Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

:)))))) ilahi seda

kız kocanmı uyandırıyo seni benim kocanın benden önce uyanmasını tarih yazmışmı acaba kalkar üzerimi giyer ayaklarından tutmak süretiyle yataktan aşağı bırakırım

heheh ben kalkıyorum kendi alarmıma ardına onunki çalıyo, ben alarmı kapatıp geri yatağa dönmek istiyorum kocam kalkıyo hemen bırakmıyo geri yatayım :105:
ya şu saatlerde değişiklik yapılsa saat 10da başlasak ne süper olurdu

canım geçmiş olsun, sen yine tedavine ara verme konuş patronunla durumunu anlat ihtiyacın olmasa neden izin alasın. bu durum kuzeninde birden mi ortaya çıktı bipolar bozukluk diye bir rahatsızlık var sen anlatınca aklıma o geldi öyledir demiyorumda öyle hacı hocayla olmaz tatlım psikiyastrise gidin bence

yaa bence de çok erken uyanıyoruz 8.30 da en geç işte olmak zorundayım zten 7 de kalkıyorum saç yap makyaj yap giyin derken vakit geliyor hele kış vakti karanlık yatak çekiyor kendine insanı. Tabii uyanıp giyinince ayılıyorum ama sıcak yatağı bırakmak off yanii. Valla benim eşimde bırakmaz bi 10 dk daha uyuyayım başıma dikilir türlü numaralar yapar o hemen kalkıyor yaa saat çalar çalmaz ayakta.

oh kızlar ne şanlısınız maşallah ama yazık benimki işten 22:00 geliyo çok yoruluyo garibimm ama kızdım ona bugun kurtlar vadisi var diye ben, bi yere götürmez bugun kurtlar vadisi var arkadaşına geçmiş olsuna gitçekmiş hıhhhhhhhhh

sende bunu göster arkadaşına gitmiştin beni de götüreceksin de. Çok geç geliyormuş gerçekten canım.

kız ne yapsın adamcağız saat 10 da geliyor kimbilir kaçta yatıyor yazık valla
şu kurtlar vadiside bi bitmedi yahu

kız ne yapsın adamcağız saat 10 da geliyor kimbilir kaçta yatıyor yazık valla
şu kurtlar vadiside bi bitmedi yahu

Benim eşim izlemiyor neyse ki onu kayıp şehir izliyiciğiz yine bu akşam bir saatim kaldııı yemeğimde var evde ohhh keyiff.

Dışarıda süper kar yağıyor ince inceydi çoğaldı haftasonu kar kaplasında kartopu oynayalım yaa arkadaşlarımızlaa bir de Eskişehir'de kar tou savaşı yapılır merkezde buluşur öğrenciler tam öğrenci şehri zaten iki üniversite var el kadar şehirde kartopu savaşı yaparlar süperr olurr..

sende bunu göster arkadaşına gitmiştin beni de götüreceksin de. Çok geç geliyormuş gerçekten canım.

Tabi canım dır dırda üstüme yok bunlar bana hep sermaye evet geç geliyo sadece perşembeleri erken geliyo erken dediysem 8 oda kurtlar vadisi yüzünden polat ölsede kurtulsak yahuuuuuuuu :)))))))))

Son düzenleme:

canım haklısı çalışınca özellikle zor oluyor herşey ama napalım katlanıcaz sonuçta patronlarda biraz daha anlayışlı olsunlar sağlık bu keyfimizden değil ya. Histereskopi yaptıracağım zaman dr söyle rapor yazsın sana. Birşey diyemezler o zaman zaten. Benim de işk aşılama c.tesi gününe denk gelmişti çok iyi oldu o gün ve pazar dinlendim izin almama da gerek kalmadı ama bu sefer haftaiçiye gelirse bende izin almak zorunda kalıcam aman bir sürü tantana işte. Bence iş nedeniyle erteleme haftasonu çalışıyor musun çalışmıyorsan c.tesiye denk getir falan bişiler yap.

