- 4 Temmuz 2010
- 1.409
- 170
- 163
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #10.901
kızlar ben işten ayrıldı bundan sonra artık geç girebiliri ama dualarınızı okuyurum patronum sapık çıktı beni sıkıştırmaya başladı bende istifa ettim böylelerini allaha havale ediyoru ekmeğimizle oynuyorlar
aminnnnnn cümlesine nasip etsin inş.
tatlım çok geçmiş olsun şok oldum göğsümün sıkıştığını hissettim okuyunca inşallah en kısa sürede çok daha iyi bi iş bulursun canım... keşke düzgün yasal düzenlemelerimiz olsaydı da böylelerinin yanına kalmasaydı ama maalesef...
herkeslere hayırlı cumalaaaarr, bugün evdeyim kar izni yaptım, aman dünyayı benmi kurtarıcam yaa dedim.
belki öğleden sonra kayınvaldeme giderim, değişiklik olur banada. cuma vakti namaz kılayım dualarımı edeyim sonrasında bi ararım bakalım.
ohh ya evde olmak nekadar güzel byle hafta içi, ama tabi birkaç gün üst üstü olunca da sıkılıyorum o da ayrı mevzu.
Sedacım yaaa sana ne desm azdır, senin böyle yılmadan bana uzun uzun yazdığın destekler var ya, gerçekten bir kulağımdan girip diğerinden çıkmıyor yani, hepsi ve herkesin yazdığı şeyler hep beni birşekilde etkiliyor ve olumlu yönde etkileniyorum bu topikteki yorumlarınızdan, Allah razı olsun yüzbinlerce kez. zaten dr a gitme kararımıda sizin telkinlerinizle alıyorum her defasındaönce hayır gitmem diyorum, ertesi günlerde bi bakmışım bilinçsizce doktordan randevu alır vaziyette buluyorum kendimi
maşallah canım benim hep böyle güçlü ol inşallah Allah seni nazarlardan korusun canım arkadaşım
kızlar ben işten ayrıldı bundan sonra artık geç girebiliri ama dualarınızı okuyurum patronum sapık çıktı beni sıkıştırmaya başladı bende istifa ettim böylelerini allaha havale ediyoru ekmeğimizle oynuyorlar
Merhabaaaaaaa
yasemincim iyi olmana çok sevindim sen hep iyi ol, eminim sen böyle temiz kalpli oldukca Allah senin mükafatini tez zamanda vericektir insallah.
Doktordan geldim simdi bebegimi gordum özlemisim valla kocaman olmus, 170 gr. 179 cm olmus. Ellerini birbirine baglamis ayaklarini oyanatiyodu ayyy yicem onu ya :)) doktor anneye benziyo galiba yuz sekli dedi esim bozuldu biraz daha belli olmaz fln dedi ,canim ya biz zaten birbirimize benziyoruz ki ikimize benzick her hald dedim ici rahatladi sanki))
4lü test icin kan aldilar 1 hafta sonra cikicakmis , ocagin 17 sinde de renkli ultrasona girecekmisiz.
Gayet saglikliymis bebisim, bir kere daha kesin erkek dedi :))
Gülcüm sende güzel haberlerle gel insallah bisi olmasa da doktor hersey iyi diyonce ici rahatliyo yinede insanin :))
btskn canım şimdi tuvaletten geldim akıntım daha da artmış galiba çatladı ilaç kullanıyorsan hiç belli olmaz cnm ovülasyon testi yaparsan bana da haber verirmisin birde bu ay biz 1 gün arayla çalışmalarımıza devam ettik , doktorların dediği gibi uygulamaya çalışıyoruz bakalım kızlar.. ama sanki içimde bir ümit var sanki bu ay olucak gibi ALLAH bilir tabi ama umutluyum hayılrısı bakalım...
Merhabaaaaaaa
Doktordan geldim simdi bebegimi gordum özlemisim valla kocaman olmus, 170 gr. 179 cm olmus. Ellerini birbirine baglamis ayaklarini oyanatiyodu ayyy yicem onu ya :)) doktor anneye benziyo galiba yuz sekli dedi esim bozuldu biraz daha belli olmaz fln dedi ,canim ya biz zaten birbirimize benziyoruz ki ikimize benzick her hald dedim ici rahatladi sanki))
4lü test icin kan aldilar 1 hafta sonra cikicakmis , ocagin 17 sinde de renkli ultrasona girecekmisiz.
Gayet saglikliymis bebisim, bir kere daha kesin erkek dedi :))
sanada hayırlı cumalar canım test yapmadın mı ..herkese merhabalar hayırlı cumalar olsun ne güzel topik kalabalık herkes burda
bütün kızlar toplandık toplandık toplandık sorduk neden yıprandık yıııprandık yıprandık...
bu arada sibelcim duanı okudum rabbim kabul etsin inşallah
inşallah hayırlısıyla güzel haberler verirsin cnm allah'ım hepimize de nasip etsin bi an önce
ayyy inanmıyorum ya ne şerefsizler var ya cnm geçmiş olsun iyi bari eşin anlayışlı imiş şükür valla benimki olsa hiiiçççç düşünemiyorum allah muhafaza...
maşallah cnm yerim ben onu ya rabbim sana bağışlasın hayırlısıyla kucağına almayı da nasip etsin yaaa ne güzel bi duygudur nolur bizlere de dua et rabbim hayırlısıyla nasip etsin bizlere de inş.
