tatli maşallah
Yasemincin küre başlamıbsin insallah en kisa zamanda regl olursun
Aylincin sigara için baskılar artmış artik sen bilirsin valla topikteki kızlar kapına dayanır :)
Süzdüzcüm profil resmin cok güzel
Mesude sen de hosgeldin , kabizlik herkesin yasadigi bir sorum aman dikkat et cok ıkınma bol bol kuru kaysi seni rahatlatir insallah
Sedacim yine tüm hamaratligini gösterip kaynanalari ağırlamışsin masallah ellerine saglik
Bedriyecim sende ne güzel seyler yazmişsin okurken cok duygulandim
Son olarak keciboynuzu icin diyecekelrim var, benim eşimin sperm haretliligi problemi yok ben yinede yaptim valla performansi etkliyo afedersiniz :)
yaşlan olmamış çok fenayımAma yinede fanaa yı tercih ederim
tamam canım olurum ya sabır ya selamet, ya bakırköy ya sultanahmet demiş atalarımızsağol canım benim, gidicem merak etme ama inat ettim adetimi kendim kendi çabalarımla olacak taktım kafaya :)) ama olunca 3. günü dr a gidiyorum mutlaka, ordan yazarım size hatta :))
tuğbacım canım hemen değiştiriyorum.
ve senin vesilen ile bütün topiğe mesaj veriyorum;
DİKKAT DİKKAT!!!!
LÜTFEN SEVGİLİ ARKADAŞLARIM BAT TARİHLERİNİZİN GÜNCEL HALİNİ BANA BİLDİRİNİZ, LİSTEMİZİ GÜNCEL TUTALIM CANLARIM, BİZ AKTİF BİR TOPİĞİZ, TAAAA HANGİ AYDA KALMIŞ BAT'LAR ŞİMDİ BAKTIM ÇOK AYIP
Sekerkiz kendi hosgeldin tatlim
hehehhee evet evet bu hayali durumlar bir belirti olabilir, kafamdan atmıım 1 yılıda nerden uydurduysamkesin hamileyim dimi kuşum :)))
Gercek adımı mı söyleyeceğim canim cok şükür suan kabizlik haricinde bı hastalığım yok yasım 25 yaşadığım yer İzmir evlilik yilim 2012 katılırım tabi duş önemli ekle bulduğun yere ekle tatlım ismimde mesude
Canlarim deminden beri gecmişi okuyorum hepinize hayirli geceler.
Fanaa hosgeldin aramiza
Büşracim yarin dogumun kolay ve saglikli olur insallah duanida edecgim
Gülcüm göbüşün cok tatli maşallah
Yasemincin küre başlamıbsin insallah en kisa zamanda regl olursun
Aylincin sigara için baskılar artmış artik sen bilirsin valla topikteki kızlar kapına dayanır :)
Süzdüzcüm profil resmin cok güzel
Mesude sen de hosgeldin , kabizlik herkesin yasadigi bir sorum aman dikkat et cok ıkınma bol bol kuru kaysi seni rahatlatir insallah
Sedacim yine tüm hamaratligini gösterip kaynanalari ağırlamışsin masallah ellerine saglik
Bedriyecim sende ne güzel seyler yazmişsin okurken cok duygulandim
Son olarak keciboynuzu icin diyecekelrim var, benim eşimin sperm haretliligi problemi yok ben yinede yaptim valla performansi etkliyo afedersiniz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?