- 15 Ocak 2011
- 906
- 349
- 323
- 38
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #1.041
kızlarrrr nereyee yazacağımıı bulamadımm buraya yazıyorum lütfenn banada bir cvp verinnn
Beta-hCG 480.27 0.5 - 5
bu sonucaa göre hamilemiyim acabaa dahaa doktoraa gösteremedimmm merakımdan çatlıcamm
bak o zaman tamamlamıyorum.. yanlış olmasın Allah korusun benim yüzümden eksik kalmayalım :))
sen bak dinle beni bu okunan duaların yüzü suyu hürmetine mevlam inşAllah hayırlı tez vakitlerde gönderir bebeklerimizi.. canım benim 1 dış gebeliğim 2 düşüğüm var.. çocuğum yok maalesef inşAllah olur.. işte bende yakı yapıştıdım şimdi belime.. inşAllah iyi olur herşey.. gönlüm hiç aydınlık değil ama Allah güldürsün yüzümüzü.. sen asnladın değil mi testin kısmetse yumurtladığını gösterdi sana sen ilişkiye gir bolca çatladığını testler anlamıyor ama önemli olan yumurtlaman kısmetse nasılsa çatlar zaten o..
ayyy tabii ki hamilesinnnnnnnnnnnnnnnnn...o 0,5-5 yazdığın sanırım referans aralığı senin değerin 480 MaşaAllah... Hadii tebrik ederimm.. Allah sağlığıyla hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin mevlam..
hamilesin tebrik ederim 5 den yukarısı hamile sayılıyor
yok tamamlama Allah sana da hayırlı bir kapı açsın inş çok üzüldüm ama hamile kalabiliyorsun yine olur benim yengem de dış gebelik geçirmişti sonra yine oldu üzülme sen
sonuçç 480.27 yazıyor normal değer 05-5 yazıyorrrrrr ayy doktoraa gösteremedimm öğlen 2 de tahlil yaptırdımmm ancaa yarın alırsınız demişti netten baktımmm sonuçlaraaaa :))) allahhhhhhhhhhhhh diorummm başkaa bişeyy demiyorumm şu kadirr gecesiiii rabbim dualarımı kabul ettiii
Tubacım ALlah kabul etsin canım benim, ağzına ve yüreğine sağlık emeklerin için ALlah razı olsun senden.arkadaşlar hepinizin kandili mübarek olsun zelihacığım senin kelime i tevhidini okudum Allah kabul eder inş
ben tefriciyeleri bitirdim bugün geriye 1844 tane kalmıştı onları okudum birazdan duasını yapcağım Rabb im hepimizin gönlündeki muratları ihsan eylesin inş
Bedriyecim bende havaların serinlemesini bekliyorum , ben sıcağa hiç gelemem çünkü yarım saat sonra çıkarıp atmaktan korkuyorum bu sıcaklardabende yakıyı yapıştırdım bu akşam inanın saçlarımın dipleri bile alev alev yanıyor.. belim heralde tutuştu zaten.. de inşAllah zararlı değildir.. 2 gün tutucam bu gece dayanabilirsem sonra çıkarıcam.. yakının üzerinde 2 gün diyor.. Allah ım hayırlısıyla şifa niyetine bu yakıyı bana vesile yapsın sağlıklı bir gebelik, sağlıklı evlat nasi etsin inşAllah.. hepimize kısmet etsin yarabbim..
Canım maşallah ALlahım hayırlısıyla rahat ve sağlıklı bir 9 ay geçirip bebeğine kavuşmanı nasibetsin inşallahsonuçç 480.27 yazıyor normal değer 05-5 yazıyorrrrrr ayy doktoraa gösteremedimm öğlen 2 de tahlil yaptırdımmm ancaa yarın alırsınız demişti netten baktımmm sonuçlaraaaa :))) allahhhhhhhhhhhhh diorummm başkaa bişeyy demiyorumm şu kadirr gecesiiii rabbim dualarımı kabul ettiii
üzülmez olur muyum Allah başka dert vermesin ama inan yaşlandığımı hissediyorum geçen burda da dedim hatta şöyle katıla katıla gülmüyorum bu son düşükten beride elden ne gelir hakkımızda hayırlısı.. biliyor musun büyük sözüme tövbe yarabbim ben dedim ki keşke en azından gebe kalabildiğimi bilsem.. düşük yapmış birine teselli verirken en azından bende senin gbi gebe kalabildiğimi öğrensem dedim Allah ım cahilliğime versin böyle dua edilir mi de akıl işte.. inşAllah Allah afederde beni hayırlı sağlıklı gebelik ve sağlıklıevlat nasip eder, bana sana tümm isteyenlere hepimize inşAllah..
arzucum, tevhidini okudum..Allah yerine ulaştırsın..
kızlar bana da dua edin..Allah içimi ferahlatsın..çok daralıyorum..
