- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #10.881
kızlar ben işten ayrıldı bundan sonra artık geç girebiliri ama dualarınızı okuyurum patronum sapık çıktı beni sıkıştırmaya başladı bende istifa ettim böylelerini allaha havale ediyoru ekmeğimizle oynuyorlar
aaaa canım yaaaaa çokkkk sevindim, valla belkide doktora birlikte gideriz yada günlerimiz denk gelir orda görüşürüz , ayy süper olur varya bende biraz rahatlarım hemde seni görünce. amannn çocuklar gibi sevindim şuanda :) ben akşamları son randevuyu alıyorum, hem daha az kalabalık oluyor gündüzki gibi izdiham olmuyor, hemde işten çıkıp gidiyorum bidaha işe dönmüyorum iyi oluyor.
ya kadın çok iyi, banada dedi senin çocuğunun olmaması için bir engel yok yasemincim, seni bi yumurtlama takibine alalım inşallah olur sen rahat ol demişti, o gün sevinçten ağlamıştım
ben şimdi regl olmayı bekliyorum gitmek için, tarlusal kullanıyorum, adetin 3. günü gidicem bakalım sizinde desteklerinizle
Merhabaaaaaaa
yasemincim iyi olmana çok sevindim sen hep iyi ol, eminim sen böyle temiz kalpli oldukca Allah senin mükafatini tez zamanda vericektir insallah.
Doktordan geldim simdi bebegimi gordum özlemisim valla kocaman olmus, 170 gr. 179 cm olmus. Ellerini birbirine baglamis ayaklarini oyanatiyodu ayyy yicem onu ya :)) doktor anneye benziyo galiba yuz sekli dedi esim bozuldu biraz daha belli olmaz fln dedi ,canim ya biz zaten birbirimize benziyoruz ki ikimize benzick her hald dedim ici rahatladi sanki))
4lü test icin kan aldilar 1 hafta sonra cikicakmis , ocagin 17 sinde de renkli ultrasona girecekmisiz.
Gayet saglikliymis bebisim, bir kere daha kesin erkek dedi :))
Gülcüm sende güzel haberlerle gel insallah bisi olmasa da doktor hersey iyi diyonce ici rahatliyo yinede insanin :))
maşallah kuzuşuna tatlımm..evet hareketlerini duyyorum ama göremedim 1 aydır özledim kuzumu ya..yarın olsa hemen..bende 18 ocakta ayrıntılıya gidicem canım bu arada sağlıkocağından geldilermi sana bana20.haftanda gel tetenoz aşısı yapcaz dediler..Merhabaaaaaaa
yasemincim iyi olmana çok sevindim sen hep iyi ol, eminim sen böyle temiz kalpli oldukca Allah senin mükafatini tez zamanda vericektir insallah.
Doktordan geldim simdi bebegimi gordum özlemisim valla kocaman olmus, 170 gr. 179 cm olmus. Ellerini birbirine baglamis ayaklarini oyanatiyodu ayyy yicem onu ya :)) doktor anneye benziyo galiba yuz sekli dedi esim bozuldu biraz daha belli olmaz fln dedi ,canim ya biz zaten birbirimize benziyoruz ki ikimize benzick her hald dedim ici rahatladi sanki))
4lü test icin kan aldilar 1 hafta sonra cikicakmis , ocagin 17 sinde de renkli ultrasona girecekmisiz.
