- 26 Haziran 2012
- 4.872
- 576
- 198
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #10.681
günaydın kızlar aylincim duanı okudum ALLAH kabul etsin inşallah..
hayırlısıyla sağlıkla bebeğini kucağına alırsın inşallahhh...
nasılsınız kızlar ..dün kayınpederim bizim bursadan döndüğümüz gece rüyasında torunu oluyormuş kucağına vermişler hayırlısı olsun bir oğlan torununuz oldu demişler...
tüylerim ürperdi.. acaba RABBİM bize bir sinyalmi gönderdi diye düşünmeden edemedim... sizce kızlar kayınpederim ilk defa böyle bir rüya gördü..
hayali bile çok güzel yaaa
inş canım inş rüyanız gerçeğe çıkar bu ay güzel haberler alırsınız
çok isterim canım neyse sen bana yaz uyuyamıyorum gece 3 uyanıyorum sonra uyumada zorluk çekiyorum
canımmm en iyisini yapıosun git tabi dr a için rahatlasın.. hadi hayırlısı...Arkadaşlar bugün hiç durduk yere çıktım işyerinden dışarı gittim doktoru aradım yarın 17.30 için randevu aldım, gaipten geldiler bana galibayada siz alttan alttan psikolojimi etkilediniz ve en sonunda durduk yere açığa çıktı 2 gündür damla damla pembemsi kırmızımsı leke geliyordu tuvaleteen sonra peçeteye, acaba filan diyordum, bugünde düşündüm eğer adetsem yarın 3. günü oluyor bi gidim bakim dr ne diyecek, adetmiymişim değilmiymişim hep acabalarla yaşamaktansa doktor buna karar versin bende rahatliyim dedim, bakalım Allahta hayırlısı yarın yine neler çıkacak iç dünyamda göreceğiz. sizi mutlaka haberdar ederim inşallah.
Büşra doğum yaptımı acaba geçmişi de okumadım, dur bakim eşim rahat bırakırsa geçmişide okuyacağım.
öpüyorum hepinizi sevgiler
canım hamilelikten sonra bendede uyku düzeni kalmadı..psikolojikte olabilir...alış bence ileriki dönmlerde karnın büyüdükçe hiçkızlar ben herge ce 3 te uyanır oldum kaçta yatarsam yatayım neden oluyor acaba sürekli okuyup yatıyorum çörek otu koydum yastığımın altına bilemedim sizinl bilginiz varmı:18:
canım rahim filmi aynı zaten çeşitleri yok hepsi de ilaçla çekiliyor o ilacı enjekte ediyorlar ve rahimi görüntüleyebiliyorlar ben anestezili çektirdim dr öyle önerdi o yüzden ağrı kesici içmedim zaten işlem bitince de hiçbir ağrım olmadı ama bazı dr lar öeriyorlar ağrı kesici falan.
Canımm inşallah o kanamalar yerleşme kanamasıdır bak iki gündür az az geliyor diyorsun hayırlı haberlerle gel inşallah bu doktora gitme kararına çok sevindim bir bakılsın tabii ne var ne yok. Heyecan yaptım ben yalnız beşki bişiler vardır :26:
ne güzel rüyaymış Allah hayırlara çıkarsın inşallah gerçek olur rüyası..
rabbim herkesin gönül muradını versin inş.. inş. öyledir canım inş. bebeginiz gelir
inş canım inş rüyanız gerçeğe çıkar bu ay güzel haberler alırsınız
çok isterim canım neyse sen bana yaz uyuyamıyorum gece 3 uyanıyorum sonra uyumada zorluk çekiyorum
hadı hayırlısı..inşallah rüyalar gerçek olur..
İnşallah kızlar inşallah .. hakkımızda hayırlısı neyse o olsun .. RABBİM hiç birimizin emeğini karşılıksız bırakmaz inşallah....
