Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

aynen cnm kötü niyetli olanlar öbür dünyada ve bu dünyada rabbim cezalandırırsın beddua vermekte iyi değil ama çok sinirleniyorm bu gibi insanlar yüzünde biz kadınların çektiği sıkıntılar ne böyle anlamadım.. daha fazla yorum yapmak istemiorum ALLAH a havale ediyorum...

sende hiç canını sıkma üzülme sinir bozucu bir durum biliyorum ama kendi yaptığından utanır inşallah...

Merhabaaaaaaa

yasemincim iyi olmana çok sevindim sen hep iyi ol, eminim sen böyle temiz kalpli oldukca Allah senin mükafatini tez zamanda vericektir insallah.

Doktordan geldim simdi bebegimi gordum özlemisim valla kocaman olmus, 170 gr. 179 cm olmus. Ellerini birbirine baglamis ayaklarini oyanatiyodu ayyy yicem onu ya :)) doktor anneye benziyo galiba yuz sekli dedi esim bozuldu biraz daha belli olmaz fln dedi ,canim ya biz zaten birbirimize benziyoruz ki ikimize benzick her hald dedim ici rahatladi sanki ))
4lü test icin kan aldilar 1 hafta sonra cikicakmis , ocagin 17 sinde de renkli ultrasona girecekmisiz.
Gayet saglikliymis bebisim, bir kere daha kesin erkek dedi :))

Gülcüm sende güzel haberlerle gel insallah bisi olmasa da doktor hersey iyi diyonce ici rahatliyo yinede insanin :))

afferin kız, vazgçmeyip gideceksin doktora, bende salı günü gideceğim inşallah yumurta takibine, oh hep beraber takip ettirelim nazlı yumuşlarımızı:118:

Son düzenleme:

maşallah süphanallah, Rabbim bebeğinizi size bağışlasın, keyfi yerinde anlaşılan ellerini de bağlamış oh gel keyfim gel :))

Sibelsibel28 SİBEL Rabbim etmiş olduğumuz dualarımızı kabul etsin inşallah

"Rabbim, Dogrusu bana indirecegin her hayra muhtacim.”
( Kasas- 24 ) bizim hakkımızda ne hayırlısı ne ise onu nasip et amin..

Her kapının anahtarı Sende Ya İlahi..
Sana gelebilmek için sevileyim..!
Gözeten Sensin her halimi.. Sen koru benliğimi..
Sana emanet ettim yüreğimi.. her halimi..!
Dünya kuyusunda Yusuf (Aleyhisselam)’ın teslimiyetini ihsan eyle bu bedene,
Yakub (Aleyhisselam)’ın, Yusuf (Aleyhisselam)’a hasreti gözyaşı oldu ömrüne, gözlerinden etti hasreti..
Sabır ile duâsı ile kavuşturdun hem Yusuf’una hem gören gözlerine..
Senin için akan gözyaşına talibim Ya İlahi..
Öyle yanayım ki..
Yüreğimi aşkına kurban eyle..!
Gözümün yaşı ile sabredenler gibi kavuşmak nasip eyle..!

Son düzenleme:
maşallah kuzuşuna tatlımm..evet hareketlerini duyyorum ama göremedim 1 aydır özledim kuzumu ya..yarın olsa hemen..bende 18 ocakta ayrıntılıya gidicem canım bu arada sağlıkocağından geldilermi sana bana20.haftanda gel tetenoz aşısı yapcaz dediler..

ayy canım arkadaşım benim ya, mutlaka denk getirelim birgünü bak lafta kalmasın bende çok merak ediyorum seni, valla gördüğüm yerde sarılırım hee sanki 40 yıllık dostların özlemle kavuşması gibi olur inanıyorum buna, çünkü çok seviyoruz hepimiz birbirimizii mutlaka nezaman gieksek önceden haberdar edelim birbirimizi, denk getirmeye çalışalım canımcım harika olur. ama bi buluşsak varya topikte bir ilki yapacağız hadi bakalım
aminnn mesudecim canım benim yaaa, böyle hamilerle konuştukça bizlerede bulaşır inşallah hamilelik :)) her namazımın ardından bütün topiğe dua ediyorum Allahım kabul etsin inşallah tez zamanda.
ayyy zaten öyle olmak lzım sen bana bakma, ben erkek olsaydım başım dertten kurtulmazdı heralde, Allah bilmiş te beni kız yaratmış
canım varya belkide şten ayrılmanda bile çok büyük bir hayır vardır, evde relax olursun vucudun dinlenmiş olur ve bir bakmışsın bu zaman içerisnde hamiş lmuşsun ayyy inşallah rabbim bu işin sonucunu buna bağlasın inşallah
çiğdemmmm oyyy yesinler o miniş erkek müsvettesni yaaa tipe bak sen pekte efendi bir poz vermiş, eller bağlı filan yerim ben onu. ayyy hemde sana benziyormuş harika bi duygu yaa, juniour çiğdem ama dr öyle bişey dese kesin benim eşimde bozulur, hemen kıskanırdı çok iyi tanıyorum yapar yani yine iyi kıvırmışsın helal olsun sana.
maşallah Allahım doğana kadar hep böyle güzel haberler almanı nasibetsin canım benim. doğduğunda zaten güzelliklerin en güzeli kucağında olacak
afferin kız, vazgçmeyip gideceksin doktora, bende salı günü gideceğim inşallah yumurta takibine, oh hep beraber takip ettirelim nazlı yumuşlarımızı:118:

bircan'cım vayyy senle aşşağı yukarı denk gelecek yani takiplerimiz iyi bari sıcak sıcak fikir alışverişi yaparı süper bu
salı günü 3. günü mü oluyor senin? fiyatlar nasıl senin gittiğin yerde canımcım? benimkinde iyi heryere nazaran. muayene 20 TL yumurta takibi de 150 TL imiş.

Allah razı olsun canim benim bende herkes için dua ediyorum inşallah birbirimizin giyabında yapmış olduğumuz dualarımızı kabul eder. İnşallah yaseminim bir gün oda olur inşallah

“Allahım; sen kabul etmiyeceğin duayı ettirmezsin!
Allahım sen sevmediğin kulunu bu dehşetlere düşürmez, bu türlü ağlatmazsın!
Allahım Kelamın üstündeyim ve onu aramızda yabancı bir perde gibi görüyorum!
Allahım; boğulmak, yıkılmak, berhava olmak üzereyim!..
Allahım, güzel Allahım!..
Sen hiçbir nefse takatından fazla yük yüklemezsin!..
Beni ensemden bir kedi yavrusu gibi tut ve kaldır!
Beni bu imtihandan muzaffer çıkar!
Ey güzelliğin, iyiliğin, merhametin, kudretin yaratıcısı Allahım!..
Bilen sensin, sen bilirsin Allahım…”

neeeee allahım yarabbim yar resul allah sen iyi insanlarla karsılaştır bizi yarabbim en iyisini yapmışsın canım ay kocana ne diye ayrıldım dicen adamın gözü döner duysaa allah kahretsinn ne diyeyimm geçmiş olsun kuzucugumm

maşallah kuzuyaaa büyüsün büyüsünde kocaman olsunnn

cnm anlattım üsten ama dedim patronun birkaç hareketinden rahatsız oldum bize göre değil oda zaten bana bıraktı insan kararını ver dedi biraz daha konuyu açınca bir daha adım atmak yok dedi

bilhassa senin dualarına talibim ne güzel dualar yürekten kocaman bir aminnnnnnnnnnnn allah razı olsun rabbim karnındaki kuzucunu saglıkla kucagına almayı nasip etsin tek avazda kolay dogumlar nasip etsin hanenin üzerinden huzur mutluluk ve saglık hiç eksilmesin aminn

kızlar bende işten ayrılmışken gidip genetik testlerimi yaptıracam hamile kalmadan bakılsın demi en azından önlem alınır pazartesi allah kısmet ederse gideceğim

Amin cümlemize inşallah Allah razı olsun canim ya ne guzel dua ettin öyle mevlam razı olsun gönlüne göre verdin inşallah dualarımı ve bütün içten dileklerimi sizler için ediyorum Rabbim kabul eder sizlere guzel guzel yuvanıza sevinç ve mutluluk katan evlatlar nasip eder inşallah seninde yüreğine saglık

aminnnnnn cümlesine nasip etsin inş.

Tatlışkom salı günü 12. günüm oluyor klomenim dün bitti bittikten sonra 4 gün ara ver sonra buraya gel dedi. seni 3. gün hormonların için çağırmış olabilir çünkü reglinin 3. günü yumurta takibi olur mu bilmiyorum hım2 ay önce beni 3. gün çağırmıştı rahmin ne durumda kist varmı yokmu bakarız demişti ama ben regl olamamıştım gittim adet söktürücü ve klomen verdi işte
muayene ücreti 42 tl, ultrason ücreti 10 tl, yumurtlama takibi ilk kez yaptırcam ayrıyeten para alır mı bilmiyorum inşallah almazlar. :105:

anaamm kız gibi güzel yüzlü bi damadım olacak demek ki kızz demek ayaklarını sallıyordu maşallah ısırırım o ayakları ben benim mercimeğim de büyüse de ben de görsem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…