- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #10.801
:)))))) ilahi seda
kız kocanmı uyandırıyo seni benim kocanın benden önce uyanmasını tarih yazmışmı acaba kalkar üzerimi giyer ayaklarından tutmak süretiyle yataktan aşağı bırakırım
Canım Yasemin nolursun bu kadar çok üzme kendini hallolmuyacak şeyler değil ilaçlarını düzenli kullan ve lütfen üzülme moralini de yüksek tut canım Allah herşeyin hayırlısını versin biraz daha sabırlı olmaya çalış
Öncelikle Zeynep,Aylin ve Burcu sabah dualarınızı okudum akşam da tamamlarım inşallah Biraz geç oldu ama nolur kusura baklmayın
Kızlar 2 gün sonra işe sürünerekten geldim Omuzlarım ve boynumdaki ağrı geçmek bilmiyo bazende ağrı okadar fena oluyoki hemen hastaneye iğne vuruluyo 10 saat iyiyim sonra tekrar ilaçların faydasını göremedim napacam bilmiyorum nasıl üşüttüysem artık öksürükten boğazım parçalanıyo sesimde iğrenç işe geldim ama ne kadar durabilirim bilinmez
En çok üzüldüğüm konuda kızlar aşılamadan sonraki ay hani ilaçların etkisi devam ediyomuşta hamile kalma olasılığımız yüksek oluıyomuş ya hani yaaa ama bu hastalıktan dolayı yumurtlama günlerimde hiç bişe olmadıbebek ihtimali yokk o kadar moralim bozukki anlatamam kızlar psikolojim iyice bozuldu benim
Bide size anlatmıştım ya benim kuzeni boşanacaklar die kocası seviyo bırakmak istemiyo ama bizim kız illa boşanacam dio ve hiç bi sebepte göstermiyo biz de ablasıyla konuştuk dedik bu kızda bişe var yada Allah korusun biri bişe yaptı hocaya gidelim dedik belki dua falan verirde kuzen kendine gelir çünkü kızlar boş boş bakıyo konuşmayı bi acayip neyse bu hasta halimle dün ablasıyla birlikte bi hoca bulduk gittik ama nasıl gittik halimizi bi görseniz şapkaları taktıkgözlüklerhocaya resmini uzattık hoca dedi bu kzıın psikolojisi çok bozuk büyü falan yok ama iyi değil dedi neler olduğunu hoca anlattı ve biz şaşkın şaşkın baktık nese dua falan vercek ama ben dün hoacaya gidinc e kendimi çok kötü hissettim tmm kötülüğüne bişe yapmıyoruz ama yine de çok hzursuzum kızlar sizin bildiğiniz dualar falan varmı bi yardım edin biz kendine bişe yapacak die çok korkuyoruz nese valla 2 gün gelmeyince böle birikiyo
heheh ben kalkıyorum kendi alarmıma ardına onunki çalıyo, ben alarmı kapatıp geri yatağa dönmek istiyorum kocam kalkıyo hemen bırakmıyo geri yatayım :105:
ya şu saatlerde değişiklik yapılsa saat 10da başlasak ne süper olurdu
yaa bence de çok erken uyanıyoruz 8.30 da en geç işte olmak zorundayım zten 7 de kalkıyorum saç yap makyaj yap giyin derken vakit geliyor hele kış vakti karanlık yatak çekiyor kendine insanı. Tabii uyanıp giyinince ayılıyorum ama sıcak yatağı bırakmak off yanii. Valla benim eşimde bırakmaz bi 10 dk daha uyuyayım başıma dikilir türlü numaralar yapar o hemen kalkıyor yaa saat çalar çalmaz ayakta.
canım geçmiş olsun, sen yine tedavine ara verme konuş patronunla durumunu anlat ihtiyacın olmasa neden izin alasın. bu durum kuzeninde birden mi ortaya çıktı bipolar bozukluk diye bir rahatsızlık var sen anlatınca aklıma o geldi öyledir demiyorumda öyle hacı hocayla olmaz tatlım psikiyastrise gidin bence
oh kızlar ne şanlısınız maşallah ama yazık benimki işten 22:00 geliyo çok yoruluyo garibimm ama kızdım ona bugun kurtlar vadisi var diye ben, bi yere götürmez bugun kurtlar vadisi var arkadaşına geçmiş olsuna gitçekmiş hıhhhhhhhhh
oh kızlar ne şanlısınız maşallah ama yazık benimki işten 22:00 geliyo çok yoruluyo garibimm ama kızdım ona bugun kurtlar vadisi var diye ben, bi yere götürmez bugun kurtlar vadisi var arkadaşına geçmiş olsuna gitçekmiş hıhhhhhhhhh
kız ne yapsın adamcağız saat 10 da geliyor kimbilir kaçta yatıyor yazık valla
şu kurtlar vadiside bi bitmedi yahu
sende bunu göster arkadaşına gitmiştin beni de götüreceksin de. Çok geç geliyormuş gerçekten canım.