Selam kızlar. Hala hastanedeyiz. Altı da çıkış yapcz. Bir kez daha sezeryan zorluğunu anlamış oldum. Dikişler çok acıyo yürüyemıyorum malesef. Ama oğlum iyi. Sütm az geliyo aç kaldı yavrum mama verdik. Şimdi hemşireler çay yapıcak süt artırıcı onu içeceğm. Biraz daha iyi olsam daha iyi bakcm oğluma. Neyse ki kaynanam var o yardımcı oluyo. Bizden haberler böyle :)
amin canım cümlemize inş. sen olmazsın canım inş. bebegin seninledir yarın reglin gelmezse kan testi yaptırırsın ve mutlu haberi bize verirsin inş.
evt cnm hoşgeldin gerçekten çok sıcak burası... rabbim sana bağışlasın cnm hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin bizlere de dua et nolurrrrburası ne kadar güzelll biryermişşşş:) bende yazım dedımmm benimde meleğimm olcakkkkk
off nasıl bir hakiue yaa buu böylesini hiç duymamıştım ama sonunda kavuşmuş bebeğine yaa biz şu kadarcı şeyde pes ediyoruz sızlanıyoruz hiç birşey yaşamadan görmeden ne hakkımız var buna beşki de böyle yüzlerce insan var bunları yaşayan tanık olduklarımda var 5 yada 6. tüp bebeği yaptıran sonunda kavuşan nasl bir mücadele nasıl bir dayanıklılık. Herkese ibret olması lazım. Beterin beteri var şükretmeliyiz. Allah kullarının kaderini kendi çabalarına bağlamıştır unutmayın.
Düm kitap getirmeyenlerin listesini yaptım sınıflara haber verilsin diye bugün sabah teslim ettim. Öğrenci yağıyor ya tenefüslerde sonra da o fişleri giriyorum bir günde yoğun olmasam nolur kii olsun şükredeyim yine de tek başıma kimse karışmadan çalışıyorum.
teşekkür ederim canım ya inş. bebişim benimledir. canım korku bastırdı beni ya cesaretim yok şimdi hemen test yaptırmaya ama böyle beklemek te zor offff offf bilmiyorum.... bugün kasıklarımda ara ara sancı oluyo korkuyorum adet olcam die rabbim hayırlısını nasip etsin hakkımda yine de ama öle işte bi kaç gün daha beklim diyorum cnm
gecmiş olsun canım ozamn üşütmüşsün sen bendede ağrı oluyorda senin dediğin gibi değil karnın ağrıyınca şerbet yap iç iyi gelir canım..dikkat et kankamıza..:))Günaydın kızlarr, ben daha yeni uyandığım için anca günaydın diliyorum
gece hiç uymadım yine dönüp durmaktan ilerleyen aylarda napıcam hiç bilmiyorum, sabaha karşı da bir ağrı girdi kasıklarıma karnıma sanki bıçak saplanıyo
eşim gitmeden sıcak su torbası yaptı ayaklarıma koydum ısındım bayağı öyle uyumuşum anca kalktım. üşütmeme imkan yok dikkat ediyorum ama anlamadım niye olduğunu şimdi de hafiften yine ağrı var anneme gidicem o bakar bana
Bugün işe gidemedim sağolsunlar çok anlayışlılarr, rapor al diyor ama müdürüm ya dedim benim ağrım var ısınmaya çalıyorum siz bana doktora git rapor al diyosunuz, doktorluk bişi yok dedim ücretsiz izin yazın ozaman dedim sinir oldummm...
Valla zor dayanıyorum şurda doğum iznine bişi kalmadı diye katlanıyorum bayanla çalışmak çok zor, daha çok eziyor seni erkek müdürler daha anlayışlı valla..
neyse Aylincimm duanı okudum balım Allah kabul etsin.
Günaydın kızlarr, ben daha yeni uyandığım için anca günaydın diliyorum
gece hiç uymadım yine dönüp durmaktan ilerleyen aylarda napıcam hiç bilmiyorum, sabaha karşı da bir ağrı girdi kasıklarıma karnıma sanki bıçak saplanıyo
eşim gitmeden sıcak su torbası yaptı ayaklarıma koydum ısındım bayağı öyle uyumuşum anca kalktım. üşütmeme imkan yok dikkat ediyorum ama anlamadım niye olduğunu şimdi de hafiften yine ağrı var anneme gidicem o bakar bana
Bugün işe gidemedim sağolsunlar çok anlayışlılarr, rapor al diyor ama müdürüm ya dedim benim ağrım var ısınmaya çalıyorum siz bana doktora git rapor al diyosunuz, doktorluk bişi yok dedim ücretsiz izin yazın ozaman dedim sinir oldummm...
Valla zor dayanıyorum şurda doğum iznine bişi kalmadı diye katlanıyorum bayanla çalışmak çok zor, daha çok eziyor seni erkek müdürler daha anlayışlı valla..
neyse Aylincimm duanı okudum balım Allah kabul etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?