- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #10.821
heheh tabikide gönderirim keşke yakın olsakta göndersem... ayy bakın aklıma geldi anlatayım size bundan bir 7-8 sene önce hamile bir komşumuz vardı onunla yürüyüş yapıyoruz yeni dünya diye bir meyve var bizim orda(adanada) işte onun çağlası vardı bir evin kenarında gördü canı çekti ama teyze vermedi hamile olduğu belliydi hiç unutmam hiç onu
--- Burdan o teyzeyii kınıyoruzz
(hamişleeerrrr bu mevsimde incir olmaz söyleyin kocalarınıza bu soğukta arayıp bulsunlar artıkkk hahah
Yaa o kadar iş ama ben sadece tüllerimi yıkıcam ve rutin sil süpür toz al işlerimi yapıcam valla bu haftasonu gezme günüm kocam da yeter garii dedi aşılamaydı dinlenmeydi kapadık eve kendimizi artık bağlayan bişi yok beklemedeyiz gezelim bari dedi geçen hafta kaynanamları çağırmıştım evdeydik artık bu hafta oturmak yok eskieşhir kazan biz kepçe yanii belki bir Bursa bile yapabilirim belli olmaz günü birliğine.
--- Bursa'yı çok severim bizde kaçıp kaçıp giderdik ilk evliyken cicim aylarında
topiğimin, hamarat, çalışkan,cefakar vefakar,sanatkar, kür kar:) hicazkar ve de ümitkar anne adayları...ben azsonra ankaraya gitmek üzere yola çıkıyorum..sizi önce allaha sonra kocalarınıza sonra jinekologlarınıza emanet ediyorum..ben yokken bol bol kaynatın, kür yapın, sidik çubuğuna işeyin vede hamile kalın emii..
hoşçakalın..
--- Buketimmm iyi yolculuklar, umarım bereketli bir görüşme olurr seni özleyeceğizzzzz
Ben Geldimm
Canlarım benim hepinizden Allah razı olsun geçmişi tam olarak okuyamasamda bir göz attım herkes ayrı ayrı beni merak etmiş, siz beni merak ederken ben yine depresyona girmiş ağlıyordum
gittim dr a, kapısında beklerken kalbim öyle fena atmaya başladıki, etrafıma baktım bir an herkes banamı bakıyor yoksa kalbimin atışı montumun üzernden görülüyormu diye. nedense kapıda beklerken çok acayip oluyorum biliyorsunuz benim kapıda bekleme fobim var
neyse girdim dr aşağıdan baktı gene, sol yumurtalığında sorun yok temiz dedi, yine biraz polikistik overlerin var dedi. ama o pco ları hiç sorun etmiyor nedense demekki önemli değil.
işte baktı etti, sonra idrar yollarında enfeksiyon var biraz onları temizleyelim dedi, biliyorsun enfeksyon vakaları bebek oluşumuna engeldir dedi.
3 tane iğne verdi
monodoks tablet verdi
2 aydır adet olamıyorum diye tarlusal verdi
vajinal fitil verdi (ki nefret ediyorum ondan)
folbiol verdi.
adet görünce 3. günü gel yumurtlama takibine başlayalım yasemincim dedi.
ordaki bir kızla konuştum sırada beklerken, kızda takibe geliyormuş.
yumurtlama takibi 150 TL imiş, bu aşamada bir iğne veriyormuş 130 TL imiş ve bunda sigorta geçmiyormuş. yani yumurtlama takibi de aşşağı yukarı bi 300- 400 TL tutacak heralde. yani parayı pulu geçiyorum ama her gittiğimde psikolojim bozulup geri dönüyorum. yolda gelirken arabada ağladım durdum, her şarkı bana mesaj verdi sanki,
zara'dan beklemek çok zor...
gökhan tepe'den tanrım dert vermesin başka...
hakun altun'dan ağlamak yok yüreğim,sızlamak yok yüreğim...
bu şarkılarla birlikte tabiki gözyaşlarımla yüzüm yıkanmış oldu.
eve geldim eşim diyorki, yani üzüldüğün şeye bak, gribal enfeksiyon gibi basit bir durumu bukadar büyüttüğüne inanamıyorum dedi, haklı ama ne bileyim hep gittiğimde bir iengel çıkıyor hep engel hep engel, bırakayım diyorum, üstüne gitmiyim diyorum olacağı varsa olur elbet diyorum ama umut dünyası gene gidiyorum..
ben şimdi çıkıyorum kızlar moralim bozuk
--- Yasemincim yaşadıklarını belki anlayamam senin gibi hissedemem ama inan içim acıdı seni böyle üzgün umutsuz gördüğüm için, içinden ne yapmak geliyorsa onu yap dua etmekten başka yapabileceğim bişi yok, seni çok seviyoruzz sana destek olmak için hepimiz burdayız lütfen kenara çekilip içine atma kıyamam bitanem ya..
