Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Aylin duanı okudum canım Allah kabul eylesin hayırlı evlatla yüzünü güldürsün inşaAllah.. Memleketine gitmekte senin için hayırlı ise Rabbim gitmeni nasip etsin..

Gamzecim cok güzel bir rüya insallah bir işarettir, hayirli bir işaret olsun canim

sündüz kitap şimdi yanımda yok..bugün akşamda ankaraya gidicem..dönünce muhakkak hatırlat yazarım..inşallah ozaman kadar düzene girer uykuların.
Kuzuuuuum yolun açık olsun, ankara gezisini cok iyi değerlendir emi :)

Şimdi bana annem gelmiyor ya biz de bu ayı değerlendirelim diyoruz belkim normal yoldan geleceği tutar canı sıkılmıştır dimi.. pehhh nerede o günler ama çalışmakta fayda var tabii..
Sedacim o za?an bu ay cok bereketli olsun Allah'ın izniyle :)

Ayyyyy nazan rabbim ne büyük cok etkilendim valla

Aylin duani okudum kuzum sağlıkla gelsin bebeğın insallah :)

Kizlar reglim bitti bugüne kadar olan dualari peşin okumuştum, bundan sonra günlük devam insallah

aylincim duanı okudum bebeğini sağlıklı sıhhatli kucağına al.yasemin ne yaptın kuzum inşallah vazgeçmemişsindir doktora gitmakten çok sevindim bu kararına.

Kuzum kazasız git gel insallah, bol bol çalişın boş oturmayin sakın tebdili mekanda ferahlik vardir

Yaseeeeeeemiiiin gittin mi doktora??????

kızlar birsey soracam 2 gün önce testlerimi paylaşmıştım tam yumurtlama olmamıştı ama 17 sinde ve 18 sinde de test yaptım çok silik çıkmıştı bugünde test yaptım iki çizgide çok koyu çıktı olabilirmi başına gelen var mı

canım valla bende ovulasyon testi denemiştim ama inan hiç bişi anlamadım..sonra başladım adet bitiminden sonra gün aşırı denemeye :)

tatlım msj kutun doluydu burdan yazayım özel msj mı barı

tatlım benım sukrukı bebegıne kavuştun rabbım uzun ömurler versın evladınla hep mutlu ol cnm emı
gecen sene bu zamanlar ıkımızde buyuk sıkıntılar yaşarken bugun evlatlarımız kucagımızda
nasıl gıdıyo cnm bebışın nasıl
agrıların azaldımı amerıkan bezı sardınmı

Belalarin 1. Kat semaya indigi SAFER Ayindayiz...
Bu gece birinci gecesi.
Efendimiz sav bugun ölüm hastaligna tutulmustur.
Safer ayinda Levhi mahfuzdan 1. Kat semaya 320.000 bela inmektedir.
Bu ayda hergün 100 defa La havle vela kuvvete illa billahil aliyyil azim denilmelidir.
Günde 100 defa okuyandan, en hafifi fakirlik olmak üzere 70 cesit bela kaldirilir.
Bilmeyen kardeslerimizide iletelim insaallah."Kim hayra vesile olursa hayri yapan gibidir.

güzel gönülleriyle dua eden tüm arkadaşlarım Allah razı olsun sizden...
yasemin topikcek kanser edicen bizi hee...

Dizi de reklam çıkmışken geleyim dedim Aylin duanı okudum tatlım..

Yasemini çok merak ettim aklıma düştü gelmedi mi daha yaa ne dedi doktor ne varmış çok meraklandımm..

Son düzenleme:
yaseminin numarası olan yokmu arkadaşlar ya meraklandırdı ya

yaa aklıma gelmedi ne bileyim girer yazar diye düşündüm yaa ama merak edeceğimizi bilmiyor mu bu kız yaa.. Başımda ağrıyor çok valla pc başında oturacak halim yok aklıma geldi bakayım dedim ne demiş dr diye ama yok gelmemiş.

güzel gönülleriyle dua eden tüm arkadaşlarım Allah razı olsun sizden...
yasemin topikcek kanser edicen bizi hee...

Gülümm akşam duanı da okudum Allah sana güzel bir hamilelik hayırlı doğum nasip etsin arkadaşım huyu güzel, yüzü güzel sağlıklı bir evlat versin Mevlam..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…