- 30 Kasım 2012
- 4.729
- 162
- 123
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #10.841
Bende seni yerim tatlım ne demek benimde cok hoşuma gitti söyleyi bırak bizim kocişe okuyorum anlamadım diyo bu kadar yani birde tercumanlik yapıyorum aynı dilleri konuşmuyoruz sanırım iyi geceler AlLah rahatlık versinah canım benim yaaa bugün yollar berbattı bide merobüsler filan iptal olmuş tamda gününe denk gelmişsin ama çok şükür azimlisin maşallah Allah daim etsin canım benim. inşallah emeklerinin karşılığını versin rabim sana
canım ben hem iğne oluyorum, hem ilaç kullanıyorum, hem fitil kullanıyorum, hemde soğan suyu içiyorum, hemde hayıt tohumu suyu içiyorum. artık ömür boyu çıkmaz inşallah bende bu sorun birdaha, bu sefer tedavinin dibine vurdum yani, herşeyi yapıyorum bıktım enfeksiyondan :)))))
medusecim yerim ben seni nekadar güzel yazılar yazıyorsun canım yaa Allah razı olsun çok hoşuma gitti, eşlerimizde bize böyle söylese keşke dimi. ama olsun söylemeselerde böyle seviyorlar ondan şüphe yok.
kızlar eşim yattı bende gideyim sizi çokseviyorum hayırlı akşamalr
Arkadaşlar merhaba 6 aylık evliyim. Fakat şu aralar maddi durumlardan dolayı asla hamile kalmak istemiyorum. Eşimle geri çekme yöntemiyle korunuyoruz. Fakat 2 aydır adet olmadım. En son 1 aralıkta 1 gün adet oldum. Kahverengi kan karışıktı sonra kesildi. Aradan 2 ay sonra idrar testi yaptım ve negatif çıktı. Bende hiç hamilelik belirtileri yok. Hatta regl öncesi iştahım kapalı olurdu. Regl öncesi belirtileri var biraz. Ama hamilelik belirtileri hiç yok. Idrar testi de negatif çıktı . Ama korkuyorum yine de. 3 eylül ayında tatile çıkmıştık. Çok geciktiri ictim ama eylülden sonra 2 kez adet oldum. Onun etkileri olabilir mi diyorum. Birde son 1 haftadır idraririmi yaparken pembe kan geliyordu. Ama son 2 gündür ayaklarıma sıcak su kokuyorum ve daha yoğun parça parça kan geliyor sökülüyor gibi. Malesef şu an kan testi yaptırmam mümkün değil. Ssk yok ve maaşımizi almadık. Dediğim gibi hiç hamilelik belirtisi yok. Biri yardım eder mi lütfen çok stres yaptım
yaseminn. Kuzum dünkü yazını okudum, seni o kadar iyi anladim ki anlatmam için kelimeler yetersiz kaliyo, içindeki fırtınayı cok iyi anliyorum, dışarıdan iyi niyetle söylenen sözler sadece kısa süreli ferahlik sagliyor sonra zihnindeki savaşla baş başa kaliyorsun, ne mi yapmali? Hiç canın ne istiyorsa onu , ağla, kork, doktora gitme, kendine kız.... Bütün bunlarin ne zaman bitecegini bilmeyi bende cok isterdim cok, ama içindeki boşluk gittikçe büyür büyür.... Rabbim senin ve benim gibi ruhunda korku ve karamsarlik taşıyan herkese acil şifalar versin...
Yağmur yağdı, gök çatladı,Benim vefakar arkadaştan öte kardeşlerim diye hitap etmek istiyorum size.
Şimdi dakikalardır geçmişi okudum ve resmen 2 gündür içinde bulunduğum negatfilikten, üzüntüden, çökük ru halimden sayenizde kurtuldum şuan itibari ile.
bütün topiğin isimlerni tek tek tek yazıp ayrı ayrı teşekkür edesim var, herkesten alıntı yapıp tek tek cevap versem 3 sayfa sürer diye yapamadım, sizler nasıl altın kalpli, nasıl güzel ruhlu insanlarsınız yaa, Allahım iyiki sizinle tanışmışım, iyiki bu kk var ve onun kurucularından bile Allah razı olsun bizlerin tanışmasına vesile olduğu için.
Öncelikle dün yazdığım gibi çok çökmüş durumdaydım, topiği kapadım gittim yattım, eşim yanıma geldi "üzülme lütfen" demesiyle ben ağlamaya başladım, ama nasıl ağlıyorum, üstüm başım yatak yorgan su oldu, ağladıkça burnum da akıyor heryeri sel aldı yaniben öyle abartmıyorum 1 saat boyunca ağladım durduramadım kendimi, sonra uymuşum. sabah bi kalktım gözlerimin %50'si görünüyr balon gibi şişmiş neyse işte bugünde öyle hiç neşem yoktu, zaten kar yağdı diye erken çıktık filan eve gelince işlerimi bitirdim hemen oturdum laptopun başına sizin bana olan desteklerinizi, dualarınızı, kardeşliğinizi okudukça açıldım, okudukça ferahladım, okudukça güçlendim...
