Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

bende öyle düşünüyorum...onsuz olursam ne yaparım aklım almıyo..herşeyim o olmuş ona bağlamışım her yolumu, her şeyimi ona sorar olmuşum, her şeyde ondan izin alır ona danışır onun istediği gibi yapar olmuşum..ama insanız..hatalarımız var..eminimki benim böyle düşündüğümü hissetmiyordur bile..klasik durum..kadınlar duygusal erkekler mantıklıdır..ama onun kocaman bi yüreği var biliyorum..içine her şeyi alır..her tür sevgiyi besler..
onlar gelene kadar bizde birbirimize takılırız napalım..hayırlısıyla gelsinde..sonumuz ne olur..hayırlı olur inş...

ipek uzun zaman oldu girmeyeli...halsizlik uyku hamilelikten.bende bugün rüyamda hamileydim..bana sen hamilesin diyolar inanmıyorum..sonra biriyle konuşurken bende hamileyim..kendiliğinden oldu diyorum...hah..

yasemin nazar duası yada tevbe istiğfar okuyabiliriz..gerçi tevbeyi topluca okumanın bi mantığı var mı bilmiyorum da..

yasemincim. evet dualarla hepimizin bebişleri gelecek inşallah. kendimize ettiğimiz dua kadar başkalarına ettiğimiz dualar da çok önemli. bu arada tevhid listesinde ismimi göremedim. ayşe arkadaşımızın yanına ekleyecektin beni. aynı gün okuruz demiştin. unuttun sanırım :)

hoşgeldin tatlım naber ne var ne yok, senle pek denk gelemiyorduk son günlerde. anlat bakalım değişik haberler varmı

hoşbulduk canım. ne olsun, sabırla bekliyorum. reglimin 4. günü yarın serephoneye başlayacağım. klomenle aynı ilaç. ama kafam karıştı. klomen kulladıktan sonra çatlatma iğnesi vurulması gerekiyormuş ama doktorum bana bişey demedi. kafam karaştı.

yasemin ben tamda kenzul arşı okuyodum sen silmişsin:))
ayy benim akılsız kafam, insan bi sorup öyle siler dimi tüh bana. dedim yenileyeyim sayfayı, yeni bir dua bulup koyim diye düşünmüştüm, kusura bakma canım benim, koyimmi yine????
kuşum çokkk özür diliyorum aklımda var birisi kimdi diye düşündüm geçen gün, hatta foruma da yazdım kimdi kızlar kimi ekleyecektim diye. hemen yazıyorum canım ebnim hakkını helal et

Allahım seni fazla uğraştırmadan en tez vakitte en hayırlı vakitte nasibetsin inşallah canım. ben henüz o aşılama aşamasına geçtiğim için o prosedürleri bilmiyorum daha. dur şimdi bir bilen çıkar mutlaka, hatta dr buket hanım seni birazdan cevaplar, onun bilmediği bişey yoktur

yok canım gerek yok..orada var diye hazıra kondum..ben netten bulurum

melek2828+, graphicdesigner+, buketdemet+, derya24.................

hepinize gunaydin kizlar
nasilsiniz gorusmeyeli???
bu aralar pek giremiyorum ben cimcime kizim agirlastirdi iyice beni
sabahlari yataktan bel agrisiyla uyaniyorum
evde is guc yapayim desem 1 saatlik isi 3 saatte anca yapiyorum
bde geceleri rahat uyuyamadgm icin gunduz bi posta muhakkak uykum geliyo
bende durumlar bolee....
sizler naptiniz var mi yeni yeni mujdeli haberleriniz???
hepinizi opuyorum ALLAHA EMANET OLUN.....
simdilik hoscakalin teyzoslar...

arzucum tevhidini okudum rabbim kabul etsin inş.
nasılsınız bayanlar dün ne güzel bi geceydi allahım dualarımızı kabul etsin inş.

hoşgeldin melekcim, evet böyle güzel gün ve geceler olmasa insan belkide umutlarını yavaş yavaş kaybeder, Allah bize sürekli bir umut kapısı açıyor, dua edin kabul edeyim der gibi. inşallah hepinizin gönlündeki hayırlı dilekleri kabul olur.