Gülcüm sende güzel haberlerle gel insallah bisi olmasa da doktor hersey iyi diyonce ici rahatliyo yinede insanin :))
ayy canım arkadaşım benim ya, mutlaka denk getirelim birgünü bak lafta kalmasın bende çok merak ediyorum seni, valla gördüğüm yerde sarılırım hee sanki 40 yıllık dostların özlemle kavuşması gibi olur inanıyorum buna, çünkü çok seviyoruz hepimiz birbirimiziicanım ben zaten gidicektim ama şu devlet hastanesinde tüm tahlillerimi yaptırayım öyle gideyim diyordum böyle duyunca daha çok heves ettim.evet canım ne güzel olur tanışmış oluruz ben seni çok merak ediyorum ne zaman avcılara gelsem her yanımdan geçen kapalı bayana bakıyorum bu yaseminmi acaba diye
aminnn mesudecim canım benim yaaa, böyle hamilerle konuştukça bizlerede bulaşır inşallah hamilelik :)) her namazımın ardından bütün topiğe dua ediyorum Allahım kabul etsin inşallah tez zamanda.Amin amin inşallah canim ya Allah razı olsun Rabbim sana da hayırlı evlatlar nasip eder inşallah senin duan daha guzel valla yasemincim durmak yok yola devam bebiş için ne gerekiyorsa o yapmaya devam Rabbim huyu guzel kendi guzel huyu guzel tonton evlatlar versin
ayyy zaten öyle olmak lzım sen bana bakma, ben erkek olsaydım başım dertten kurtulmazdı heralde, Allah bilmiş te beni kız yaratmışcnm neyse eşim önce düşünüp sonra harekete geçen bir insandır yoksa bende koykardım söyleme o allaha havale etmeyi daha uygun buluyor önce dedi gidip vuracam falan ben biraz ikna ettim neyse yoksa başa çıkılmaz pisliklerle saol desteğin içinde cnm
çiğdemmmm oyyy yesinler o miniş erkek müsvettesni yaaa tipe bak sen pekte efendi bir poz vermiş, eller bağlı filan yerim ben onu. ayyy hemde sana benziyormuş harika bi duygu yaa, juniour çiğdemMerhabaaaaaaa
afferin kız, vazgçmeyip gideceksin doktora, bende salı günü gideceğim inşallah yumurta takibine, oh hep beraber takip ettirelim nazlı yumuşlarımızı:118:
kızlar ben işten ayrıldı bundan sonra artık geç girebiliri ama dualarınızı okuyurum patronum sapık çıktı beni sıkıştırmaya başladı bende istifa ettim böylelerini allaha havale ediyoru ekmeğimizle oynuyorlar
Merhabaaaaaaa
cnm anlattım üsten ama dedim patronun birkaç hareketinden rahatsız oldum bize göre değil oda zaten bana bıraktı insan kararını ver dedi biraz daha konuyu açınca bir daha adım atmak yok dedineeeee allahım yarabbim yar resul allah sen iyi insanlarla karsılaştır bizi yarabbim en iyisini yapmışsın canım ay kocana ne diye ayrıldım dicen adamın gözü döner duysaa allah kahretsinn ne diyeyimm geçmiş olsun kuzucugumm
bilhassa senin dualarına talibim ne güzel dualar yürekten kocaman bir aminnnnnnnnnnnn allah razı olsun rabbim karnındaki kuzucunu saglıkla kucagına almayı nasip etsin tek avazda kolay dogumlar nasip etsin hanenin üzerinden huzur mutluluk ve saglık hiç eksilmesin aminnHer kapının anahtarı Sende Ya İlahi..
Sana gelebilmek için sevileyim..!
Gözeten Sensin her halimi.. Sen koru benliğimi..
Sana emanet ettim yüreğimi.. her halimi..!
Dünya kuyusunda Yusuf (Aleyhisselam)ın teslimiyetini ihsan eyle bu bedene,
Yakub (Aleyhisselam)ın, Yusuf (Aleyhisselam)a hasreti gözyaşı oldu ömrüne, gözlerinden etti hasreti..
Sabır ile duâsı ile kavuşturdun hem Yusufuna hem gören gözlerine..
Senin için akan gözyaşına talibim Ya İlahi..
Öyle yanayım ki..
Yüreğimi aşkına kurban eyle..!
Gözümün yaşı ile sabredenler gibi kavuşmak nasip eyle..!
bilhassa senin dualarına talibim ne güzel dualar yürekten kocaman bir aminnnnnnnnnnnn allah razı olsun rabbim karnındaki kuzucunu saglıkla kucagına almayı nasip etsin tek avazda kolay dogumlar nasip etsin hanenin üzerinden huzur mutluluk ve saglık hiç eksilmesin aminn
Amin cümlemize inşallah Allah razı olsun canim ya ne guzel dua ettin öyle mevlam razı olsun gönlüne göre verdin inşallah dualarımı ve bütün içten dileklerimi sizler için ediyorum Rabbim kabul eder sizlere guzel guzel yuvanıza sevinç ve mutluluk katan evlatlar nasip eder inşallah seninde yüreğine saglık
bircan'cım vayyy senle aşşağı yukarı denk gelecek yani takiplerimiz iyi bari sıcak sıcak fikir alışverişi yaparı süper bu
salı günü 3. günü mü oluyor senin? fiyatlar nasıl senin gittiğin yerde canımcım? benimkinde iyi heryere nazaran. muayene 20 TLyumurta takibi de 150 TL imiş.
Merhabaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?