Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

ayyy bana bişeyler oluyooo okadar iş yauwwwww

Heytt ne çalışkan kızım yaa herşeye yetiyorum valla öğrencilere kitap ver, üye yap, hocalara kitap dağıt, liste yap fişleri bilg. gir ben gibr kalırsam bırakmazlar beni burada doğururveririm ben siz yaza durun fişleri ben doğurayım geliyorum falann Ben kariyerde yapıcam bebe de yapıcam

ayyy bana bişeyler oluyooo okadar iş yauwwwww

Yaa o kadar iş ama ben sadece tüllerimi yıkıcam ve rutin sil süpür toz al işlerimi yapıcam valla bu haftasonu gezme günüm kocam da yeter garii dedi aşılamaydı dinlenmeydi kapadık eve kendimizi artık bağlayan bişi yok beklemedeyiz gezelim bari dedi geçen hafta kaynanamları çağırmıştım evdeydik artık bu hafta oturmak yok eskieşhir kazan biz kepçe yanii belki bir Bursa bile yapabilirim belli olmaz günü birliğine.

yeni dünya malta eriği canım biliorum..çekirdeğini dikmiştim 9 yaşımdayken şimdi ağaçoldu kaç senedir meyve veriyor :)) doğrudur canım herkes anlayışlı diildir de belki teyze anlamaıştır hamileyim canım çekti bitane alabilirmiyim dese verirdi belki :)

evt malta eriği diyede geçiyor canım ay ne güzel sen dikmişsin bide meyve vermiş ohh.. anlaşılmayacak gibi değildi ama bazı insanların gözü çok dar benim annem olsa ağacı aşağı indirirdi bizide öyle yetiştirdi ama herkes aynı değil...neysegeçti gitti :)

aynen canım nolcakki bende veriirdim bizimkilerde verir..nolcak sanki kökünden söküp alcak değil ya neyse..

Ya benim bir de haftasonu kpss kitaplarını almam lazım millet çoktan başladı çalışmaya yaza kadar çok var ama konu çok ders çok.Bende başladı mı kalkmam hiç başından deli gibi çalışırım ama başlayabilsem en iyi kitapları alayımda getireyim burada çalışayım kütüphane yanii daha iyi ders çalışma yeri mi olur. Hem işe gelmiş olur hem dersime çalışırım kafaya koydum memur olcam hem şartlar iyi hem maaş daha iyi oluyor o kadar okudum bir işe yarasın ama maliye bitirdim ben de ö bölümden girmicem zamanım az bölüm konularına çalışamam altyapı var ünideki konulardan ama kpss ayrı birşey eğer kazanamazsam öbür senye bölüm çalışırım gerçi bebekte olsa nasıl çalışırım bilmem ama olsun. İnşallah bebemiz olursa karı koca çalışıp en iyi şartları sunmak istiyoruz eşimin zaten iyi bir kariyeri var bende çalışmak istiyorum çocuum geleceğinde katkım olsun kendime de yetetim istiyorum yoksa eşimin maaşıyla da rahatça geçiniriz ancak aileme de yardım ediyorum annem işten ayrıldı sağlık yüzünden kardeşimin tek maaş yetmiyor aileme hiç kıyamam zaten geri kalanı da biriktiriyorum işte.

topiğimin, hamarat, çalışkan,cefakar vefakar,sanatkar, kür kar:) hicazkar ve de ümitkar anne adayları...ben azsonra ankaraya gitmek üzere yola çıkıyorum..sizi önce allaha sonra kocalarınıza sonra jinekologlarınıza emanet ediyorum..ben yokken bol bol kaynatın, kür yapın, sidik çubuğuna işeyin vede hamile kalın emii..
hoşçakalın..

Niden gidiyon ki sen Ankara'ya :26:

hoşgeldin elenii.........

canım iyi yolculuklar.....

Amanın başım ağrımaya başladı işte.. Yarına yemek yapmam lazım bu akşam ıspanak var. Ne yapsam yaa.. Köfte patates yapayım dedim bakcem duruma göre. Aslen başka bişi istiyor canım yaa..

Ben evime gidiyorum kızlar son işleri de toparlayayım öptüm sizi akşam gelmem büyül ihtimal yemek yapıcam yarın için ve muhteşem var onu izlicem zaten tüm gün pc başında fiş giriyorum bari akşam oturmatayım dimi. Ama Aylinimin duasını okucam elbette Öpüldünüz canlarr iyi akşamlarr..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…