Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

tatlım çok geçmiş olsun şok oldum göğsümün sıkıştığını hissettim okuyunca inşallah en kısa sürede çok daha iyi bi iş bulursun canım... keşke düzgün yasal düzenlemelerimiz olsaydı da böylelerinin yanına kalmasaydı ama maalesef...

saol cnm ama nerde çevre duysa bak kız kuyruk sallamasa başına gelmezdi diyecekler diye kimseye derdimizi söyliyemiyoruz. susup bekliyoruz

ohh süperr valla evde olmak yaa ben sabahları öyle zor kalkıyorum ki ev sıcak hava karanlık tam uyuma havası ama mecburen kalktık geldik işte maaşı alınca da iyi oluyor ama mızmızlanıyoruz da. Bnece de yaa bende çok evde olunca sıkılıyorum yapacak birşey bulamıyorum evde oturmanın bana ne faydası var, çalışıyorum paramı kazanıyorum işte boşuna okumadım yaa.. Zati evde oturamam ben alışmışım çalışmaya bir kere. Canımm benim inan sıkılmadan gerçek hislerimi yazıyorum olması gerekeni uzun yazarım sevdiğim insanlara yardımım dokunsun isterim sana iyi geliyorsa ne mutlu bana bak göreceksin mutlu günler yakında az daha sabret gülümm..

Ayy ne diyorsun ahlaksız piss.. Allah ıslah etsin, cezasnı versin inşallahhh.. Keşke diğer çalışanlara da söyleseydin böyle böyle diyee başka bayan çalışan var mı kalmasın kimse yanında o pislik adamın.. İyi yapmışsın gülüm aman Allah korusun anlamışsın ne diyeyim bilemiyorum yaa..

Maşallah canım bebeğine demek şimdiden yüz hatları belli olutyor daha oturur canımm doğana kadar neler olur ikinizin karışımı birşey çıkar ortaya. Sağlıkla gelsinn yeter ki.

Hamilelikte Kabızlığa Dikkat!
Öncelikle doktorunuza başvurup konu hakkındaki görüşlerini aldıktan sonra tavsiye edilen ilaçların yanı sıra, bol sıvı alımı yaparak ve posalı meyveleri tüketerek bağırsaklarınızı harekete geçirebilirsiniz.

Bol bol su, Meyve suları, Mürdüm eriği suyu, üzüm suyu, Elma suyu, ıspanak, lahana, bamya, kabak, kuru kayısı, kuru incir, kiraz, elma, karpuz, kayısı, zeytinyağı, tarçın, yoğurt gibi besinler, bilinen faydalı besinler arasındadır.

Hamilelikte Nasıl Yatmalı?

Gebelik sürecinde bebeğin beslenmesi ve rahat edebilmesi, annenin de doğru nefes alabilmesi ve kalbi için bir risk oluşmaması adına sola doğru yatılması önerilir.
Çünkü vücudun ortasından hafif sağ tarafta en büyük toplar damar geçer. Sağ tarafa doğru yatılırsa bu toplar damara rahim bası yapar ve kalbe dönen kan miktarı azalır, bu da bebeğe giden kan miktarının azalmasına neden olur. Aynı şekilde sağa yatışta annenin vücudunda şişlikler de artar.
Hamilelik sürecinin özellikle son aylarında yani 7. aydan itibaren sırt üstü yatış da önerilmez. Bu pozisyonda rahim bütün ağırlığıyla büyük kan damarlarına, omurgaya, sırt kaslarına ve barsaklara baskı yapar. bu da anne için sağlık sorunlarına neden olabilir.

Hamilelikte erotik rüyalar

Bazen rahatsız edici boyuta varan bu rüyalar bir uzaylı doğurmadan çok seksi fantezilere kadar geniş bir yelpazede olabilir. Canlı ve sık rüya görme hamilelerin üzerinde durduğu bir konudur. Uzmanlar bunun sebebini kesin olarak bilemese de hormonların seviyesindeki değişikliklere bağlamaktadır.

İlk tekme ne zaman hissedilir?

Tahmin edilebileceği gibi her hamilelik farklıdır ve bebeklerin gelişimi de değişim gösterir. Ancak bebeğinizin ilk tekmesini 16-22 hafta arasında bekleyebilirsiniz.
Bu tekme biraz yumuşak ve okşayış şeklinde olabilir.
Bebeğinizin hareketlerini 24. haftadan sonra takip etmeye başlayın. Bu sayede gelişiminin normal seyrinde devam ettiğinden emin olabilirsiniz. Bu haftalardan sonra normalin üzerinde artan veya azalan hareketlenme söz konusu ise hemen doktorunuzu arayın.

Güvenli bir beşik nasıl olmalıdır?

Bebek beşiğini son ana bırakmamak mantıklı bir durumdur. Unutmayın, prematüre doğum sizin gebeliğinizde de söz konusu olabilir. Bu nedenle 1-2 ay önceden beşiği alıp bir köşeye koymanız iyi olacaktır.
Alacağınız beşiğin güvenlik standartlarına uygun olduğunu gösterir bir belgesi bulunmalıdır. Bu belge, beşiğin üretim esnasında ve sonrasında kontrol edildiğini gösterir.
Beşiğin korkuluklarının arası sık olmalıdır. Aksi takdirde sürekli hareketli olan bebekler kafalarını veya vücutlarının başka bir bölümünü bu aralara sıkıştırabilir.
Beşiği kurduktan sonra sert bir şekilde sallayın ve stabil olup olmadığını kontrol edin

Son düzenleme:
Bedenle* büyüyen acziyet,*
bir bebeğin masumiyetine sığınır son çare.
Ağlar,* kıvrılır, karnına çeker ayaklarını anne karnı özlemiyle.*
Seslenir avazı çıktığı kadar vakitli vakitsiz.

