Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

mervsh / MERVE 17.12.2012 p.tesi sağlıklı sorunsuz hamişlik
zakkumx / ZEYNEP 18.12.2012 salı sağlıklı sorunsuz hamişlik
burju82 / BURCU 20.12.2012 perşembe sağlıklı sorunsuz hamişlik
sabah dualarınızı okudum canlar mervecim zeynepcim geç kaldım kusura bakmayın hakkınızı helal edin canlar...

Burcu sabah duanı okudum Allah'ım kabul etsin sana fazla bekletmeden hayırlı, sağlıklı bebiş nasip etsin İnşallahh..

Yine ve yine uykum var benim.. Ya kızlar ne komik birşey oldu anlatayım da neşemiz yerine gelsin. Şimdi rüya görüyorum ben muhteşem yüzyıl falan güya muhteşemde oynuyorum ve rol icabı vuruluyorum ama gülmemek için de zor tutuyorum kendimi falan tüm gece muhteşemi ağzı açık seyredersem böyle olur. Sonra bilgisayar başına geçiyorum rüyamda siteye giricem ama bir anda bir ışık parlıyor gözümü alıyor diyorum ne oldu bu bilgisayara böyle ışık geldi gözüme. Meğerse eşim benden önce uyanmış sonra da gelmiş beni uyandırmaya yatak odasının ışığını açmış bana sesleniyor rüyamda gözümü alan bizim odanın ışığıymış meğerse gözümü açınca sabah olmasının hayal kırıklığıyla birlikte kahkaha attım kendime

gunaydddııın kısceler cnm cok sıkkın dun akşam arkadas oturmasındaydık ev geldım lavoboya gıttım hıc sızlama falan da olmadı kan gelmıs cok sınır oldum daha temızlenelı 11 gun oldu
geceden benı kasısgım pıt pıt atıyo ve sancı yapıyo lekelenmelerım var yıne gene duzenım bozuldu ya offf kendımı yenı toparlamıştım zaten doktora gıtsemmıkı daha adetımı 10 gun vardı ovulasyon testı 2 gun once yapmıştım sılıktı napıyım sızce

hayırlısı cnm ya en azından ne oldugu bellı benım gıbı belırsızlık ıcınde deılsın

ay sabah sabah benı guldurdun rabbımde senın yuzunu guldursun cnm

Büşracım canım hayırlı uğurlu olsun Allah analı bablı büyütsün canım daha yeni öğrendim ne güzel kokuyodur oğluşun şimdi Allahım inşallah bu duyguları yaşamayı bizlere de nasip eder.Emiri benim için de kokla...

Buket buraya geliyormuşsun bende beklerim :) Canım umarım bebişinle birlikte dönersin bol bol çalışın :)

Canım Yasemin nolursun bu kadar çok üzme kendini hallolmuyacak şeyler değil ilaçlarını düzenli kullan ve lütfen üzülme moralini de yüksek tut canım Allah herşeyin hayırlısını versin biraz daha sabırlı olmaya çalış

Öncelikle Zeynep,Aylin ve Burcu sabah dualarınızı okudum akşam da tamamlarım inşallah Biraz geç oldu ama nolur kusura baklmayın
Kızlar 2 gün sonra işe sürünerekten geldim Omuzlarım ve boynumdaki ağrı geçmek bilmiyo bazende ağrı okadar fena oluyoki hemen hastaneye iğne vuruluyo 10 saat iyiyim sonra tekrar ilaçların faydasını göremedim napacam bilmiyorum nasıl üşüttüysem artık öksürükten boğazım parçalanıyo sesimde iğrenç işe geldim ama ne kadar durabilirim bilinmez
En çok üzüldüğüm konuda kızlar aşılamadan sonraki ay hani ilaçların etkisi devam ediyomuşta hamile kalma olasılığımız yüksek oluıyomuş ya hani yaaa ama bu hastalıktan dolayı yumurtlama günlerimde hiç bişe olmadı bebek ihtimali yokk o kadar moralim bozukki anlatamam kızlar psikolojim iyice bozuldu benim
Bide size anlatmıştım ya benim kuzeni boşanacaklar die kocası seviyo bırakmak istemiyo ama bizim kız illa boşanacam dio ve hiç bi sebepte göstermiyo biz de ablasıyla konuştuk dedik bu kızda bişe var yada Allah korusun biri bişe yaptı hocaya gidelim dedik belki dua falan verirde kuzen kendine gelir çünkü kızlar boş boş bakıyo konuşmayı bi acayip neyse bu hasta halimle dün ablasıyla birlikte bi hoca bulduk gittik ama nasıl gittik halimizi bi görseniz şapkaları taktıkgözlükler hocaya resmini uzattık hoca dedi bu kzıın psikolojisi çok bozuk büyü falan yok ama iyi değil dedi neler olduğunu hoca anlattı ve biz şaşkın şaşkın baktık nese dua falan vercek ama ben dün hoacaya gidinc e kendimi çok kötü hissettim tmm kötülüğüne bişe yapmıyoruz ama yine de çok hzursuzum kızlar sizin bildiğiniz dualar falan varmı bi yardım edin biz kendine bişe yapacak die çok korkuyoruz nese valla 2 gün gelmeyince böle birikiyo

