- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.235
- 823
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #10.561
kız sende mi kovasın..bu arada son fıkrada güzeldi..değişikti oldukça:))
.Kızlar oğlumu kucağma aldım çok şükür. Şimdi uyuyo benimde dikiş yerlerm acıyo yatıyorum. Biraz zordu ama oğlumu görünce her şeyi unuttum. Tek tek dua edemesem de aklımdaydiniz. Gerçekten harika bi duygu. Mis gibi cennet kokuyo. Rabbim herkese nasip etsin bu duyguyu.
ben geldiiiiiim bediyeciğimin dışında kimsecikler kalmamış, sizin yazdıklarınızı ouyup bitirene kadar herkes çıkıyor kimsecikler kalmıyor.
kızlar bugün çok kötü başladım haftaya,patron beni sinir etti uyuz adam bir pazartesi günü sabah sabah insan böyle yaparmı adam bugün bana çalıştı sanki koca şirkette benden başka adam yok git birazda onları azarla manyakmıdır nedir, peşpeşe 3 kez fırça kaydı bana sonunda ağlattı beni zaten adet olduğum için iyice gerildim ,yapıyorum yapyorum yine yaranamıyorum cumartesi akşam vakti ben evden adamın işi için uğraştım ama yok efendim yine yaranamadım.sanki herkes beni sinir etmek için uğraşıyordu, bugün kesin ben birine dalarım dedim ama neyseki sonradan normale döndüm, sanki bütün uyuzlar bizim şirkete toplanmış Allah Allah yaaaa.
yarın büyük gün inşallah hayırlı haberlerle dönerim.
büşranın haberine çok sevindim inşallah bir gün hepimize nasip olur bebeğimizi kucağımıza aldığımızı burdan bildirmek.
Canim 41 kere maşallah Rabbim kem gözlerden kötü niyetli insanlardan korusun, cok uzun sağlikli, bereketli, başarılı bir ömrü olsun, geceleri hep uyusun, büyüsün :).Kızlar oğlumu kucağma aldım çok şükür. Şimdi uyuyo benimde dikiş yerlerm acıyo yatıyorum. Biraz zordu ama oğlumu görünce her şeyi unuttum. Tek tek dua edemesem de aklımdaydiniz. Gerçekten harika bi duygu. Mis gibi cennet kokuyo. Rabbim herkese nasip etsin bu duyguyu.
Tatlım bende kurtlu içirdim hatta kurtlu kaynatmişım,onların kurt olduğunu bilmiyordum, özü falan diye düşündüm sıuzgeçle süzdüm ıçti, sonradan anladım hiç birsey olmaz içın rahat etsin, benim eşimde nazlanıyo içerken bakalim 3 hafta oldu başlayalı hayirli sonuçlar gelsin hepimizeSize bir sır vermek istiyorumm.. iş çıkışı eşimle aktara gittik aldım keçiboynuzu çörekotunu falan eve de şimdi geldim hemmen keçiboynuzu için suyu kaynattım kırarken bi baktım kurt
:18: ayy çok kötüym amaa korktum da ki korkmam böcekten falan neyse hemen peçeteyle attım.. eşim var ya inanılmazdır böcek konusunda hani desem ki mutfakda kurtcuk var hayatta adımını atmaz o denli tiksinir ki bana göre korkuyor neyse ben ona tabi söylemedim hiç diğerlerine dikkatlice baktım kaynattım demliyorum şu an ayy günah mıdır acaba bilse içmek ne demek olduğu gibi tümm aldıklarımı attırır.. ama söylemicembebeğimiz için herşey.. inşAllah..
Yasemin imm denk gelemiyoruz ama ben çok özleyerek seviyorum seni.. Yaa ben yılbaşında nedense annemlere gitmek istemiyorum yüreğime çok zor geliyor bazı anlar ve annemi de üzüyorum o metanetli durmaya çalıştıkça ben gidip ağlıyorum ve biliyorum o kendini sıkıyor hep.. her yılbaşı gecesi babamm en önümüzdeki seneyi görmem derdi. klasik.. bu sene yok.. ve çok acı. ve ben bu yeni yıla girerken onsuz oaln evimizi görmek istemiyorum sanırım.. Biz hiç eşimle tke yılbaşına girmedik bu gece oda dedi istediğin gibi yaparız istersen evde ister annenlerde istersen kuran okuyalım dualar edelimm dedi sağolsun.. inşAllah bu niyetteyiz. sonra film izleriz vs..
