Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Bende seni yerim tatlım ne demek benimde cok hoşuma gitti söyleyi bırak bizim kocişe okuyorum anlamadım diyo bu kadar yani birde tercumanlik yapıyorum aynı dilleri konuşmuyoruz sanırım iyi geceler AlLah rahatlık versin

Arkadaşlar merhaba 6 aylık evliyim. Fakat şu aralar maddi durumlardan dolayı asla hamile kalmak istemiyorum. Eşimle geri çekme yöntemiyle korunuyoruz. Fakat 2 aydır adet olmadım. En son 1 aralıkta 1 gün adet oldum. Kahverengi kan karışıktı sonra kesildi. Aradan 2 ay sonra idrar testi yaptım ve negatif çıktı. Bende hiç hamilelik belirtileri yok. Hatta regl öncesi iştahım kapalı olurdu. Regl öncesi belirtileri var biraz. Ama hamilelik belirtileri hiç yok. Idrar testi de negatif çıktı . Ama korkuyorum yine de. 3 eylül ayında tatile çıkmıştık. Çok geciktiri ictim ama eylülden sonra 2 kez adet oldum. Onun etkileri olabilir mi diyorum. Birde son 1 haftadır idraririmi yaparken pembe kan geliyordu. Ama son 2 gündür ayaklarıma sıcak su kokuyorum ve daha yoğun parça parça kan geliyor sökülüyor gibi. Malesef şu an kan testi yaptırmam mümkün değil. Ssk yok ve maaşımizi almadık. Dediğim gibi hiç hamilelik belirtisi yok. Biri yardım eder mi lütfen çok stres yaptım

tatlım hamile olmasan bile yine bi doktora gözükmende fayda war cnm ihal etme bencee... ayrıca keşke hamiş olsan biz ona çaba gösteriyoruz sen istemiyosun :)))) ama tabii senin için ne zaman hayırlıysa o zaman olsun her şeyin hayırlısı..

Rabbimiz!
Geçmiş için manâsız üzülmekten,
gelecek için lüzumsuz kaygılanmaktan,bizi muhafaza eyle…
Bu günümüzü dünlerin hüzünlerine ve yarınların endişelerine galip getirme…
Bu günümüzü “deli-dolu” değil, “dolu-dolu” yaşamayı nasip eyle…AMİN..
Hayırlı Cumalar...

aminnnnnnnnnnnnnnnn

“Yağmur yağdı, gök çatladı,
Yetmiş ikisinin ödü patladı.
Önden gitti baş toklu,
Arkasından beş toklu...
Onunu verdim kasaba,
Onunu da katma hesaba.
Kurt yedi birisini,
Birisinin getirdim derisini!..” gibi oldu şimdi yasemin :)))))))) korkunun ecele faydası yokkk gitmen gerek

YASEMİN, BUKET, MERVE, ZEYNEP, AYLİN , BURCU, SİBEL
canlarım dualarınızı okudum, regli olduğumdan okuyamamıştım, Rabbim kabul eylesin, hayırlı sağlıklı evlatlarınız olsun inşallah.

Son düzenleme:

ehhh yanii valla incir istedii canım.. canım bu haftasonu gitmeyiz artık Bursa'ya baksana kar her yer oralarda kötü gezmek için değmez artık havalar biraz iyi olunca ama eşime ve kendime alışverşe çıkıcam, kpss kitaplarımı alıcam falan. Birde kahve içesim var dışarıda bizim buırada meşhur bir kahveci var da.