Sedacım canım psikiyatriye zaten uzun süredir gidio ilaçta içiyo ama yok hiçbi gelişme Allah şifasını verir inşallah aynen öyle yıvası yıkıldığıyla kalcak dünyalar tatlısı bide kızı var 3 yaşında gözü onu bile görmüyo...
Ben nasıl toplarım kendimi bilmiyrum herşeyi yapıyorum ama yokağrılara dayanamyorum artık bide herşey üst üste geldi aşılama da izin ala al şimdi hasta oldum izin aldım normalde doktor regli olunca histeroskopi yapıcam diodu ama ben nasıl izin alıcam ya tmm patron iyi hoşta adam artık yeter dicek bu yüzden ben yine doktora bi kaç ay ara vermek zorunda kalıcam hiç istemiyorum ama napim işte önemli
canım geçmiş olsun, sen yine tedavine ara verme konuş patronunla durumunu anlat ihtiyacın olmasa neden izin alasın. bu durum kuzeninde birden mi ortaya çıktı bipolar bozukluk diye bir rahatsızlık var sen anlatınca aklıma o geldi öyledir demiyorumda öyle hacı hocayla olmaz tatlım psikiyastrise gidin bence
Tabi canım dır dırda üstüme yok bunlar bana hep sermayeevet geç geliyo sadece perşembeleri erken geliyo erken dediysem 8 oda kurtlar vadisi yüzünden polat ölsede kurtulsak yahuuuuuuuu :)))))))))
günaydın kızlar burcucum duanı okudum ALLAH kabul etsin inşallah sağlıklı sorunsuz bir hamilelik geçirirsin inşallah bebeğine tez zamanda kavuşursun hayırlısıyla
herkese günaydınlarrrrr ...
mutlu huzurlu veee bol hamişli günler diliyorum
burcucum duanı okudum canım rabbim kabul etsin inşallah
Burcummm sabah duanı okudum güzelim Allah'ım kabul etsin sana fazla bekletmeden hayırlı, sağlıklı bebiş nasip etsin İnşallahh..
Günaydınnn güzel yurdumunn güzel insanlarııı
mervsh / MERVE 17.12.2012 p.tesi sağlıklı sorunsuz hamişlik
zakkumx / ZEYNEP 18.12.2012 salı sağlıklı sorunsuz hamişlik
burju82 / BURCU 20.12.2012 perşembe sağlıklı sorunsuz hamişlik
sabah dualarınızı okudum canlar mervecim zeynepcim geç kaldım kusura bakmayın hakkınızı helal edin canlar...
Burcu sabah duanı okudum Allah'ım kabul etsin sana fazla bekletmeden hayırlı, sağlıklı bebiş nasip etsin İnşallahh..
burju82 / BURCU 20.12.2012 perşembe sağlıklı sorunsuz hamişlik sabah duanı okudum canım rabbım kabul eylesın dualarımızı ınsallah aminn
''Bana duâlarımı ver Allah'ım..
Avuçlarıma yağdır rahmetini..
Ve dilime kondur en kabul olunacak heceleri..''
// AMİN //
Zeynep,Aylin ve Burcu şekerler dualarınızı tamamladım Allah kabul eder inşallah
mervsh / MERVE 17.12.2012 p.tesi sağlıklı sorunsuz hamişlik
zakkumx / ZEYNEP 18.12.2012 salı sağlıklı sorunsuz hamişlik
burju82 / BURCU 20.12.2012 perşembe sağlıklı sorunsuz hamişlik
güzeller dualarınızı tamamladım...
tümaycığım canım seni infertiliteye doktormu yönlendirdi bana genetik doktoru gitmemi söyledi ama infertilite kısırlık gebe kalamama için değilmi ama biz gebe kalabiliyoruz,acaba yanlış bölümemi yönlendirildim diye düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?