- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #10.941
iyi akşamlar hanımlar nasılsınız?Ben bugün infertilite bölümüne gittim düşüklerimin hiçbir sebebinin olmadığını ama önlem amaçlı pıhtılaşma iğnesi kullanabileceğimi söyledi ve ofis histerokopi istedi biraz araştırdım ama çok tırstım kadın olmak nezormuş.daha önce histerokopi yaptıran varmı aranızda?
iyi akşamlar kızlar:119:
özlemcim nasılsın?
tümaycığım kan testi falanmı yaptı ne yaptıki düşüklerinin hiçbir sebebi olmadığını söyledi,hsg ister diye düşünüyordun ofis histeroskopimi istedi,Allah yardımcımız olsun, inşallah kolaylıkla atlatırız.
bircancığım iyiyim sen nasılsın
Kizlar telden giriyorum kim var kim yok göremiyorummm
Yoklama yapiyorum burda olan parmak kaldirsin :')))
iyiyim canım sağolasın. temizlik yapacaktım üşendim, yarın canım çıkacak temizlikti gezmeydi derken çok yorulcam.:96:
canım iki güne böl yarına yükleme hepsini
evet canım haklısında yarına tiyatro bileti aldık temizliğide pazara bıraksam cok gözümde büyüyor. çok monoton bir hayat ya:) iş iş iş
bende yarın temizlik yapayım diyordum,yarın öğlene kadar çalışıyorum ama sonra aklıma geldi bu hafta eşim gececi o uyuduğu için ses olmasın diye yapamam,saat geç oluncada ben yapmak istemem kesin
heh heh dur topik mevcudunu vereyim ben sen ben özlemcik:118:
bircancığım ben çıkıyorum canım,görüşürüz sana şimdiden iyi tatiller,iyi akşamlar.
bircancığım ben çıkıyorum canım,görüşürüz sana şimdiden iyi tatiller,iyi akşamlar.
:))) sagol canim bugun herkes kocisiyle vakit geciriyor heralde neyseee bereketli olsun bariii ;')
biz kardes gibi olduk hamilelikten dolayi :))
ay evet sizde öyle bir durumda var dimi. kaç aydan sonra serbest oluyor
ben kaçıyorum, hayırlı geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?