- 28 Kasım 2012
- 1.988
- 981
- 198
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #10.621
selamm tatlımm çok şükür iyiz sen nasılsın kankamız nasıl..Selam kızlar, geçmişi çok okuyamadım
çok yoğunum ben izine ayrılacağım için yerime birini bulmuşlar ona işi öğretiyorum , ne zormuş birine bişi anlatmak ben bu konuda beceriksizim bunu anladım bakarak öğrensin istiyorum o da çok istekli soruyo maşallah o sormasa benim çıtım çıkmıyo
Zeynepcim duanı okudum allah kabul etsin inşallah..
Aylinimm , dünürüümmm dikkat et gelinimee sana bugünden dua etmeye başladım canıım benimm
Buketcim hayranınım biliyosun selam ederimm, saygılarrrrrr
Gülcüm kankamızın annesiii sen nasılsın?
Oflu hemşerim Büşracımmm doğum yapsmışsın sonunda kavuştun evlanaa gözün aydın olsun , inşallah bizde o günlerii görürüzzz..
Yasemincim bakamadım çok geçmişe ne yazdın bilmiyorum ama, sen süpersin birtanesinnn
selamm tatlımm çok şükür iyiz sen nasılsın kankamız nasıl..
canım bence yeme ben yemiyorum şahsen normaldede yemem asitli şeyler içmem katkılı şeyler onlar senin bünyen alışıktır ama bebişin değildir bence yeme....iyim canım uzanıyorum ya onunda keyfi yerinde nasıl da rahat ediyorcips yiyorumm çok canım çektii ya, hiç yemedim bugüne kadar acaba çok mu zararlı? yemiyim mi:18:
.Kızlar oğlumu kucağma aldım çok şükür. Şimdi uyuyo benimde dikiş yerlerm acıyo yatıyorum. Biraz zordu ama oğlumu görünce her şeyi unuttum. Tek tek dua edemesem de aklımdaydiniz. Gerçekten harika bi duygu. Mis gibi cennet kokuyo. Rabbim herkese nasip etsin bu duyguyu.
bayancağızlarr :)) gözümm fena kızardıı ağrı falan yok azcık yaşarma war ne yapacam bilemedim doktora gidiyim dedim ama damla weerecek muhtemelen olurda hamile olursam hamileysem zararı wardır kesin olmasa bile eeğer hamile kalırsım bi sıkıntım olursa içimden geçiririm acaba o ilaçtan die mi galiba kuruntu hastasıyım :)) 2 gündür bölee bu sebepten gitmiyorumm bi fikri olan war napiyim :))
Selam kızlar. Hala hastanedeyiz. Altı da çıkış yapcz. Bir kez daha sezeryan zorluğunu anlamış oldum. Dikişler çok acıyo yürüyemıyorum malesef. Ama oğlum iyi. Sütm az geliyo aç kaldı yavrum mama verdik. Şimdi hemşireler çay yapıcak süt artırıcı onu içeceğm. Biraz daha iyi olsam daha iyi bakcm oğluma. Neyse ki kaynanam var o yardımcı oluyo. Bizden haberler böyle :)
sedacım canını sıkan olay ne anlamadım biizm kk sitesesindemi senin canını sıktılar anlamadım..
kıyamam canım yaa dikiş zordur bende çikolata kistinden amiliyat olduğumda çok zorlanmıştım hatta ilk kalktığımda bayılmıştım.. dikkat et ayaklarını sıkı tut üşütme canım.. bebeğinle sağıklı mutlu dolu bir yaşam geçirin inşallah...
Canım geçecek inşallahh. İyi olacaksın kısa zamanda bebeğin herşeyi unutturur sana ilk günlerde sütünün gelmemesi normal da çoğalır sen bol bol bulgur, soğan ye komposto ve bol su iç o süt arttırıcı çaylardan da alabilirsin.
Boşver canımm bitti gitti benim canım sıkılmadı hiç rahatsız oldum bazı uyanık geçinen kişilerin yaptıklarından ama halloldu canım sorun yok yanii.
tatlım kaynamış ılımış suyla pansuman yapabilirsin azıcık sarmısak da (göz kapağına hafifce ama) kullanabilirsin canım bizde arpacık çıktığında yapılan anne yöntemidirçok geçmiş olsun canım inşallah düzelir kısa sürede...
gözüne adaçyı pansumanı yap ii gelirbayancağızlarr :)) gözümm fena kızardıı ağrı falan yok azcık yaşarma war ne yapacam bilemedim doktora gidiyim dedim ama damla weerecek muhtemelen olurda hamile olursam hamileysem zararı wardır kesin olmasa bile eeğer hamile kalırsım bi sıkıntım olursa içimden geçiririm acaba o ilaçtan die mi galiba kuruntu hastasıyım :)) 2 gündür bölee bu sebepten gitmiyorumm bi fikri olan war napiyim :))
gözüne adaçyı pansumanı yap ii gelir
:44: ben yokken neler oldu acaba sedacım? kim kızdırdı seni tatlım? boşver sen onları canım önümüzdeki aya full moral gir sırada sen varsın hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?