Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Ben Geldimm
Canlarım benim hepinizden Allah razı olsun geçmişi tam olarak okuyamasamda bir göz attım herkes ayrı ayrı beni merak etmiş, siz beni merak ederken ben yine depresyona girmiş ağlıyordum
gittim dr a, kapısında beklerken kalbim öyle fena atmaya başladıki, etrafıma baktım bir an herkes banamı bakıyor yoksa kalbimin atışı montumun üzernden görülüyormu diye. nedense kapıda beklerken çok acayip oluyorum biliyorsunuz benim kapıda bekleme fobim var
neyse girdim dr aşağıdan baktı gene, sol yumurtalığında sorun yok temiz dedi, yine biraz polikistik overlerin var dedi. ama o pco ları hiç sorun etmiyor nedense demekki önemli değil.
işte baktı etti, sonra idrar yollarında enfeksiyon var biraz onları temizleyelim dedi, biliyorsun enfeksyon vakaları bebek oluşumuna engeldir dedi.
3 tane iğne verdi
monodoks tablet verdi
2 aydır adet olamıyorum diye tarlusal verdi
vajinal fitil verdi (ki nefret ediyorum ondan)
folbiol verdi.
adet görünce 3. günü gel yumurtlama takibine başlayalım yasemincim dedi.
ordaki bir kızla konuştum sırada beklerken, kızda takibe geliyormuş.
yumurtlama takibi 150 TL imiş, bu aşamada bir iğne veriyormuş 130 TL imiş ve bunda sigorta geçmiyormuş. yani yumurtlama takibi de aşşağı yukarı bi 300- 400 TL tutacak heralde. yani parayı pulu geçiyorum ama her gittiğimde psikolojim bozulup geri dönüyorum. yolda gelirken arabada ağladım durdum, her şarkı bana mesaj verdi sanki,
zara'dan beklemek çok zor...
gökhan tepe'den tanrım dert vermesin başka...
hakun altun'dan ağlamak yok yüreğim,sızlamak yok yüreğim...
bu şarkılarla birlikte tabiki gözyaşlarımla yüzüm yıkanmış oldu.
eve geldim eşim diyorki, yani üzüldüğün şeye bak, gribal enfeksiyon gibi basit bir durumu bukadar büyüttüğüne inanamıyorum dedi, haklı ama ne bileyim hep gittiğimde bir iengel çıkıyor hep engel hep engel, bırakayım diyorum, üstüne gitmiyim diyorum olacağı varsa olur elbet diyorum ama umut dünyası gene gidiyorum..

ben şimdi çıkıyorum kızlar moralim bozuk

Bugün kızlardan biri bi link paylaşmıştı.. Bende okudum onu, olumsuzluklarla giden ve imkansız gibi görünen evlat sahibi olmak isteyen biri...

Ama sonunda mucize gibi hiç umut yokken hamile olduğunu öğreniyo çünkü zamanı gelmiş o da zamanını beklemiş..

Yasemincim nolur üzme kendini, iyi şeyler düşün... Allah senin gönlünü biliyo ve mutlaka gönlüne göre verecek arkadaşım buna canı gönülden inanıyorum..

Yasemin sikma canini tatlim bak bende yarin infertiliteye gitcem banada hsg derseler diye aklim cikiyor ama care yok bu bebek icin herseyi yapicaz pes etmiyecegiz yilmayacagiz tamammi?

yasemincim üzülme allah büyük hz.zekeriyaya bile o yaşta vermiş allahın ol deyip olmayacak hiçbirsey yoktur cnm emin ol bu bir sınav ve bizler bu sınavı en güzel şekilde verecez sonunda evlatlarımızla okuyacaz burayı

