Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

ben geldiiim,kusura bakmayın geç kaldım
genetik doktoru ile görüştük kromozom analizimizden bişey çıkmadı normalmiş,yani bizim kromozomların bölünüp çoğalmasında bir problem yokmuş,doktor bir sürü bişeyler anlattı düşüğün birçok sebebi olabilir genetik başka bir problem olabilir ama bunu bilmemiz çok zor biz sadece bu yönden araştırdık,bebeğin kromozomlarında kendiliğinden tesadüfi olarak gelişen bi problemde olabilir başka bişeyde olabilir dedi,ayrıca bize infertilite bölümüne gitmemizi tavsiye etti oraya gittik yine beni ultrasona yolladılar ordan bişey çıkmadı 6 tüp kan aldılar sonuçları perşembeye çıkacakmış, birde doktor rahim filmi istedi salı gününe randevu aldım onu çektireceğim,ilaç yazdı film çekilmeden 2 gün önce antibiyotik kullanacakmışım filme girmeden yarım saat öncede ağrı kesici içecekmişim, ya arkadaşlar bişey farkettim burda sizlerden veya kk da ne okursam başıma geliyor okumayacağım bundan sonra sizi:18:

Canim herkes bir öneri sunmuş ben eksik kalmayayım, benim eşimde de oluyor zaman zaman bebe şampuanı ile yıkıyor bizzat göz dok. Söylediği bir şey umarim işe yarar gecmiş olsun

burası ne kadar güzelll biryermişşşş:) bende yazım dedımmm benimde meleğimm olcakkkkk

hoşgeldin canim aramiza, masallah burasi cok huzur dolu bir topik

tatlım şükür sorun çıkmamış iyi ama bilinmezlik geriyor sanırım seni haklı olarak... allah yardımcımız olsun canım hepimizin inşallah...

aylinciğim okuyup kaçarmıyım size bilgilendirme yapayım dedim,ama kimsecikler yoktu biraz hsg yi araştırayım dedim aaa oda ne siz gelmişsiniz

Kuzum genetikte birsey çıkmaması süpeeeer :) senin zaten hamileliklerin var neden rahim filmi istedi anlamadim??? Tatlim senin minnoşların dünyaaya gelmek için daha hazir değillermış demekki, Rabbim sıradakinin ömrünü uzuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuun ve sağlıklı kılsın insallah, ohhh haberler cok iyi :)))))))

yaaa evet canım hazır değillermiş ama neden ikiside hazır değil,kaçıncıda hazır olacaklar? bir bilsem

çok şükür temiz çıktı bişey çıkmadı kromozom analizinden, bugün kadın benden rahim filmi isteyince ben aynen şekildeki gibi oldum

yaa bu doktorlar otomatiğe bağlamışlar anlayıp dinlemeden önlerine kim gelirse rahim filmi çekiyorlar gibi geldi bana,sanki sonunda beni direk aşılamaya alacaklar gibi geliyor :18:

Canim zor bilirim ama inanki durumun cok iyi şükürler olsun, çözümsüz değil, yaşananlar Allah'ın takdiri, hem sende kısırlık problemi yok cok şükür, kuzular tutunurken zorlaniyor, hem yalnis hatirlamiyorsam senin pihtilasma tetkiklerinin bir tanesi sınırda çıkmışti ya , sen onun içın ilaç kullandin mi?

gözün aydın canım sonuçların temiz çıkımış süper rahim filminide çok dert etme kolay geç ecek inş hemde için rahat eder allahım hayırlı evlatlar versin canım ibnş herşey güzel olucak

ben birkezyaptırdım pıhtılaşma için genetik test heterozigot mutasyon var ama öyle sınır falan yok yanlış hatırlıyorsun sanırm,2.hamilelikte coraspin kullanıyordum günde 1 tane zaten ikinci bebek pıhtılaşma ile ilgili değilmiş sanırım sadece kromozomların yanlış çoğalması dedi doktor.
bugün doktor pıhtılaşmanın değerini öğrenmem için hematolojide homosistein düzeyini ölçtürmemizi söyledi ama henüz onunla ilgili bişey yapmadık

sağol canım teşekkür ederim,inşallah onuda atlatırız hayırlısı ile

Anladım kuzum, kusura bakma karıştırdım :26: Rabbim bundan sonra hemencecik sağlikli kuzular versin canim

özlemcim bak aylin gitmiş kesin uykusu gelmiştir bende kaçayim , seni cok öpüyorum Allah rahatlik versin, bi de sağlıklı bebeışler versin, ruhun huzur bulsun canim

neyse ki onda bir sorun yokmuş canımm. Başka nedenlerde olabilir tamamen tutunamadığı için de olabilir tesadüfi şekilde ama iyice araştırılması iyi olur. Ancak rahim filmi neden istedi onu anlamadım gebe kalabiliyorsun ki sen. Neyse çektir bakalım ama sakın rahim filmi olayını araştırma canım herkesin farklıdır çünkü öyle bir anlatılıyor ki aman aman rahat ol hiçbirşey araştırma canım. İnşallah sorunlar halledilir tekrar gelir bebeğin sana sağlıklı bir şekilde.

ben yatmaya gidiyorum kızlar geç oldu yarın sabah yine zor kalkıcam. Ama yüzümü yıkayana kadar sonra açılıyorum. İyi geceler kızlar öpüldünüz..

canım teşekkür ederim, ya bende araştırmayayım diyorum ama yinede merak ediyorum sizin çektirdiğinizde aynısımıydı ilaçlı rahim filmi yazıyor,yoksa bu farklmı,sizde antibiyotik ağrı kesici falan kullanmışmıydınız?

Arkadaşlar bugün hiç durduk yere çıktım işyerinden dışarı gittim doktoru aradım yarın 17.30 için randevu aldım, gaipten geldiler bana galiba yada siz alttan alttan psikolojimi etkilediniz ve en sonunda durduk yere açığa çıktı 2 gündür damla damla pembemsi kırmızımsı leke geliyordu tuvaleteen sonra peçeteye, acaba filan diyordum, bugünde düşündüm eğer adetsem yarın 3. günü oluyor bi gidim bakim dr ne diyecek, adetmiymişim değilmiymişim hep acabalarla yaşamaktansa doktor buna karar versin bende rahatliyim dedim, bakalım Allahta hayırlısı yarın yine neler çıkacak iç dünyamda göreceğiz. sizi mutlaka haberdar ederim inşallah.
Büşra doğum yaptımı acaba geçmişi de okumadım, dur bakim eşim rahat bırakırsa geçmişide okuyacağım.
öpüyorum hepinizi sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…