- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #10.861
inşallah tatlım, içindeki ümit mutluluğa dönüşür. bugün yaparsam haber veririm, sen reglinin 10-12-14-16. cı günlerindeysen bugünleri iyi değerlendirin
canımmmm yasemincim ilk sayfaya yazmıştı benimde cok hoşuma gitmişti o dua her cuma okumaya başladım..cnm şuan 16. günümdeyim özel olucak birazcık ama 9. 12. ve 14 .günde çalışma yaptık bugünüde değerlendirmeyi düşünüyorum inşallah gelir bebeğim hayırlısıysa tabi..
kızlar bugün gül arkadaşımızn yazdığı duayı okuyalım sela saatinde okumuş ertesi cuma hamile olduğunu öğrenmiş yaa ben okucam ama abdestsiz okunurmu...
Ayşecim çok şükür maşallah iyiyim artıkyasemiiiiiiiin moralin düzelmis cok sevindim seni böyle üzgün görmeye alisik degiliz biliyorsunn. bizi neselendiren sensin tipki diger arkadaslar gibi pozitif enerjini hissettirensin. lütfen aglamaaaaaaaaaaaaaa artik
Mesudecim yine döktürmüşsün canım nekadar güzel bir dua bu öyle Allah razı olsun senden. Allah sana senin gibi tatlı dilli güzel huylu 4-4 lük bir evlat nasibeder inşallah sağlıkla, kolay doğumla canım.Rabbimiz!
Geçmiş için manâsız üzülmekten,
gelecek için lüzumsuz kaygılanmaktan,bizi muhafaza eyle
Bu günümüzü dünlerin hüzünlerine ve yarınların endişelerine galip getirme
Bu günümüzü deli-dolu değil, dolu-dolu yaşamayı nasip eyle AMİN..
Hayırlı Cumalar...
Yağmur yağdı, gök çatladı,
Yetmiş ikisinin ödü patladı.
Önden gitti baş toklu,
Arkasından beş toklu...
Onunu verdim kasaba,
Onunu da katma hesaba.
Kurt yedi birisini,
Birisinin getirdim derisini!.. gibi oldu şimdi yasemin :)))))))) korkunun ecele faydası yokkk gitmen gerek
Sedacım yaaa sana ne desm azdır, senin böyle yılmadan bana uzun uzun yazdığın destekler var ya, gerçekten bir kulağımdan girip diğerinden çıkmıyor yani, hepsi ve herkesin yazdığı şeyler hep beni birşekilde etkiliyor ve olumlu yönde etkileniyorum bu topikteki yorumlarınızdan, Allah razı olsun yüzbinlerce kez. zaten dr a gitme kararımıda sizin telkinlerinizle alıyorum her defasındaCanım benim sana destek olabilditsek ne mutlu bize hah şöyle hemen ilk olumsuzlukta pes etmek var mı bitanem ağlayacaksında tabii açılacaksın bende ağlamadım desem yalan olur bende ağladım ama toparladım işte dimdik ayaktayım hiçbir tedaviden korkmuyorum kaçmıyorum yoksa nasıl olacak. Ne olacaksa olsun bebekse elimizden geleni yapııcaz ben valla herşeye hazırım yarın bile tüpe gidebilirim. Sende toğla cesaretini yılma hemen daha ortada fol yok yumurta yok imkansız birşey yok iltihap hemen gelir geçer önemli değil onlar. Bak şimdii ama hava durumunu karı falan bahane etme bana bahaneler bitmez o yumurta takibine gidilecek canım kaçmak yok artık bilinsin kuzum yaa ne var ne yok.
Dünürüm amin Allah razı olsun canım benim. tavsiyelerine birebir uyacağım canım daha geçen gün günlük ped almıştım onu hemen gözümün görmeyeceği bir yere kaldıracağım hiç merak etme. tam gaz tedaviye devam Allahın izni ile.günaydın kızlarrr..herkese hayırlı cumalar........
canım benim kullandığın ilaçlar şifa olsun İNŞALLAH fazlada düşünme bak benimde oluyordu neredeyse her ay ve benim kanamalı oluyordu çok şükür gecti sana tavsiyem iç çamasırın pamuklu olsun ve hergün değiştir drlar günlük pedleri önermiyor bende kullanıyordum bıraktım..bolbol su iç ayaklarını ve belini üşütme..soğan suyuda içiyosun oda iyi gelir ALLAHın izniyle..
bizde seni özledik tatlımmm sen iyi ol yeter..yarın dr a gidicez İNŞALLAH bakalım büyümüşmü bizim küçük prens :) çok çok öpüyoruz senidamadınla
hehehehe aslıcım aynen aynen, nineler gibi yürüyorum bi görsen, hele birde önümde filan kayan biri olursa dahada beter, kaplumbağa tribine giriyorumSibelciğim duanı okudum canım Allah kabul eder inşallah
Kızlarr günaydınn.... Bu sabah uyandığımda heryer kardı ama ben karda yürümeyi hiç sevmiyorum çok korkuyorummm:18::18::18:Galiba benim kar fobim var özürlü gibi yürüyorum resmen
ayyyy aylincim valla nekadar güzel bir benzetme yapmışsın tabiki öyle, çok doğru evet evet herşey onun için.tatlımmm yasemincim... şöyle düşün canım bebeğin hasta ve doktora gitmesi gerekiyor düzenli iğnesi olacak iyileşecek... kar yağıyor diye götürmez misin annesi? koşa koşa götürürsün hem de! bunları kendin için değil bebeğin için yaptığını düşün tatlım...
