- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #10.601
cnm ya hakkında hayırlısı olsun inş. çok güzel demişşin sabır diye rabbim hepimize güç versin cnm ya benim adet günüm de geldi sayılır geçen ay 19 olmuştum. bakalım tedavi işe yaramıştır umarım ya bekliyorum artık hayırlısı.... bu ay hayırlı haber nasip eder rabbim inş bebeğim benimledir. kızlar bişi sorcam benim pkolu olarak det günlerim düzenli değil hatta genelde söktürücü ilaçlarla adet olurum şimdi bu ay dr gözetimindeydim ve çatlatma iğnesi falan vurundum bu ay eğer gebe deilsem adetim gününde gelir mi ki? dr adet olmazsan gebesindir demişti bende sormayı unutmuştum. normalde 19 olmam gerek sizce kaç gün beklemeliyim test yapmak için
hayırlısı olsun nazancım. ben 55 günde bir ilaçla oldum dün diyorum ki regl olmak ne güzel bir şey.
Teşekkür ederim kızlar bilgilerimiz için. Hemşireler çok yardımcı oluyolar. Bebeğimi de herkes ayrı seviyo :) çok tatlı maşallah :) kısa zamanda resmi aktaracagm. Inşallah kısa zamanda ayaklanırim. Oğlumu sizin için öptüm kokladim. Oh mis gibi :) babası nüfus cüzdanı çıkartmaya gitti :) sizleri seviyoruz
nazancım..bidahakine inşallah
Selam kızlar. Hala hastanedeyiz. Altı da çıkış yapcz. Bir kez daha sezeryan zorluğunu anlamış oldum. Dikişler çok acıyo yürüyemıyorum malesef. Ama oğlum iyi. Sütm az geliyo aç kaldı yavrum mama verdik. Şimdi hemşireler çay yapıcak süt artırıcı onu içeceğm. Biraz daha iyi olsam daha iyi bakcm oğluma. Neyse ki kaynanam var o yardımcı oluyo. Bizden haberler böyle :)
Şu kadarını söyleyeyim bu sitede hakkımın korunduğunun, haksızlıklara karşı hemen müdahele edildiğinin ve sorumlu kişilere hiç gecikmeden gerekli şeylerin yapıldğını görmek beni çok mutlu ediyor. Bir yandan da şaşırıyorum insanlar ne kadar ucuz,basit şeylerle uğraşıyorlar oysa ki ben çoktan elimi eteğimi çekmişken başka uğraşacak şeyleri olmayanlar bu gibi şeylerle uğraşıyor ama benim de ağzım var dilim var konuşuyor üzerime dönen oyunları kendlerine aynı şekilde yapmam kişiliğimin gerektirdiği gibi gerekli kişilere havale ederim bu yüzden mutluyum beni anlayan kişiler olduğu için. Durum budurr..
Selam kızlar. Hala hastanedeyiz. Altı da çıkış yapcz. Bir kez daha sezeryan zorluğunu anlamış oldum. Dikişler çok acıyo yürüyemıyorum malesef. Ama oğlum iyi. Sütm az geliyo aç kaldı yavrum mama verdik. Şimdi hemşireler çay yapıcak süt artırıcı onu içeceğm. Biraz daha iyi olsam daha iyi bakcm oğluma. Neyse ki kaynanam var o yardımcı oluyo. Bizden haberler böyle :)
kızlar adetimin bugün 13.günü ama bende hala yumurtlama belirtsi yok kasıklarımda dün gece ağrım oldu ama hiç akıntı yok offf bu hafta yumurtlama haftam .. inşallah rabbim izin verirse bu ay hayırlısıyla hamile kalırım...
hakkımızda hayırlısı neyse o olur inşallahhh....
Selam kızlar, geçmişi çok okuyamadım
çok yoğunum ben izine ayrılacağım için yerime birini bulmuşlar ona işi öğretiyorum , ne zormuş birine bişi anlatmak ben bu konuda beceriksizim bunu anladım bakarak öğrensin istiyorum o da çok istekli soruyo maşallah o sormasa benim çıtım çıkmıyo
Zeynepcim duanı okudum allah kabul etsin inşallah..
Aylinimm , dünürüümmm dikkat et gelinimee sana bugünden dua etmeye başladım canıım benimm
Buketcim hayranınım biliyosun selam ederimm, saygılarrrrrr
Gülcüm kankamızın annesiii sen nasılsın?
Oflu hemşerim Büşracımmm doğum yapsmışsın sonunda kavuştun evlanaa gözün aydın olsun , inşallah bizde o günlerii görürüzzz..
Yasemincim bakamadım çok geçmişe ne yazdın bilmiyorum ama, sen süpersin birtanesinnn
kızz dünür dikkat ediyorum etmez miyim hiç.. ama senin gelin azıcık nazlı olacağa benziyo bak söliim şimdiden sonra bu ne böle demeallah razı olsun tatlım duaların için akıntım kesildi şükür dinlenip besliyorum bebişimi bol bol
Aylincim akıntının gecmesine cok sevindim canim Rabbim tamamina erdirsinkızz dünür dikkat ediyorum etmez miyim hiç.. ama senin gelin azıcık nazlı olacağa benziyo bak söliim şimdiden sonra bu ne böle demeallah razı olsun tatlım duaların için akıntım kesildi şükür dinlenip besliyorum bebişimi bol bol
Ovvvvv demekki aksam yoksunKızlar işim bitti sonunda rahatladım ama yoruldum tabii neyse eve gitme vaktim de yaklaşıyor zaten yemeğim var ütülerimi yapmıştım haftasonu rahatım yanii. Halvet durumları oacak sanırım sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?