Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

AMİNN canım ALLAH razı olsun..elbet olacak tatlım ALLAHın izniyle yardımcı olduysam ne mutlu bana ben6 ay ilaç kullandım ilacı bıraktıktan 11 ay sonra hamile kaldım RABBİM tez zamanda tüm isteyenlere nasib etsin..test sonucunu haber verirsin İNŞALLAH bebişin senledir ama negatif bile olsa durmak yok yola devam

Son düzenleme:
kısceler naıslsınız bakalım bugun gecmıse bakamadım pek gusel haberler varmı ben bugun doktoru ıptal ettım bı kac gun daha beklıycem bakalım

sibel - sağlıklı sorunsuz hamişlik
sündüz -sağlıklı sorunsuz hamişlik
kaplang - isimsiz - sağlıklı sorunsuz hamişlik

arkadaşlarım akşam duanızıda okudum allah kabul etsin inşallah tez zamanda bebeklerinize kavuştursun gönlünüzde ne muradınız varsa tez zamanda versin inşaşşalahhh.. inşallahhhhh

sündüz ve kaplang hafta sonu yoğun olucam o yüzden okudum siizn dualarınızıda

kızlar sol taraffımda ağrı ve şişlik var karnımı sanki balon şişirmişler gibi şişkinlik var idarırmı yapıyorum sanki hiç yapmamış gibiyim çatlıcak herhalde yumyrta sağ tarafım ağrıyordu düne kadar bu defa sol tarafıma geçti..

sol taraftan olması aslında iiyii çünkü sağ tüpümü aldılar yaa o yüzden offf .. hayırlısı

ranana ne güzel dua bunlar ... eline sağlık bunları üşenmeden bizlere yazıyorsun ALLAH senden razı olsun..
ben dua ederken ne dicegimi şaşırıyorum valla klasik duaları ediyorum
inşallah rabbim hepimizin duasını her şekilde kabul eder..

herkese iyi akşamlar kızlar kendinize iyi bakın .. hafta sonu topige giremiyorum.. çok yoğun oluyorum çünkü..

zuprez inşallah adetin hamileliğin için gecikmiştir...

inşallah haftaya bol hamişli hafta olur... Allaha emanet olun..

ayyyy bak herkes test yap diyor hemde bilir kişiler diyor bunu yani sevgili hamişlerimiz ben yumurtlama takibine başlamadan evvel evi test deposuna dönüştürmeyi düşünüyorum, elimin altında olsu hergün yaaprım heralde
kısceler naıslsınız bakalım bugun gecmıse bakamadım pek gusel haberler varmı ben bugun doktoru ıptal ettım bı kac gun daha beklıycem bakalım
Tuğbacım sende bana benzedin ha, yok anam gelmeyince gelmiyor, sonra damla damla bişeyler oluyor geliyo sanıyorsun ama yok öyle sürünüp gidiyor bu mevzu, hemen randevunu güncelle ve yarın git bari dr ordaysa.
ooo bana bakın inanamıyorum kendime dr tavsiye ediyorum bende büyük gelişmeler var maşallah

gamzecim valla senden çok çok çok yakında güzel haberleri alırız inşallah yaaa, umut vermek istemiyorum ama umutlandırıyorsun beni kuşum hadi bakalım 2012 bitmeden bir hamiş furyası patlatalım inşallah

evet canım aynen erken teşhis meselesi..
var canım var sende gelişme var dr tavsiyeleri flan MAŞALLAH tütüüü

evet canım aynen erken teşhis meselesi..
var canım var sende gelişme var dr tavsiyeleri flan MAŞALLAH tütüüü

tabi tabi gül'cüm, damadımı evde bırakmaya hiç niyetim yok, bukadar güzel yağız bir delikanlıyı en kısa zamanda dünyalar güzeli bir prenses ile buluşturmayı hedefliyorum.
hatta demin tanımadığım bir topikte idrar yolu enfeksiyonu muhabbeti gördüm , orayada yazdım, herkes önemsiz görüyor ama sırf bu yüzden hamiş olamıyoruz belkide, dr kesinlikle söyledi enfeksiyon varken bebek tutmaz dedi. onun için çok önemsiyorum, tertemiz olacam Allahın izni ile en kısa zamanda, bol su, ilaçlar, iğneler, pamuklu iç çamaşırı, günlük ped kullanmak yok filan. doğru yoldayım yani artıkın

haklsıısn aynen dedıgın gıbı tatlım :) gelıyo hemen gıdm dıyom gelmıyo aman sonra gıdıyım dıyom:)

Amin cümlemizden razı olsun sendende razı olsun işlerinde kolaylıklar versin Rabbim sana da iyi hafta sonları kendine iyi bak

maşallah süphanallah, Rabbim bebeğinizi size bağışlasın, keyfi yerinde anlaşılan ellerini de bağlamış oh gel keyfim gel :))