Ayyy buketime bak dediğin de haklısın eşime küsmeye yer arıyorumda ne zaman küstüğümü anımsamıyorum o kavga ettirmez kendisiyle hemmen orta yolu bulur ve insanda vicdan azabı olarak kalır.. gittik aldık zaten aktardan kurtluda olsa.. ayy sana anlattım yumurtlama testlerini bugun bende sanırım almaya karar veriyorum.. heveslendim.. ya bu testler bizde resmen tembellik yapıyor aa çift çizgi yok ilişki olmasın aa hafif yakınlaşmış çizgiler neyse bi sonraki akşam dahada koyulaşır diye diye ay geçiyor resmen..
ben geldiiiiiim bediyeciğimin dışında kimsecikler kalmamış, sizin yazdıklarınızı ouyup bitirene kadar herkes çıkıyor kimsecikler kalmıyor.
kızlar bugün çok kötü başladım haftaya,patron beni sinir etti uyuz adam bir pazartesi günü sabah sabah insan böyle yaparmı adam bugün bana çalıştı sanki koca şirkette benden başka adam yok git birazda onları azarla manyakmıdır nedir, peşpeşe 3 kez fırça kaydı bana sonunda ağlattı beni zaten adet olduğum için iyice gerildim ,yapıyorum yapyorum yine yaranamıyorum cumartesi akşam vakti ben evden adamın işi için uğraştım ama yok efendim yine yaranamadım.sanki herkes beni sinir etmek için uğraşıyordu, bugün kesin ben birine dalarım dedim ama neyseki sonradan normale döndüm, sanki bütün uyuzlar bizim şirkete toplanmış Allah Allah yaaaa.
yarın büyük gün inşallah hayırlı haberlerle dönerim.
büşranın haberine çok sevindim inşallah bir gün hepimize nasip olur bebeğimizi kucağımıza aldığımızı burdan bildirmek.
selam canlar canım sıkkın bugün biraz sabah hafif kanamam oldı peçeteyle silince gelen önce pembeydi sonra kahveye dönüştü doktora gittik progestan verdi iğne herşey olabilir o yüzden dikkatli ol tuvalet dışında kalkma dinlen bol sıvı al falan dedi yolladı bu arada baktı ultrasonla keseye 1 cm olmuş mercimeğim fındık kadar artık
allahım korusun onu...
BÜŞRACIMMMM tatlımmmm çok tebrik ederimm RABBİMM bebişine sağlıklı sıhatli bir ömür nasib etsin İNŞALLAH..darııs biizmde başımıza HAYIRLISIYLA....Kızlar oğlumu kucağma aldım çok şükür. Şimdi uyuyo benimde dikiş yerlerm acıyo yatıyorum. Biraz zordu ama oğlumu görünce her şeyi unuttum. Tek tek dua edemesem de aklımdaydiniz. Gerçekten harika bi duygu. Mis gibi cennet kokuyo. Rabbim herkese nasip etsin bu duyguyu.
deve etide mi şifalıymış, çok şaşırdım nede olsa kutsal topraklar şifa var ama biraz ekşi bir tadı olduğunu duymuştumCanim aynen bizim evde öyle hatta bunlara ek olarak gecen bir arkadaşın annesi hacdan deve eti getirdi benim için tam şifali kürler cennetine döndü ev :)
oh ne varsa denicez şifa olsun inşallah,düdüklüde kaynatsaydın çok sertse iyi pişerdianam bende bu ay kür manyağı aldum..adetten önce soğan yaptım şimdide şu hac kavunun yapıyorum..onuda adetten sonra yapacakmıiızççama pişmedi gitti..dün 4 saat kaynattım bugünde 2,5 saat oldu hala tık yok..kestim içini çekirdeğini çıkardım yine bi tık yok..bu ne menem şeydi anlamadım:))Allahtan şifaa olaa
aylin canım, iyiki annen gelmiş yanına ne güzel denk geldi bak o geldi sen hamile kaldın iyide bakar kızına şimdi, süper olduiyi geceler fıstıklar... bugünkü duamı yapamadım sanah kanama korkutunca aklımdan çıkmış hakkınızı helal edin... biraz toparlayınca bugünden itibaren toplu halde tamamlıycam dualarımı inşallah... yatıyorum sürekli annemden kocişimden allah razı olsun çok iyi bakıyorlar çok hafif kahverengi lekelenmem var ağrı sızı yok şükür bakalım inşallah kesilir en kısa sürede...
