Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

hadı hayırlısı..inşallah rüyalar gerçek olur..

inş canım inş rüyanız gerçeğe çıkar bu ay güzel haberler alırsınız

çok isterim canım neyse sen bana yaz uyuyamıyorum gece 3 uyanıyorum sonra uyumada zorluk çekiyorum

sündüz kitap şimdi yanımda yok..bugün akşamda ankaraya gidicem..dönünce muhakkak hatırlat yazarım..inşallah ozaman kadar düzene girer uykuların.

günaydın kızlarrrrrrrrrrr......

canımmm en iyisini yapıosun git tabi dr a için rahatlasın.. hadi hayırlısı...

kızlar ben herge ce 3 te uyanır oldum kaçta yatarsam yatayım neden oluyor acaba sürekli okuyup yatıyorum çörek otu koydum yastığımın altına bilemedim sizinl bilginiz varmı:18:
canım hamilelikten sonra bendede uyku düzeni kalmadı..psikolojikte olabilir...alış bence ileriki dönmlerde karnın büyüdükçe hiç uyuyyamıycan

Son düzenleme:

rabbim herkesin gönül muradını versin inş.. inş. öyledir canım inş. bebeginiz gelir

inş canım inş rüyanız gerçeğe çıkar bu ay güzel haberler alırsınız

çok isterim canım neyse sen bana yaz uyuyamıyorum gece 3 uyanıyorum sonra uyumada zorluk çekiyorum

hadı hayırlısı..inşallah rüyalar gerçek olur..

İnşallah kızlar inşallah .. hakkımızda hayırlısı neyse o olsun .. RABBİM hiç birimizin emeğini karşılıksız bırakmaz inşallah....

Kızlarr dün çok çalıştım bugün istirahat veriyorum kendime sadece öğrencilerle ilgilenicem aslında sayılacak ve kayıt altına alınacak kitaplar var ama yarın yapıcam onları haftanın son iki günü yoğun geçsin haftasonu hemen gelsin diye. Haftasonu kocişimle dışarıda kahvaltı edip alışveriş yapmayı düşünüyorum. hem kendime hem ona alınacaklar var. Yılbaşı süsleri de alıcam bir de küçüğünden çam ağacı sembolik öyle süslemek için.. Yaa ben tavuk çıkarcaktım buzluktan unuttum sabah acelece çıkarken off akşam napcam ki ben yarın akşama kalsın diye köfte mi yapsam fırında acep :26:

Son düzenleme:
Şimdi bana annem gelmiyor ya biz de bu ayı değerlendirelim diyoruz belkim normal yoldan geleceği tutar canı sıkılmıştır dimi.. pehhh nerede o günler ama çalışmakta fayda var tabii..

off nasıl bir hakiue yaa buu böylesini hiç duymamıştım ama sonunda kavuşmuş bebeğine yaa biz şu kadarcı şeyde pes ediyoruz sızlanıyoruz hiç birşey yaşamadan görmeden ne hakkımız var buna beşki de böyle yüzlerce insan var bunları yaşayan tanık olduklarımda var 5 yada 6. tüp bebeği yaptıran sonunda kavuşan nasl bir mücadele nasıl bir dayanıklılık. Herkese ibret olması lazım. Beterin beteri var şükretmeliyiz. Allah kullarının kaderini kendi çabalarına bağlamıştır unutmayın.

Düm kitap getirmeyenlerin listesini yaptım sınıflara haber verilsin diye bugün sabah teslim ettim. Öğrenci yağıyor ya tenefüslerde sonra da o fişleri giriyorum bir günde yoğun olmasam nolur kii olsun şükredeyim yine de tek başıma kimse karışmadan çalışıyorum.

Son düzenleme:

cnmmmmm gözün aydın allah analı babalı büyütsün inşallah umarım çabuk iyileşir ayağa kalkarsın canım

amin canım cümlemize inş. sen olmazsın canım inş. bebegin seninledir yarın reglin gelmezse kan testi yaptırırsın ve mutlu haberi bize verirsin inş.

teşekkür ederim canım ya inş. bebişim benimledir. canım korku bastırdı beni ya cesaretim yok şimdi hemen test yaptırmaya ama böyle beklemek te zor offff offf bilmiyorum.... bugün kasıklarımda ara ara sancı oluyo korkuyorum adet olcam die rabbim hayırlısını nasip etsin hakkımda yine de ama öle işte bi kaç gün daha beklim diyorum cnm

burası ne kadar güzelll biryermişşşş:) bende yazım dedımmm benimde meleğimm olcakkkkk
evt cnm hoşgeldin gerçekten çok sıcak burası... rabbim sana bağışlasın cnm hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin bizlere de dua et nolurrrr

kesinlikle katılıyorum sedacım rabbim dermansız dert vermesin daha yolun başındayız pes diyoruz sıkı sıkı yapışalım sebeplere alalım rabbimin izniyle bebeklerimiz kucaklarımıza inş..

senin yazdıklarını okuyunca bana bi yorgunluk çöküyoo eve gidincede durma kapı baca sil emi sedaaaaaa kendimi çok tembel hissediyorum sayende

Son düzenleme:

korkma tatlımm nasipse bu ay anne olmak her durumda anne olcaksın bekle kendini sıkma 2 gün beklemeyemiyosunda 9 ay nasıl beklicen sekerimmm

Cikarsa kalbinde yara,
yaradan dönüstürür bunu birgün hayra,
sen sabretmesini bilirsen,
yaradan düsürmez seni dara..
.Kaldir basini semaya, ac ellerini Mewla'ya...
Sen istemesini bilirsen Mewla cevap werir bu özel günde her dua'ya..
Gününüz Hayr olsun

Son düzenleme:
Günaydın kızlarr, ben daha yeni uyandığım için anca günaydın diliyorum
gece hiç uymadım yine dönüp durmaktan ilerleyen aylarda napıcam hiç bilmiyorum, sabaha karşı da bir ağrı girdi kasıklarıma karnıma sanki bıçak saplanıyo
eşim gitmeden sıcak su torbası yaptı ayaklarıma koydum ısındım bayağı öyle uyumuşum anca kalktım. üşütmeme imkan yok dikkat ediyorum ama anlamadım niye olduğunu şimdi de hafiften yine ağrı var anneme gidicem o bakar bana
Bugün işe gidemedim sağolsunlar çok anlayışlılarr, rapor al diyor ama müdürüm ya dedim benim ağrım var ısınmaya çalıyorum siz bana doktora git rapor al diyosunuz, doktorluk bişi yok dedim ücretsiz izin yazın ozaman dedim sinir oldummm...
Valla zor dayanıyorum şurda doğum iznine bişi kalmadı diye katlanıyorum bayanla çalışmak çok zor, daha çok eziyor seni erkek müdürler daha anlayışlı valla..
neyse Aylincimm duanı okudum balım Allah kabul etsin.

gecmiş olsun canım ozamn üşütmüşsün sen bendede ağrı oluyorda senin dediğin gibi değil karnın ağrıyınca şerbet yap iç iyi gelir canım..dikkat et kankamıza..:))

dikkat et canım .. ayaklarının altına yastık koy uzan .. kaç aylık hamilesin ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…