Canım hafta sonları çalışıyorum sadece pazar izin var bakalım zaman neyi gösterecek adam zaten çok anlayışlı Allah razı olsun ama işte sürekli sürekli olunca ben çok rahatsız oluyorum amannn zor işler bunlar

Canım dediğin hastalık nekine hiç duymadım ya canım hacı hoca işine ilkkez giriyorum bida da sanmam gidiyim valla ordayken neler geldi aklıma şimdi polis gelse haberciler falan psikiyatriye zaten gidio ilaçta kullanıyo ama bi etkisi yok aylardır şimdilerde de patlama yaşıyo galiba ama dediğin rahatsızlığı internetten bi araştırıyım bari

Tabi canım dır dırda üstüme yok bunlar bana hep sermaye evet geç geliyo sadece perşembeleri erken geliyo erken dediysem 8 oda kurtlar vadisi yüzünden polat ölsede kurtulsak yahuuuuuuuu :)))))))))

yok canım o Polat'a birşeycikler olmaz yarın kıyamet kopsa kafasında bir yara bandı olur sadece geçen dizi de bu zamana kadar kimlerin kaç kişinin öldüğünü ve diziden ayrıldğını yazmışlardı da ağzım açık kalmıştı adam kimleri gömdü yaaa

mervsh / MERVE 17.12.2012 p.tesi sağlıklı sorunsuz hamişlik
zakkumx / ZEYNEP 18.12.2012 salı sağlıklı sorunsuz hamişlik
burju82 / BURCU 20.12.2012 perşembe sağlıklı sorunsuz hamişlik
güzeller dualarınızı tamamladım...

Nasılsınız arkadaşlar Ben bi aradan sonra yine geldim yanınıza Yoğunluğumdan dolayı topiğe girememiştim Duasını okuyamadığım arkadaşlara dua okuyup bildiririm inş. bu akşam

günaydın kızlar burcucum duanı okudum ALLAH kabul etsin inşallah sağlıklı sorunsuz bir hamilelik geçirirsin inşallah bebeğine tez zamanda kavuşursun hayırlısıyla

herkese günaydınlarrrrr ...

mutlu huzurlu veee bol hamişli günler diliyorum

burcucum duanı okudum canım rabbim kabul etsin inşallah

Burcummm sabah duanı okudum güzelim Allah'ım kabul etsin sana fazla bekletmeden hayırlı, sağlıklı bebiş nasip etsin İnşallahh..

Günaydınnn güzel yurdumunn güzel insanlarııı

Burcu sabah duanı okudum Allah'ım kabul etsin sana fazla bekletmeden hayırlı, sağlıklı bebiş nasip etsin İnşallahh..

burju82 / BURCU 20.12.2012 perşembe sağlıklı sorunsuz hamişlik sabah duanı okudum canım rabbım kabul eylesın dualarımızı ınsallah aminn

''Bana duâlarımı ver Allah'ım..
Avuçlarıma yağdır rahmetini..
Ve dilime kondur en kabul olunacak heceleri..''
// AMİN //

Zeynep,Aylin ve Burcu şekerler dualarınızı tamamladım Allah kabul eder inşallah

kuzularım Allah bin kez razı olsun, Rabbim hamişlere saglıkli dogum nasip etsin, bebek isteyenlere de hayırlisıyla nasip etsin, evde eşinizle huzurunuz bol olsun Allah evinize bereket ve sağlık versin, rabbim dualrinizi kabul etsin insallah

evet canım benide genetik doktoru gönderdi düşüklerinin sebebi yok bide orası baksın farklı bi fikir verir belki dedi.

Kızlar mesaim bitti gider ben aslında çoktan bitti de akşamcı arkadaş geç geldi ancak daha geliyormuş bende toparlanaym iyi akşamlarr..

iyi akşamlar hanımlar nasılsınız?Ben bugün infertilite bölümüne gittim düşüklerimin hiçbir sebebinin olmadığını ama önlem amaçlı pıhtılaşma iğnesi kullanabileceğimi söyledi ve ofis histerokopi istedi biraz araştırdım ama çok tırstım kadın olmak nezormuş.daha önce histerokopi yaptıran varmı aranızda?

kızlaarrrr yarın iş tatiiiiillllllll çok mutluyuummmmmm geçmişi okuyup geliyorum bugün hiç giremedim kim naptı merak ediyorum valla, hastalık bu topik giremedim ya bugün sinir oldummmm işleree
Ohhh iş miş yokk 3 gün rahatımm amannnn yandan yandannnn

yaseminn. Kuzum dünkü yazını okudum, seni o kadar iyi anladim ki anlatmam için kelimeler yetersiz kaliyo, içindeki fırtınayı cok iyi anliyorum, dışarıdan iyi niyetle söylenen sözler sadece kısa süreli ferahlik sagliyor sonra zihnindeki savaşla baş başa kaliyorsun, ne mi yapmali? Hiç canın ne istiyorsa onu , ağla, kork, doktora gitme, kendine kız.... Bütün bunlarin ne zaman bitecegini bilmeyi bende cok isterdim cok, ama içindeki boşluk gittikçe büyür büyür.... Rabbim senin ve benim gibi ruhunda korku ve karamsarlik taşıyan herkese acil şifalar versin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…