Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

günaydın kızlar pardon tünaydın çok yoğunum bugün ya, bir yığın iş var başımda kaldırmıyo, bide buraya giremiyorum ama ben sizi özlüyorum

sedacıkkk dinlen dinlen çok yoruyoruz kendimizi valla, dışarda kahvaltı fikri güzel ama açık hava olacak oh mis gibi... erzurumda nerdeeee, 2 dakikada buz tutarsın
bu arada tavuk çok yeme tatlım ya, tabi organik veya köy tavuğu bulsan ne ala ama bu hazır tavuklar çok kısa sürede yetiştirildiğinden hamileliğe engel oluyormuş, ben ki çok severdim aylardır tavuk yemiyoruz eşimle.

kesinlikle katılıyorum sedacım rabbim dermansız dert vermesin daha yolun başındayız pes diyoruz sıkı sıkı yapışalım sebeplere alalım rabbimin izniyle bebeklerimiz kucaklarımıza inş..

İnşallah canım bir gün elbet o günler gelecek biz elimizden geleni yapıp tevekkül edelim. senden de hayırlı haberler bekliyorum güzelimm

senin yazdıklarını okuyunca bana bi yorgunluk çöküyoo eve gidincede durma kapı baca sil emi sedaaaaaa kendimi çok tembel hissediyorum sayende

yok be tatlım ya işyerinde mecbur yapıyorsun zaten iş maaş alıyoruz bunun karşılığında ama son günlerde hele artık tekim bir de gerçi farketmiyor yine her işi yine ban yapıyordum da öğrenci çok geliyor kitap almaya fiş doldurt üye yap bilgisayara gir dinlenmeye anca vakit buluyorum iş yerinde. Evde de birşey yaptığım yok haftasonu rutin temizliğim dışında bir kapı sildim başka bişi yapmadım daha oturma ve yatak odasının da tülleri yıkanacak, nevresimler karışmış heğ ütülenecek düzenlenecek, koltuğunu ve halımı silmem lazım oturma odamda daha iş çokk..

canım olabilir arada öyle gebelikle ilgisi olmayabilir de sen yine de sıcak tut kendini nereden üşüteceğin belli olmaz valla müdürler öyle hele dediğin gibi bayan olunca aman aman iyi bilirim bayan müdürm vardı bekarken çalışğım özel kurumda illallah ettirirdi hem cinsler çok daha kötü bence de bir yerlere gelince ilk öncehemcinslerini harcıyorlar nedense rapor almışmış sanki halin var da ne var idare etseler izninden düşmeseler. Boşverr rahatına bak senn..

dikkat ediyorum tatlım ama nasıl üşüttüm anlamadım, 4 ayım bitti canım..
canım kış geldi normaldir biz kadınlarda hassasız biraz hemen kapıyoruz soğuğu..bir de çalışıyosun sanırım ozaman daha zor..pantolon galan giyyosan içine uzun tayt yada kilotlu corap giiy mutlaka ayaklarını üşütme puf terlikler var evde onlardan giy ben cıkarmıyorum ayağımdan sıcacık tutuyo bide dediğim gibi karnın ağrıyınca şerbet yap iç iyi gelir tatlım..

yok güzelim dışarıda derken dışarıda oturmam tabii, kapalı bir yere gideriz Erzurum kadar olmasa da burası da oldukça soğuk ayaz oluyor. Canım çok yemiyorum 2 haftada bir falan yaparım ay benim cins kocam kış sebzelerimi yemiyor lahana, pırasa, karnıbahar hiç ağzına koymuyor bi ıspanak yer kışın o yüzden bakliyat, et tavuk onlara sarıyorum napıyım. Ama dikkate alıcam bunu.

bişe daha öğrendim walla :))) bizde en çok tawuk tüketiyoruz :) 1 ay kesiyim tavuku bakim bi işe yarıcak mı :)))

bişe daha öğrendim walla :))) bizde en çok tawuk tüketiyoruz :) 1 ay kesiyim tavuku bakim bi işe yarıcak mı :)))

canım biz aylardır yemiyoruz ama bişi yok :) bir haber izlemiştik 12. tüp bebek denemeleri tutmuştu ama 1 sene boyunca tüm yaşam tarzlarını değiştirmişler, hazır gıdalar, çiftlik balığı, hazır tavuk plastik kap kacak daha aklıma gelmeyen bir sürü şey vs. hepsini hayatlarından çıkarmışlar ve sonuç mükemmel, boşuna dememiş atalarımız sabrın sonu selamettir.