---valla ben nekadar hasta olursam oliyim o hep keyfine duskun ya bacak bacak ustube atmis ya ellerimo baglamis yavrum benim ya, aman iyi olsun da :))

--- ayy bende cok ozlemstim ya, doktora diyorum biraz daha bakalim guluyo :)) az kaldi yarin babasiyla gorursun artik canim..
Beni hic aramadilar saglik ocagindan sanirim benim aile hekimim biraz vefasiz :)) gebelik kaydim ama hic aramadilar da gelmediler ki evde olmuyorum ztn gunduzleri ama aricaz demislerdi. Neyse ben ben giderim 20. Haftada asi icin sagol bilgilendirdigin icin haberim yoktu valla..

---Amin insallah canim benim, Allah sana da nasip etsin insallah yasemincim kime benzedigi onemli degil tabii saglikla gelsin o mis kokusunu bi icime cekeyim yeter yaa..

maşallah kuzuyaaa büyüsün büyüsünde kocaman olsunnn

---büyümüs bayagi teyzesiiii 1 hafta önde gidiyormuss bebisim :))

anaamm kız gibi güzel yüzlü bi damadım olacak demek ki kızz demek ayaklarını sallıyordu maşallah ısırırım o ayakları ben benim mercimeğim de büyüse de ben de görsem

--- dünürümmm send görüceksin insallah o gunleriii insallah, yok boyle bir mutluluk ama ya. Allah isteyen herkese en kiss zamanda nasip etsin insallah.

--- kankamizin annesiii ne güzell paylasim yapmissin okudum bilgilendim sayendeee odasini bakmaya basladik ama karr veremiyorum henuz erken diye dusunuyorum..

--- ederim tabii canim benimm Allah en kisa zamanda nasip etsin insallah hayirli bir evlat saglikla tutunsun emi:)) hem belkide ordadirrr ne biliyoruzz ..

--- ay sündüz senin su özlü msjlarina bayiliyorummm yaa ))
Sende görüceksin insallahh bebisinii böyle..

haklsıısn aynen dedıgın gıbı tatlım :) gelıyo hemen gıdm dıyom gelmıyo aman sonra gıdıyım dıyom:)

Canım benim zaten seninle benim son aylarda kaderimiz aynıydı hep hatırlarsan, lekelenmeler, gecikmeler, uzun uzun sürmeler vs vs. anacım gitte kurtul valla, yani en fazla gittiğin gün gelir eve ağlar zırlar rahatlarsın ama sonradan ilaç vs bişeyler verir içip düzenine girmeye çalışırsın.

evet canım cidden büyük sorun bak benim kanamalı oluyordu..dr olmadı ürolojiye gidicen dedi böbreklere bile vuruyo dedi ben gitmedim ama dikkat ettim kendime etmeye calışıyorum..bebek düşünüorum dedim bu durumda düşünme dedi...bak sadece üşütmeklede alakalı değil sonucta hijyenledee alakalı evli bayanlarda sık oluyo dedi dr bana..bak bide özel ama ilişkiden önce mutlaka su içmek lazım ilişki sonrasıda lavaboya gitmek lazım..he biraz yatmak gerekio döllenme için ama ben yarım saat fln yatıyodum nacizhane bilgiler..

aynen canım benimde hastanede telefonumu yanlış yazmışlar hemşire evime geldi ulaşamadım size die ertesi gün gittim bilgilerimi aldı tarttı tansiyonumu ölctü fln 20. haftada aşıya gel dedi gönderdi..:)

canım bana kalsa odasını düzcem eşyalarını yerleştircem bile :)) ama eşim frenlio neyse 18i dr a gidince dönüşte odasını almaya gidicez dahada dayanamam herlde

--- ayy günahini mi aldim simdi doktorumun yaa gidiyim ozaman diyim ben geldimmm diye :))
Odasini fln boyadik artik benide kimse tutamaz ozaman kankamizda aliyomus bizde alalim barii burda paylasalim odalari yapinca

--- ayy günahini mi aldim simdi doktorumun yaa gidiyim ozaman diyim ben geldimmm diye :))
Odasini fln boyadik artik benide kimse tutamaz ozaman kankamizda aliyomus bizde alalim barii burda paylasalim odalari yapinca
git bi kendini göster tatlım biz geldik de :)) direk aile hekiminin hemşiresine gidiceksin numara falan yok..

yap tabi tatlım biz boyıycaz daha almadan boyamak lazım tamam canım paylaşırız burdan :)

evet cnm aynı kaderı paylşıyoz hatta demın lavobodan cıktım ıdrar yollarımda yanma var aradım dolmuş randevuları yarın 2ye kadar calışıyomus zaten iyi oldu bana oh olsun bı kere karar verdım nıye degıstırıyom dımı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…