btskn canım şimdi tuvaletten geldim akıntım daha da artmış galiba çatladı ilaç kullanıyorsan hiç belli olmaz cnm ovülasyon testi yaparsan bana da haber verirmisin birde bu ay biz 1 gün arayla çalışmalarımıza devam ettik , doktorların dediği gibi uygulamaya çalışıyoruz bakalım kızlar.. ama sanki içimde bir ümit var sanki bu ay olucak gibi ALLAH bilir tabi ama umutluyum hayılrısı bakalım...
ohhh canım dinlen bolbol yat uyu :) aynen canım bende eve alışana kadar kafayı yemiştim şimdide sıkılıyorum melasef ama yapacak bişi yok..artık bebiş kreş yaşına gelince belki çalışırım..herkeslere hayırlı cumalaaaarr, bugün evdeyim kar izni yaptım, aman dünyayı benmi kurtarıcam yaa dedim.
belki öğleden sonra kayınvaldeme giderim, değişiklik olur banada. cuma vakti namaz kılayım dualarımı edeyim sonrasında bi ararım bakalım.
ohh ya evde olmak nekadar güzel byle hafta içi, ama tabi birkaç gün üst üstü olunca da sıkılıyorum o da ayrı mevzu.
Dünürüm amin Allah razı olsun canım benim. tavsiyelerine birebir uyacağım canım daha geçen gün günlük ped almıştım onu hemen gözümün görmeyeceği bir yere kaldıracağım hiç merak etme. tam gaz tedaviye devam Allahın izni ile.damadımı başka kızlara kaptırmam ben, en yakın zamanda gelinini yapacağım Allah nasibederse
CANIM GÜZEL GÜNLERİ DEĞERLENDİRMİŞSİN BEN 8. GÜNLE 16.GÜN ARASI GÜN AŞIRI DENİYODUM TABİ SONRASIDA ARA ARA OLUYODU..:)akıntı geldiği günleride değerlendir..hayırlısı olsun inşallah bebişin gelir..cnm şuan 16. günümdeyim özel olucak birazcık ama 9. 12. ve 14 .günde çalışma yaptık bugünüde değerlendirmeyi düşünüyorum inşallah gelir bebeğim hayırlısıysa tabi..
kızlar bugün gül arkadaşımızn yazdığı duayı okuyalım sela saatinde okumuş ertesi cuma hamile olduğunu öğrenmiş yaa ben okucam ama abdestsiz okunurmu...
canımmmm yasemincim ilk sayfaya yazmıştı benimde cok hoşuma gitmişti o dua her cuma okumaya başladım..bide yasin cüzlerinde cuma suresi var onuda okuyun fırsat bulunca..RABBİM siizide müjdelendirsin İNŞALLAH..
herkeslere hayırlı cumalaaaarr, bugün evdeyim kar izni yaptım, aman dünyayı benmi kurtarıcam yaa dedim.
belki öğleden sonra kayınvaldeme giderim, değişiklik olur banada. cuma vakti namaz kılayım dualarımı edeyim sonrasında bi ararım bakalım.
ohh ya evde olmak nekadar güzel byle hafta içi, ama tabi birkaç gün üst üstü olunca da sıkılıyorum o da ayrı mevzu.
Ayşecim çok şükür maşallah iyiyim artıko gün ağlamalarım birikmiş demekki saldım kendimi artık turp gibi yanınızdayım Allahın izniyle, bir enfeksiyon için de bukadar ağlayan ilk insanımdır heralde zaten
Mesudecim yine döktürmüşsün canım nekadar güzel bir dua bu öyle Allah razı olsun senden. Allah sana senin gibi tatlı dilli güzel huylu 4-4 lük bir evlat nasibeder inşallah sağlıkla, kolay doğumla canım.
kız nazann Allah iyiliğini versin senin emi canım arkadaşım güldürdün beni çok sağol, aynen dediğin gibi. yok yok kendime geldim artık çok şükür sayenizde. böyle manevi destek almak nekadar önemli sizlerden yaa, annemle bile konuşmuyorum çünkü ben sıkıntılarımı. o yüzden ebnim için çok değerlisiniz.
