- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #10.701
sündüz kitap şimdi yanımda yok..bugün akşamda ankaraya gidicem..dönünce muhakkak hatırlat yazarım..inşallah ozaman kadar düzene girer uykuların.
dikkat et canım .. ayaklarının altına yastık koy uzan .. kaç aylık hamilesin ..
Kızlarr dün çok çalıştım bugün istirahat veriyorum kendime sadece öğrencilerle ilgilenicem aslında sayılacak ve kayıt altına alınacak kitaplar var ama yarın yapıcam onları haftanın son iki günü yoğun geçsin haftasonu hemen gelsin diye. Haftasonu kocişimle dışarıda kahvaltı edip alışveriş yapmayı düşünüyorum. hem kendime hem ona alınacaklar var. Yılbaşı süsleri de alıcam bir de küçüğünden çam ağacı sembolik öyle süslemek için.. Yaa ben tavuk çıkarcaktım buzluktan unuttum sabah acelece çıkarken off akşam napcam ki ben yarın akşama kalsın diye köfte mi yapsam fırında acep :26:
kesinlikle katılıyorum sedacım rabbim dermansız dert vermesin daha yolun başındayız pes diyoruz sıkı sıkı yapışalım sebeplere alalım rabbimin izniyle bebeklerimiz kucaklarımıza inş..
senin yazdıklarını okuyunca bana bi yorgunluk çöküyoo eve gidincede durma kapı baca sil emi sedaaaaaakendimi çok tembel hissediyorum sayende
Günaydın kızlarr, ben daha yeni uyandığım için anca günaydın diliyorum
gece hiç uymadım yine dönüp durmaktan ilerleyen aylarda napıcam hiç bilmiyorum, sabaha karşı da bir ağrı girdi kasıklarıma karnıma sanki bıçak saplanıyo
eşim gitmeden sıcak su torbası yaptı ayaklarıma koydum ısındım bayağı öyle uyumuşum anca kalktım. üşütmeme imkan yok dikkat ediyorum ama anlamadım niye olduğunu şimdi de hafiften yine ağrı var anneme gidicem o bakar bana
Bugün işe gidemedim sağolsunlar çok anlayışlılarr, rapor al diyor ama müdürüm ya dedim benim ağrım var ısınmaya çalıyorum siz bana doktora git rapor al diyosunuz, doktorluk bişi yok dedim ücretsiz izin yazın ozaman dedim sinir oldummm...
Valla zor dayanıyorum şurda doğum iznine bişi kalmadı diye katlanıyorum bayanla çalışmak çok zor, daha çok eziyor seni erkek müdürler daha anlayışlı valla..
neyse Aylincimm duanı okudum balım Allah kabul etsin.
canım kış geldi normaldir biz kadınlarda hassasız biraz hemen kapıyoruz soğuğu..bir de çalışıyosun sanırım ozaman daha zor..pantolon galan giyyosan içine uzun tayt yada kilotlu corap giiy mutlaka ayaklarını üşütme puf terlikler var evde onlardan giy ben cıkarmıyorum ayağımdan sıcacık tutuyo bide dediğim gibi karnın ağrıyınca şerbet yap iç iyi gelir tatlım..dikkat ediyorum tatlım ama nasıl üşüttüm anlamadım, 4 ayım bitti canım..
sedacıkkk dinlen dinlen çok yoruyoruz kendimizi valla, dışarda kahvaltı fikri güzel ama açık hava olacak oh mis gibi... erzurumda nerdeeee, 2 dakikada buz tutarsın
bu arada tavuk çok yeme tatlım ya, tabi organik veya köy tavuğu bulsan ne ala ama bu hazır tavuklar çok kısa sürede yetiştirildiğinden hamileliğe engel oluyormuş, ben ki çok severdim aylardır tavuk yemiyoruz eşimle.
sedacıkkk dinlen dinlen çok yoruyoruz kendimizi valla, dışarda kahvaltı fikri güzel ama açık hava olacak oh mis gibi... erzurumda nerdeeee, 2 dakikada buz tutarsın
bu arada tavuk çok yeme tatlım ya, tabi organik veya köy tavuğu bulsan ne ala ama bu hazır tavuklar çok kısa sürede yetiştirildiğinden hamileliğe engel oluyormuş, ben ki çok severdim aylardır tavuk yemiyoruz eşimle.
bişe daha öğrendim walla :))) bizde en çok tawuk tüketiyoruz :) 1 ay kesiyim tavuku bakim bi işe yarıcak mı :)))
İnşallah canım bir gün elbet o günler gelecek biz elimizden geleni yapıp tevekkül edelim. senden de hayırlı haberler bekliyorum güzelimm
yok be tatlım ya işyerinde mecbur yapıyorsun zaten iş maaş alıyoruz bunun karşılığında ama son günlerde hele artık tekim bir de gerçi farketmiyor yine her işi yine ban yapıyordum da öğrenci çok geliyor kitap almaya fiş doldurt üye yap bilgisayara gir dinlenmeye anca vakit buluyorum iş yerinde. Evde de birşey yaptığım yok haftasonu rutin temizliğim dışında bir kapı sildim başka bişi yapmadım daha oturma ve yatak odasının da tülleri yıkanacak, nevresimler karışmış heğ ütülenecek düzenlenecek, koltuğunu ve halımı silmem lazım oturma odamda daha iş çokk..
