Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

--- Burdan o teyzeyii kınıyoruzz Bende bir hikaye anlatayım : bizde bi gün kızlarla kamplarla yapmıştık trakya tarafında bir yerde bir arkadaşım vardı tam çatlakk incir ağacı gördük ama nasıl güzel arakadaşım gitti teyzeye (göbeğini şişirerek:)) teyze hamileyim bi tane alabiliryim çok canım çekti dedi, o da al tabi kızım ne demek dedi bize sizde alın yiyin dedi bi güzell yedik sonra helallik istedikk Çok tatlıydı hala tadı damağımda ...
(hamişleeerrrr bu mevsimde incir olmaz söyleyin kocalarınıza bu soğukta arayıp bulsunlar artıkkk hahah)

--- Bursa'yı çok severim bizde kaçıp kaçıp giderdik ilk evliyken cicim aylarında şimdi o kadar uzun yola çıkamıyorum maleseff ama çok özledim gidersen benim için bir foto çek lütfenn

--- Buketimmm iyi yolculuklar, umarım bereketli bir görüşme olurr seni özleyeceğizzzzz

--- Yasemincim yaşadıklarını belki anlayamam senin gibi hissedemem ama inan içim acıdı seni böyle üzgün umutsuz gördüğüm için, içinden ne yapmak geliyorsa onu yap dua etmekten başka yapabileceğim bişi yok, seni çok seviyoruzz sana destek olmak için hepimiz burdayız lütfen kenara çekilip içine atma kıyamam bitanem ya..

--- Sündüz, bayıldım mesajına çok kısa ve öz olmuş böyle net olalım arkadaşlar

--- Sağol canım benim, Burdan müdürümü de kınayalım ozman hep birlikte cık cık cık

--- Ayy hayal ettim bir an da çok komik bir görüntü gerçekten ama faydalı bir iş peşine düşmüssünüz, Allah hayırlısı versin inşallah..

--- aminnnnn

Nasılsınız arkadaşlar Ben bi aradan sonra yine geldim yanınıza Yoğunluğumdan dolayı topiğe girememiştim Duasını okuyamadığım arkadaşlara dua okuyup bildiririm inş. bu akşam
selam canımm hoşgeldin.... gördüm msjını tam yazcaktım eşim geldi işten, cıkmak zorunda kaldım..karnım cok ağrıyo bugün şerbetti sıcak su torbasıydı idare etmeye calıştım İNŞALLAH gecer yarına...
ohh cok sevindim canım yat dinlen bi güzel..cumarteside kuzularımızı görürüz..

Son düzenleme:

--- özledim valla oğluşumuu kim bilir nekadar büyümüştür, dayanamayıp yarın bile gidebilirim hihihi

ohh ne güzel keyif çatıcan yanii maalesef bize tatil yok. Haftanın son günü yine işteyiz. Acep yarın bişiler olcak mı dersinn 21 aralık yaa :18: ahahaha tabiki de birşey olacağı yok. Yat dinlen güzeliimm ama buraya da gel bol bol..

Allah'ım *Alemde Hiçbir Şey Yokken,
Herşey Senin OL Demenle Oldu...
Kalemle Yazmayı Öğreten Sensin,
Kalplerde Olanı Bilen Sensin...
Allah'ım Gögsümü Genişlet,
Dilimin Bağını Çöz, Yolumu Aydınlat...
UMUTLA , KORKUYLA SANA YÖNELİYORUM.
Beni Ağır İmtihanlardan Geçirme,
Bilirim ki Taşıyamayacağımdan Fazla Yük Yüklemiyeceksin OMUZLARIMA...

Burcumm akşam duanı okudum canım Allah kabul eder inşallah muradına erersin sağlıkla hayırlı bir evlar alırsın kucağına bitanemm benimmm canımmm

gecmiş olsun canım hayırdır bunlar normal mi

DUA Sürdüm,
GözyaşLarıma İLaç...
Aşkın Ateşinden
GönüL Harab BekLiyorum !!!
Takdir SENİN/dir YARABB !!!
Veren Büyük OLunca Küçük Şey İstenmiyor..
YARABBİ Rızana TaLibiz,
CemaLine TaLibiz,
Habibinin Şefeatine Talibiz !
NaiL EyLe .
YürekLerde Kim biLir ne AcıLar, ne UmutLar ve ne Kırgın HayaLLer var '
RABBİM hiçbirinizin UmutLarını soLdurmasın ve hayirli evlatlar nasip eylesin İnşaALLAH..!

