- 15 Mart 2012
- 4.018
- 638
- 248
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #10.581
uğraştığına değsin İNŞALLAH canım ama bence buzdolabına koyma bal donunca kaşığa almak zor oluyor ben çörek otu bal yaparken ağzı kapalı kapla dışarda tutuyodum..bişi olmaznapim..dün o kavunla uğraştım..yaklaşık 24 saattir kaynatıyorum ama banamısın demedi..en sonunda aldım elime doğrama tahtasında ezeyim büzeyim diye düşünürken rondo ya atmak geldi aklıma..aklımla bin yaşayayım.. rondoda bi güzel un ufak ettim..odun talaşı gibi ufaldı..en son bala kattım buzdolabina kaldırdım..sabah aç karnına yemem gerekliydi.bugün işe gelrken unuttum geldim..yemedim:))uğraştığıma mı yanayım, bala mı yanayım yemediğime mi yanayım:)) neyse bundan sonra artıkın..ben diyodumki perşembeye kadar bitireyim..perşembe kocişin yanına gidecemde:)))
Amin Allah razı olsun Rabbim dualarınızı dualarımızı makbul kabul etsin inşallah gonlunuzdekini alnınıza yazsın inşallah sizlerle üzümüm sizlerle seviniyorum Rabbim yureklerinizdekini daha fazla aratmadın mucizelerini büyüklüğünü göstersin inşallahAĞZINA DİLİNE YÜREĞİNE GÖNLÜNE SAĞLIK..AMİİİİİİİİİİNN
amin de gökten iki melek insin,
biri sana biri bana dua etsin,
dilerim allahtan cümle günahlarını affetsin,
rabbim gönlümüzdeki muradı hakkımızda hayırlı etsin..
napim..dün o kavunla uğraştım..yaklaşık 24 saattir kaynatıyorum ama banamısın demedi..en sonunda aldım elime doğrama tahtasında ezeyim büzeyim diye düşünürken rondo ya atmak geldi aklıma..aklımla bin yaşayayım.. rondoda bi güzel un ufak ettim..odun talaşı gibi ufaldı..en son bala kattım buzdolabina kaldırdım..sabah aç karnına yemem gerekliydi.bugün işe gelrken unuttum geldim..yemedim:))uğraştığıma mı yanayım, bala mı yanayım yemediğime mi yanayım:)) neyse bundan sonra artıkın..ben diyodumki perşembeye kadar bitireyim..perşembe kocişin yanına gidecemde:)))
hayırdır İNŞALLAH canım..ALLAH bozmasın..Kızlarr bugün çok mutluyum valla keyfim çok yerinde bir nedeni var elbette bana kalsınnn
AĞZINA DİLİNE YÜREĞİNE GÖNLÜNE SAĞLIK..AMİİİİİİİİİİNN
amin de gökten iki melek insin,
biri sana biri bana dua etsin,
dilerim allahtan cümle günahlarını affetsin,
rabbim gönlümüzdeki muradı hakkımızda hayırlı etsin..
napim..dün o kavunla uğraştım..yaklaşık 24 saattir kaynatıyorum ama banamısın demedi..en sonunda aldım elime doğrama tahtasında ezeyim büzeyim diye düşünürken rondo ya atmak geldi aklıma..aklımla bin yaşayayım.. rondoda bi güzel un ufak ettim..odun talaşı gibi ufaldı..en son bala kattım buzdolabina kaldırdım..sabah aç karnına yemem gerekliydi.bugün işe gelrken unuttum geldim..yemedim:))uğraştığıma mı yanayım, bala mı yanayım yemediğime mi yanayım:)) neyse bundan sonra artıkın..ben diyodumki perşembeye kadar bitireyim..perşembe kocişin yanına gidecemde:)))
daım olsun dahada cogalsın cnm benım
hayırdır İNŞALLAH canım..ALLAH bozmasın..
uğraştığına değsin İNŞALLAH canım ama bence buzdolabına koyma bal donunca kaşığa almak zor oluyor ben çörek otu bal yaparken ağzı kapalı kapla dışarda tutuyodum..bişi olmaz
bak ben anladım bu kavunun sırrını şimcik bebek için sabırlı olmak lazım ya sen de bunu kaynatırken yumuşaması için için sabrını en üst sınırına kadar zorluyorsun böylece sabır katsayın artıyor güzelim ondan getirmişler sana bunu yani ne diyeyimm 24 saatte yumuşamayan kavun taş mübarek.Neyse çözümü bulmuşsun teknoloji nimetleri imdadına yetişmiş ama o kadar uğraltın untma da ye canım alarm kur mesela teline yaz kavun diye unutmazsın. Hmm bitir bakalım bence dee işe yarasınn..
.