Hepinizden tek tek Allah razı olsun, Allah ne muradınız varsa versin, hiçbirinizin gözünden tek bir damla yaş akmasın üzüntü sebebiyle inşallah, hep mutluluktan ağlayalım bundan böyle herbirimiz aminnnn!!
doktor 3 tane iğne vermişti bugün 2. sini vuruldum ama sağ bacağım ve kalçam çok fena oldu bugün, rahat hareket edemiyorum çok acıyor, ara ara ağrıyor sancıyor çok ağır bir iğne heralde, neyse olumlu düşünüyorum sayenizde, böyle güçlü iğne olmasına sevindim kökten bitirsin şu enfeksiyonu inşallah, ağrısına acısına razıyım.
ama şimdi bişey diycem hepiniz kızacaksınız, ben bu ay adet olunca gitmesemmi acaba doktora??? baksanıza heryer kar çamur kaygan, otobüsler minibüsler arabalar gidemiyor yollarda, iki günde bir nasıl giderim ben oraya bu havalarda :18: valla sırf o sebepten bu ay vazgeçebilirim ama bakalım, bi adet olayımda meteorolojiye bakarım ona göre başlarım artık hayırlısı.
--- Burdan o teyzeyii kınıyoruzzBende bir hikaye anlatayım : bizde bi gün kızlarla kamplarla yapmıştık trakya tarafında bir yerde bir arkadaşım vardı tam çatlakk incir ağacı gördük ama nasıl güzel arakadaşım gitti teyzeye (göbeğini şişirerek:)) teyze hamileyim bi tane alabiliryim çok canım çekti dedi, o da al tabi kızım ne demek dedi bize sizde alın yiyin dedi bi güzell yedik sonra helallik istedikk Çok tatlıydı hala tadı damağımda ...
(hamişleeerrrr bu mevsimde incir olmaz söyleyin kocalarınıza bu soğukta arayıp bulsunlar artıkkk hahah)
--- Bursa'yı çok severim bizde kaçıp kaçıp giderdik ilk evliyken cicim aylarındaşimdi o kadar uzun yola çıkamıyorum maleseff ama çok özledim gidersen benim için bir foto çek lütfenn
Benim vefakar arkadaştan öte kardeşlerim diye hitap etmek istiyorum size.
Şimdi dakikalardır geçmişi okudum ve resmen 2 gündür içinde bulunduğum negatfilikten, üzüntüden, çökük ru halimden sayenizde kurtuldum şuan itibari ile.
bütün topiğin isimlerni tek tek tek yazıp ayrı ayrı teşekkür edesim var, herkesten alıntı yapıp tek tek cevap versem 3 sayfa sürer diye yapamadım, sizler nasıl altın kalpli, nasıl güzel ruhlu insanlarsınız yaa, Allahım iyiki sizinle tanışmışım, iyiki bu kk var ve onun kurucularından bile Allah razı olsun bizlerin tanışmasına vesile olduğu için.
Öncelikle dün yazdığım gibi çok çökmüş durumdaydım, topiği kapadım gittim yattım, eşim yanıma geldi "üzülme lütfen" demesiyle ben ağlamaya başladım, ama nasıl ağlıyorum, üstüm başım yatak yorgan su oldu, ağladıkça burnum da akıyor heryeri sel aldı yaniben öyle abartmıyorum 1 saat boyunca ağladım durduramadım kendimi, sonra uymuşum. sabah bi kalktım gözlerimin %50'si görünüyr balon gibi şişmiş neyse işte bugünde öyle hiç neşem yoktu, zaten kar yağdı diye erken çıktık filan eve gelince işlerimi bitirdim hemen oturdum laptopun başına sizin bana olan desteklerinizi, dualarınızı, kardeşliğinizi okudukça açıldım, okudukça ferahladım, okudukça güçlendim...
Hepinizden tek tek Allah razı olsun, Allah ne muradınız varsa versin, hiçbirinizin gözünden tek bir damla yaş akmasın üzüntü sebebiyle inşallah, hep mutluluktan ağlayalım bundan böyle herbirimiz aminnnn!!
doktor 3 tane iğne vermişti bugün 2. sini vuruldum ama sağ bacağım ve kalçam çok fena oldu bugün, rahat hareket edemiyorum çok acıyor, ara ara ağrıyor sancıyor çok ağır bir iğne heralde, neyse olumlu düşünüyorum sayenizde, böyle güçlü iğne olmasına sevindim kökten bitirsin şu enfeksiyonu inşallah, ağrısına acısına razıyım.