Canım maşallah sana valla hem oruçlu hem sıcak ben zor dayanırdım, ALlah sabrını artırsınGÜNAYYDDDINNNLLAAARRRR... güzel Ülkemin güzeeellll Kadınlarııısizlerle birinci aşamadaki yakı deneyimlerimi paylaşmak istiyorum..
ilk eşim yapıştırdığı anda ammaaannn dayanılamayacak birşey yokmuş dedim (ilk 1-2 dk da)
aradan 10 dk gibi bir zaman geçtiğinde alev aldığımı sandım.. annemlere ulaşamadım kayınvalidem yurtdışında onu aradım ki bu zararlı olmasın diye.. (Sanki bütün iç organlarım yanıyor gibi hissettim) zaman geçtikçe hafifler gibi oldu yanması.. gece hiç farketmeden uyumuşum. şu an yine yanıyor.. hareket ettikçe ısınıyor sanırım.. inşAllah değiyordur bu çabalara.. Bu arada yakının yan taraflarından gördüğüm kadarıyla belim kıpkırmızı..
Ayy Yasemiinnn o komşun keşke benide görse rüyasındaAllah hayırlara çıkarsın.. inşAllah yeni eve ayak basatığınnn anda hamile kalasın ki bebek odası hangisi olacağı netlik kazansın.. Eşleriniz yanınızda değilmiş Allah ım kavuştursun..
Canım maşallah sana valla hem oruçlu hem sıcak ben zor dayanırdım, ALlah sabrını artırsın
AYrıca dün hani beğendiğimiz eve kapora verilecekti ya, biz 1.000 tl verelim dedik, adam 10.000 TL istemişonun için bizde kaporadan filan vazgeçtik, bizim ev bi satılsın, eğer orası bizim kısmetimiz ise bekler zaten napalım dedik ALlah herşeyin vaktini zamanını bilir, bu sıra bu moddayım bedriyecim valla ALlaha teslim olmuş gamsız kasabetsiz bir durumdayım. eskiden namazın ardından dakikalarca dua ederdim, şimdi diyorum ki ALlahım sana teslimim sen herşeyin en iyisini güzelini bilirsin, bana güzel şeyler yaşat hayırlısıyla diyorum okadar
yASEMİN bende 29 yaşımdaydım.. ev alalım dedik.. çok küçük evlere bakıyorduk.. ama olmadı. pazarlık yaptık adamla el sıkışacağız çok cuzi miktar için iş bozuldu alamadık.. sonra şu an oturduğumuz evi gördüm nette.. eşim hem bizim için büyük hemde çok pahalı resimlere bile bakmaya gerek yok dedi bakmadı fotolarına evin.. yine o istediğimiz evle aynı sitedeydi.. ve inan hiçbirşey anlamadan biz eve taşınırken hatırlıyorum kendimi hayal meyalAllah kısmet ettikten sonra kul SADECE yaşıyor.. şimdi diyorum ki o çok istediğimiz ev iyiki de olmamış.. bide olmadığındada ne üzülmüştüm neden diye.. oysa daha iyisi olucakmış.. ve inan elimizde imkanda yoktu.. ama mevlam yardım etti oldu.. inşAllah seninde öyle olucak.. sende dua et bol bol.. hayırlısıyla bir ev de... en güzeli en iyisi olucak inşAllah..
kuşum günaydın, aynen yaa hiç kimseyle konuşmuyorum, kocamız yok ya ondan dimi????
ondan ondan..kesinlikle ondan..bu kadar bağlı olmak korkutuyo beni bazen..
günaydınlar kızlar.umarım her kes iyidir.buket ve yasemin içiniz hiz daralmasın ya,sonuçta sevdiyiniz insan sizin hayatınızda bir kaç gün ayrı olsanız ne yazar tontişlerim.ben de çok halsiz ve uykuluyum,sadece uzanıp dinlenmek istiyorum.ya kızlar ben bir şeyi merak ediyorum ha.hani şu adını dua listemize yazdırıp sonra hiç ortada görünmeyen kızlar var ya acaba onlar dualarını okuyorlarmı???ya sonuçta biz onlar için dualarımızı okuyoruz da(Allah kabul etsin inşallah),onlar da bizim için okuyorlarmı acaba çok merak ediyorum yaaaaa....şu ipek nerde ya ilk günler çok aktifdi,ama şimdi yok,umarım kötü bir şey yoktur....
arzu arkadaşım tevhidini okudum. Allah kabul etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?