ayy bu arada ben hani damla damla oluyordum ya bu ay, 1 hafta o öyle sürdü, dün itibari ile birazdaha çoğalıp regl'ye benzedi en sonunda. Yarabbim vucudum hamilelileğe hazırlanıp alışmaya çalışıyor heralde, öyle yorumluyorum çok tuhaf haller yapıyor çünkü.

bende klomen kullandım banada çatlatma iğnesi vermemişti..çatlamasında bi problem olup olmadığına bakmıştır belki doktor..önceki muayenelerinde..sana tavsiyem incir kürü yap..yada incir ye..incir yumurtaları çatlatmada yardımcı..sonuçta klomen veya türevi yumurtanı olgunlaştıracak incirde çatlamasına yardımcı olacak.. adetin 10-14. günü arasında 12. günü iki kere olmak üzere ilişkiye girerseniz sonuçta inşallah bebeğini kucağına alırsın... doktor ilişki günlerini söyleyecektir..

canım hoşgeldin sefalar getirdin, tontişi büyütüyorsun tabi ağırlaşıyor
Allahım her işinde kolaylıklar versin inşallah, topiğimizde nurdamla ve barisozlem nickli 2 arkadaşımız hamiş oldu çok şükür, şimdi onlar ayaklarını sürttüğü için ardından herkes birer ikişer güzel haberler verecek bekliyoruz bakalım

hoşgeldin tatlımm ısırırım senin o kızını allah kolay dogumlar nasip etsin inş.

yeni döngün ayırlı olsun canım inş. bu son regl oluşundur.

sevgimelegim canım sesin çıkmıyor nasılsın hoşgeldin, moralin daha iyi mi bugün?

bak ben dedim bizim gönüllü doktorumuz hemen cevabı verivermiş maşallah sana bilgi deposu

bu arada kizlar ben dun gece listede kalan tum tevhidleri tamamladim..

[alaraburcu/ burcu,melek2828/ melek,rose_s/ sibel,littlebirdie/ yasemin,tb_fb/ tuba,kardelen_im32/ zeliha
beytocan/ arzu,7VerenGul/ gül,bdroner/ aysunsedat bedriye ,nartanesiii/btskn ayşe / bircan ]

benden onceki isimlere zaten okumustum benden sonra gelen arkadaslariminkini de tamamladim
hem kadir gecesinin feyzinden faydalanyim hem
malum hamilelik yorgunlugu,is telasi, bayram gezmesi derken arada kaynamasin bi seferde bitirip icim rahat etsin dedim

ALLAHim kabul etsin insaalah gonluzden gecen butun "hayirli" nimetleri nasip etsin hepinize....

arzucum tevhidini okudum rabbim kabul etsin inş.

nasılsınız bayanlar dün ne güzel bi geceydi allahım dualarımızı kabul etsin inş.

amiin inşallah Allah hepimizi selamete çıkarır..ben kendi adıma öyle dua ettim..

iyi diyelim iyi olalım..Allah sanada sağlıklı bir hamilelik nasip etsin..

yeni döngün ayırlı olsun canım inş. bu son regl oluşundur.
amin canım benim hayırlısı bakalım, çok merak ediyorum acaba önce taşınacak sonra mı hamile olacağım,
yoksa önce hamile olup onun kısmeti ile sonra mı bi ev bulacağız
yada tam ev bulduğumuz gün hamile olduğumu mu öğreneceğim

bu arada kizlar ben dun gece listede kalan tum tevhidleri tamamladim..
ALLAHim kabul etsin insaalah gonluzden gecen butun "hayirli" nimetleri nasip etsin hepinize....

Canım ALlah razı olsun kimseyi es geçmeyip herkesi ayrı ayrı dualarını yaptığın için. ALlah kabul etsin sevabı sanada gelsin inşallah

önemli değil canım, nedemek. helal olsun. tahmin ettim unuttuğunu. İnşallah cümlemizin muradını verir Rabbim. dr hanımada teşekkürler:) incir kürünü ve soğan kürünü yapacağım ama önce hangisine başlamam gerek. ben her şeyi içemiyorum ama ne yapalım bebeğimiz gelsin diye katlanacağız artık.

canım bana sorarsan önce soğan kürünü yap, için bi temizlensin arınsın, ardınada o bitince incir kürünü yaparsın. o temiz rahmin içinde yumoşların büyüyüp çatlar ve tutar inşallah

Allah razı olsun . dualarımızla anne olmayan kalmayacak inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…