- 13 Mayıs 2012
- 3.924
- 453
- 398
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #10.641
Canim herkes bir öneri sunmuş ben eksik kalmayayım, benim eşimde de oluyor zaman zaman bebe şampuanı ile yıkıyor bizzat göz dok. Söylediği bir şey umarim işe yarar gecmiş olsunbayancağızlarr :)) gözümm fena kızardıı ağrı falan yok azcık yaşarma war ne yapacam bilemedim doktora gidiyim dedim ama damla weerecek muhtemelen olurda hamile olursam hamileysem zararı wardır kesin olmasa bile eeğer hamile kalırsım bi sıkıntım olursa içimden geçiririm acaba o ilaçtan die mi galiba kuruntu hastasıyım :)) 2 gündür bölee bu sebepten gitmiyorumm bi fikri olan war napiyim :))
burası ne kadar güzelll biryermişşşş:) bende yazım dedımmm benimde meleğimm olcakkkkk
ben geldiiim,kusura bakmayın geç kaldım
genetik doktoru ile görüştük kromozom analizimizden bişey çıkmadı normalmiş,yani bizim kromozomların bölünüp çoğalmasında bir problem yokmuş,doktor bir sürü bişeyler anlattı düşüğün birçok sebebi olabilir genetik başka bir problem olabilir ama bunu bilmemiz çok zor biz sadece bu yönden araştırdık,bebeğin kromozomlarında kendiliğinden tesadüfi olarak gelişen bi problemde olabilir başka bişeyde olabilir dedi,ayrıca bize infertilite bölümüne gitmemizi tavsiye etti oraya gittik yine beni ultrasona yolladılar ordan bişey çıkmadı 6 tüp kan aldılar sonuçları perşembeye çıkacakmış, birde doktor rahim filmi istedi salı gününe randevu aldım onu çektireceğim,ilaç yazdı film çekilmeden 2 gün önce antibiyotik kullanacakmışım filme girmeden yarım saat öncede ağrı kesici içecekmişim, ya arkadaşlar bişey farkettim burda sizlerden veya kk da ne okursam başıma geliyor okumayacağım bundan sonra sizi:18:
genetik doktoru ile görüştük kromozom analizimizden bişey çıkmadı normalmiş,yani bizim kromozomların bölünüp çoğalmasında bir problem yokmuş,doktor bir sürü bişeyler anlattı düşüğün birçok sebebi olabilir genetik başka bir problem olabilir ama bunu bilmemiz çok zor biz sadece bu yönden araştırdık,bebeğin kromozomlarında kendiliğinden tesadüfi olarak gelişen bi problemde olabilir başka bişeyde olabilir dedi,ayrıca bize infertilite bölümüne gitmemizi tavsiye etti oraya gittik yine beni ultrasona yolladılar ordan bişey çıkmadı 6 tüp kan aldılar sonuçları perşembeye çıkacakmış, birde doktor rahim filmi istedi salı gününe randevu aldım onu çektireceğim,ilaç yazdı film çekilmeden 2 gün önce antibiyotik kullanacakmışım filme girmeden yarım saat öncede ağrı kesici içecekmişim, ya arkadaşlar bişey farkettim burda sizlerden veya kk da ne okursam başıma geliyor okumayacağım bundan sonra sizi:18:
tatlım şükür sorun çıkmamış iyi ama bilinmezlik geriyor sanırım seni haklı olarak... allah yardımcımız olsun canım hepimizin inşallah...
Kuzum genetikte birsey çıkmaması süpeeeer :) senin zaten hamileliklerin var neden rahim filmi istedi anlamadim??? Tatlim senin minnoşların dünyaaya gelmek için daha hazir değillermış demekki, Rabbim sıradakinin ömrünü uzuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuun ve sağlıklı kılsın insallah, ohhh haberler cok iyi :)))))))
yaaa evet canım hazır değillermiş ama neden ikiside hazır değil,kaçıncıda hazır olacaklar? bir bilsem
çok şükür temiz çıktı bişey çıkmadı kromozom analizinden, bugün kadın benden rahim filmi isteyince ben aynen şekildeki gibi oldum
Canim zor bilirim ama inanki durumun cok iyi şükürler olsun, çözümsüz değil, yaşananlar Allah'ın takdiri, hem sende kısırlık problemi yok cok şükür, kuzular tutunurken zorlaniyor, hem yalnis hatirlamiyorsam senin pihtilasma tetkiklerinin bir tanesi sınırda çıkmışti ya , sen onun içın ilaç kullandin mi?
gözün aydın canım sonuçların temiz çıkımış süper rahim filminide çok dert etme kolay geç ecek inş hemde için rahat eder allahım hayırlı evlatlar versin canım ibnş herşey güzel olucak
ben birkezyaptırdım pıhtılaşma için genetik test heterozigot mutasyon var ama öyle sınır falan yok yanlış hatırlıyorsun sanırm,2.hamilelikte coraspin kullanıyordum günde 1 tane zaten ikinci bebek pıhtılaşma ile ilgili değilmiş sanırım sadece kromozomların yanlış çoğalması dedi doktor.
bugün doktor pıhtılaşmanın değerini öğrenmem için hematolojide homosistein düzeyini ölçtürmemizi söyledi ama henüz onunla ilgili bişey yapmadık
neyse ki onda bir sorun yokmuş canımm. Başka nedenlerde olabilir tamamen tutunamadığı için de olabilir tesadüfi şekilde ama iyice araştırılması iyi olur. Ancak rahim filmi neden istedi onu anlamadım gebe kalabiliyorsun ki sen. Neyse çektir bakalım ama sakın rahim filmi olayını araştırma canım herkesin farklıdır çünkü öyle bir anlatılıyor ki aman aman rahat ol hiçbirşey araştırma canım. İnşallah sorunlar halledilir tekrar gelir bebeğin sana sağlıklı bir şekilde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?