Sedacım yaaa sana ne desm azdır, senin böyle yılmadan bana uzun uzun yazdığın destekler var ya, gerçekten bir kulağımdan girip diğerinden çıkmıyor yani, hepsi ve herkesin yazdığı şeyler hep beni birşekilde etkiliyor ve olumlu yönde etkileniyorum bu topikteki yorumlarınızdan, Allah razı olsun yüzbinlerce kez. zaten dr a gitme kararımıda sizin telkinlerinizle alıyorum her defasındaönce hayır gitmem diyorum, ertesi günlerde bi bakmışım bilinçsizce doktordan randevu alır vaziyette buluyorum kendimi
maşallah canım benim hep böyle güçlü ol inşallah Allah seni nazarlardan korusun canım arkadaşım
Dünürüm amin Allah razı olsun canım benim. tavsiyelerine birebir uyacağım canım daha geçen gün günlük ped almıştım onu hemen gözümün görmeyeceği bir yere kaldıracağım hiç merak etme. tam gaz tedaviye devam Allahın izni ile.damadımı başka kızlara kaptırmam ben, en yakın zamanda gelinini yapacağım Allah nasibederse
hehehehe aslıcım aynen aynen, nineler gibi yürüyorum bi görsen, hele birde önümde filan kayan biri olursa dahada beter, kaplumbağa tribine giriyorum
ayyyy aylincim valla nekadar güzel bir benzetme yapmışsın tabiki öyle, çok doğru evet evet herşey onun için.
gamzecim yaaa bende de umut var senin için gerçekten, birçok belirti var yani, rüyalar, akıntılar, bursada edilen dualar filan, hadi inşallah canım benim.
cnm şuan 16. günümdeyim özel olucak birazcık ama 9. 12. ve 14 .günde çalışma yaptık bugünüde değerlendirmeyi düşünüyorum inşallah gelir bebeğim hayırlısıysa tabi..
kızlar ben işten ayrıldı bundan sonra artık geç girebiliri ama dualarınızı okuyurum patronum sapık çıktı beni sıkıştırmaya başladı bende istifa ettim böylelerini allaha havale ediyoru ekmeğimizle oynuyorlar
canım en iyisini yapmışsın..öyle pislikler cok malesef..neyse bir kapı kapanırsa ALLAH bir kapı açar İNŞALLAHbulursun yeni bir iş..kızlar ben işten ayrıldı bundan sonra artık geç girebiliri ama dualarınızı okuyurum patronum sapık çıktı beni sıkıştırmaya başladı bende istifa ettim böylelerini allaha havale ediyoru ekmeğimizle oynuyorlar
yuh artık ya utanmaz adam, şikayet etsen bir türlü etmesen bir türlü etsen eşin duyacak başı belaya gidecek etmesen yaptığı yanına kar kalacak, ne diyeyim Allah versin cezasını.
kızlar ben işten ayrıldı bundan sonra artık geç girebiliri ama dualarınızı okuyurum patronum sapık çıktı beni sıkıştırmaya başladı bende istifa ettim böylelerini allaha havale ediyoru ekmeğimizle oynuyorlar
Yasemin canım senin doktorun methini duydum bende gitcem bizim binada bi abla varmış 43 yaşında senin çocuğun olmaz diyolarmış gülnur hanıma gitmiş çocuğun olmaması için hiç bi engel yok yumurta takibine başlayalım demiş.
canım ben zaten gidicektim ama şu devlet hastanesinde tüm tahlillerimi yaptırayım öyle gideyim diyordum böyle duyunca daha çok heves ettim.evet canım ne güzel olur tanışmış oluruz ben seni çok merak ediyorum ne zaman avcılara gelsem her yanımdan geçen kapalı bayana bakıyorum bu yaseminmi acaba diyeaaaa canım yaaaaa çokkkk sevindim, valla belkide doktora birlikte gideriz yada günlerimiz denk gelir orda görüşürüz , ayy süper olur varya bende biraz rahatlarım hemde seni görünce. amannn çocuklar gibi sevindim şuanda :) ben akşamları son randevuyu alıyorum, hem daha az kalabalık oluyor gündüzki gibi izdiham olmuyor, hemde işten çıkıp gidiyorum bidaha işe dönmüyorum iyi oluyor.
ya kadın çok iyi, banada dedi senin çocuğunun olmaması için bir engel yok yasemincim, seni bi yumurtlama takibine alalım inşallah olur sen rahat ol demişti, o gün sevinçten ağlamıştım
ben şimdi regl olmayı bekliyorum gitmek için, tarlusal kullanıyorum, adetin 3. günü gidicem bakalım sizinde desteklerinizle
Burcu ayyy Allah korumuş seni canım benim, pislik iğrenç yaratık bunlar yaa, insan olamaz yani hayvan bile olamaz, birçok hayvan bile eşlerinin hangisi olduğunu bilip ona yaklaşıyorlar. geberesiceye bak bunları Allah hadım etsin inşallah, bunların nesli mesli de olmasın ki kökleri kurusun. ayy çok sinirlendim özür diliyorum vallahi ağzıma geleni yazmak istiyorum. Eşine de Allah sabır versin canım, ben düşünüyorum da erkek olsam, bu gibi bişey olsa gider o adamın şeyini keserim, veya arkadaşlarımı toplayıp bir köşede sıkıştırıp şeyine şeyine tekmeler atarız topluca. ayyy ben bile çok snirlendim, sana Allah birdaha yaşatmasın böyle kötü insanlarla aynı ortamda olmanı canım. ayy sinirlerim tepeme çıktı gerizekalı herife bak yaa!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?