Canımm merak ettik gerçekten ama taktığın şey gerçekten mühim değil canım enfeksiyon dediğin hemen geçer gider yumurta takibi de çok faydalı oluyor gebelikte. Ama parası baya pahalımış canım sen özel muayenehaneye mi gidiyorsun canım ben normal muayene parası veriyorum o iğneyle tedavi olan klomen kullanmıştır çatlatma iğnesi vurulmuştur herhalde, sende belki de sadece yumurta çatlıyor mu diye kontrol yapacaktır. Yapma ama böyle bak bugün bir arkadşın hatırlayamadım şimdi kimdi, bir yazısı vardı gönderdiği bu sitede yazılmış ne badireler atlatmış kız inanamazsın bak bulayım öm le yollayatyım sana inan şükredersin. Ve bebeğine kavuşmuş. Bak ben aşılama oluyorum mesela ve 14 gün boyunca iğne oldum göbeğimden, 2 günde bir alttan muayene oldum sonra doğumhanede o çatala yattım ama doğum için değil aşılama için tutmadı ama ve ikincisi de olacak bir daha ki aya yine aynı şeyleri yaşıcam belki de tüp olacak daha fazlasını yaşıcam ama hiç böyle sözler durdun mu ağzımdan dur bakalım yolun başındasın bunlar bebek için yapılması gerekenler tatlım bunu istiyorsak biraz dirayetli,sabırlı, cesaretli olmak moralli olmak zorundayız. Tüp yaptırıp tutmayan arkadaşlarımız var ama umutları da hep var. Bir söz paylaşmıştım bu ara sürekli yazıyorum. Allah'ım kullarının kaderini kendi çabalarına bağlamıştır. Çaba göstericez ki meyvelerini alalım hadii silkelen bakalım hiç yakışmıyor sana bu haller..

aylincim dunı okudum rabbim meleklerimizi bize bağışlasın
yasemincim allah büyük dertler vermesin canım çok şükür ciddi sorunlar yok
tümaycım avatarın çok güzel
mesudecim paylaşımların çok güzel

Teşekkür ederim tatlım o senin güzelliğin nasılsın bakalım bebis nasıl

Ozlemcim cok sukur sonuclarin temiz cikmis cok sevindim.Canim bende infertiliteye ramdevu aldim kesin banada hsg yolu gozuktu desene ayy icim karardi birden.

canım benim teşekkür ederim,içimizi hiiiç karartmayalım canım gideceğiz çekileceğiz belki biraz canımız yanacak ama o işlem bitince ağrı sızı kalmayacak geçecek hiiiç dert etme, hem belkide senden istemez bellimi olur

hımm demek aynı herkes film çekildiğini yazdı ama ilaçlardan kimse bahsetmedi oyüzden farklı birşeymi diye düşünmüştüm canım

sağol canım bizde sevindik ama anlam veremiyoruz herşey temiz ama problem nerde?? inşallah hsg de temiz çıkacak inanıyorum

bukeet birden kendimi çok suçlu hissettim doktorun günahınımı aldım ama ne yapayım herkesten aynı şeyi istiyorlar otomatiğe bağlamışlar dinlemiyorlar bile uyuz oluyorum doktorun karşısına geçiyorum hiç birşey sormuyor ben artık hayat hikayemi anlatmaya başlıyorum

bukeeet sen geçen haftalardada gelmemişmiydin kocacığının yanına,bu buluşma tamamen duygusalmı yoksa yine doktor içinmi?

sedacığım ben anestezi vereceklerini sanmıyorum hani devlet hastanesi ya bana sormazlar gibime geliyor.

nazancığım bu nasıl bir hikayedir böyle kadının başına gelmeyen kalmamış,halimize çok şükür, ben hemen bütün kötü olasılıkları düşünüyorum ya şu çıkarsa ya bu çıkarsa, bende bi hastalık varsa oooof düşünmeyeceğim artık,oda yazmış zaten herşeyi ben düşündüm çektim diye evet insan aklından ne geçirirse başına geliyor,birde dedim ya kk da yazılanları okudukça hepsi yavaş yavaş başıma gelir oldu,kötüyü düşünüp üzerimize çekiyoruz halbuki iyiyi düşünsek onu çeksek ne iyi olur, bu hikayeyi paylaşan kişiyede rabbim sanırım sonunda nasip etmiş hemde herşeyden vazgeçtiği sırada inşallah bizlerede nasip eder.

güle güle git canım benim yolun açık olsun, gelirken yanlız gelme

yasemiiiiin canım benim ne olur sıkma canını, ama artık lütfen biryerden başla sürekli erteliyorsun yapma bunu hayat geçiyor,sonra pişmanlık yaşama,kır şu inadını bu sefer başla şu yumurta takibine, biz uğraşmalıyız ne gerekiyorsa yapmalıyız tevekkülü Allaha bırakmalıyız canım
dün arkadaşımla konuştum hsg çektireceğimi söyledim çok uğraşıyorsun bırak yapma dedi, bende dedimki bu kadar başlamışken yaptırayım,belki bişey vardır yoksa zaten yoktur,ama dedim ben sonradan niye yaptırmadım keşke yaptırsaydım diye pişmanlık yaşamayayım şuan uğraşmak belki zor ama hamileyken kaybetmek aynı şeyleri yaşamak daha zor dedim,sonra düşündü bana hak verdi.

