Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

kız sende mi kovasın..bu arada son fıkrada güzeldi..değişikti oldukça:))

ivett kovayım oldukça çılgın, özgürlüğüne düşkün, sözünden asla dönmeyen bir şeye karar verdi mi geri adım atmayan, yalakalıktan hoşlanmayan ama çok fazlca insan canlsıı hatta bazne kendini ezdirecek kadar özellikle iş yaşamında kimseyi kıramayan aslında özgürlüğünü çılgınlığını içinde bastırmış yaşayamamış bir kovayım benn:))

Canımm çok şüjür iyi haberlerini aldık. Allah analı babalı büyütsün hayırlı bir evlat olsun ailesine ve vatanına inşallahh.. Bizim yerimize de kokla ufaklığı Hoşgelmiş aramıza.

canım maaesef patronlar böyle nedense hep daha çok çalışan göze batar hiç çalışmayan pohpohlanır hiçbirşey denmez yani beklentileri yükseltiyoruz sanırım. Yaranamazsın onlara hi ep daha fazlasını isterler ben şimdi kamu kurumundayım hani patron yok başımda kar amacı gütmüyor üniversite sonuçt ama idari amirim var elbete ancak bekarken özelde de çalıştım yok böyle bir çalışma yine de en çalışmayan ben gibi olurdum ya sinir olurdum hiç çalışmayan iş arkadaşım muhasebe müdürümüz tarafından çok çalışıyor gösterilirdi ben sesii çıkarmazdım 19 yaşındaydım ihtiyacımız var ses edemiyordun ne deseler yapıyorsun 3.5 sene anamın emdiği süt burnumdan gelesiye çalıştım öyle böyle değil. Sonra ayrıldım evlendim zaten. Şimdi daha hakimim işime tabii ne de olsa tecrübe konuşuyor. Ama onlarında foyası çıktı ortaya müdürle o çocuk para kaçırırlarmış meğerse açklar falan çıkmış sonra neler neler. İşte böyle sen takma kafanı bir kıxarlar öbür gün unuturlar patron milleti böyle.

Canim 41 kere maşallah Rabbim kem gözlerden kötü niyetli insanlardan korusun, cok uzun sağlikli, bereketli, başarılı bir ömrü olsun, geceleri hep uyusun, büyüsün :)

Tatlım bende kurtlu içirdim hatta kurtlu kaynatmişım,onların kurt olduğunu bilmiyordum, özü falan diye düşündüm sıuzgeçle süzdüm ıçti, sonradan anladım hiç birsey olmaz içın rahat etsin, benim eşimde nazlanıyo içerken bakalim 3 hafta oldu başlayalı hayirli sonuçlar gelsin hepimize

canım çok haklisin insani yıpratır hem insan işte huzurlu olmayınca iyice bir depresyona giriyor ama şöyle düşün senin bir hatan yokmuş zaten adam kewsin başka birşeye kızdı hırsını senden çıkardı, çok şükür düzelmıb. ınsallah buğun güzel haberlerle dönersin canim, Allah yardimcin olsun

zeynepcim sabahki duanı okudum ALLAH kabul etsin tez zamanda bebeğine kavuştursun inşallah.

oflucum bebeğin hayırlı uğurlu olsun sağlıkla mutlukla ALLAH ananalı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallahhhh...

darısı diğer hamile arkdaşlarımızın başına inşallahhh....onlrda sorunsuz şekilde bebeklerini kucaklarına alırla inşallah...

allah bebğini korusun sana bağışlasın cnm inş. hayırlısıyla alırsın kucağına

günaydınnnnnnnnnnnnnnnn kızlarrr pc yi actımmmm ne güzel bir haber bu.......

BÜŞRACIMMMM tatlımmmm çok tebrik ederimm RABBİMM bebişine sağlıklı sıhatli bir ömür nasib etsin İNŞALLAH..darııs biizmde başımıza HAYIRLISIYLA...

günaydın canım arkadaşlarım, büşraya çok sevindim Rabbim evladıyla uzun hayırlı ömürler verir inşallah

Canim aynen bizim evde öyle hatta bunlara ek olarak gecen bir arkadaşın annesi hacdan deve eti getirdi benim için tam şifali kürler cennetine döndü ev :)
deve etide mi şifalıymış, çok şaşırdım nede olsa kutsal topraklar şifa var ama biraz ekşi bir tadı olduğunu duymuştum
oh ne varsa denicez şifa olsun inşallah,düdüklüde kaynatsaydın çok sertse iyi pişerdi
aylin canım, iyiki annen gelmiş yanına ne güzel denk geldi bak o geldi sen hamile kaldın iyide bakar kızına şimdi, süper oldu
ya ben çok zorlanmıyorum akşamları tadı iyi de sabah sabah tatlı şeyler midemi bulandırıyor, ama sonuçta yenilmicek bişi değil sakın bırakma devam et bak buket de soğan içeme içmem diyordu alıştı, sende alışırsın bedişim bırakma sakınnnnnnnnnnnnnnn
anam ay kurtlu da olsa içiricez, aynı zamanda protein almış olurlar çok kötüyüm dimi, bedriyecim iyiki söylememişsin söylemede içsin bişi olmaz :130:

Son düzenleme:

oy gözümüz aydın çok geçmiş olsun allahıım sizi biribirinize bağışlasın analı babalı büyüsün hayırlı evlat olsun inş

geçmiş olsun canım bol bol dinlen allahım meleklerimizi korusun bize bağışlasın
Eki Görüntüle 579785

ayın 6 sında adetim bitmişti.bunlar testlerim ayın 12 sinde başladım 17 sine kadar sizce olmuşmudur.sanki koyuluk tam değil

16 sındaki koyulaşmış gibi duruyo istersen bi kaç gün daha devam et çalışmalrıda ihmal etme

cnm allah sana bağışlasın analı bablı ismiyle büyümüye nasip etsin kokusunu kuçağında hiç eksik etmesin o kokuyu bizede nasip etsin emin

Bizlere sabır nimetini vermişsin sana şükürler olsun.. bu nimeti bizlerden eksik etme Ya Rabbi!.. Biz aciziz, biz yaşadıklarımızı anlayamıyoruz, sen bizlere anlama kabiliyetini ver Allah'ım.. Bizleri doğru yoldan ayırma, gönlümüzü dara duşürme.
Yüceler Yücesi..Yedi kat göklerin İlahı Rabbim..!
Duy sesimi, gör halimi
;Biliyorum ki derdimin ilacı Sensin..
Dostum bildiğim, gönül verdiğim de Sensin..

Allahım, Senden sabır ve doğruluk istiyorum.
Bana işimde kolaylık ver.
Allahım, Sana mahzun gönlümle,
isteklerini kabul buyurduğun dostlarının duası ile niyaz ediyorum.
Zatına eriştirdiğin ve Senin rızanı isteyenlerin dili ile Senden talep ediyorum.

Allahım, kullarından istediğine, istediğini verirsin,
kim Seni onlara ikram etmekten alıkoyabilir?
Ben fakir ve âciz bir kulum.
Fazl ve kereminden nimetlerini ümit ediyorum.
Sana sığınırım ve ancak Senden yardım diliyorum sen bütün kullarının dualarını kabul eyle ve hayırlı Evlatlar nasip et (Amin)
DUA EDELİM EDENLERİNKİNE AMİN DİYELİM
KULUN BİR BAŞKA KULA DUASI KABUL OLUR

Canim ne güzel dua etmıbsin, rabbim hepimize sabır ve dinginlik versin, edelim tabiki hatta tüm insanliğa dua edelim canim

Annem bu hafta gelmiyor kızlar tedavi görüyor her hafta iğne oluyor iki haftada bir de kan tahlilleri yapılıyor karaciğer enzimleri yksekti 6 aylık genek kontroller iyi çıktı 1 senelik tedavi şubatta bitecek onun sonuçlarını alıp tedavi biterse rahatçe gelmek istiyormuş zorlamadım bende tabii aşılama zamanına denk gelebilir bilmiyor diye şimdi gelsin gitsin istemiştim ama denk gelirse söyleyeceğim artık. Bu haftasonum boşa çıktı böylece bende ne zamandır gezmiyorum aşılama iğneler dr kontrolleri sonra bekleme falan derken bayadır dışarı çıkmadığımı farkettim bir güzel gezicem alışveriş yapıcam kendime, eşime yeni yıl hediyesi alırım onun beğendiği birşeyi. Hiç evde oturmayı düşünmüyorum.

AĞZINA DİLİNE YÜREĞİNE GÖNLÜNE SAĞLIK..AMİİİİİİİİİİNN
amin de gökten iki melek insin,
biri sana biri bana dua etsin,
dilerim allahtan cümle günahlarını affetsin,
rabbim gönlümüzdeki muradı hakkımızda hayırlı etsin..

Sağol canımm.. Buketim sen napıyon bakıyım dün akşamdan berii.

napim..dün o kavunla uğraştım..yaklaşık 24 saattir kaynatıyorum ama banamısın demedi..en sonunda aldım elime doğrama tahtasında ezeyim büzeyim diye düşünürken rondo ya atmak geldi aklıma..aklımla bin yaşayayım.. rondoda bi güzel un ufak ettim..odun talaşı gibi ufaldı..en son bala kattım buzdolabina kaldırdım..sabah aç karnına yemem gerekliydi.bugün işe gelrken unuttum geldim..yemedim:))uğraştığıma mı yanayım, bala mı yanayım yemediğime mi yanayım:)) neyse bundan sonra artıkın..ben diyodumki perşembeye kadar bitireyim..perşembe kocişin yanına gidecemde:)))

cnm cok gusel bı dua teskkur ederız rabbım kabul eğlesın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…