Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

tümaycığım kan testi falanmı yaptı ne yaptıki düşüklerinin hiçbir sebebi olmadığını söyledi,hsg ister diye düşünüyordun ofis histeroskopimi istedi,Allah yardımcımız olsun, inşallah kolaylıkla atlatırız.
iyi akşamlar kızlar:119:
özlemcim nasılsın?

bircancığım iyiyim sen nasılsın

iyiyim canım sağolasın. temizlik yapacaktım üşendim, yarın canım çıkacak temizlikti gezmeydi derken çok yorulcam.:96:

evet canım haklısında yarına tiyatro bileti aldık temizliğide pazara bıraksam cok gözümde büyüyor. çok monoton bir hayat ya:) iş iş iş

bende yarın temizlik yapayım diyordum,yarın öğlene kadar çalışıyorum ama sonra aklıma geldi bu hafta eşim gececi o uyuduğu için ses olmasın diye yapamam,saat geç oluncada ben yapmak istemem kesin

bende yarın temizlik yapayım diyordum,yarın öğlene kadar çalışıyorum ama sonra aklıma geldi bu hafta eşim gececi o uyuduğu için ses olmasın diye yapamam,saat geç oluncada ben yapmak istemem kesin

off canım senin işinde zormuş, makinayı eşin kalkınca çalıştırırsın diğer toz almayı tuvalet banyo temizliğinide o uyurken yaparsın anca.ben normalde cumadan yapıyorum haftasonum bana kalıyo ama bugün bir tembellik çöktü üstüme

kızlar canım arkadaşlarım bu gece kanlı akıntım oldu acile gittik ağladım sessizce dedim rabbim veren sensin alan sensin ama meleğimi bana bağışla diye dua ettim ve bidiğim ne varsa okudum eşim çok korktu önce özele gittim dr keseyi göremeyiz progestan iç dedi ki bugün beta hcg >1000 çıkmıştı dr betahcg yükseliorsa canlılık var demektir dedi buda nedemekse vajinal görünebilirdi ama alttan bakmak istemedi bende dayanamadım devlete gttim allatan muayene oldum aktif kanama yok dedi keseyide gördü çok sıkıntı olmadığını pogestana 3*1 devam etmemi önerdi içim şimdilik rahat meleğim hala benimle inş yarın benim dua günüm dualarınıza herzamankinden daha fazla ihtiyacım var yer gök dualarla ayakta dularınız için allahımın melekleri amin desinler meleğim bana sıkı sıkı sarılsın allah hepinizden razı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…