canım olabilir arada öyle gebelikle ilgisi olmayabilir de sen yine de sıcak tut kendini nereden üşüteceğin belli olmaz valla müdürler öyle hele dediğin gibi bayan olunca aman aman iyi bilirim bayan müdürm vardı bekarken çalışğım özel kurumda illallah ettirirdi hem cinsler çok daha kötü bence de bir yerlere gelince ilk öncehemcinslerini harcıyorlar nedense rapor almışmış sanki halin var da ne var idare etseler izninden düşmeseler.Boşverr rahatına bak senn..
canım kış geldi normaldir biz kadınlarda hassasız biraz hemen kapıyoruz soğuğu..bir de çalışıyosun sanırım ozaman daha zor..pantolon galan giyyosan içine uzun tayt yada kilotlu corap giiy mutlaka ayaklarını üşütme puf terlikler var evde onlardan giy ben cıkarmıyorum ayağımdan sıcacık tutuyo bide dediğim gibi karnın ağrıyınca şerbet yap iç iyi gelir tatlım..
yok güzelim dışarıda derken dışarıda oturmam tabii, kapalı bir yere gideriz Erzurum kadar olmasa da burası da oldukça soğuk ayaz oluyor. Canım çok yemiyorum 2 haftada bir falan yaparım ay benim cins kocam kış sebzelerimi yemiyor lahana, pırasa, karnıbahar hiç ağzına koymuyor bi ıspanak yer kışın o yüzden bakliyat, et tavuk onlara sarıyorum napıyım. Ama dikkate alıcam bunu.
ayyy evet canım hatırladım baya konuşmuştuk eşin pantolon istemiodu...--- Aynen valla ya kıskanıyo mu nedir anlamadım bekar o hiç anlamıyo halimden herşeyime bişi buluyo artık katlanamıyorum yani, doğumdan sonra çalışırım belki diyodum ama yok yaa çocuk sonuçta bişi olsa izin istesem uyuzluk yapar çalışmıcam inşallah Allah kimseye muhtaç etmesinbebeğimle ilgilenicem.. valla keyfime bakıyorum yarın derse rapor diye dalarım artık
--- Ayy Gül bu pantolon yüzünden geçen bişi anlatmıştım sen görmedin galiba hihhii Kocacım bu konuda biraz katı giydirmiyoo,
Desem mi ki sen giydirmiyosun diye üşüttüm bak
Dengem şaştı ya, karnım ağrıyo şeker şerbeti yaptım, midem de bulanıyo tuzlu ayran içtim daha beter oldumm zamanlama yanlış oldu galiba
öpüldün canım görüşmek üzere..Kızlar ben çıkıyorum anneme geciyorum, gidince yazarım yine öpüldünüzzz
tatlım madem yemek olarak yemiyor sende ıspanağın pırasanın böreğini yapsan, biz yemeğinide çok severiz ama ben kıymalı pırasa böreği yapıyorum çok güzel oluyor karnıbaharıda kızartıp üstüne sarmısaklı yoğurt döksen süper olur bak canım istedi akşam yapsam mı ne :)
afiyet olsun canım bizdee gönderrrrrrray ne yaptım ben yahamilelerimiz de burda canları isticek şimdi :106:
canım biz aylardır yemiyoruz ama bişi yok :) bir haber izlemiştik 12. tüp bebek denemeleri tutmuştu ama 1 sene boyunca tüm yaşam tarzlarını değiştirmişler, hazır gıdalar, çiftlik balığı, hazır tavuk plastik kap kacak daha aklıma gelmeyen bir sürü şey vs. hepsini hayatlarından çıkarmışlar ve sonuç mükemmel, boşuna dememiş atalarımız sabrın sonu selamettir.
--- Aynen valla ya kıskanıyo mu nedir anlamadım bekar o hiç anlamıyo halimden herşeyime bişi buluyo artık katlanamıyorum yani, doğumdan sonra çalışırım belki diyodum ama yok yaa çocuk sonuçta bişi olsa izin istesem uyuzluk yapar çalışmıcam inşallah Allah kimseye muhtaç etmesinbebeğimle ilgilenicem.. valla keyfime bakıyorum yarın derse rapor diye dalarım artık
tatlım madem yemek olarak yemiyor sende ıspanağın pırasanın böreğini yapsan, biz yemeğinide çok severiz ama ben kıymalı pırasa böreği yapıyorum çok güzel oluyor karnıbaharıda kızartıp üstüne sarmısaklı yoğurt döksen süper olur bak canım istedi akşam yapsam mı ne :)
afiyet olsun canım bizdee gönderrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?