Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Teşekkür ederim kızlar bilgilerimiz için. Hemşireler çok yardımcı oluyolar. Bebeğimi de herkes ayrı seviyo :) çok tatlı maşallah :) kısa zamanda resmi aktaracagm. Inşallah kısa zamanda ayaklanırim. Oğlumu sizin için öptüm kokladim. Oh mis gibi :) babası nüfus cüzdanı çıkartmaya gitti :) sizleri seviyoruz

amin canım cümlemize inş. sen olmazsın canım inş. bebegin seninledir yarın reglin gelmezse kan testi yaptırırsın ve mutlu haberi bize verirsin inş.

hayırlısı olsun nazancım. ben 55 günde bir ilaçla oldum dün diyorum ki regl olmak ne güzel bir şey.

evet canım ya dogru diyosun ben hep gününde olurum hep 28 gün taş çatlasın 29 hiç 30 olmamıştı klomen kullandıgım ay 5 gün geçmişti sonraki ay yine gününde olmuştum günüm geçincede heves ettim hayaller kurdum falan şimdi hepsi yerle yeksann

gözün aydın olsun kuzucukk maşallah paşamızadaa inş. sütünde şakır şakır gelir bebegin doyarr öptmmm kocamannn

canım inşallah en kısa zamanda dikişlerin iyileşir ve sütün bol bol gelir, şimdi hastanedesin eve geçince bol bol süt yapıcı besinler alırsın, bebişinin de mamaya ihtiyacı kalmaz

sedacım canını sıkan olay ne anlamadım biizm kk sitesesindemi senin canını sıktılar anlamadım..

kıyamam canım yaa dikiş zordur bende çikolata kistinden amiliyat olduğumda çok zorlanmıştım hatta ilk kalktığımda bayılmıştım.. dikkat et ayaklarını sıkı tut üşütme canım.. bebeğinle sağıklı mutlu dolu bir yaşam geçirin inşallah...

kızlar adetimin bugün 13.günü ama bende hala yumurtlama belirtsi yok kasıklarımda dün gece ağrım oldu ama hiç akıntı yok offf bu hafta yumurtlama haftam .. inşallah rabbim izin verirse bu ay hayırlısıyla hamile kalırım...

hakkımızda hayırlısı neyse o olur inşallahhh....

Kızlarr çok yopunum fişler var önümde öğrenciler geliyor hep daha kitap getirmeyen öğrencilerin listesini yapıcam tek tek ait oldukları sınıflarına yazıcam bilfiricez sınıflara adlarını getirsinler diye hocalara kitap dağılacak çok işim var çok görüşürüz.

Hakkında hayırlısını nasip etsin mevlam.. Akıntı elbet bir belirti yumurtlamayla ilgili ama ben gebeliklerimin hiçbirinde akıntı hissetmedim. Normalde ki iyi kötü hissederim ama o dönemler hiç oluşmadı yada işte ben farketmedim. Zaten gebeliklerin gerçekleştği aylar genelde ummadığım aylardı..

Selam kızlar, geçmişi çok okuyamadım
çok yoğunum ben izine ayrılacağım için yerime birini bulmuşlar ona işi öğretiyorum , ne zormuş birine bişi anlatmak ben bu konuda beceriksizim bunu anladım bakarak öğrensin istiyorum o da çok istekli soruyo maşallah o sormasa benim çıtım çıkmıyo

Zeynepcim duanı okudum allah kabul etsin inşallah..
Aylinimm , dünürüümmm dikkat et gelinimee sana bugünden dua etmeye başladım canıım benimm
Buketcim hayranınım biliyosun selam ederimm, saygılarrrrrr

Gülcüm kankamızın annesiii sen nasılsın?
Oflu hemşerim Büşracımmm doğum yapsmışsın sonunda kavuştun evlanaa gözün aydın olsun , inşallah bizde o günlerii görürüzzz..
Yasemincim bakamadım çok geçmişe ne yazdın bilmiyorum ama, sen süpersin birtanesinnn

kızz dünür dikkat ediyorum etmez miyim hiç.. ama senin gelin azıcık nazlı olacağa benziyo bak söliim şimdiden sonra bu ne böle deme allah razı olsun tatlım duaların için akıntım kesildi şükür dinlenip besliyorum bebişimi bol bol

Kızlar işim bitti sonunda rahatladım ama yoruldum tabii neyse eve gitme vaktim de yaklaşıyor zaten yemeğim var ütülerimi yapmıştım haftasonu rahatım yanii. Halvet durumları oacak sanırım sadece

arkadaşlar geçmiş tarihteki arkaşaların hepsine okudum duamızı sabah okuyamadıklarım war okuyamadıklarımıda sabah girince tamamlamaya çalışıyorum hakkınızı helal edin allah kabul etsin inşş...

---Olsun tabii kız evi naz evi artık katlancazz yerim ben onu yaa 'bu ne böyle' dermiyim hiç bebeşim benim..
yatmaktan başka çağre yok canım en iyi ilaç o ve dua tabikii Allah sıkıca tutunmasını nasip etsin inşallah, akıntın geçtiyse tehlike kalmamıştır heralde.

Aylincim akıntının gecmesine cok sevindim canim Rabbim tamamina erdirsin

Kızlar işim bitti sonunda rahatladım ama yoruldum tabii neyse eve gitme vaktim de yaklaşıyor zaten yemeğim var ütülerimi yapmıştım haftasonu rahatım yanii. Halvet durumları oacak sanırım sadece
Ovvvvv demekki aksam yoksun rabbim mucizesini nasip etsin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…