Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Bedriye kuzum ben yokken gelmişsin, seni cok özledim, eşin kürü içmiş, bak faydasini göreceksin

Buketcim sende nihayet kavunun hakkından gelmişsin amma yemeden evden çıkmışsın, tebrikler

Nazan canim regl olmuşsun tabikide insan üzülüyor ama hamdolsun ki regl olabiliyorsun kuzum

selamm tatlımm çok şükür iyiz sen nasılsın kankamız nasıl..

iyim canım uzanıyorum ya onunda keyfi yerinde nasıl da rahat ediyor cips yiyorumm çok canım çektii ya, hiç yemedim bugüne kadar acaba çok mu zararlı? yemiyim mi:18:
canım bence yeme ben yemiyorum şahsen normaldede yemem asitli şeyler içmem katkılı şeyler onlar senin bünyen alışıktır ama bebişin değildir bence yeme....

merhaba cnm facede kızlar soyledı dogum yaptıgını hemen geldim hayırlı olsun oglusunu kucagına almışşsın rabbımmmmmm hayırlı kaderler yazsın melegine:)
yakışıklıyı görmek isteriz kendini iyi hisedince bi resim yukle teyzelerine:)
agrın sızın en fazla 2-3 gun sürcek hiç korkma

bayancağızlarr :)) gözümm fena kızardıı ağrı falan yok azcık yaşarma war ne yapacam bilemedim doktora gidiyim dedim ama damla weerecek muhtemelen olurda hamile olursam hamileysem zararı wardır kesin olmasa bile eeğer hamile kalırsım bi sıkıntım olursa içimden geçiririm acaba o ilaçtan die mi galiba kuruntu hastasıyım :)) 2 gündür bölee bu sebepten gitmiyorumm bi fikri olan war napiyim :))

tatlım kaynamış ılımış suyla pansuman yapabilirsin azıcık sarmısak da (göz kapağına hafifce ama) kullanabilirsin canım bizde arpacık çıktığında yapılan anne yöntemidir çok geçmiş olsun canım inşallah düzelir kısa sürede...

Canım geçecek inşallahh. İyi olacaksın kısa zamanda bebeğin herşeyi unutturur sana ilk günlerde sütünün gelmemesi normal da çoğalır sen bol bol bulgur, soğan ye komposto ve bol su iç o süt arttırıcı çaylardan da alabilirsin.

Boşver canımm bitti gitti benim canım sıkılmadı hiç rahatsız oldum bazı uyanık geçinen kişilerin yaptıklarından ama halloldu canım sorun yok yanii.

:44: ben yokken neler oldu acaba sedacım? kim kızdırdı seni tatlım? boşver sen onları canım önümüzdeki aya full moral gir sırada sen varsın hissediyorum

çayımızı demledik hem içiyoruz hem gözüme sürüyorum :)) oda iyi gelir dendi ama o sarımsakıda denicem tşk ederimm cnm :))

gözüne adaçyı pansumanı yap ii gelir

gözüne adaçyı pansumanı yap ii gelir

yarına kan hala fazlaysa gözümde. ondan da alırım en son olmadı mecbur gidecem hastaneyee...lens kullanıyorum aslında numaralı 5 yıldır belki ondan oldu mikrop kaptı tahminimce buugün takmadım hiç inş ondan değildir ama lenssiz yaşayamam herhal :)))

:44: ben yokken neler oldu acaba sedacım? kim kızdırdı seni tatlım? boşver sen onları canım önümüzdeki aya full moral gir sırada sen varsın hissediyorum

Canımm bu topikle alakalı değil tabii ki tatlımm kızmak demeyelim bazı insanların cin olmadan adam çarpmaya çalışması diyelim neyse halloldu canım benimm güzelimm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…