aylincim dunı okudum rabbim meleklerimizi bize bağışlasın
yasemincim allah büyük dertler vermesin canım çok şükür ciddi sorunlar yok
tümaycım avatarın çok güzel
mesudecim paylaşımların çok güzel
--- Sündüz, bayıldım mesajına çok kısa ve öz olmuş böyle net olalım arkadaşlar
çokk geçmiş olsun cnm dikkat et iyi bak bebişe. evet cnm ya bayan müdürler gerçekten de çok gıcık oluyolar bende hiç anlaşamam. seni anlaması gerektiği yerde dediği lafa bak....
canım benim yaa rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin umutsuzluğa kapılmak hele de pes etmek hiç yok. rabbim emeklerimizi boşa çıkarmayacak göreceksin cnm. allah'ım inşallah hayırlısıyla nasip edecek.nasıl ki burda tedavi sürecimizi konuşuyoruz, gün gelecek hamişliğimizi de konuşacaz cnm herşeyin hakkımızda hayırlısı olsun bebişimiz geleceği günü bekliyo cnm
--- Sağol canım benim, Burdan müdürümü de kınayalım ozman hep birlikte cık cık cık
Büşracım canım hayırlı uğurlu olsun Allah analı bablı büyütsün canım daha yeni öğrendimne güzel kokuyodur oğluşun şimdi Allahım inşallah bu duyguları yaşamayı bizlere de nasip eder.Emiri benim için de kokla...
Buket buraya geliyormuşsun bende beklerim :) Canım umarım bebişinle birlikte dönersin bol bol çalışın :)
Canım Yasemin nolursun bu kadar çok üzme kendini hallolmuyacak şeyler değil ilaçlarını düzenli kullan ve lütfen üzülme moralini de yüksek tut canım Allah herşeyin hayırlısını versin biraz daha sabırlı olmaya çalış
Öncelikle Zeynep,Aylin ve Burcu sabah dualarınızı okudum akşam da tamamlarım inşallah Biraz geç oldu ama nolur kusura baklmayın
Kızlar 2 gün sonra işe sürünerekten geldim Omuzlarım ve boynumdaki ağrı geçmek bilmiyo bazende ağrı okadar fena oluyoki hemen hastaneye iğne vuruluyo 10 saat iyiyim sonra tekrar ilaçların faydasını göremedim napacam bilmiyorum nasıl üşüttüysem artık öksürükten boğazım parçalanıyo sesimde iğrenç işe geldim ama ne kadar durabilirim bilinmez
En çok üzüldüğüm konuda kızlar aşılamadan sonraki ay hani ilaçların etkisi devam ediyomuşta hamile kalma olasılığımız yüksek oluıyomuş ya hani yaaa ama bu hastalıktan dolayı yumurtlama günlerimde hiç bişe olmadıbebek ihtimali yokk o kadar moralim bozukki anlatamam kızlar psikolojim iyice bozuldu benim
Bide size anlatmıştım ya benim kuzeni boşanacaklar die kocası seviyo bırakmak istemiyo ama bizim kız illa boşanacam dio ve hiç bi sebepte göstermiyo biz de ablasıyla konuştuk dedik bu kızda bişe var yada Allah korusun biri bişe yaptı hocaya gidelim dedik belki dua falan verirde kuzen kendine gelir çünkü kızlar boş boş bakıyo konuşmayı bi acayip neyse bu hasta halimle dün ablasıyla birlikte bi hoca bulduk gittik ama nasıl gittik halimizi bi görseniz şapkaları taktıkgözlüklerhocaya resmini uzattık hoca dedi bu kzıın psikolojisi çok bozuk büyü falan yok ama iyi değil dedi neler olduğunu hoca anlattı ve biz şaşkın şaşkın baktık nese dua falan vercek ama ben dün hoacaya gidinc e kendimi çok kötü hissettim tmm kötülüğüne bişe yapmıyoruz ama yine de çok hzursuzum kızlar sizin bildiğiniz dualar falan varmı bi yardım edin biz kendine bişe yapacak die çok korkuyoruz nese valla 2 gün gelmeyince böle birikiyo
--- Ayy hayal ettim bir an da çok komik bir görüntü gerçekten ama faydalı bir iş peşine düşmüssünüz, Allah hayırlısı versin inşallah..
yaseminn. Kuzum dünkü yazını okudum, seni o kadar iyi anladim ki anlatmam için kelimeler yetersiz kaliyo, içindeki fırtınayı cok iyi anliyorum, dışarıdan iyi niyetle söylenen sözler sadece kısa süreli ferahlik sagliyor sonra zihnindeki savaşla baş başa kaliyorsun, ne mi yapmali? Hiç canın ne istiyorsa onu , ağla, kork, doktora gitme, kendine kız.... Bütün bunlarin ne zaman bitecegini bilmeyi bende cok isterdim cok, ama içindeki boşluk gittikçe büyür büyür.... Rabbim senin ve benim gibi ruhunda korku ve karamsarlik taşıyan herkese acil şifalar versin...
--- aminnnnn