ama şimdi bişey diycem hepiniz kızacaksınız, ben bu ay adet olunca gitmesemmi acaba doktora??? baksanıza heryer kar çamur kaygan, otobüsler minibüsler arabalar gidemiyor yollarda, iki günde bir nasıl giderim ben oraya bu havalarda :18: valla sırf o sebepten bu ay vazgeçebilirim ama bakalım, bi adet olayımda meteorolojiye bakarım ona göre başlarım artık hayırlısı.
gecmiş olsun canım hayırdır bunlar normal mi
canım benim kullandığın ilaçlar şifa olsun İNŞALLAH fazlada düşünme bak benimde oluyordu neredeyse her ay ve benim kanamalı oluyordu çok şükür gecti sana tavsiyem iç çamasırın pamuklu olsun ve hergün değiştir drlar günlük pedleri önermiyor bende kullanıyordum bıraktım..bolbol su iç ayaklarını ve belini üşütme..soğan suyuda içiyosun oda iyi gelir ALLAHın izniyle..Benim vefakar arkadaştan öte kardeşlerim diye hitap etmek istiyorum size.
bizde seni özledik tatlımmm sen iyi ol yeter..yarın dr a gidicez İNŞALLAH bakalım büyümüşmü bizim küçük prens :) çok çok öpüyoruz seniMesudecim geçmişi okuyordum kusura bakma ancak döndüm şimdiki zamanaAllah razı olsun tatlım benim, dualarla herşey daha güzel olacak inşallah, yıkılmadım ayaktayım!
Fana kuşum dün dr a gittimde enfeksiyon varmış iğne ilaç filan verdi moralim bozuldu, bitmedi şu enfeksiyonum bide dr fobim var galiba, çok olumsuz etkilendim dün ağlama krizindeydim, onu okumuşsundur canım. Allaha çok şükür bugün topiğimizin altı kalpli kızları beni hayata döndürdü. sen nasılsın?
Dünürüm de yazmış bana ama ben gelene kadar tabi haklı olarak çevirimdışı olmuş, özledim seni ve damadımı yaa.
Kübracım canım nezamandır konuşamıyoruz sen nasılsın varmı senin veya ablan için bi kıpırtılar?
bende aynı durumdayım yumurtlama akıntım başladı ama adetimin 8. günü hemencik çatlarmı bu ya, ovulasyon testi yapıcam dün klomen bitti 4 günlük aradayım
günaydın kızlar hayırlı cumalar
sibel - sağlıklı sorunsuz hamişlik
sündüz -sağlıklı sorunsuz hamişlik
kaplang - isimsiz - sağlıklı sorunsuz hamişlik
arkadaşlarım sabahki duanı okudum allah kabul etsin inşallah tez zamanda bebeklerinize kavuştursun gönlünüzde ne muradınız varsa tez zamanda versin inşaşşalahhh..
kızlar yumurtluyorum galiba dün den beri afedersiniz şeffaf yoğun akıntım başladı şimdi yumurtam çatlamışmı oluyor yada çatlıcakmı bilgisi olan avrsa cevaplıyabilirmi..
günaydın kızlar hayırlı cumalar
sibel - sağlıklı sorunsuz hamişlik
sündüz -sağlıklı sorunsuz hamişlik
kaplang - isimsiz - sağlıklı sorunsuz hamişlik
arkadaşlarım sabahki duanı okudum allah kabul etsin inşallah tez zamanda bebeklerinize kavuştursun gönlünüzde ne muradınız varsa tez zamanda versin inşaşşalahhh..
kızlar yumurtluyorum galiba dün den beri afedersiniz şeffaf yoğun akıntım başladı şimdi yumurtam çatlamışmı oluyor yada çatlıcakmı bilgisi olan avrsa cevaplıyabilirmi..
tatlımmm yasemincim... şöyle düşün canım bebeğin hasta ve doktora gitmesi gerekiyor düzenli iğnesi olacak iyileşecek... kar yağıyor diye götürmez misin annesi? koşa koşa götürürsün hem de! bunları kendin için değil bebeğin için yaptığını düşün tatlım...Benim vefakar arkadaştan öte kardeşlerim diye hitap etmek istiyorum size.
bende aynı durumdayım yumurtlama akıntım başladı ama adetimin 8. günü hemencik çatlarmı bu ya, ovulasyon testi yapıcam dün klomen bitti 4 günlük aradayım
btskn canım şimdi tuvaletten geldim akıntım daha da artmış galiba çatladı ilaç kullanıyorsan hiç belli olmaz cnm ovülasyon testi yaparsan bana da haber verirmisin birde bu ay biz 1 gün arayla çalışmalarımıza devam ettik , doktorların dediği gibi uygulamaya çalışıyoruz bakalım kızlar.. ama sanki içimde bir ümit var sanki bu ay olucak gibi ALLAH bilir tabi ama umutluyum hayılrısı bakalım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?