- 20 Şubat 2012
- 5.744
- 2.637
- 248
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #10.661
.Kızlar oğlumu kucağma aldım çok şükür. Şimdi uyuyo benimde dikiş yerlerm acıyo yatıyorum. Biraz zordu ama oğlumu görünce her şeyi unuttum. Tek tek dua edemesem de aklımdaydiniz. Gerçekten harika bi duygu. Mis gibi cennet kokuyo. Rabbim herkese nasip etsin bu duyguyu.
Arkadaşlar bugün hiç durduk yere çıktım işyerinden dışarı gittim doktoru aradım yarın 17.30 için randevu aldım, gaipten geldiler bana galibayada siz alttan alttan psikolojimi etkilediniz ve en sonunda durduk yere açığa çıktı 2 gündür damla damla pembemsi kırmızımsı leke geliyordu tuvaleteen sonra peçeteye, acaba filan diyordum, bugünde düşündüm eğer adetsem yarın 3. günü oluyor bi gidim bakim dr ne diyecek, adetmiymişim değilmiymişim hep acabalarla yaşamaktansa doktor buna karar versin bende rahatliyim dedim, bakalım Allahta hayırlısı yarın yine neler çıkacak iç dünyamda göreceğiz. sizi mutlaka haberdar ederim inşallah.
Büşra doğum yaptımı acaba geçmişi de okumadım, dur bakim eşim rahat bırakırsa geçmişide okuyacağım.
öpüyorum hepinizi sevgiler
Arkadaşlar bugün hiç durduk yere çıktım işyerinden dışarı gittim doktoru aradım yarın 17.30 için randevu aldım, gaipten geldiler bana galibayada siz alttan alttan psikolojimi etkilediniz ve en sonunda durduk yere açığa çıktı 2 gündür damla damla pembemsi kırmızımsı leke geliyordu tuvaleteen sonra peçeteye, acaba filan diyordum, bugünde düşündüm eğer adetsem yarın 3. günü oluyor bi gidim bakim dr ne diyecek, adetmiymişim değilmiymişim hep acabalarla yaşamaktansa doktor buna karar versin bende rahatliyim dedim, bakalım Allahta hayırlısı yarın yine neler çıkacak iç dünyamda göreceğiz. sizi mutlaka haberdar ederim inşallah.
Büşra doğum yaptımı acaba geçmişi de okumadım, dur bakim eşim rahat bırakırsa geçmişide okuyacağım.
aynısı canım dr enfeksiyon olmasın diye antibiyotik önermiş ağrın olmasın diyede ağrı kesici önlem olarak yani iilacanım teşekkür ederim, ya bende araştırmayayım diyorum ama yinede merak ediyorum sizin çektirdiğinizde aynısımıydı ilaçlı rahim filmi yazıyor,yoksa bu farklmı,sizde antibiyotik ağrı kesici falan kullanmışmıydınız?
evet canım on açıdan bakınca hamdolsun diyorum nasipte ne zaman varsa artıkNazan canim regl olmuşsun tabikide insan üzülüyor ama hamdolsun ki regl olabiliyorsun kuzum
genetikte bişey çıkmamasına çok sevindim hsgde çektir rahatla burda bende ne okuduysam başıma geldi halada okumaya devam ediyorum :)))))ben geldiiim,kusura bakmayın geç kaldım
genetik doktoru ile görüştük kromozom analizimizden bişey çıkmadı normalmiş,yani bizim kromozomların bölünüp çoğalmasında bir problem yokmuş,doktor bir sürü bişeyler anlattı düşüğün birçok sebebi olabilir genetik başka bir problem olabilir ama bunu bilmemiz çok zor biz sadece bu yönden araştırdık,bebeğin kromozomlarında kendiliğinden tesadüfi olarak gelişen bi problemde olabilir başka bişeyde olabilir dedi,ayrıca bize infertilite bölümüne gitmemizi tavsiye etti oraya gittik yine beni ultrasona yolladılar ordan bişey çıkmadı 6 tüp kan aldılar sonuçları perşembeye çıkacakmış, birde doktor rahim filmi istedi salı gününe randevu aldım onu çektireceğim,ilaç yazdı film çekilmeden 2 gün önce antibiyotik kullanacakmışım filme girmeden yarım saat öncede ağrı kesici içecekmişim, ya arkadaşlar bişey farkettim burda sizlerden veya kk da ne okursam başıma geliyor okumayacağım bundan sonra sizi:18:
ben geldiiim,kusura bakmayın geç kaldım
genetik doktoru ile görüştük kromozom analizimizden bişey çıkmadı normalmiş,yani bizim kromozomların bölünüp çoğalmasında bir problem yokmuş,doktor bir sürü bişeyler anlattı düşüğün birçok sebebi olabilir genetik başka bir problem olabilir ama bunu bilmemiz çok zor biz sadece bu yönden araştırdık,bebeğin kromozomlarında kendiliğinden tesadüfi olarak gelişen bi problemde olabilir başka bişeyde olabilir dedi,ayrıca bize infertilite bölümüne gitmemizi tavsiye etti oraya gittik yine beni ultrasona yolladılar ordan bişey çıkmadı 6 tüp kan aldılar sonuçları perşembeye çıkacakmış, birde doktor rahim filmi istedi salı gününe randevu aldım onu çektireceğim,ilaç yazdı film çekilmeden 2 gün önce antibiyotik kullanacakmışım filme girmeden yarım saat öncede ağrı kesici içecekmişim, ya arkadaşlar bişey farkettim burda sizlerden veya kk da ne okursam başıma geliyor okumayacağım bundan sonra sizi:18:
kızlar ben herge ce 3 te uyanır oldum kaçta yatarsam yatayım neden oluyor acaba sürekli okuyup yatıyorum çörek otu koydum yastığımın altına bilemedim sizinl bilginiz varmı:18:
günaydın kızlar aylincim duanı okudum ALLAH kabul etsin inşallah..