” El Aman “**

” Merhamet* et “

” Acı, bağışla “

Büyüdükçe küçülten acziyet,* son nefese kadar* masumiyete hasret,.

herkese merhabalar hayırlı cumalar olsun ne güzel topik kalabalık herkes burda

bütün kızlar toplandık toplandık toplandık sorduk neden yıprandık yıııprandık yıprandık...

bu arada sibelcim duanı okudum rabbim kabul etsin inşallah

inşallah hayırlısıyla güzel haberler verirsin cnm allah'ım hepimize de nasip etsin bi an önce

ayyy inanmıyorum ya ne şerefsizler var ya cnm geçmiş olsun iyi bari eşin anlayışlı imiş şükür valla benimki olsa hiiiçççç düşünemiyorum allah muhafaza...

maşallah cnm yerim ben onu ya rabbim sana bağışlasın hayırlısıyla kucağına almayı da nasip etsin yaaa ne güzel bi duygudur nolur bizlere de dua et rabbim hayırlısıyla nasip etsin bizlere de inş.

kızlar ya kimse sormuyo ama ben hala kırmızıları görmedim beklemedeyim sizce olmuş mudur yaaa tutmuş mudur bu ay inş tedavi boşa çıkmaz ara ara kasıklarıma ağrı giriyo ama bilmiyorum henüz adet belirtisi yok

sanada hayırlı cumalar canım test yapmadın mı ..

sanada hayırlı cumalar canım test yapmadın mı ..

yok vanım ya yapmadım 2 gün geçiyo biraz daha beklemek istiyorum bu ay klomen ve çatlatma iğnesi oldum cnm normalde günlerim hep gecikir hatta pkolu olduğum için çoğu zaman söktürücülerle olurum ama bu ay da gecikme normal mi bilmiyorum ki dr olmasan gebesindir demişti bilmiyorum cnm bekliyorum işte

olsun bence sen yinede test yap tatlımm..pozitif cıkarsa kandada baktırırsın..ne bilym ben pek geciktiirme taraftarı değilim..çünkü eğer pozitifse dr hemen ilaç veriyor ve bebişin tutunmasına yardımcı oluyor o yüzden diyorum tabi senin kararın hayırlıısı diyim..İNŞALLAH hamişsinidr..

rabbim inş bu ay nasip eder inş. yaaa çok zor çok korkuyorum şimdi test yapsam yine hayal kırıklığı olacak die korkuyorum böle beklemek te zor. zaten evde test olsaydı şimdiye kaç kere yapmıştım dayanamayıp... şimdi de cesaret edemiyorum gidip almaya. napim sizce beklim mi daha

canımm 2 gün mü geçti normalde çatlatma iğnesi olunca erken olunuyor mesela ne zaman oldun çatlatma iğneni işte üzerine 14 gün koyunca regl günün olması lazım ayy test yapsana yaa nasıl dayanıyorsun kuzum vardır inşallahh hadi hayırlsı..

çok saol canım ya allah razı olsun valla bilemiyorum korkuyorum test yapmaya. cnm 2 gün geçerse belli olur mu gebelik testlerinde çıkar mı ki

evet cnm ya koskoca 2 gün. canım ben çatlatma iğnesini vurunalı tam bügün 19 gün olmuş ayyy cnm ya allah razı olsun inş bebeğim benimledir nolur dua edin. nasıl dayandığımı bana sor cnm ya

canım aynı hayal kırıklıklıklarını bizde yaşadık hatta hamileliğimden önceki ay kimyasal gebelik yaşadım dr erken düşük diyince başımdan aşağı kaynar su döküldü..tutunamamış yumoşum adetle gitti ..ertesi ay tekrar test yaptım çünkü ümiitlerimiz tükenmez ümitsiz yaşanmaz adetime 4 gün kala çift çizgiyi gördüm hemen dr a gittim kan testine iyiki gitmişim dr progestan verdi..bunları korkutmak amaçlı söylemiyorum yaşadıklarımı anlatıyorum ki sizde o mutluluğu tadın belki erken gitmesem oda adetle gidecekti ki adet günü lekelenmem oldu ve 3 gün sürdü ilaç kullanmasam belkide oda düşecekti RABBİM korudu şükürler olsun anlatırken gözlerim doldu ALLAHIM her İsteyene yaşatsın bu mutluluğu..

yasemincim dra gtimekten vazgeçme lütfen rabbim nasip eder bu sebeple bilinmez canım
burcucum duanı okudum allahım kabul etsin
sibelcim duanı okudum allah kabul etsin
çiğdemcim oğluşuna maşallah
duamnur cum iyi yapmışsın ayrılmakla öyle pis insanların şerrinden allah herkesi korusun
gamzecim çalışmalara devam et canım yumoşlar çatlaıyorrrrrrrrrrrrrr

amin canım rabbim evladını da sana bağışlasın isteyen herkese de nasip etsin hayırlısından inş. çok saol paylaştığın için cnm ben bu yolda henüz yeni olduğum için pek bilgi sahibi değilim o yüzden gerçekten çok yardımcı oldun o zaman yarın yapıcam canım test korkuyorum ama hakkımızda hayırlısı olsun

canım hiç korkma bende 11 inde yaptım çok çok silikti bata 3 gün vardı 12sinde yaptım pahalı ve %100 e yakın sonuç negatifti 13 de yaptım pozitifti ve kan testim 40 çıkmıştı bata 1 gün varken rabbimin aldığını kimse geri döndüremez rabbimin verdiğinede kimse engel oalmaz
inş bebişin seninledir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…