canımmm enfeksiyon meletinden benimde başım dertte hep olurdum neredeyse her ay inşallah ilaçların şifa olur herşeyde bir hayır vardır fazla kafaya takılcak bişi değil şifa olsun....üzme kendini bak damadını da üzüyosunn...
herkese günaydınnnnnnn nasılsınız bakem gacılarrrr:)

Burcummm sabah duanı okudum güzelim Allah'ım kabul etsin sana fazla bekletmeden hayırlı, sağlıklı bebiş nasip etsin İnşallahh..

Günaydınnn güzel yurdumunn güzel insanlarııı

günaydın hanımlar gününüz güzel olsun

herkese günaydın kızlarrrr
şekerkız bence ihmal etme hemen git dr a..

Son düzenleme:

canım ben tam 6 ay çektim onu ocaktan mayısa kadar geldi o kanamalar bitiyordu 13-14. gün yine başlıyordu neyse ilaç faln çare oldu bence git dr hormonlarına baksınlar benim baya zamanıma mal oldu daha önceden de olurdu ama 1-2 ay en fazla şükür şimdi yok. Zaten tedaviye de başladım ama yine de korkuyorum hep ya gelirse diye. Bu ayı tedavisiz geçiriyorum ya..

Canım çok geçmiş olsun dr gidiyormuşsun iğn veriyormuş daha ne yapılabilir bilmiyorum ki. Canım üzme kendini hayırlı zamanda olsun inşllah olsa bile bu halde nasıl tutunacak gülüm önce sen bir iyileş iyi ol olur merak etme. Kuzen için de Allah'ım şfa versib inşallah içinde ne varsa ne sorunu varsa alsın götürsün bence psikolojik bir sorun olduğunu düşünüyorsanı bir psikaytr görsün canım gidin bakalım bir çaresini bulurlar belki. Yazık yuvasına boşu boşuna yıkılmasın sonra kendi iyileşir ama yuva yıkıldığıyla kalır.

Şimd öğrenciler çıkacak sonra da yemeğe gidicem ben acıktımm öğle tatili molası görüşüürz.

Canım çok geçmiş olsun dr gidiyormuşsun iğn veriyormuş daha ne yapılabilir bilmiyorum ki. Canım üzme kendini hayırlı zamanda olsun inşllah olsa bile bu halde nasıl tutunacak gülüm önce sen bir iyileş iyi ol olur merak etme. Kuzen için de Allah'ım şfa versib inşallah içinde ne varsa ne sorunu varsa alsın götürsün bence psikolojik bir sorun olduğunu düşünüyorsanı bir psikaytr görsün canım gidin bakalım bir çaresini bulurlar belki. Yazık yuvasına boşu boşuna yıkılmasın sonra kendi iyileşir ama yuva yıkıldığıyla kalır.[/QUOTE]

Sedacım canım psikiyatriye zaten uzun süredir gidio ilaçta içiyo ama yok hiçbi gelişme Allah şifasını verir inşallah aynen öyle yıvası yıkıldığıyla kalcak dünyalar tatlısı bide kızı var 3 yaşında gözü onu bile görmüyo...
Ben nasıl toplarım kendimi bilmiyrum herşeyi yapıyorum ama yok ağrılara dayanamyorum artık bide herşey üst üste geldi aşılama da izin ala al şimdi hasta oldum izin aldım normalde doktor regli olunca histeroskopi yapıcam diodu ama ben nasıl izin alıcam ya tmm patron iyi hoşta adam artık yeter dicek bu yüzden ben yine doktora bi kaç ay ara vermek zorunda kalıcam hiç istemiyorum ama napim işte önemli