kızlar ya kimse sormuyo ama ben hala kırmızıları görmedim beklemedeyim sizce olmuş mudur yaaa tutmuş mudur bu ay inş tedavi boşa çıkmaz ara ara kasıklarıma ağrı giriyo ama bilmiyorum henüz adet belirtisi yok
sanada hayırlı cumalar canım test yapmadın mı ..
olsun bence sen yinede test yap tatlımm..pozitif cıkarsa kandada baktırırsın..ne bilym ben pek geciktiirme taraftarı değilim..çünkü eğer pozitifse dr hemen ilaç veriyor ve bebişin tutunmasına yardımcı oluyor o yüzden diyorum tabi senin kararın hayırlıısı diyim..İNŞALLAH hamişsinidr..yok vanım ya yapmadım 2 gün geçiyo biraz daha beklemek istiyorum bu ay klomen ve çatlatma iğnesi oldum cnm normalde günlerim hep gecikir hatta pkolu olduğum için çoğu zaman söktürücülerle olurum ama bu ay da gecikme normal mi bilmiyorum ki dr olmasan gebesindir demişti bilmiyorum cnm bekliyorum işte
yok vanım ya yapmadım 2 gün geçiyo biraz daha beklemek istiyorum bu ay klomen ve çatlatma iğnesi oldum cnm normalde günlerim hep gecikir hatta pkolu olduğum için çoğu zaman söktürücülerle olurum ama bu ay da gecikme normal mi bilmiyorum ki dr olmasan gebesindir demişti bilmiyorum cnm bekliyorum işte
olsun bence sen yinede test yap tatlımm..pozitif cıkarsa kandada baktırırsın..ne bilym ben pek geciktiirme taraftarı değilim..çünkü eğer pozitifse dr hemen ilaç veriyor ve bebişin tutunmasına yardımcı oluyor o yüzden diyorum tabi senin kararın hayırlıısı diyim..İNŞALLAH hamişsinidr..
canımm 2 gün mü geçti normalde çatlatma iğnesi olunca erken olunuyor mesela ne zaman oldun çatlatma iğneni işte üzerine 14 gün koyunca regl günün olması lazım ayy test yapsana yaa nasıl dayanıyorsun kuzum vardır inşallahh hadi hayırlsı..
canım aynı hayal kırıklıklıklarını bizde yaşadık hatta hamileliğimden önceki ay kimyasal gebelik yaşadım dr erken düşük diyince başımdan aşağı kaynar su döküldü..tutunamamış yumoşum adetle gitti ..ertesi ay tekrar test yaptım çünkü ümiitlerimiz tükenmez ümitsiz yaşanmaz adetime 4 gün kala çift çizgiyi gördüm hemen dr a gittim kan testine iyiki gitmişim dr progestan verdi..bunları korkutmak amaçlı söylemiyorum yaşadıklarımı anlatıyorum ki sizde o mutluluğu tadın belki erken gitmesem oda adetle gidecekti ki adet günü lekelenmem oldu ve 3 gün sürdü ilaç kullanmasam belkide oda düşecekti RABBİM korudu şükürler olsun anlatırken gözlerim doldu ALLAHIM her İsteyene yaşatsın bu mutluluğu..rabbim inş bu ay nasip eder inş. yaaa çok zor çok korkuyorum şimdi test yapsam yine hayal kırıklığı olacak die korkuyorum böle beklemek te zor. zaten evde test olsaydı şimdiye kaç kere yapmıştım dayanamayıp... şimdi de cesaret edemiyorum gidip almaya. napim sizce beklim mi daha
canım aynı hayal kırıklıklıklarını bizde yaşadık hatta hamileliğimden önceki ay kimyasal gebelik yaşadım dr erken düşük diyince başımdan aşağı kaynar su döküldü..tutunamamış yumoşum adetle gitti ..ertesi ay tekrar test yaptım çünkü ümiitlerimiz tükenmez ümitsiz yaşanmaz adetime 4 gün kala çift çizgiyi gördüm hemen dr a gittim kan testine iyiki gitmişim dr progestan verdi..bunları korkutmak amaçlı söylemiyorum yaşadıklarımı anlatıyorum ki sizde o mutluluğu tadın belki erken gitmesem oda adetle gidecekti ki adet günü lekelenmem oldu ve 3 gün sürdü ilaç kullanmasam belkide oda düşecekti RABBİM korudu şükürler olsun anlatırken gözlerim doldu ALLAHIM her İsteyene yaşatsın bu mutluluğu..
canım hiç korkma bende 11 inde yaptım çok çok silikti bata 3 gün vardı 12sinde yaptım pahalı ve %100 e yakın sonuç negatifti 13 de yaptım pozitifti ve kan testim 40 çıkmıştı bata 1 gün varken rabbimin aldığını kimse geri döndüremez rabbimin verdiğinede kimse engel oalmazamin canım rabbim evladını da sana bağışlasın isteyen herkese de nasip etsin hayırlısından inş. çok saol paylaştığın için cnm ben bu yolda henüz yeni olduğum için pek bilgi sahibi değilim o yüzden gerçekten çok yardımcı oldun o zaman yarın yapıcam canım test korkuyorum ama hakkımızda hayırlısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?