--- Aynen valla ya kıskanıyo mu nedir anlamadım bekar o hiç anlamıyo halimden herşeyime bişi buluyo artık katlanamıyorum yani, doğumdan sonra çalışırım belki diyodum ama yok yaa çocuk sonuçta bişi olsa izin istesem uyuzluk yapar çalışmıcam inşallah Allah kimseye muhtaç etmesinbebeğimle ilgilenicem.. valla keyfime bakıyorum yarın derse rapor diye dalarım artık

--- Ayy Gül bu pantolon yüzünden geçen bişi anlatmıştım sen görmedin galiba hihhii Kocacım bu konuda biraz katı giydirmiyoo,
Desem mi ki sen giydirmiyosun diye üşüttüm bak
Dengem şaştı ya, karnım ağrıyo şeker şerbeti yaptım, midem de bulanıyo tuzlu ayran içtim daha beter oldumm zamanlama yanlış oldu galiba

tatlım madem yemek olarak yemiyor sende ıspanağın pırasanın böreğini yapsan, biz yemeğinide çok severiz ama ben kıymalı pırasa böreği yapıyorum çok güzel oluyor karnıbaharıda kızartıp üstüne sarmısaklı yoğurt döksen süper olur bak canım istedi akşam yapsam mı ne :)

ayyy evet canım hatırladım baya konuşmuştuk eşin pantolon istemiodu... bence dene derimde bi işe yarar mı bilmem tatlım yaa..eşini tanıyosun yararsa söyle..ayran içmeseydin keşke canım neyse şifa olsun...

Son düzenleme:

ay ne yaptım ben ya hamilelerimiz de burda canları isticek şimdi :106:

canım doğrudur önceden bu kadar yapay gıda mı vardı. Tavuklar beslenirdi evlerin bahçelerinde zaten tavuktan ayrı ciğer satılmazdı alırdık tavuğu ciğeri içinde mis gibi organik. Hem haşla haşla pişmezdi o tavuklar ama lezzet süperdi şimdi yok valla. Ayrıca plastik kullanılmazdı ki akır kaplar vardı hep. Cam şişelerde olurmuş sular şimdi baksana içtiğimiz suların damacanaları bile plastik. Bunların da etkisi var elbet dikkat etmek lazım ama nereye kadar.

artık kıskanıyor mu yetkilerini bu şekilde mi kullanıyor kendini ispat etmeye mi çalışıyor bilemem ama seni rahatsız ettiği kesin kimi rahatsız etmez ki zaten. Bne dört dörtlük çaılışırdım anamdan emdiğim süt burnumdan gelirdi muhasebe de müdürün işini dışındaki tüm işleri ben yaparım ama bir erkek yardımcım vardı hiçbirşey yapmazdı ama o iyi olurdu ben kötü cahilim daha ilk çalışma hayatım ihtiyacımız var çok ağlamışımdır çok hele bilince ihtiyacın olduğunu iyice yükleniyorlar. İhtiyacın yoksa çalışma gülüm ya bebeğini büyüt stres olacaksın bir de boşuna. ben şimdi valla çata çat haklıysam cevabımı veriyorum hiçbir lafın altında kalmıyorum yoksa personelden de oluyor böyle tipler.

ıspana yiyor zaten, pırasanı böreğini de yaptım ama yok yemiyor, karnıbaharı da o şekil çok yaparım ama yok onu da yediremedim ben arada alıp kendime yapıyorum onu off süper oluyor var evde aldım pazardan yapayım bende kendime.

afiyet olsun canım bizdee gönderrrrrrr

heheh tabikide gönderirim keşke yakın olsakta göndersem... ayy bakın aklıma geldi anlatayım size bundan bir 7-8 sene önce hamile bir komşumuz vardı onunla yürüyüş yapıyoruz yeni dünya diye bir meyve var bizim orda(adanada) işte onun çağlası vardı bir evin kenarında gördü canı çekti ama teyze vermedi hamile olduğu belliydi hiç unutmam hiç onu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…