Şu kadarını söyleyeyim bu sitede hakkımın korunduğunun, haksızlıklara karşı hemen müdahele edildiğinin ve sorumlu kişilere hiç gecikmeden gerekli şeylerin yapıldğını görmek beni çok mutlu ediyor. Bir yandan da şaşırıyorum insanlar ne kadar ucuz,basit şeylerle uğraşıyorlar oysa ki ben çoktan elimi eteğimi çekmişken başka uğraşacak şeyleri olmayanlar bu gibi şeylerle uğraşıyor ama benim de ağzım var dilim var konuşuyor üzerime dönen oyunları kendlerine aynı şekilde yapmam kişiliğimin gerektirdiği gibi gerekli kişilere havale ederim bu yüzden mutluyum beni anlayan kişiler olduğu için. Durum budurr..
kız senlen aynı burç olduğumuz ne belli..bende dün yaparken aklımdan bunlar geçti..bunun kerameti sabır göstermek mi acaba diye?:)
sanırım ben seni anladım..zaten nickinin üstündeki ne oldi rengin soldi sloganınodan da anlamk gerekir..ne demişler işi allaha gösterecen..O bilir en doğrusunu..belki zaman alır ama sabredersen işte böyle zaferinin tadını çıkarırsın..
evet bayanlarr su dakika itibariyle regl olmuş bulunmaktayım aslında günüm 2 gün geçti kimselere bişeycikler söylemedim rötarlı olarak bugun teşrif ettiler nasip kısmett mevlam büyük elbet bir bildigi vardır sabır sabır sabırrr yeni bat 14 ocak hakkımızda hayırlısı
Hayırlısı olsun ne diyeyim ki canım gönül ister ki 9 ay gelmesin ama. Dediğin gibi sabır en büyük erdemdir..
evet bayanlarr su dakika itibariyle regl olmuş bulunmaktayım aslında günüm 2 gün geçti kimselere bişeycikler söylemedim rötarlı olarak bugun teşrif ettiler nasip kısmett mevlam büyük elbet bir bildigi vardır sabır sabır sabırrr yeni bat 14 ocak hakkımızda hayırlısı
hayırlısı olsun nazancım. ben 55 günde bir ilaçla oldum dün diyorum ki regl olmak ne güzel bir şeyevet bayanlarr su dakika itibariyle regl olmuş bulunmaktayım aslında günüm 2 gün geçti kimselere bişeycikler söylemedim rötarlı olarak bugun teşrif ettiler nasip kısmett mevlam büyük elbet bir bildigi vardır sabır sabır sabırrr yeni bat 14 ocak hakkımızda hayırlısı
Kızlar günaydıınnn
Burcu ve Bircan çok güldüm sabah sabah ya Allah da sizi güldürsün. Burcum canım benimm ne güzel demişsin seninkilerde kurtluymuşş ayyy biz nasıl insanlarız böyle.. gözümüz karardı iyice.. ne bulursak yedirip içireceğiz.. Bircan ımm canım benimm bu sabah ben o kürü yine yedim ama ben hemen suyla yutuyorum siz ağzınızda tutuyor musunuz? ayy inan daha şimdiden düşünüyorum akşam olucak yine nasıl yiyeceğim diye. birde benimkinin rengi kapkara.. sizinkinin de öyledir değil mi? ya ben takıntılıyım sanırım evde öyle birşey yeme gereğim var ya içim inan daha bu saatde vıcık vıcık ama iyi olan şu ki ben zaten geç başladım.. yumurtlama günlerime az kaldı bir iki gün daha içip bırakıp dooğru yumurtlamaya geçerim inşAllah. :)) Hepimize tümm bunlar sebeb, vesile şifa olsun inşAllahh Yarabbim. Bu arada Buket'e şapka çıkarıyorum ben (her ne kadar şapkam şu an olmasada) o soğan suyunu içti ya şifa olsun inşAllah..
Selam kızlar. Hala hastanedeyiz. Altı da çıkış yapcz. Bir kez daha sezeryan zorluğunu anlamış oldum. Dikişler çok acıyo yürüyemıyorum malesef. Ama oğlum iyi. Sütm az geliyo aç kaldı yavrum mama verdik. Şimdi hemşireler çay yapıcak süt artırıcı onu içeceğm. Biraz daha iyi olsam daha iyi bakcm oğluma. Neyse ki kaynanam var o yardımcı oluyo. Bizden haberler böyle :)
Selam kızlar. Hala hastanedeyiz. Altı da çıkış yapcz. Bir kez daha sezeryan zorluğunu anlamış oldum. Dikişler çok acıyo yürüyemıyorum malesef. Ama oğlum iyi. Sütm az geliyo aç kaldı yavrum mama verdik. Şimdi hemşireler çay yapıcak süt artırıcı onu içeceğm. Biraz daha iyi olsam daha iyi bakcm oğluma. Neyse ki kaynanam var o yardımcı oluyo. Bizden haberler böyle :)
cnm ya hakkında hayırlısı olsun inş. çok güzel demişşin sabır diye rabbim hepimize güç versin cnm ya benim adet günüm de geldi sayılır geçen ay 19 olmuştum. bakalım tedavi işe yaramıştır umarım ya bekliyorum artık hayırlısı.... bu ay hayırlı haber nasip eder rabbim inş bebeğim benimledir. kızlar bişi sorcam benim pkolu olarak det günlerim düzenli değil hatta genelde söktürücü ilaçlarla adet olurum şimdi bu ay dr gözetimindeydim ve çatlatma iğnesi falan vurundum bu ay eğer gebe deilsem adetim gününde gelir mi ki? dr adet olmazsan gebesindir demişti bende sormayı unutmuştum. normalde 19 olmam gerek sizce kaç gün beklemeliyim test yapmak için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?