- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #1.081
canım bana sorarsan önce soğan kürünü yap, için bi temizlensin arınsın, ardınada o bitince incir kürünü yaparsın. o temiz rahmin içinde yumoşların büyüyüp çatlar ve tutar inşallah
ben geldim
arzucum tevhidin ve duanı okudum canım Allah yerine ulaştırsın.
hoş geldin sefalar getirdin:)ben geldim
ÖZLEM NASILSIN CANIM SON DURUM NEDİR, taze hamiş
İYİYİZ TATLIM SENİ GÖRDÜK DAHA İYİ OLDUK, SABAHTAN BEri ismini görüyorum aşağıda ama yazamadın bitürlü hayırdır yoğunmusun ne yapıyorsun bakimcanlarım nasılsız.ben iyiyim çok şukur.Yasemencım canım sen nasılsın.nurdamla nerdesin neden gelmiyorsun kız buraya
iyiyim canım akşamları çok erken uykum geliyor yatıp uyuyorum bol bol sabahlarıda zor kalkıyorum bugün azıcık başım döndü başka da bişeyim yok turp gibiyim
yasemincim ilk sayfaya baktım beni kraliçe ilan etmişsin çok teşekkür ederim, birde aynurla benim bat larımızı karıştırmışsın ben 10 temmuz aynur 11 temmuz du canım
bu smalıkleri nasıl açıyım ben küçük resimleri
kızlar bayramki dua etkinliğine bn de katılmak istroyuum mümkünse bat 4 etlül
canım tşk.evet ismim burda kendim pazara gitdim geldim.pc yi kapatmamışdım.İYİYİZ TATLIM SENİ GÖRDÜK DAHA İYİ OLDUK, SABAHTAN BEri ismini görüyorum aşağıda ama yazamadın bitürlü hayırdır yoğunmusun ne yapıyorsun bakim
canım yaa hamişlik işte kedicik gibi uyuyuveriyorsun dimimaşallah sana Allah zorluk göstermesin hiç inşallah
bebişim tabiki kraliçesin, her hamiş olan kendine göre bir ünvan alacak bundan böyle
beyin dalgalarım birbirine karışmış benim yaa hemen düzeltiyorum
canım tşk.evet ismim burda kendim pazara gitdim geldim.pc yi kapatmamışdım.
tabii cnm ne demek tmmzda evleneli bir yıl oldu 9ay kadar bebek düşünmedk ama son 4 aydır istyoruuuuztatlım hoşgeldin, duamızı belirleyelim tabiki senide eklerim hemen.
sen sık sık uğra birde arkadaş listemize katılmak istersen orda yazan bilgilere bir bak, sende buraya yaz senide eklerim canım, senide tanımış oluruz eğer istersen tabi.
çok güzel dua etmişsin tam da benim duam.Sanırm okunacak duada kararsızsınız bn de araştıriim ne makbul olur dye .Ben de komşu tpictenim zatenTopiğimizin Bebek Duası ;
" Allahım sen bizlere hayırlı, sağlıklı, Senin yolunda, Peygamber Efendimize hayırlı ümmet, ailesine hayırlı evlat, vatanına, milletine, dünyasına, ahiretine faydalı, kendisine faydalı, iyi huylu, güzel ahlaklı, güzel kaderli, güzel vucutlu ve güzel yüzlü hayırlı bir evlat nasibet "
evet canım incir var idi kocaman kocaman kılosu 2 lıra..ben şeftalı;armut;yeşillik;muz;domates ,patlıcan,mısır,bu kadarAyy çok seviyorum pazarları yaa, neler aldın, şöyle güzel incir varmıydı, çok canım çekiyor ama bakıyorum minicik incirler olgunlaşmamış, bi güzeline denk gelemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?