hayırlısıyla sağlıkla bebeğini kucağına alırsın inşallahhh...
nasılsınız kızlar ..dün kayınpederim bizim bursadan döndüğümüz gece rüyasında torunu oluyormuş kucağına vermişler hayırlısı olsun bir oğlan torununuz oldu demişler...
tüylerim ürperdi.. acaba RABBİM bize bir sinyalmi gönderdi diye düşünmeden edemedim... sizce kızlar kayınpederim ilk defa böyle bir rüya gördü..
hayali bile çok güzel yaaa
canım teşekkür ederim, ya bende araştırmayayım diyorum ama yinede merak ediyorum sizin çektirdiğinizde aynısımıydı ilaçlı rahim filmi yazıyor,yoksa bu farklmı,sizde antibiyotik ağrı kesici falan kullanmışmıydınız?
nasılsınız kızlar ..dün kayınpederim bizim bursadan döndüğümüz gece rüyasında torunu oluyormuş kucağına vermişler hayırlısı olsun bir oğlan torununuz oldu demişler...
tüylerim ürperdi.. acaba RABBİM bize bir sinyalmi gönderdi diye düşünmeden edemedim... sizce kızlar kayınpederim ilk defa böyle bir rüya gördü..
çok isterim canım neyse sen bana yaz uyuyamıyorum gece 3 uyanıyorum sonra uyumada zorluk çekiyorumaylincim, duanı okudum,Allah sağlıklı bir hamilelik geçirmeni sağlıklada kucağına almanı nasip etsin işşallah...:))
özlemim çok sevindim bişey çıkmadığına..rahim filmi istemiş haklı..doktorun günahını alma:))bi kere rahim filmi rahimde yada tüplerde birsıkıntı olup olmadığını anlamak için çekilir evet sen hamile kalabiliyorsnu bu bir sorun olmadığını gösterir ama yaşadığın düşükler müdehaleler buna nedende olabilir.doktorumun bana söylediği sonradan kendi kendine de oluşabilir..sende düşük yaşadığın için doktor garantiye almak istemiş emin olmak istemiş..antibiyotik vermesi yine düşükle alakalı..sonuçta onun gibi bir müdehale yapacaklar(açık müdehale) enfeksiyorn riskini ortadan kaldırmak istemiş, ağrı kesicide önlem olsun diye içilir..içmek istemiyorsan içme anesteziden sonra içersin..kaldıki anesteziyle yapıyolar..iki tane ne yazıkki operasyon geçirdin..bu ondan daha kolay..ama anestezi isteyebilirsin..dert etme..doktoruna güven..elinde hertürlü tetkik olmasını istemesi normal..
sündüz hamilelikle ilgili olabilir neticede takvimin değişti.. ha başka bişeymidir diyorsan sana birkaç önerim olabilir..bende bir kitap var bahsetmiştim..oradan yazarım sana..ama hamilelik yapar böyle şeyler..
yasemin nihayet karar verebildin..git anacım doktora:)
kızlar ben bugün yoğun olacam..artık giremeye bilirim. izin alabilirsen akşam ankaraya gidecem..kocamın yanına..pazartesine kadar orada olacam..cevap yazamayabilirim ama dualarınızı okurum..o zamana kadar kendinize iyi bakın...müştakla beni özleyin anacım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?