Benim vefakar arkadaştan öte kardeşlerim diye hitap etmek istiyorum size.
Şimdi dakikalardır geçmişi okudum ve resmen 2 gündür içinde bulunduğum negatfilikten, üzüntüden, çökük ru halimden sayenizde kurtuldum şuan itibari ile.
bütün topiğin isimlerni tek tek tek yazıp ayrı ayrı teşekkür edesim var, herkesten alıntı yapıp tek tek cevap versem 3 sayfa sürer diye yapamadım, sizler nasıl altın kalpli, nasıl güzel ruhlu insanlarsınız yaa, Allahım iyiki sizinle tanışmışım, iyiki bu kk var ve onun kurucularından bile Allah razı olsun bizlerin tanışmasına vesile olduğu için.
Öncelikle dün yazdığım gibi çok çökmüş durumdaydım, topiği kapadım gittim yattım, eşim yanıma geldi "üzülme lütfen" demesiyle ben ağlamaya başladım, ama nasıl ağlıyorum, üstüm başım yatak yorgan su oldu, ağladıkça burnum da akıyor heryeri sel aldı yani ben öyle abartmıyorum 1 saat boyunca ağladım durduramadım kendimi, sonra uymuşum. sabah bi kalktım gözlerimin %50'si görünüyr balon gibi şişmiş neyse işte bugünde öyle hiç neşem yoktu, zaten kar yağdı diye erken çıktık filan eve gelince işlerimi bitirdim hemen oturdum laptopun başına sizin bana olan desteklerinizi, dualarınızı, kardeşliğinizi okudukça açıldım, okudukça ferahladım, okudukça güçlendim...
Hepinizden tek tek Allah razı olsun, Allah ne muradınız varsa versin, hiçbirinizin gözünden tek bir damla yaş akmasın üzüntü sebebiyle inşallah, hep mutluluktan ağlayalım bundan böyle herbirimiz aminnnn!!
doktor 3 tane iğne vermişti bugün 2. sini vuruldum ama sağ bacağım ve kalçam çok fena oldu bugün, rahat hareket edemiyorum çok acıyor, ara ara ağrıyor sancıyor çok ağır bir iğne heralde, neyse olumlu düşünüyorum sayenizde, böyle güçlü iğne olmasına sevindim kökten bitirsin şu enfeksiyonu inşallah, ağrısına acısına razıyım.
ama şimdi bişey diycem hepiniz kızacaksınız, ben bu ay adet olunca gitmesemmi acaba doktora??? baksanıza heryer kar çamur kaygan, otobüsler minibüsler arabalar gidemiyor yollarda, iki günde bir nasıl giderim ben oraya bu havalarda :18: valla sırf o sebepten bu ay vazgeçebilirim ama bakalım, bi adet olayımda meteorolojiye bakarım ona göre başlarım artık hayırlısı.

Mesudecim geçmişi okuyordum kusura bakma ancak döndüm şimdiki zamana Allah razı olsun tatlım benim, dualarla herşey daha güzel olacak inşallah, yıkılmadım ayaktayım!

Fana kuşum dün dr a gittimde enfeksiyon varmış iğne ilaç filan verdi moralim bozuldu, bitmedi şu enfeksiyonum bide dr fobim var galiba, çok olumsuz etkilendim dün ağlama krizindeydim, onu okumuşsundur canım. Allaha çok şükür bugün topiğimizin altı kalpli kızları beni hayata döndürdü. sen nasılsın?

Dünürüm de yazmış bana ama ben gelene kadar tabi haklı olarak çevirimdışı olmuş, özledim seni ve damadımı yaa.

Kübracım canım nezamandır konuşamıyoruz sen nasılsın varmı senin veya ablan için bi kıpırtılar?

yasemin vazgecmek yok bak ben bugun bu karda bakirkoye gittim doktora ordan babannemin yanina bi geldimm otobus yok haramidereye metrobuse bindim ama tiklim tiklim isteyince hersey olur.

canım vajinal enfeksiyonsa eğer dr gitmeden de çözülebilir bence benimde vardı 2 kere soğan kürü yaptım ve gecti hiç ilaç kullanmadım ÇOk gecmiş olsunj bence denemeye değer

Bir gün Mevlana eve girer ve hanımı ona sorar;
bu kadar aşıksın Mevlaya şükürler olsun
bu aşkı yaşayıp yaşatana peki bana ne kadar aşıksın der;
Mevlana hanımına şöyle der;
-Sen benim;
Yaradan’dan ötürü yaradılanı sevişim,
Bir adım gelene on adım gidişimsin...
Ve herkesi olduğu gibi kabul edişimsin...
-Sen benim;
Bugünüme şükür ve yarınıma dua edişim,
azla yetinişim, çoğa göz dikmeyişimsin
Ve kapanmayan avuç içimsin..
Ne kusuru tatlım ya iyi olmana sevindim inşallah ümidin ve tefekkürün sayesinde Rabbim gönlündekini dualarndakini nasip eder Rabbim şifalar versin

yasemiiiiiiiin moralin düzelmis cok sevindim seni böyle üzgün görmeye alisik degiliz biliyorsunn. bizi neselendiren sensin tipki diger arkadaslar gibi pozitif enerjini hissettirensin. lütfen aglamaaaaaaaaaaaaaa artik

yasemin vazgecmek yok bak ben bugun bu karda bakirkoye gittim doktora ordan babannemin yanina bi geldimm otobus yok haramidereye metrobuse bindim ama tiklim tiklim isteyince hersey olur.
ah canım benim yaaa bugün yollar berbattı bide merobüsler filan iptal olmuş tamda gününe denk gelmişsin ama çok şükür azimlisin maşallah Allah daim etsin canım benim. inşallah emeklerinin karşılığını versin rabim sana
canım vajinal enfeksiyonsa eğer dr gitmeden de çözülebilir bence benimde vardı 2 kere soğan kürü yaptım ve gecti hiç ilaç kullanmadım ÇOk gecmiş olsunj bence denemeye değer
canım ben hem iğne oluyorum, hem ilaç kullanıyorum, hem fitil kullanıyorum, hemde soğan suyu içiyorum, hemde hayıt tohumu suyu içiyorum. artık ömür boyu çıkmaz inşallah bende bu sorun birdaha, bu sefer tedavinin dibine vurdum yani, herşeyi yapıyorum bıktım enfeksiyondan :)))))

medusecim yerim ben seni nekadar güzel yazılar yazıyorsun canım yaa Allah razı olsun çok hoşuma gitti, eşlerimizde bize böyle söylese keşke dimi. ama olsun söylemeselerde böyle seviyorlar ondan şüphe yok.

kızlar eşim yattı bende gideyim sizi çokseviyorum hayırlı akşamalr

sabır güzelim sabır Tamda dibine vurmuşsun gercekten Çabanın karşılığını alırsın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…