Canım benim sana destek olabilditsek ne mutlu bize hah şöyle hemen ilk olumsuzlukta pes etmek var mı bitanem ağlayacaksında tabii açılacaksın bende ağlamadım desem yalan olur bende ağladım ama toparladım işte dimdik ayaktayım hiçbir tedaviden korkmuyorum kaçmıyorum yoksa nasıl olacak. Ne olacaksa olsun bebekse elimizden geleni yapııcaz ben valla herşeye hazırım yarın bile tüpe gidebilirim. Sende toğla cesaretini yılma hemen daha ortada fol yok yumurta yok imkansız birşey yok iltihap hemen gelir geçer önemli değil onlar. Bak şimdii ama hava durumunu karı falan bahane etme bana bahaneler bitmez o yumurta takibine gidilecek canım kaçmak yok artık bilinsin kuzum yaa ne var ne yok.

günaydın kızlarrr..herkese hayırlı cumalar........

gecmiş olsun canım hayırdır bunlar normal mi

canımm sağolasın nette okudum rahim genişlediği için karın ve bel ağrısı olabilir diyor aama ne bilim bugün daha iyim ALLAH a şükür öle böle gecicek..

canım benim kullandığın ilaçlar şifa olsun İNŞALLAH fazlada düşünme bak benimde oluyordu neredeyse her ay ve benim kanamalı oluyordu çok şükür gecti sana tavsiyem iç çamasırın pamuklu olsun ve hergün değiştir drlar günlük pedleri önermiyor bende kullanıyordum bıraktım..bolbol su iç ayaklarını ve belini üşütme..soğan suyuda içiyosun oda iyi gelir ALLAHın izniyle..

bizde seni özledik tatlımmm sen iyi ol yeter..yarın dr a gidicez İNŞALLAH bakalım büyümüşmü bizim küçük prens :) çok çok öpüyoruz seni damadınla

Son düzenleme:
Sibelciğim duanı okudum canım Allah kabul eder inşallah
Kızlarr günaydınn.... Bu sabah uyandığımda heryer kardı ama ben karda yürümeyi hiç sevmiyorum çok korkuyorummm:18::18::18:Galiba benim kar fobim var özürlü gibi yürüyorum resmen

günaydın kızlar hayırlı cumalar

sibel - sağlıklı sorunsuz hamişlik
sündüz -sağlıklı sorunsuz hamişlik
kaplang - isimsiz - sağlıklı sorunsuz hamişlik

arkadaşlarım sabahki duanı okudum allah kabul etsin inşallah tez zamanda bebeklerinize kavuştursun gönlünüzde ne muradınız varsa tez zamanda versin inşaşşalahhh..

kızlar yumurtluyorum galiba dün den beri afedersiniz şeffaf yoğun akıntım başladı şimdi yumurtam çatlamışmı oluyor yada çatlıcakmı bilgisi olan avrsa cevaplıyabilirmi..

bende aynı durumdayım yumurtlama akıntım başladı ama adetimin 8. günü hemencik çatlarmı bu ya, ovulasyon testi yapıcam dün klomen bitti 4 günlük aradayım

Kaplang arkadaşımız ile aşılama topiğindne tanuşıyoruz kendisi 2. aşılamasında gebe kaldı tabii kii dualarımızı yine eksik etmeyelim sağlıkla alsın bebeğini kucağına her ne kadar buraya girmiyor olsa da.

tatlımmm yasemincim... şöyle düşün canım bebeğin hasta ve doktora gitmesi gerekiyor düzenli iğnesi olacak iyileşecek... kar yağıyor diye götürmez misin annesi? koşa koşa götürürsün hem de! bunları kendin için değil bebeğin için yaptığını düşün tatlım...

bende aynı durumdayım yumurtlama akıntım başladı ama adetimin 8. günü hemencik çatlarmı bu ya, ovulasyon testi yapıcam dün klomen bitti 4 günlük aradayım

btskn canım şimdi tuvaletten geldim akıntım daha da artmış galiba çatladı ilaç kullanıyorsan hiç belli olmaz cnm ovülasyon testi yaparsan bana da haber verirmisin birde bu ay biz 1 gün arayla çalışmalarımıza devam ettik , doktorların dediği gibi uygulamaya çalışıyoruz bakalım kızlar.. ama sanki içimde bir ümit var sanki bu ay olucak gibi ALLAH bilir tabi ama umutluyum hayılrısı bakalım...

inşallah tatlım, içindeki ümit mutluluğa dönüşür. bugün yaparsam haber veririm, sen reglinin 10-12-14-16. cı günlerindeysen bugünleri iyi değerlendirin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…