- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #10.721
yok be tatlım ya işyerinde mecbur yapıyorsun zaten iş maaş alıyoruz bunun karşılığında ama son günlerde hele artık tekim bir de gerçi farketmiyor yine her işi yine ban yapıyordum da öğrenci çok geliyor kitap almaya fiş doldurt üye yap bilgisayara gir dinlenmeye anca vakit buluyorum iş yerinde. Evde de birşey yaptığım yok haftasonu rutin temizliğim dışında bir kapı sildim başka bişi yapmadım daha oturma ve yatak odasının da tülleri yıkanacak, nevresimler karışmış heğ ütülenecek düzenlenecek, koltuğunu ve halımı silmem lazım oturma odamda daha iş çokk..
ayyy bana bişeyler oluyooo okadar iş yauwwwww
yeni dünya malta eriği canım biliorum..çekirdeğini dikmiştim 9 yaşımdayken şimdi ağaçoldu kaç senedir meyve veriyor :)) doğrudur canım herkes anlayışlı diildir de belki teyze anlamaıştır hamileyim canım çekti bitane alabilirmiyim dese verirdi belki :)heheh tabikide gönderirim keşke yakın olsakta göndersem... ayy bakın aklıma geldi anlatayım size bundan bir 7-8 sene önce hamile bir komşumuz vardı onunla yürüyüş yapıyoruz yeni dünya diye bir meyve var bizim orda(adanada) işte onun çağlası vardı bir evin kenarında gördü canı çekti ama teyze vermedi hamile olduğu belliydi hiç unutmam hiç onu
yeni dünya malta eriği canım biliorum..çekirdeğini dikmiştim 9 yaşımdayken şimdi ağaçoldu kaç senedir meyve veriyor :)) doğrudur canım herkes anlayışlı diildir de belki teyze anlamaıştır hamileyim canım çekti bitane alabilirmiyim dese verirdi belki :)
aynen canım nolcakki bende veriirdim bizimkilerde verir..nolcak sanki kökünden söküp alcak değil ya neyse..evt malta eriği diyede geçiyor canım ay ne güzel sen dikmişsin bide meyve vermiş ohh.. anlaşılmayacak gibi değildi ama bazı insanların gözü çok dar benim annem olsa ağacı aşağı indirirdi bizide öyle yetiştirdi ama herkes aynı değil...neysegeçti gitti :)
eleni hoşgeldinn
topiğimin, hamarat, çalışkan,cefakar vefakar,sanatkar, kür kar:) hicazkar ve de ümitkar anne adayları...ben azsonra ankaraya gitmek üzere yola çıkıyorum..sizi önce allaha sonra kocalarınıza sonra jinekologlarınıza emanet ediyorum..ben yokken bol bol kaynatın, kür yapın, sidik çubuğuna işeyin vede hamile kalın emii..
hoşçakalın..
canım iyi yolculuklar.....topiğimin, hamarat, çalışkan,cefakar vefakar,sanatkar, kür kar:) hicazkar ve de ümitkar anne adayları...ben azsonra ankaraya gitmek üzere yola çıkıyorum..sizi önce allaha sonra kocalarınıza sonra jinekologlarınıza emanet ediyorum..ben yokken bol bol kaynatın, kür yapın, sidik çubuğuna işeyin vede hamile kalın emii..
hoşçakalın..
Niden gidiyon ki sen Ankara'ya :26:
kocişinin yanına gidiyor :123:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?