iiyim canım yarın dra gidicem inş dua etbana inş herşey yolundadır karnım hafifte olsa ağrıyo sen nasılsın

Cok şükür tatlım benimde sırt ve bel ağrılarım başladı bulantılar beni hiç bırakmıyor zaten normal karnın ağrır kasıkların belin ağrır bu uç ay boyunca cok dikkat et cam dahi silme kollarını fazla yukarı kaldırma bol bol yat dinlen Allah yardimcin olsun inşallah hersey yolundadir bebisin de cok iyidir annesini mutlu edr hep

yaseminciğim canım ben yumurta takibine gittiğimde 250 tl aldılar çatlatma iğnesini 60 tl ye almıştım bebek olursa rahimde tutunması için rahimi hazırlamak adına serum vermişlerdi 2 kez 50 şer tl normal muayene ücretide 130 tl ayrıca kullandığım ilaçlar, doktora gitmeler gelmelerde cabası malesef biraz çok para çıkabiliyor ama yapacak birşey yok ne demişler başa gelen çekilir.

tümaycığım canım seni infertiliteye doktormu yönlendirdi bana genetik doktoru gitmemi söyledi ama infertilite kısırlık gebe kalamama için değilmi ama biz gebe kalabiliyoruz,acaba yanlış bölümemi yönlendirildim diye düşünüyorum.

çokk geçmiş olsun cnm dikkat et iyi bak bebişe. evet cnm ya bayan müdürler gerçekten de çok gıcık oluyolar bende hiç anlaşamam. seni anlaması gerektiği yerde dediği lafa bak....

canım benim yaa rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin umutsuzluğa kapılmak hele de pes etmek hiç yok. rabbim emeklerimizi boşa çıkarmayacak göreceksin cnm. allah'ım inşallah hayırlısıyla nasip edecek.nasıl ki burda tedavi sürecimizi konuşuyoruz, gün gelecek hamişliğimizi de konuşacaz cnm herşeyin hakkımızda hayırlısı olsun bebişimiz geleceği günü bekliyo cnm

günaydın kızlar burcucum duanı okudum ALLAH kabul etsin inşallah sağlıklı sorunsuz bir hamilelik geçirirsin inşallah bebeğine tez zamanda kavuşursun hayırlısıyla

ah canım benim kıyamam ya, yaşadığın sıkıntıları hepimiz anlıyoruz hepimizin başında ama dirayetli olmalıyız Allah devasız dert vermesin, şükredelim tatlım Rabbimin verdiği hayırda şerde bizim için ama önemli olan kötü şeylerle başa çıkabilme gücünü kendimizde bulmamız, bak iyiki doktora gitmişsin yoksa o enfeksiyonla nasıl başa çıkacaktın, ilaçlarını hepsi seni tedavi edecek ilaçlar bu ay kullanırsın inşallah bu sıkıntıdan kurtulursun önümüzdeki aya tertemiz girersin ama sana klomen neden vermedi acaba kistlerden dolayı olabilir 2 ay önce banada vermemişti, soğan kürüne başlamadıysan başla canım onlarda defolsunlar tertememiz olsun vücudun.
malesef çok masraflı bir yoldayız filmler, tahliller, iğne ilaçlar tedavi ücretleri derken ne paralar harcıyoruz ama canımız sağolsun çalışır kazanır altarırız, Allah kesemize bereket versin inşallah. sen topla kendini pozitif başla tedavine, mükafatını alırsın inşallah.

biz halimiz şükredelim diye paylaştım,iyi düşünelim hersey iyi olsun diye paylaştım inş. bizimde olacak zamanını bekliyo sadece rabbime binlerkez hamdolsun

ayy yasemincimmm oyy canım benim doktor kapısı önünde bekleme igren bi durum bende senin gibi strese girer soguk soguk terler bacaklarımın titremesine hakim olamam hepimizin başında rabbim dermansız dert vermesin hele senin benim gibi doktora itekleyerek gidenlere hiç dert vermesin üzülmek yok ilaçlarını kullan sıhhatine kavuş

Burcummm sabah duanı okudum güzelim Allah'ım kabul etsin sana fazla bekletmeden hayırlı, sağlıklı bebiş nasip etsin İnşallahh..

Günaydınnn güzel yurdumunn güzel insanlarııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…