ya ben çok zorlanmıyorum akşamları tadı iyi de sabah sabah tatlı şeyler midemi bulandırıyor, ama sonuçta yenilmicek bişi değil sakın bırakma devam et bak buket de soğan içeme içmem diyordu alıştı, sende alışırsın bedişim bırakma sakınnnnnnnnnnnnnnnayy bircann sen bunu nasıl içiyorsun.. canımcım şimdi yaptım hatta geldim tarifini tekrar okudum.. ilk yutamayacağım sandım Allah ımm resmen öğürdüm bişey demek istemiyorum ama tadı biraz kötü gibi sanki.. ayy sanırım ben yiyemeyeceğim sabah nasıl yicem ben yaa zaten adetim ben 6. günümdeyim bıraksam mı acaba diyorum.. sabaha deniyeceğim inşAllah yiyebilirim.. kocaman bir pide yemiş gibiyimm o çörek otu nasıl keskin bir tatdır öyle.. Allah ım sen ne olur bize şifa ver ne olur
.Kızlar oğlumu kucağma aldım çok şükür. Şimdi uyuyo benimde dikiş yerlerm acıyo yatıyorum. Biraz zordu ama oğlumu görünce her şeyi unuttum. Tek tek dua edemesem de aklımdaydiniz. Gerçekten harika bi duygu. Mis gibi cennet kokuyo. Rabbim herkese nasip etsin bu duyguyu.
geçmiş olsun canım bol bol dinlen allahım meleklerimizi korusun bize bağışlasıniyi geceler fıstıklar... bugünkü duamı yapamadım sanah kanama korkutunca aklımdan çıkmış hakkınızı helal edin... biraz toparlayınca bugünden itibaren toplu halde tamamlıycam dualarımı inşallah... yatıyorum sürekli annemden kocişimden allah razı olsun çok iyi bakıyorlar çok hafif kahverengi lekelenmem var ağrı sızı yok şükür bakalım inşallah kesilir en kısa sürede...
Eki Görüntüle 579785
ayın 6 sında adetim bitmişti.bunlar testlerim ayın 12 sinde başladım 17 sine kadar sizce olmuşmudur.sanki koyuluk tam değil
Kızlarr bugün çok mutluyum valla keyfim çok yerinde bir nedeni var elbette bana kalsınnn
Allah bozmasın:))
Bizlere sabır nimetini vermişsin sana şükürler olsun.. bu nimeti bizlerden eksik etme Ya Rabbi!.. Biz aciziz, biz yaşadıklarımızı anlayamıyoruz, sen bizlere anlama kabiliyetini ver Allah'ım.. Bizleri doğru yoldan ayırma, gönlümüzü dara duşürme.
Yüceler Yücesi..Yedi kat göklerin İlahı Rabbim..!
Duy sesimi, gör halimi
;Biliyorum ki derdimin ilacı Sensin..
Dostum bildiğim, gönül verdiğim de Sensin..
Allahım, Senden sabır ve doğruluk istiyorum.
Bana işimde kolaylık ver.
Allahım, Sana mahzun gönlümle,
isteklerini kabul buyurduğun dostlarının duası ile niyaz ediyorum.
Zatına eriştirdiğin ve Senin rızanı isteyenlerin dili ile Senden talep ediyorum.
Allahım, kullarından istediğine, istediğini verirsin,
kim Seni onlara ikram etmekten alıkoyabilir?
Ben fakir ve âciz bir kulum.
Fazl ve kereminden nimetlerini ümit ediyorum.
Sana sığınırım ve ancak Senden yardım diliyorum sen bütün kullarının dualarını kabul eyle ve hayırlı Evlatlar nasip et (Amin)
DUA EDELİM EDENLERİNKİNE AMİN DİYELİM
KULUN BİR BAŞKA KULA DUASI KABUL OLUR
Bizlere sabır nimetini vermişsin sana şükürler olsun.. bu nimeti bizlerden eksik etme Ya Rabbi!.. Biz aciziz, biz yaşadıklarımızı anlayamıyoruz, sen bizlere anlama kabiliyetini ver Allah'ım.. Bizleri doğru yoldan ayırma, gönlümüzü dara duşürme.
Duy sesimi, gör halimi
Zatına eriştirdiğin ve Senin rızanı isteyenlerin dili ile Senden talep ediyorum.
Sana sığınırım ve ancak Senden yardım diliyorum sen bütün kullarının dualarını kabul eyle ve hayırlı Evlatlar nasip et (Amin)
Sağol canımm.. Buketim sen napıyon bakıyım dün akşamdan berii.
Duy sesimi, gör halimi
Kızlarr bugün çok mutluyum valla keyfim çok yerinde bir nedeni var elbette bana kalsınnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?