:)))))) ilahi seda

kız kocanmı uyandırıyo seni benim kocanın benden önce uyanmasını tarih yazmışmı acaba kalkar üzerimi giyer ayaklarından tutmak süretiyle yataktan aşağı bırakırım

tatlım hormon tahlıllerım normal cıktı bı problem yok yenı yaptırmıştım anlamadım gıttı acaba gecen ay kıst ıcın kullandıgım ılaçın etkısı olabılrımıkı kıst temıslendı ama off ya

gıdıcem cnm gıdıcem sorularla beynım daha da bulanıyo

şimdi hayel ettimde baya komik olmuşsunuzdur haliniz ve tavrınızla suç işliyo gibi dimi allah kuzenine yardım etsin inş. biran evvel toparla kendini eşiylede hersey yoluna girer inş.

yasemincim lütfen kafana takma biliyorum gidip gelmek çok sitresli o masaya yatmak çok sitresli ama en azından bebek için biraz katlanmamız lazım.. maddi olarak bu işi ticarete dökmüşler 2007 den beri harcadığımız paranın haddi hesabı yok.. boşu boşuna amiliyat bile yaptılar beni.. sonradan öğrendik tabi ..

bence doktorun dediği gibi bu ay takip yaptır bakarsın hemencecik olu verir peşini bırakma ilaç vermiş okadar sana devamını getir.. işin peşini bırakma olumsuz hiç bişey düşünme lütfen seni çok iyi anlıyorum karamsar düşünmen normal ama ne kadar karamsar olursak o kadar başımıza geliyor..

olumlu düşünelim olumlu olsun .... seviyoruz seni yasemincim.. hiç ama hiç karamasar olma tatlım tamam mı....

''Bana duâlarımı ver Allah'ım..
Avuçlarıma yağdır rahmetini..
Ve dilime kondur en kabul olunacak heceleri..''
// AMİN //

Sedacım canım psikiyatriye zaten uzun süredir gidio ilaçta içiyo ama yok hiçbi gelişme Allah şifasını verir inşallah aynen öyle yıvası yıkıldığıyla kalcak dünyalar tatlısı bide kızı var 3 yaşında gözü onu bile görmüyo...
Ben nasıl toplarım kendimi bilmiyrum herşeyi yapıyorum ama yok ağrılara dayanamyorum artık bide herşey üst üste geldi aşılama da izin ala al şimdi hasta oldum izin aldım normalde doktor regli olunca histeroskopi yapıcam diodu ama ben nasıl izin alıcam ya tmm patron iyi hoşta adam artık yeter dicek bu yüzden ben yine doktora bi kaç ay ara vermek zorunda kalıcam hiç istemiyorum ama napim işte önemli[/QUOTE]

canım haklısı çalışınca özellikle zor oluyor herşey ama napalım katlanıcaz sonuçta patronlarda biraz daha anlayışlı olsunlar sağlık bu keyfimizden değil ya. Histereskopi yaptıracağım zaman dr söyle rapor yazsın sana. Birşey diyemezler o zaman zaten. Benim de işk aşılama c.tesi gününe denk gelmişti çok iyi oldu o gün ve pazar dinlendim izin almama da gerek kalmadı ama bu sefer haftaiçiye gelirse bende izin almak zorunda kalıcam aman bir sürü tantana işte. Bence iş nedeniyle erteleme haftasonu çalışıyor musun çalışmıyorsan c.tesiye denk getir falan bişiler yap.

:)))))) ilahi seda

kız kocanmı uyandırıyo seni benim kocanın benden önce uyanmasını tarih yazmışmı acaba kalkar üzerimi giyer ayaklarından tutmak süretiyle yataktan aşağı bırakırım

yok benim eşim alarm açalar çalmaz uyanır ben o nasılsa kalkıyor diye az daha yatarım. Bekarken hep ben kalkardım bizimkiler uyanamazdı ben çalar saat gibiydim istedğim saatte alarm kurmadna kalkardım sahurlarda kalkar sofrayı hazırlar ahaliyi kaldırırdım ama şimdi eşime güveniyorum kahvaltıda etmiyor zaten sabahları erken canı istemiyormuş işte yiyoruz bende az biraz daha uyuyorum. Çok komikti halim ama şaşkınlığımı görmen lazımm

Ay kızlar ancak gelebildim öğle tatilinde eşimin hoca arkadaşları ile oturduk geç geldim sonra fişler yığılmış öğle tatilinde gelen öğrenci işçiye bilg. girditmiyorum yanlış bişi yapmasın diyee neyse onları girdim bitti ama şimdi yine tenefüs vakti geldi çıkarlar şimdi görüşürüz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…