- 28 Kasım 2012
- 1.988
- 981
- 198
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #10.741
günaydın kızlar aylincim duanı okudum ALLAH kabul etsin inşallah..
hayırlısıyla sağlıkla bebeğini kucağına alırsın inşallahhh...
nasılsınız kızlar ..dün kayınpederim bizim bursadan döndüğümüz gece rüyasında torunu oluyormuş kucağına vermişler hayırlısı olsun bir oğlan torununuz oldu demişler...
tüylerim ürperdi.. acaba RABBİM bize bir sinyalmi gönderdi diye düşünmeden edemedim... sizce kızlar kayınpederim ilk defa böyle bir rüya gördü..
hayali bile çok güzel yaaa
Kuzuuuuum yolun açık olsun, ankara gezisini cok iyi değerlendir emi :)sündüz kitap şimdi yanımda yok..bugün akşamda ankaraya gidicem..dönünce muhakkak hatırlat yazarım..inşallah ozaman kadar düzene girer uykuların.
Sedacim o za?an bu ay cok bereketli olsun Allah'ın izniyle :)Şimdi bana annem gelmiyor ya biz de bu ayı değerlendirelim diyoruz belkim normal yoldan geleceği tutar canı sıkılmıştır dimi.. pehhh nerede o günler ama çalışmakta fayda var tabii..
Ayyyyy nazan rabbim ne büyük cok etkilendim valla
topiğimin, hamarat, çalışkan,cefakar vefakar,sanatkar, kür kar:) hicazkar ve de ümitkar anne adayları...ben azsonra ankaraya gitmek üzere yola çıkıyorum..sizi önce allaha sonra kocalarınıza sonra jinekologlarınıza emanet ediyorum..ben yokken bol bol kaynatın, kür yapın, sidik çubuğuna işeyin vede hamile kalın emii..
hoşçakalın..
canım valla bende ovulasyon testi denemiştim ama inan hiç bişi anlamadım..sonra başladım adet bitiminden sonra gün aşırı denemeye :)kızlar birsey soracam 2 gün önce testlerimi paylaşmıştım tam yumurtlama olmamıştı ama 17 sinde ve 18 sinde de test yaptım çok silik çıkmıştı bugünde test yaptım iki çizgide çok koyu çıktı olabilirmi başına gelen var mı
Teşekkür ederim kızlar bilgilerimiz için. Hemşireler çok yardımcı oluyolar. Bebeğimi de herkes ayrı seviyo :) çok tatlı maşallah :) kısa zamanda resmi aktaracagm. Inşallah kısa zamanda ayaklanırim. Oğlumu sizin için öptüm kokladim. Oh mis gibi :) babası nüfus cüzdanı çıkartmaya gitti :) sizleri seviyoruz
yaseminin numarası olan yokmu arkadaşlar ya meraklandırdı ya
güzel gönülleriyle dua eden tüm arkadaşlarım Allah razı olsun sizden...
yasemin topikcek kanser edicen bizi hee...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?